Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! Hú, milyen régen voltam, azóta nálunk is új fejlemények vannak, MISIKE MEGFORDULT !:D :D :D
Szóval már minden reményünk szeint "rendesen" szülünk, persze ha nem jön közbe semmi, mert úgyis a helyzet adja, és biztos ugyanúgy örülünk a kis jövevénynek, bármi lesz. A dokibácsi mindenesetre azt mondta, hogy minden rendben. Ez a lényeg!! :wink:

Finike! Mút hét végén vasárnap Dunaharasztiban voltunk vasárnapi ebéden anyósékkal a Kisduna panzióban, és az ára mellett a hely is baráti. Csak ajánlani tudom, most nemrég vette át a tulaj, és fejenként 2500 Ft-ért pazar ebédet kaptunk, annyit ehettünk, amennyit akartunk! Nézzétek meg a neten, rajta van. A mi esküvönk a Duna parton a Zöld béka étteremben volt, szupi volt, de ha a férjemmel arra sétálunk, látjuk, hogy a kutya sincs ott, a Dunaharaszti étterem- panziónál meg mindig vannak. Egyébként (sajnos ) vendéglátósok vagyunk, úgyhogy az utóbbit jó szívvel ajánlom, és gratulálok a lánykéréshez! :lol:

Kép
bettem3

Sziasztok!

Hexina! ha van kedved és időd miért nem jössz el Te is a talira? jó lenne.

Bettem! örülök, hogy befordult Misike. Te is eljöhetnél a talira, ha tudsz.

Finike !remélem mihamarabb megtaláljátok a legjobb helyet.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

sziasztok! nem ismeri valaki dr Molnár Imrét?

szanet

Sziasztok!

Szanet! egy barátnőm szült nála és azóta is hozzá jár. Ő nagyon meg van elégedve Vele.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziaszok Lányok!

Nekünk is jó a szerda. Már nagyon várom!

Dóri!

Teljesen megértelek. Nekem is nagyon nehéz amikor Szofi végig sírja a tornát!

Hexina!

Nagyon édes a baba a uh képen! Én is csatlakozom Sydhez. Te és Bettem is (és persze a többi kismama is ) gyerteka talira ha van kedvetek!

Bettem!

Gratulálok Misikének, hogy befordult!

Mazsuzs!

Néha én is úgy érzem, hogy én rontottam el Szofinak az alvását. Jobban mondva nem alvását, de a párom szerint nem. Sírni én sem hagytam soha. Úgy éreztem, hpgy azért vagyok , hogy ott legyek ha hív és szüksége van rám.
Ne aggodj mert Nándi baba legalább a saját ágyában alszik, Szofi pedig velem így még éjszaka is cicizik.
Majd még megprobálok írni alvás ügyileg de most mennem kell.

Jó éjt és puszi mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Sajnos ezidáig nem kaptam senkitől infót és elérhetőséget dr Csütörtöki Attila miatt. Kérlek titeket, aki tud valami infót róla írjatok. Muszály váltanom orvost, és nem akarom sokáig húzni.

Köszi

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!
Akkor szerdán 10kor a keresztúri játszóházban! Mi vagy ott leszünk kicsit korábban, vagy később megyünk, mert Réka 10kor szopik.

Sid!
Légyszi írd le a pontos címét, vagy azt, hogy kell odamenni!

Kerekes!
Én sajna nem tudok neked nyilatkozni Csütörtöki dokiról, én nem ismerem, nekem nem ő a dokim.

Most mást nem is írok, mert holnapután úgyis talizunk!!
:wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kerekes,

Szandra nála szülte mindkét manót. Írj neki privit, biztos elkerülte a figyelmét a kérésed!
Ti nem jöttök szerdán?

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Pont most írtam neki privit, amikor még benéztem ide Judit még nem is írtál, akkor egyszerre voltunk a témán!!! :lol:

Szerda nekünk is jó, akkor ezek szerint sikerül végre a buli.

Még jó, hogy most talizunk mert október 22-től a Tami ovis lesz :roll: :lol: .

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Van végre itthon is netünk, de megint csak röviden, hisz szerdán úgyis talcsizunk. :lol: :lol: :lol:

Sid,
Akkor le tudnád írni, hogy merre van a játszóház, vagy hogy mi a játszóház neve és én megnézem a neten.

Bettem,
Gratulálok a nagy fordulathoz!!! Látom már most jól megértitek egymást a fiaddal. :lol:

Hexina,
Köszi az ajánlást, megnéztem, csak még időnk nem volt, hogy el is menjünk megnézni, de mindenképp megnézzük.

Kismamik, gyertek Ti is nyugodtan, ha ráértek, szívesen látunk Titeket is!!!!!!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Szandra,

Hogyhogy Tami még is ovis lesz?

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szandra,

Kíváncsi leszek, Tamit hogy fogja érinteni a dolog. Szerintem, Danca viszonylag jól viseli. Bár az óvónénik szerint sokszor mondogatja, hogy hiányzunk neki. Ma reggel én vittem, és a már a kocsiban mondta, hogy "Anya, hiányzani fogsz nekem." Olyan édes volt:-) Az oviban nagyon jól viselkedik, de itthon sokkal rosszabb. Este pl. órkákig tart, mire vgre elalszik. Állandóan kijárkál, mindenféle kifogással. (pisilés, szomjas...) Már tiszta zizi vagyok. Nem tudom, hgoy mit csináljak, remélem, egyszerűen elmúlik....

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Kerekes! én írtam Neked privit doki ügyben. Szóval sztem nagyon jó választás, bár én nem nála szültem, de találkoztam Vele a kórházban és csak jó tapasztalataim vannak. Több barátnőm is szült nála és mindegyik dícsérte.

Játszóház! Kaszáló u-ban van. Kaland park a neve. XVII.ker-ben, ha a Pesti úton jöttök akkor az Elágnál /busz végállomás/ a lámpánál balra befordulni aztán a köv.lehetőségnél megint balra és aztán az utca végén jobbra aztán a 4 em.panelházzal szemben az udvarba be és ott van a Kaland park. akinek pontosabb útbaigazítás kell, kérem írjon.

Már én is nagyon várom a szerdát.

Kerekes! gyertek el ti is!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszi az infókat a dokiról. Ma fel is hívom őt.

Sajnos a talira nem tudunk menni, mivel én dolgozom, a lányok pedig suliban illetve oviban vannak. Sikerült a Bettinek azt a csoportot kérni, ami pont a Felivel szemben van. Nagyon szeret járni. Nálunk egyébként 5-szörös a túljelentkezés az ovodákba, nagyon sokan költöznek ki ide hozzánk. Csak protekció útján lehet sok esetben bejutni (unokatesóm az ovodatitkár, keresztanyukám pedig az önkormányzatnál a jegyző mellett titkárnő).
De azért köszönöm a meghívást.

Voltam a 12. heti Uh-n és minden oké a babóval.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Sidney! Mi is olyan anyajegy vizsgálaton voltunk amiről már te is hallottál, eltették a gép memóriájába azokat amelyekkel esetleg később lehet gond - most szerencsére nem volt - és 1 év múlva mikor megyünk ellenőriztetni, akkor összehasonlítják a régi képpel az új állapotot. Ez a hely az Üllői út elején van.

Finike! Remélem mielőbb megtalálod az esküvői helyszínt. Szerintem sok szerencse kell hozzá, hogy minden klappoljon. Mondjuk mi még az általad írt 45 percre lakunk Pesttől, de a mi helyszínünk nem volt egy nagy durranás mármint nem volt szép a szabad területe csak az épület belül ahol az esemény volt. Most épül még csak ki az a környék. Ezért nem is igazán ajánlom. Igaz, az árak nagyon jók voltak, és rengeteg kaja volt. Csak a sütiről és a kóser piáról kellett gondoskodnunk. :D

Szamikám! Nem tudom, nem-e önzőség, de én azért szeretném ha Nándi baba alukálna napközben mondjuk kétszer 2 órát. Vagy ez túl sok? Na jó, legyen 2 x1,5 óra. Alig tudok mellett csinálni valamit, és most már egyre jobban oda kell figyelni, nehogy tilosba mászkáljon. Na, ez azért még túlzás, de azért már belenyúlt a virágállványon lévő alsó virágokba.... :oops:
Egyébként mindjárt 8 hónapos és még nincs egy foga sem..Nem vagyunk elkésve, ugye?

Kerekes! Jól döntöttél a dokit illetően..:-) Majd ha már tudod a baba nemét, írd meg azonnal, hiszen mint látom lányokból áll a család! :-)

A tali után majd szokás szerint rakjatok fel képeket!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a meghívást, ám sajnos ezt most kihagyom. Nagy pocakkal nem vezetnék át a városon, és a helyszín nekem nagyon kiesik. Mindenesetre nagyon aranyosak vagytok, komolyan!
:D Ám várom a képeket és a beszámolót, és ígérem a legközelebbin már mi is ott leszünk! :D
Bettem, gratula a "nagy fordulathoz", irigykedem ám rendesen! :D :D Mi már nem forgunk, helyünk sincs, majdnem 4 kg a kisasszony, és még van két hetünk a kiírt császáig. Barátkozom a gondolattal és készítem fel magunkat, ennek is biztosan megvan az oka, hogy miért történt így.
Szóval ennyi a helyzet, de nem szomorkodom! Várom a beszámolót és köszönöm mégegyszer a meghívást! Érezzétek magatokat nagyon jól!

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Sajnos mi nem tudunk holnap menni, mindeki dögrováson, elkaptunk valami vírust, mert 48 óra alatt mindenki kidőlt.... :twisted:

Majd legközelebb...

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri! nem már!!!!! jobbulást és gyors gyógyulást Nektek.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok! :lol:

Mi már itthon is vagyunk, Vicus a hazafelé utat átaludta és amikor hazaértünk megebédelt majd ment aludni ismét. Jól elfáradt a kiscsaj!!! :lol: Jól éreztük magunkat nagyon! Minden gyerkőc hatalmasat nőtt amióta legutóbb talákoztunk. Én is jól elfáradtam a gyerek utáni futkosásban, így most pihenés helyett megyek festeni a kerti gyerekjátékot. Éljen! :wink: :? Muszáj, mert soha sem lesz kész. Szóval van mit csinálnom, bár most inkább én is aludnék.......majd este.
Judit, várjuk a képeket! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok,

Én is nagyon örülök, hgoy siekrült találkozni, még ha sokan hiányoztak is. Legközelebb, remélem, már mindenki el tud jönni.
Azt is sajnálom, hgoy korán el kellett jönnünk, de így sikerült beszerezni Danca szülinapi ajándékát:-)

Akkor jöjjenek a képek:-)
Kép
Szonjuska boldog

Kép
Finike és Vicus

Kép
Vicus és a bicikli

Kép
Bulcsú töpreng

Kép

Kép
karpijudit

Kép
Tami

Kép
Bulcsú

Kép
Edó

Kép
csajok egymást közt:-)

Kép
megint Tami

Kép

Kép
karpijudit

Kép
itt már Edó is feloldódva:-)

Kép
Nem nagyon tagadhatnák le egymást:-)

Kép
Edó

Kép

Kép
karpijudit

Kép
Szonjus még mindig boldog:-)

Kép
Szofi és Szamikám

Kép
bővül a csajos klub:-)

Kép
Bulcsú és Edina

Kép
Fricky

Kép
'még a szeme sem áll jól' Bence

Kép
a tündéri Réka baba:-)

Kép

Kép
karpijudit

Csajok,
Ha valaki szertené megkapni a képeket emailben is, küldje el az email címét.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok Lányok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! Jó lenne gyakrabban találkozni.

Syd!

Nagyon szupi volt a játszóház. Szerintem máskor is elfogok menni Szofival. Jó hogy az Ő korosztályának is vannak játékok.

Judit!

Nagyon jók a képek. Privibe elküldöm az email cimem.

Dóri!

Jobbulást nektek!

Szép napot mindenkinek!

Szami

szamikám

Sziasztok Lányok!

Bekukkantottam, hátha raktatok már fel képeket a taliról és nem csalódtam! :)

Minden picur és nagyocska nagyon tündéri. Szofi baba, Szonjus, Réka, Bence, Tami ..... Vicus és a többiek egyszerűen ennivalóak és tényleg mintha mindenki sokkal nagyobb lenne mint az utoljára általam látott ide feltett képeken.
Remélem előbb-utóbb mi is eljutunk Nándival egy talira, most a képeket elnézve, még nem nagyon tudott volna bekapcsolódni a játékba mert még önállóan nem ül. Remélem most már azért ez is hamarosan eljön.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok kis- és nagylányok!

Csodásak a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! Aranyosak vagytok, hogy minket, kismamákat is hívtatok, sajna még szülésig rentgeteg elintéznivalónk van, ugyanis szanálják a házat, ahol laktunk... :roll: Remélem, majd legközelebb... :D

Hexina! Nem semmi ez a kiscsajszi, hogy jó húsban van, biztos majd' kicsattan az egészségtől! Hogy birod? Misike kb 2200g, és már nehéz a "feneke". Nagyon virgonc! Már nagyon várom a szülés beszámolódat!! Kitartás!!!! Különben nehogy a végén én irígykedjek!! :lol: :lol:

Kép
bettem3

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, a csajok aludtak az autóba hazafelé mint a tej, sőt még vagy fél órát a kertben is így már legalább nem kellett délután altatnom.

Jó volt látni benneteket megint.

Judit!
Jók a képek, köszi hogy nem tettél fel rólam semmi torzarcú nagyseggű fotót :lol: :wink: .

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Csajok! tali nagyon jó volt. Jó volt személyesen is dumcsizni egy kicsit. A kicsik is már jól megnőttek. Legutóbb még a legtöbben kézben vagy a plédeken feküdtek, most meg már mindenki játszott.

Judit! képek nagyon jók!!!!

Legközelebb remélem mindenki el tud jönni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Kép Sziasztok!

Nagyon szépek a tali képek sajna, hogy mi nem lehettünk ott.
Vagyogatunk,de nagyon kevés az idő :oops: ezért nem tudok jelentkezni.
Szilárd másik suliba ment, Milkát nem vették fel az oviba sajnos pedig könnyebb lenne,Marcus meg szépen fejlődik most egy kicsit nyűgi mert szerintem jön a foga. Nagyon keveset alszik, sőt éjszaka is fel kell néha-néha. Szili szobája kész lett most nem akarok sokáig „szakit” látni.
Nagyon szépek a lányok,fiúk,anyukák.
Kismamik kitartás nem sokk van hátra.
Most csak ennyi Kép
Puszi Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani szülésznőt a Jahn Ferencben?
Nem ismerek senkit, és elég sürgős lenne.
Elérhetőség is kéne ha van, jöhet akár privátba is.
köszönöm előre is.
Szilvi

Pmacs
pmacs

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem, eljött a költözés ideje, sajnos lesz még1, mert nem készült el időre a lakás :twisted: így marad az albi...

az új helyen nem lesz net egy darabig, így csak alkalmanként tudok majd netközelbe kerülni :roll:

a talikról sms-ben is tudtok értesíteni, és oda megyünk, bár idén már nem valószínű. :oops:

már van 50 dobozunk, mennyi sz-rt össze tud az ember vásárolni, hihetetlen, ilyenkor derül ki, hogy csak öregördögünk nincs itthon :lol:

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri kitartás a költözéshez és a berendezkedéshez, remélem hamarosan itt leszel köztünk megint.
Lányok, a talis képek szenzációsak!!! :D :D Olyan tündériek a babák, hogy az csuda, és persze nem utolsó szempont volt néhányotokat is látni! A következőn mi is csatlakozunk! :D
Bettem, valóban, a 4d ultrahangos doktornő szerint "nem szenved hiányt semmiben"! :D Hogy állsz az intézkedéssel? Most már csak egy hetünk maradt, nem bánom, mert a legalapabb dolgok is kissé nehezmre esnek. :oops:
Persze a végeredmény a fontos! :D
Pocilo, nagyon tündéri Marcus! Kitartás a fogacskákhoz!
Holnap megint orvos és ellenőrzés, felkészülés a császárra. Ha tudok valami újat, jelentkezem és megosztom veletek!

Addig is mindenkinek minden jót!

Üdvözlet,
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Látom jól sikerült a tali! :D Nagyon jók a képek! Remélem a következőre nekünk is sikerül elmenni. Jó lett volna most is ott lenni.

Továbbra is alig van időm a gép elé ülni. Flórácska nem sokáig foglalja el magát. :? Most aludt el nemrég. Egész este ment a sírás. Egy kicsit még néha fáj a hasa,de egyre ritkábban. :roll:
A foga nagyon kínozza már,többnyire azért nyűgi. Remélem már mihamarabb kibújik. :roll:
Amúgy imádnivaló és mindenhova menne a nővére után. :wink:
Tegnapelőtt "elkezdett" mászni!!! :lol: Illletve már tud előre haladni úgy hogy a lábával jó nagyot lök magán,de a kezével csak néha segít ,ezért sokszor oldalra borul. Nagyon muris! :lol:
Jázminkám nagyon jó kislány,az evést leszámítva nem nagyon panaszkodhatom rá.Imádom.
Na ennyit rólunk.

Dóri!
Azért remélem néha be tudsz kukkantani!
Jó és könnyű költözést nektek! Már amennyire az lehetséges. :wink:

Pociló!
Marcus nagyon édi! És hogy fénylik a haja! :wink:
A fogzás problémáját átérzem,Flóra nem kicsit hanem nagyon nyűgi!

Hexina!
Hú...már alig van hátra idő a pici születéséig! Izgi!
Úgy érzem mintha nekem is csak tegnap lett volna ez az időszak.
Kívánom hogy minden a legjobban sikerüljön! Bár császárom nem volt nem tudom hogy hogy lehet rá felkészülni.
Kitartás!

Jó éjt!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Hexina,
Nem emlékszem, hogy van már hírhozód? Ha nincs akkor én szívesen elvállalom. :oops: :D Kívánom, hogy minden legyen a legnagyobb rendben, és hogy egy egészséges kislányt tarthass a kezedben minél előbb. Juuuuj ez olyan izgi! :lol: 8)

Nálunk az egész család dögrováson van, Vicusnak hál'istennek csak tegnap folyt az orra és köhögött, de ma már semmi baja nem volt. Tegnap még enni sem akart, alig bírtam beleverni pár falatot. Felül már látszik a nagy első fogacskájának a cakkja. Óriási a méretét tekintve. :lol: Emiatt éjszakánként többször felsír, tegnap is éjféltől 3-ig rohangáltam hozzá. Átmentem amikor felsírt megnyugtattam elaludt a kezemben, letettem a helyére, de 15 perc múlva újra kezdte. Akkor bekentem neki, de semmi, erre a sok sírástól eldugult az orra alig kapott levegőt na hajnali 3-kor orrszívás. Nagyon élvezte az egész család. :x :? Így legalább már kapott levegőt és a végén már el is tudott aludni. Alig látok ki a fejemből, úgyhogy megyek is szunyálni. Dalmácska, Pocilo együttérzek Veletek, tudom miről beszéltek, sajnos. :cry:

Na megyek durmolni.
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

na most talán sikerül...
Kép

Kép

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Ígérem már abbahagyom,de ez is olyan édes! :D :oops:

Kép

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Dalmacska!
NEEE hagyd abba, nagyon szépek a jánykáid!!!
Szép a falrajz te csináltad vagy szaki???
Hexia!Finisbe vagy kitartás és csodálatos élmény legyen a szülés(még ha csaszi is lesz).
NAAAGYOOON IZGÍÍÍÍ.

Finike!Gyógyúljatok meg. Sok gyógypuszit Vicusnak. Kép

Dóri!Sajnálom, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy terveztétek, de ha tudsz majd jelentkezzél.Kitartás.:)

Nálunk is beütött a vírus köhögés, torok fájás, láz, orrfolyás stb..
még leírni is sok.

Remélem a többiekkel minden oké???
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Köszi mindenkinek (Finike, Dalmacska, Pocilo), arik vagytok nagyon! :D Utolsó hét! :D :D Az eredményeim hála égnek jók, a kiscsaj szépen gyarapszik, jólérzi magát, és az uh szerint "meg lehet fogni". :D Kicsit tartok a műtéttől, de már várom is, szóval elég kettős érzés van bennem. Finike, köszi a kérdést, még nincs, de ha adsz számot priviben, apa vagy én jelentkezünk, ha túl vagyunk a "dolgon".
Kibújt végre a fránya fogacska?
Dalmacska a csajok egyszerűen meseszépek! :D Flórácskának az a haj! Olyan édi! :D
Pocilo, jobbulást nektek, kitartás a beteg "pasikhoz"! Remélem hamar kilábaltok belőle!
Pénteken és hétfőn még megyek uh-ra és ctg-re, aztán kedden reggel császár és végre láthatom, megölelhetem Őt!
Addig még jövök! :D (És ezt vehetitek fenyegetésnek!)

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy kibújt Vicuskám 3. fogacskája. Felül a jobb oldali. Óriási (olyan mint anyukájának). Ekkorát még nem is láttam kisgyereknél. :oops: :wink: Most a mellette lévő jön ezerrel nagyon begyorsított. Szenved szegénykém, probálgatom a Nurofent, hogy ne Dentinoxxal kenjem, hisz abban sok a lidocain, de ritkán segít neki. Már az orra nem folyik, most szárazan köhög. Nekem még mindig folyik az orrom, párom pedig most kezdi. :cry: Ma vagyunk négy évesek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D (Megünnepeljük közös orrfújással!) :cry: :lol: 8)
Főzök neki valami finomat, valami különlegeset, szerintem rákot, mert azt imádja. Bor helyett meleg teát iszunk, és együtt gyógyulgatunk. :oops: :wink:

Csajok!!
Mizu Veletek?
Adra, Mazsuzs, Móni, és a többiek.
Olyan régen írtatok!

Pocilo,
Köszönjük a gyógypuszikat, hatottak is. :lol: Úgy fénylik a kisfiad haja, mintha arany lenne. :lol: 8)

Dalmacska,
Gyönyörűek a csajszik. Nekünk is olyan Micimackós függönyünk van, Vicuskám szobájában. Nagyon tetszik a Zsebiba a háttérben. :D Gratulálok a mászáshoz! Csak így tovább Flóra-baba!

Most mennem kell.

Kép
Kép
finike

Finike!
Kép

A fogacskához is gratulálok mi még az elején vagyunk, duzzadt iny, mindent harapunk, nyál mindenhol stb..
Tegnap volt a dr néni nem kellet antibiotikum, szerencsére Cvitamin, orrszívás:( :(
Halihóóóóó holvagytok mindenki?????
Hexia!
Csak nyugodtan fenyegess minket és gyere sűrűn, picit nosztalgiázzak mikor még én is pocis voltam.

Puszi mindenkinek
A BETEGEKNEK GYÓGYPUSSZANCS!!!
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Nálunk is Szoi beteg lett. Csúnyán köhög és tele az orra. Láza az nincs. Látszólag az étvágya és a hangulata is jó. Igaz ma délelőtt nagyon nyügös volt. Azt hiszem jön a 17 hetedik foga mert nagyon rág.
Nálunk is volt a doktornéni hétfőn. Szofinak köptetőt kell szedni és cataflán cseppet.
Lányok van valami ötletetek gyógyszer (csepp) beadást illetően. A köptetöt egy kis szörpös vizbe teszem így azt nem érzi meg és , de a cataflán csepp olyan fehér vmi és nem akarja bevenni. Joghurtba és tejbepapiba már probáltam de megérzi az ízét és kikőpi.
Elöre is köszi a tanácsokat.

Finike!

Gratulálok az évfordulóhoz és Vicusnak a fogacskához. Ja és jobbulást Nektek!

Dalmácska!

Gyönyörűek a lányok. Nagyon csajszisak! Örülök, hogy már jobb a poci.

Lenne még egy kérdésem mindenkihez szopi ügyben. Főleg azokhoz akik sokáig szoptattak. Szofi mindjárt 15 hónapos és még mindig sokat szopizik napközben is és éjszaka is. Sokszor persze csak nyugtatonak használja és hogy oda bujjon hozzám. Én azt gondolom, hogy ez még bele fér, persze jó lenne ha már éjszaka nem kérne és átaludná az éjszakát, de még bírom. A környezetemen (itt nem a szük családot értem) viszont azt látom hogy furcsálják illetve nem nézik jó szemmel, hogy én még bármikor, bárhol megszoptatom Szofit. Szerintetek ez olyan nagy baj? Légyszi írjátok megy a véleményeteket bármi legyen is az!
Előre is köszönöm.

Pocilo!

Nektek is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Hexina!

Nagyon szorítok! Az vmi csoda lesz amikor elöször meglátod a kislányodat. Fantasztikus érzés lesz a nagy találkozás! Élvezd ki minden percét! A mai napig elérzékenyülök ha eszembe jut.

Mind beteg babának, mamának gyógyulást kíváno!
Sok puszi.

Szami

szamikám

Sziasztok!

Ahogy ígértem jelentkezem megint. :D Képzeljétek felhívott ma délelőtt az orvosom, hogy mi lenne, ha hétfő lenne az időpont? Hááát, mit szólnék, akkor legyen hétfő. Így egy nappal hamarabb megtörténik a nagy találkozás. Na, most kezdtem el izgulni!
Pénteken még egy utolsó ellenőrzés, aztán hétfőn reggel császár.
Szamikám, Szofi babának jobbulást kívánok!
Csakúgy, mint Finikééknek! Nagyon nagy gratula az évfordulóhoz!

Csajok szorítsatok nekem, és Finikének hála (Köszönöm! :) ) kapjátok majd a híreket!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Szami!
Szerintem ne törődj mások véleményével. Addig amíg neked nem teher, addig szerintem szoptassad nyugodtan.
Az éjszakákat illetően pedig nem tudok neked (szerencsére 8) ) tanácsot adni, mert nálam mindkét gyermek a szakkönyveket csinálta, amint elérték a 6 kg-os álomhatárt, nem keltek éjszaka enni. Ja, és mindkettő szerette/ti a cumit, szóval ha vmi mégis közbejönne, akkor a cumival meg tudtam/om nyugtatni.
Mondjuk Szofi már elmúlt 1 éves, de nem tudom, hogy mivel lehetne az éjszakai "nyugi-cicit" kiváltani, ha nem fogadja el a cumit.
És akkor mi van, ha éjszaka csak magadhoz veszed, de nem adsz neki cicit? Vagy csak teát v. vizet? Akkor üvöltés a vége?

Nálunk szerencsére minden rendben.
Réka egyre kevesebbet alszik napközben, nézelődik, szemléli a környezetet, vigyorog mindig - tiszta Szonjus :lol: ebből a szempontból.
Múlthét óta almázunk uzsira, annyira nem tetszik neki, mint a cici, de elfogadja, és ízlik neki.
Ja, és a legfontosabb: fordulunk! Egyenlőre hátról hasra, ami eddig csak oldalig ment, és aztán ha a tök feje átfordul, akkor megy tovább hasig.

Bence továbbra is nagy zsivány, be sem áll a szája, szeretet-kitörései még most is tartanak. Viszont nagyon jól tudja már mondani, hogy NEM. Mégpedig úgy, hogy a karját is összefonja a mellkasánál :shock:

Na, mennem kell, mert a zsivány-király itt lebzsel, és mindenáron Thomas-t akar játszani a gépen.
Igen-igen.... ideül, bekapcsolja a gépet, az egérrel kiválasztja az explorer ikonját, a kedvencek közé felvettük neki a Thomas-t, meg a minimax-ot, és azt is kiválasztja, amelyikkel játszani akar. Totál ki voltam, mikor először megláttam... :roll:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Dalmácska,

Tudnál nekem küldeni valami tuti szülinapi torta receptet priviben?
Alkotnék valamit Danca szülinapjára a hétvégére...
Előre is köszi:
Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szia Hexina !

Írtam neked privit.

Üdv: Melinda
s.melinda

Sziasztok!

Dóri! ha olvasol hívjál már fel légyszi mobilon, mert nekem csak a mobilod van meg.

Hexina! Micsoda?????? szülünk, máris??? nagyon szorítok Nektek. Azért még írsz nekünk ugyi? Pénteken várjuk a helyzet jelentést.

Szamikám! Bulcsú az éjszakai szopit hagyta el utoljára. Ez volt talán a legnehezebb. Napközbenit hagyta el legelőször, persze azért mert én nem hagytam már Neki. Mondjuk nekem szerencsém volt mert "idegen" helyen eszébe sem jutott, hogy szopizzon.
Én őszintén szólva már csak otthon szoptatnám Szofit. Máshol inkább vizet, teát gyümilét adnék Neki. Mert ő már azért eszik iszik szinte mindent. Persze ez csak az én véleményem.
Tanácsolni csak azt tudom, hogy mindent úgy csinálj ahogy Nektek kényelmes. Mert én most itt osztogathatom az észt, ha a gyereköccel az nem valósítható meg. Te ismered Szofit, biztos próbáltad már megvonni tőle a szopit "idegen" helyen és ha ő ezt nem fogadja el akkor jobb ha elvonulsz Vele és megszoptatod.
:wink: Bulcsú 2 éves volt mikor teljesen megvontam tőle a cicit, de még mindig nagyon oda van érte. szerencsére potinak hívja így csak mi értjük miről van szó :lol:

Dalmacska! nagyon szépek a csajok! nyugodtan tehetsz még fel róluk képet. Szegény TE mire elmúlik a hasfájás, jön a fogzás. Ez sem túl jó időszak :?

Finike! gratulálok az évfordulóhoz. hogy állsz helyszínnel?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: