Jó reggelt mindenkinek!
Boldinak egybe kell a 6 órát aludnia, vagy összesen? Na jó ez hülye kérdés volt
. Remélem sikerül nekik!
Helló Pankimanki,
Pann már épp megnyugtatott, hogy jó a Concord ülés, erre ezek a német tesztek eléggé lehúzzák
Egy császármorzsának én is nekifutok, amint sikerült zsizsikmentesítenem a konyhaszekrényt
. Kűzdött már valaki velük? Mi az, amit tuti ki kell dobjak? Eddig találtam a barna lisztben, nádcukorban, kornflékszben(
nesztek angol szakosok) és a grízben. Mit szeretnek még?
Ma, a régi hagyományok felevenítésére, megpróbáltam kiságyban elaltatni most de., de csúfos kudarcot vallottam. Új elemekkel bővült nyár óta a repertoárja: miközben simizem és fölé hajolok, feltérdel és a nyakamba csimpaszkodik, nem is folytatom
.
Ennek ilyen tessék-lássék nem lehet nekiállni.
Lorka,
üdv itthon! Képet, képet, képet! és élménybeszámolót!
Talit helyszínt illetően nekünk ti vagytok a legjobbak, mert nem kell tömegközlekedni (kivéve ha valaki a Délinél rendez talit), csak leszállunk a vonatról...tudom még egyszer sem szálltunk fel rá, de én nem adom fel. Szóval minket érdekel!
Mazsi,
hozzátáplálásban bármit csinálsz jó és rossz, tehát kövesdd a belső hangot!
Én csak arra figyeltem, hogy x napon belül ne adjak újat, amúgy össze-vissza adom, mert pl a répa is (főleg rizszsel) fog, nem szerencsés sokszor csak azt adni egymás után. Érdemes ilyen szempontból a kevésbé problémásokkal kezdeni, hogy tudj variálni. Sebi még nem evett banánt, majd eszik télen eleget.
Szerintem az elején a mennyiség fokozatos növelése jó ötlet. Mi is azt csináltuk, de még így is megszenvedtünk/ünk a kakilással.
Most sül az első sütőtök, remélem jó lesz, mert én imádom!