Új privát üzeneted érkezett!

Olasztanár: nekem is van egy ismerősőm, Kőbányán laknak és otthon van a GYED/GYES-en, ha gondolod megkérdezem, hogy vállal-e már tanítványt. :wink:

Császármorzsa: lehet készen kapni??? :o :o :shock: :shock:
Vendég

Ja, meg persze a háttal utaztatós Volvo ülések. Annak nem találtam meg az árát a honlapjukon, de tény, hogy Svédo-ban ezeket az üléseket használva -ha jól emlékszem- felére esett a balesetben elhúnyt gyermekek száma. Ez azért elgondolkoztató. :roll: Én el is gondolkoztam rajta--->Gergőt addig utaztatjuk háttal (a Graco-ban), amíg lehet.
Vendég

Játszóház: megkérdezem most már a Ringatós termet, bár ott nincs külön szoba altatni....vagy esetleg hátul a polc mögött? :roll:
Vendég

sziasztok
beszéltem ágiboldival, a helyzet a sz.rabbnál is sz.rabb, egyszerűen tragikus!!!!!
nem akarom elvenni a kenyerét, majd megírja ő is holnap sztm, de azért pár szóban összefoglalnám
- 2-re mentek, de hatig (!!!) nincs senki, aki érdemben foglalkozna boldival
- a baba-mama szoba "betelt", úgyh egy ötágyas kórteremben vannak, ahol minden anyuka számára (már aki nem hagyja ott a pici babáját, mert ilyen is van!!!!) rendelkezésre áll egy kényelmes sámli...
- ja és állítólag 6 óra alvás kell az értékelhető eredményhez

a talikhoz jutott eszembe (már nézegetem az oldalakat, de ha van vlkinek esetleg ismerőse, v ismerős helyszíne, megkérdezhetné), szvl h esetleg tánciskolákban/műv.házakban is érdeklődhetnénk terembérletről, hátha hétköznap délelőtt vannak üres helyek amit kiadnának, és nekünk végülis nem kell semmi, csak egy sima terem, meg mondjuk egy pisilési lehetőség. hátha...

és még azt is napok óta akarom írni, h a pakolásnál találtam egy válási árva (régi pasimról rámmaradt :)) repülőgépmodellt (összerakandó, airfix márka, spitfire típus, méret 1:48 ). ezer százalék, h mi nem csinálunk vele semmit, nincs szupiapu akit érdekel az ilyesmi? szívesen odaadom...

majus3

Sziasztok!

Kukkolóként jelentkezem hozzátok. Majdnem az eleje óta olvaslak Benneteket, és sok hasznos dolgot tanultam a fórumról. Írni azért nem írtam, mert nincs otthon internetünk (se számítógépünk). Nagyon ritkán (ismerősöknél) tudok olvasgatni, és nem nagyon láttam értelmét belekezdeni, ha nem tudom, mikor tudom folytatni.
Most azért írok, mert felmerült a kérdés a gyerekülésekkel kapcsolatban. A férjemnek pár éve volt egy majdnem halálos kimenetelű autóbalesete. Rajta kívül 2en meghaltak. (mármint ő nem!!!) más hibájából.
Szóval nálunk nagy a hangsúly a biztonságon. Panni nagyon jól leírta a dolgokat. Osztom a véleményt. Talán annyi, hogy érdemes figyelni arra is, hogy levehető huzata legyen, esetleg lehessen nyári huzatot kapni hozzá!

Megpróbálom belinkelni az ADAC teszteket, hátha...

2003-2006 teszt Ide kellkattintani: Alle Testergebnisse aus 2003 - 2006 im Überblick: Tabelle

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... ID=147654#

És a 2007-es vadi új:
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... .asp?TL=2#
Vendég

Pann!
nagyon jól néz ki az ülés!Huzata levehető?Milen anyagból van?Pamutos egy kicsit?Ez hánytól hány kg-ig van?Mennyibe került?Fejtámlája magasítható?Háttámlája mennyire dönthető, és hogyan?Nincs több kérdés. 8) :lol: Köszi.

Majus!
Kelemennek boldog felediket!
Talitalálkahely:én már írtam 1x, a Brendon játszóházát.Érdeklődjétek meg, de 13.-a után tudok személyeset is mondani, másik topikkal ott lesz tali. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankimanki!
Köszi, de mivel németül van egy kukkot sem értek belőle.Esetleg magyarul hasonló oldal?

Kép
pankaa

Ja még egy apróság:

Császármorzsa:

Személyenként 1 tojás, 10dkg gríz, 1,5dl tej

tojásokat szétválasztom. Sárgájához megy a gríz és a mikróban meglangyosított tej (esetleg mazsola, vaníliás cuki, citrom-narancshéjj)
Amíg a gríz dagad, kemény habbá verem a fehérjét és hozzákeverem a többihez (óvatosan)
Több olajon, mint egy palacsintát megsütöm az egyik oldalát, majd kevergetve átsütöm az egészet!
Lekvár, porcukor...stb
Jó étvágyat!

Ja, ja!
Bp-en lakunk, 24 éves vagyok és a kislányom, Nóra 2007.03.10-én született a MÁV-ban 3350g-mal és 54cm-rel.
képet nem tudok csatolni, mert a barátnőmtől netezek. Eseteg az ő gyerekeiről... :-)

Pankaa: magyarul csak ezt találtam, de ez édeskevés, és ősrégi
http://www.erg.bme.hu/emania/2001/ujvaryg/indem201.htm

Üdv:
Panki
Vendég

Vendég

)halihó!

apáék megint nem nyertek :cry: :cry: :cry:

a császármorzsa recepttel megelőztek :lol: de hasonló (én a langyos tejben áztattam a darát és a tojást már csak akkor kevertem hozzá amikor megdagadt) csak nekem 2-3 személyes adagban van meg :wink:
egyébként tényleg fini lett szóval csak hajrá!

csajok az új gyümi bevezetését h csináltátok?
nem figyeltem eléggé :oops: szóval eddig almát kapott délelőtt holnaptól kezdenénk a banánt (őszibari otthon van anyáéknál fagyóban :lol:) de akkor most délelőtt banán és délután esetleg az alma vmikor vagy csak délelőtt kapja a banánt és almát egyáltalán nem? :shock: :lol:

húúú ez az autósülés dolog nagyon komoly :shock: :shock: :shock: belenéztem a 2007es tesztekbe...9-18kgnál Römer és Kiddy ( :?: )
9-36nál nem találtak egyet sem nagyon jónak :shock: :shock: :shock:

na megyek mert nyüszi van

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

römer és kiddy a szuper jó ez lemaradt :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
Nem tudom, hogy a többiek pontosan hogy csinálták, de nálunk a banán nagyon fogott. Az elmúlt hétvégén csak az volt új kaja és küzdöttünk nagyon, mint olvashattad. Az alma is fog, úgyhogy a kettőt együtt én biztos nem adnám.
Egyébként én most kezdtem 3 hét után napi kétszer más kajcsit adni neki.
Én most barit vagy körtét adok neki. Esetleg szilvát vagy szőlőt. Ráadásul a körte meg a szilva most tuti magyar. A suttógó pl. a körtét ajánlja kezdésnek, mert könnyen emészthető. Ez addig fontos, míg hozzászokik a bendője az új kajákhoz. Szerintem...

Ágiboldi
Amit Május írt, az szörnyen hangzik! Sőt borzasztóan! :( Remélem azért legalább sikeres lesz ez a szörnyű éjszaka! :( :( :(
lora7

Megjöttünk :D

A talit egyébként komolyan gondoltam, akár a jövő héten is. Csak ne nézzétek a falakat. Meg Nati miatt a du2-3 körüli zárórát, ha nem tudom letenni különben. :oops: De még így is jobb, mint 10ezreket kifizetni, nem? Kit érdekelne?

Ágiboldi,
Még csak felületesen olvastam vissza, de majd megkérdezem tesómat a horkolásról. Ha még érdekes.

Autósülés:
Natinak azt hiszem egy teljesen alapmodell 9-18 van. Kb 1,5 éves korától, előtte az egyszerű hordozóban is elvolt. Nem dönthető, semmi extra, de legalább ingyen volt. Aki pesti, szerintem nézze meg a Lehel téri bababoltot. Nagy választék, össze tudod hasonlítani, őket. Én nem olyan elszálltak az árak. A biztonsági csúcsmodell tudomásom szerint a Rover ülése, ami kb 3-4 éves koráig hátrafelé néz. Nagyon meggyőző a tesztje, de még csak a honlapon láttam, még az árát nem...

Nanica,
7 hós, igaz csak ma mértük: 7580g

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt!
Ma is csak 4-kor keltünk és fél 7-kor végleg! Azóta azonban egyfolytában nyafog!!! Még csak 8 óra, de kezdek kidőlni! Semmi se jó neki!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Lorca!
Üdv újra itthon! :) Kérünk képeket és beszámolót is!
Tali ok! :)

Mazsi!
A banán nálunk nagyon csúszik! Igaz, hogy fog, de egy héten csak egyszer kap. Nálunk még a bari is fog, az alma annyira nem. Szerintem a banán más gyümivel összekeverve a legjobb. :lol: :lol:

Pankimanki!
Köszi az infokat, mind az ülésről, mind a császármorzsáról! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Remélem Boldinak sikerült 6 órát aludni és értékelni tudják ezt az egész procedúrát!

Timi
Kép Kép
timocska

halihó!

hát mi azért keltünk 2x.ráadásul az elalvás is nyűgös volt csak f10 körül adta fel végül :lol: f2kor kaja persze ez a k..va Libero átengedett vagy ne mtudom de az ölemben szopizott és 1x csak klassz meleget éreztem :shock: pisi az egész hátán végigfolyt :twisted: :twisted: :twisted: úh egy üvöltős átöltözés után újabb cicizés és végül visszaaludt 5ig :shock: :twisted: akkor bevittem magunkhoz cici és n7kor már nyafi volt...
7kor végleg kimásztunk az ágyból és most bedobta a szunyát :lol:

úh megyek sárgaborsó főzit csinálni :lol:

lorca
üdv itthon :lol: kérünk képeket!!!!
mi nem hiszem h megyünk most hozzátok...egyenlőre megpróbáljuk rendezni sorainkat most kaptam először a GYED-et és éppen sakkozok a csekkekkel :cry: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

timo
szülinapod másnapján kívánok minden szépet és jót! :lol:

banán
szóval amikor szoktattátok az ízéhez nem kapta pár napon keresztül mindennap? én azt tervezem h ma 2kk,holnap 3-4kk szóval tényleg fokozatosan...na majd meglátjuk :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Nálunk is sárgaborsó a menü, már kész van! :) :)
Én bevallom töredelmesen, csak a barit és az almát adtam neki több napon keresztül... aztán a többit csak 2-2 nap, aztán jöhet a mix. :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Hu én is remélem, hogy Ágiboldiéknak sikerült aludni!

Nekünk nem! Linus ellaudt ugyan 8kor, de 11ig óránként kelt, utánna meg fél 12, fél 2, fél 4, fél 6 6kor aztán végleg, most szopival visszaaludtunk fél órára, de már megint fent van!
(remélem kijön már az a fogacska, és tényleg az az oka!!!)

nanica

Jó reggelt!
Ma sokkal jobb napunk van mint tegnap. Este leraktuk f9-kor, 9re magától!!! elaludt, aztán n1 körül szopiztunk egyet, és végül reggel 8!!!-ig aludt. 8) Csak tudnám mitől függ az éjszakai alvás mennyisége... :roll:

Lorca
Milyen volt az út összességében? Igen, fotókat kérünk szépen! Tali nekünk is jó, jövőhétre még az uszin kívül nincs programunk! Tényleg ti jöttök úszni?

Nálunk is borsó lesz ebédre, csak nálunk zöld. :D

Megyek mert valami kaját kéne összedobni (felnőtt kaját). Útálom kitalálni, hogy mi legyen az ebéd!
lora7

Jó reggelt!

Sajnálom a rossz alvókat! :(

Beni ügyi legény volt. Este 9-től reggel 8-ig aludt egy mukkanás nélkül! :shock: :D Hajnalba már be mentem hozzá hogy biztos minden ok! Nyolckor aztán úgy követelte a reggeliét mint még soha! :lol:

Lorca! Jó hogy újra itt! Tali okés csak a csütörtök nem mert ortopédiára megyünk! :)

Ágiboldi biztos ki van dőlve mert egy sámlin aludni biztos hogy nem lehet! :( Jelentkezz ha bírsz!

Jön ma a védőnő! Két hete volt! Most vagy tényleg ennyire alapos vagy nagyon problémásnak tart minket azért jön ennyit :shock: Mondjuk nem vagyunk egyszerű eset. :oops:

KépKép
csongria

Jó reggelt mindenkinek!

Boldinak egybe kell a 6 órát aludnia, vagy összesen? Na jó ez hülye kérdés volt :oops: . Remélem sikerül nekik!

Helló Pankimanki,
Pann már épp megnyugtatott, hogy jó a Concord ülés, erre ezek a német tesztek eléggé lehúzzák :?

Egy császármorzsának én is nekifutok, amint sikerült zsizsikmentesítenem a konyhaszekrényt :evil: . Kűzdött már valaki velük? Mi az, amit tuti ki kell dobjak? Eddig találtam a barna lisztben, nádcukorban, kornflékszben( :twisted: nesztek angol szakosok) és a grízben. Mit szeretnek még?

Ma, a régi hagyományok felevenítésére, megpróbáltam kiságyban elaltatni most de., de csúfos kudarcot vallottam. Új elemekkel bővült nyár óta a repertoárja: miközben simizem és fölé hajolok, feltérdel és a nyakamba csimpaszkodik, nem is folytatom :oops: .
Ennek ilyen tessék-lássék nem lehet nekiállni.

Lorka,
üdv itthon! Képet, képet, képet! és élménybeszámolót!
Talit helyszínt illetően nekünk ti vagytok a legjobbak, mert nem kell tömegközlekedni (kivéve ha valaki a Délinél rendez talit), csak leszállunk a vonatról...tudom még egyszer sem szálltunk fel rá, de én nem adom fel. Szóval minket érdekel!

Mazsi,
hozzátáplálásban bármit csinálsz jó és rossz, tehát kövesdd a belső hangot!
Én csak arra figyeltem, hogy x napon belül ne adjak újat, amúgy össze-vissza adom, mert pl a répa is (főleg rizszsel) fog, nem szerencsés sokszor csak azt adni egymás után. Érdemes ilyen szempontból a kevésbé problémásokkal kezdeni, hogy tudj variálni. Sebi még nem evett banánt, majd eszik télen eleget.
Szerintem az elején a mennyiség fokozatos növelése jó ötlet. Mi is azt csináltuk, de még így is megszenvedtünk/ünk a kakilással.

Most sül az első sütőtök, remélem jó lesz, mert én imádom!

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Ágiboldi! :shock: :shock: :shock: Remélem már otthon vagytok!!!

Nekünk is elég rossz éjszakánk volt, Gergő kezd megint elkanászodni, és 2 óránként ébred. :x Megint ki kell találnom vmit, mert a cumi már nem működik! :(

Mazsi! Nálunk van egy csomó minden (zöldség, gyümölcs), amit csak egyszer-kétszer kapott, de akkor rendes adagban. :roll: Banán ma indul, mert nincs itthon más. :wink:
Neked már megjött a GYED? Akkor lehet, hogy nekem is??? Jó lenne!

Lorca! Üdv itthon! :D :D :D Képet, képet!!!

Panka:
Huzata levehető, sztem vmi plüssös anyag, gyöngyvászonnal (?) kombinálva, 9-18kg-os kategória, a fejtámla nem magasítható, csak azt a "fültámaszt" :lol: lehet majd kivenni. Három pozícióban dönthető, az ülés alatt látható fekete fogantyú segítségével.

Vki nyugtasson meg, mert Gergő "reggelire" bekajált egy nagyobb darab boríték csücsköt!:shock: :shock:
Vendég

Pann! Beni már evett anyáklapját, kismama magazint, maximát stb. Inkább nem folytatom a felsorolást! :oops: Ja vezetéket hosszabitót! Na ezeket azért nem sikerült lenyelni! :lol:

Arra gondoltam hogy ha Lorcától le kell lépni hamarabb mehetünk turizni!

KépKép
csongria

Ria! Jó ötlet, én benne vagyok!!! :D :D :D
Vendég

Ja, és köszi a megnyugtatást, ezek szerint van remény.... :lol:
Vendég

Pann!
Lillus is szokott újságot "olvasni"... :lol: :lol: :lol:

Ria!
A turizásban én is benne vagyok! :)

Tök bosszús vagyok, mert kiderült, hogy a házban már régóta van fűtés, csak nálunk nincs! :evil: :evil: :evil: Rohadt panel!!! Pedig újak a radiátorok is, csak a tizedikre vhogy nem jut el a meleg! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Sno! Nálunk a sütőtök a "dzsoli-dzsóker" (na még egy szépség az angolosoknak :lol: ), ált. azt visszük, ha megyünk vhova, mert azt biztos, hogy megeszi.:wink:
Zsizsik? A búzadarában nincs?

A paradicsomos krumpli nem jött be! :(

Pankimanki, sztem ha csak néha tudsz jönni, az is jó, gyere! :D
Vendég

Fűtés! :evil: :evil: :evil: Nálunk még se híre se hamva!

A paradicsomos krumpli nállunk se jönn be pedig pár hónappal ezelőtt még favoritanak számított. :roll:

KépKép
csongria

Lillának se sütőtök, se parikrumpli! :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Pann,
de-de, csak grízként szerepelt a felsorolásban :D .
Én már megkóstóltam a sütőtököt és irtó finomra sikerült, jobb lenne, ha mégsem szeretné :twisted: .
A krumpli hétvégén indul (érkezik a hazai szállítmány).
Szerintem a papírevés nem gond, én mondjuk jobban örülök, ha valami natúrt olvas a nyelvével (kevés festék, matt papír), a Story-kat már elszoktam venni tőle (nehogy megfeküdje a gyomrát :twisted: ), egy Elle típusúban meg már nem tud kárt tenni.

Timo,
nem a felső emeleteken szokott rohadás meleg lenni???

Orsi
Kép Kép
sno

Sűrű elnézést kérek a nagy 7 hónapos Sebitől, hogy még nem is gratuláltam! :oops: :oops: :oops:
Szóval, boldog hetediket Sebi! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Tényleg, boldog 7.-et Sebi! :D :D :D

Sno! Nálunk a Brendon nagy katalógus az egyik kedvenc olvasmány, és nem jelent akadályt:
Kép
Vendég

A mai nap eddigi tapasztalata: a papír finom és ehető, a banán undorító és kiköpendő. :shock: :lol:
Vendég

Tényleg, tényleg boldog 7.-et Sebi! :D :D

KépKép
csongria

Most elmegyünk a piacra venni vmi "ehető" gyümit, rem mire visszaérünk Ágiék már itt lesznek! :roll:
Vendég

Pann írj a piaci kínálatról! Lehet hogy én is elnézek!

KépKép
csongria

Boldog hetediket Sebinek!!!!

SnO
Mindenféle száraz kajában lehet zsizsik. Pl. tészták, főleg ha van házi. Nálunk volt már házi tarhonyában is. Liszt, cukor, tényleg mindenféle száraz kajában előfordulhat.

Fűtés
Nálunk már nincsen! :shock: Amíg az a nagyon hideg volt, addig volt kb. 3 napig. Csak arra volt jó, hogy a fűtésszámlát jól megdobja! :evil: :evil:

Pann
Úgy bírom ezt a komoly gondolkodós fejüket! Koncentrál, hogy most hogy is lehet nagyobb kárt tenni a kiszemelt újságban! :lol: :lol: :lol:

Ágiboldiék nem 24 órára mentek be? Ha igen még van pár órácska.
Ágiboldi: Remélem minden rendben ment veletek! Majd ha kipihented magad mesélj!

Gyed
Én még mindig nem kaptam, pedig már minden rendben van és az anyakönyvit is visszaküldték. Utoljára az augusztusi félhavi Tgyást kaptam meg, úh már nagyon ideje volna. Kezdek lassan én is sakkozni a számlákkal. :evil: :evil:
lora7

Ágiboldi írta, hogy még az eredményekre várnak és hogy az uh és röntgen okés. Meg hogy totál kivan a sámli miatt! :(

Timi
Kép Kép
timocska

Pont azt akartam írni amit Timi Ágiboldiékkal kapcsolatban!

KépKép
csongria

Én nem tudom miért de rendesen kaptam a GYED-et a GYÁS után! Nem volt egy kimaradt hónap sem! :roll:

KépKép
csongria

Timi! Nagyon édes tapsi! :)

KépKép
csongria

Sziasztok!

Sebi!
Boldog hófordulót!

Vmi lehet a levegőben, Emili is nyűgi, bár Ma majdnem megvolt az 5. átaludt éjszakánk Laughing , de fél2kor felket Emili inni, majd aludtunk tovább, 6ig.Akkor is megitattam, de csak fél 7ig bírta, utánna éhes lett a hasa. Laughing Én persze már 6kor fenn voltam, nincs nekem megszokva ez a sok alvás. Wink

Mazsi!
én adtam mindent Emilinek, szerencsére el is fogadta.De csak az üvegeseket, és annyit adtam neki, ameddig nyitotta a száját.Bár eleinte mujuska volt, és sok kifolyt a szájából, de az ízekkel nem volt gond, és ő rögtön nagy mennyiségeket evett, én nem apróztam kiskanálnyi mennyiséggel. :roll:
Szerintem ez is gyerekfüggő, ki hogyan fogadja el.

Sno!
Sütőtököt Sebi is eszi?Mert pl. Emilinek asült változat nem jött be, nagyon szeles volt, de főzve talán nem annyira az, az üvegessel nincs gondunk.

Lépek, mert felébredt, és éhes. :D

Kép
pankaa

nem tudom mi lelte ezt a gyereket :shock: ha 2m-nél távolabb kerülök tőle ordít :shock: :lol:

úh majd 1x csak jövök most is itt lóg a 8,5kg-val a fél kezemen de nem bírom tartanni... :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tök jó, már meg is jött az ERGO! Most tanulmányozom a használatát!
lora7

Képzeljétek, Emili mászik!!!!! :D De. még nem tudott, mostmeg rástartolt a notebook zsinórjára! :lol: Olyan kis édes, úgy meg vagyok hatva, nem is értem. :wink: :lol:

Kép
pankaa

Köszi lányok a köszöntést! (tudtam, hogy bízhatok a fórum háziasszonyában :wink: )
Nagyon gyorsan telnek a hónapok!

Tetszett neki a sütőtök, de úgy látom nem ütötte ki a nyeregből a papa-féle almát és a mama-féle céklát :D . A hatásokról majd később. Egyébként a sütőtök fog vagy hajt?

Lora,
tényleg a fini házi tarhonya...már emlékszem, hogy mondtad.

Május,
kérdezted, hogy nem vagyunk-e büszkék egy-egy nagyobb atrakciónál. DEHOGYNEM! Szabályosan izgultam, amikor az első két "mászást" megtette. Mindegyik után telefon apának, hogy képzelje mi történt. Jobban felpörgök, mintha én csináltam volna valami nagy dolgot, és hát igen mindig ez az édes-bús korszakváltás érzés. Megint új fejezetet nyitunk és lezárul egy másik. Azért most még nagy különbségek vannak az állapotok között.

Orsi
Kép Kép
sno

Na tessék, milyen aktuális volt a válaszom Májusnak. Gratulálunk Emilinek!

Orsi
Kép Kép
sno

Sno
Pont ezt akartam írni! :lol:
Most néztem meg a picasán a képeidet, nagyon jók lettek.
Timó, te jól megkaptad Gergőtől! :lol: :lol: :lol:
lora7

Lora!
Hogy mit kaptam meg? :) Lemaradtam vagy csak nem értem.. :oops: :oops:

Panka!
Nagy gratula Emilinek!

Én is meghatódtam, mikor pl. megfordult. Úgy megpuszilgattam és megdögönyöztem szegényt, biztos nem értette, hogy mi van!
Már nagyon várom, hogy mikor áll négykézlábra és mikor kezd el mászni. Vagy csináljon már vmit, 1 hónapja semmi újat nem tud! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Az Orsi talis képei között van kettő veled és a Gergővel! Nézd meg, ha eddig még nem láttad a picasán! :D
lora7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?