Sziasztok!
Elég vacakul vagyok, fáj a bal petefészkem , olyan, mintha PÉ lenne. Hányingerem is van.
Nem tom mi ez, de kellemetlen.
Linácska!
Ha lesz erőm, megkeresem a telcsim használati utasítását, mert valami nincs beállítva a telcsimen és nem kapom meg a MMS-t. Azt irja, h a fogadás sikertelen. Ha nem lesz eredmény, szombaton beszaladok egy telcsiboltba, hátha ott segítenek.
NAGYON KÖSZI HOGY ELKÜLDTED!!!!!! Valamikor biztosan meg fogom nézni!
Grönland!
Ez a tetűmézziéria borzalmas lehet. Nekem is volt egy osztálytársam, -ráadásul anyáink együtt dolgoztak -Ő is sokszor volt tetűs, sokat elkaptuk. Sírtam, amikor a szép hosszú szőke hajkoronámtól meg kellett válnom. Középsulisként pedig a koeszba rühes lettem
Szorítok, h az ANTSZ tegyen valamit!!!!!
Ugyanarról beszélünk, de anyám piskótája kicsit masszívabb, h ne essen szét a forgatásnál.
Kislibus!
Remélem hamarosan mi rajzolhatunk Neked ennyi vigyorit!!!!!!
Luca!-Kacika!
Örülök, h legalább Ti megértetek!
Tegnap este beszélgettünk embörrel, tudom, h nem fog megváltozni, de sokszor nem tudom visszatartani a könnyeimet.
Luca!
Én nem tudok külön aludni, kell az érintése. Én elég ébren alszom, Ábel minden fordulására fülelek. Ő rendszeresen dumcsizik álmában, néha a férjem is. Jó kis család mi??!!
Mimi!
NE IDEGESKEGGYÉÉÉÉÉÉ MÁÁÁÁÁÁÁ azzal nem lesz jobb! Tudom bagoly mondja verébnek.....
Vera!
Azért a szünet idején is szívesen olvasnálak, jó lenne ha megosztanád a tapasztalataidat!!!!! Köszönet érte!
Csajok!
Köszönöm a pénzes infókat! Kutakodok mi lenne a jó, mert az Én dokim "sztárdoki" lett közben és nem tudom mi lenne a jó. Szerintetek nagyon ciki ugyanabban a kórházban, de másnál szülni??
Anno nekünk 5000ft volt egy-egy alkalom a magánrendelőben, de UH a Klinikán volt, sosem kaptam képet csak 4D-n magánban.
mammográfián volt valaki közöletek??????
Na szép napot, is szépen süt....