Új privát üzeneted érkezett!

Háát lányok, részemről system error, a mérőm kiakadt, cputtó finitó.... Végig olvastam mára amit hétvégén termeltetek. Tegnap kezdtem...

De Montinak amit beigértem:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kislibus

Kislibus for President! :wink: 8) :lol:

tjuca

No, most csak az a böki, hogy már nem emlékszem semmire úgyhogy figyelgetek és szép lassan bekapcsolódom!

Juca! Te is végig olvastad?

Kép
kislibus

Nem. :lol:

Na jó majdnem mindent. Amit én írogatok azt nem. Ollan sületlenséegt nem olvasok. :lol: 8)

tjuca

Zsu!

Szerintem nem egyről beszélünk! Ez sima piskóta, amikor megsült és kihült kockákra vágom, majd megáztatom a mázba és beleforgatom a kókuszreszelékbe!

Mimi!

Én is ilyesmit néztem ki! Már nem emlékszem, hogy ennek van-e kereke, de én olyant szeretnék, mert akkor tologathatom ide-oda! Ha meg nagyobb lesz, akkor meg ott van fiam kiságya, tök jó állapotban van csak egy matrac kell bele!

Na most már nem tom mit akartam írni, mert minden az elöző oldalon van!

A hőm nagyon vacak, pedig kellett lennie pé-nek! Most síratom a hónapot, pedig annyit kamatyoltunk! :lol: Kép
Vendég

GRÖNLAND!
oLVASTAD A MÁSIK TOPIKBAN ESZTIT?
Vendég

Sziasztok!

Csak egy kicsit beugrottam.

Zsuzsu, az írásodban teljesen magamra ismertem!!!!Nálunk is előfordult ilyen...én egyedül felhúzom magam, apánk meg várja, hogy elmúljon. :lol: De tényleg nagyon rossz érzés!

Lina, mi is külön alszunk, horkolás miatt...ez van.

Kislibus!A lényeg, Monti igazi kismami, Kacikánál minden oké, a többi süti meg egyebek.

Ja, majd megírom ám a sütireceptet, de most nincs már hozzá erőm elővenni, bocs!!!!!

Grönland!
Le a kalappal előttetek, nekünk ez több havi adag!

Megvan a vérvétel eredménye, csütörtökön megyek érte.Remélem, nem túl gáz!

Most ennyit, majd jövök, ha tudok.

Ja, igen, nálunk órarend van a géphez, úgy tisztességes.De ez, hogy még itt vagyok, viszont nem az, úgyhogy lépek is...

Puszi Nektek!
Vendég

Grönland,
nekem ilyen tankönyvi görbém volt múlt hónapban, aztán semmi...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca,
léccci holnap erőltesd + magad, és vonszold a receptes füzidet a géphez! :wink: Köszi!

Újabb dolgot találtam, amivel idegesíthetem magam: a méhszáj vizsgálat...

tök könnyen elérem... ez a Leo-féele oldal szerint a NEM terhes állapot jellemzője... bár én azelőtt sosenem vizsgálgattam, fogalmam sincs milyen máskor...

vki? Ezirányú tapasztalat? Mármint nem az én méhszájamról! :lol: :wink:

Kép
zmimi

Zmimi,
bocs, neked nem válaszoltam. Szóval a T-Com telefonos ügyfélszolgálatán voltam ma, vannak most ott "tanulók", akik nálunk vesznek részt képzésen, és gyakorlatilag őket figyeltem, hogy hogyan csinálják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi!

Épp írni akartam, hogy a tiedről nem tok nyilatkozni! :lol: Én nem vizsgáltam terhesen, így nem tom, de nem terhesen elérhető volt! Szerintem akkor érdemes vizsgálgatni mikor megkéne jönnie!

Luca!

Ez csak azért volt, mert szivatott a hőm! Nem vagyunk mindig ilyen aktívak!

Linácska!

Na igen, az én terhesgörbém is elég csúnya az elején! Mármint a pé utáni elején! :lol:

Vera!

A júliusi kislány miért nem jó? :wink:
Vendég

Grönland
Hűha... :D

Kacika
Jó kérdés. Eddig úgy gondoltam, a 35. napon tesztelek (addig sosem volt pozitív), de a múltkori eset után lehet, hogy korábban kéne. Mert ha pótlás kéne, akkor időben tudjunk lépni. De akkor érzékeny teszt kéne (Lily sz@r). Vélemény? (Júj, nem tudni hogy lenni kismama :) ).

A végén kiderül, hogy a dokink átlagár.
Juca, még mindig sotézik?

Semmi említésre méltó tünet nincs azon kívül, hogy a mellem elkezdett bejelezni, de az piri előtt is szokott.

Ma viszont elfilozofáltam azon a kérdésen, hogy ha a középidő színes volt, akkor az csak az ép oldalam felől lehetséges? Vagy a másik petefészek (akihez nincs méhkürt) felől is ürülhet valamilyen módon? - a másik vezetékén pl.
Továbbra is tompán érzem azt az oldalt ebben a ciklusban minden nap egy ideig.

Üdv
lilia

Kép
lilia

Jó reggelt!

Közben Leo válaszolt, h a 23cn-on minden méhszáj egyforma... szóval ezen most nem stresszelek tovább.
(de vmin kellene, majd kitalálom... :lol: )

Tegnap a férjem, mikor hazaért és puszilgatott, bebújt a nyakamhoz, és azt mondta, h olyan jó "kisanya" illatom van... :oops:

olyan ééédiii... nem?

Kép
zmimi

Nati!

Olvastam. Azért már sajnálom szegényt!

Lilia!

Nekem mikor babás voltam úgy fájt a cicim, hogy a hónaljból sugárzott ki a fájdalom. Olyan mintha izomlázam lenne! Mensi elött csak bizsereg de nem hónaljtól, hanem csak a cicik! A tesztekkel meg úgy vagyok, hogy bármelyik megteszi amelyik kazettás! Nekem a Gravi jött be! Viszonylag olcsó és megbízhatónak tartom!

Mimi!

Én is így gondoltam, ahogy Leo írta! Azon gondolkodom, hogy tudnék neked segíteni tünetgyártásban! :lol:
Vendég

Grönland!

Igen én is, lehet, hogy a pesszimista hozzáállása, és a rengeteg para is közre játszik :roll:
Vendég

Nati!

Lehet benne valami. Vagy csak a megérzése.... Szegény, ezekután már igazán megérdemli azt a babát!

Kislibus!

Lehet, hogy nem idevaló a téma, de nem megy nekem a privi! A suliban van egy gyerek aki állandóan tetüs! Tanárok tehetetlenek, védőnő néha kijár és megnézi őket, majd azzal küldi haza a gyerekeket, hogy kezeltessék le a fejüket, nehogy elkapják! Nem lehet azt a gyereket valahogy kivenni a közösségből addig amig nem lesz tetümentes? Mert hiába kezelem le a fiam fejét, ha a hordozóét nem kezelik! Mi a bevett eljárás ilyenkor? Mert én már nem bírom (a többi szülővel együtt) ezt idegileg!
Vendég

grönland. Nekünk isa volt egy ilyen és a köjálhoz fordultunk. Ők kötelezték őket hogy lekezeljék az egész családotés addig nem lehet mennie a gyereknek míg tünetmentes nem lesz.
Amúgy az iskolának is tilos tetves gyereket addig bevenni míg tetves.

harivera
Budapest XXI. kerület

Én is így gondoltam Vera! Nem várok tovább, szólok az ÁNTSZ-nek! Ott borult ki a bili, mikor tegnap fehér pici valamit láttam a gyerek fejébe, gyorsan elvittük dokihoz, hogy nézze meg mi az! Helyeselte, hogy elvittük, de jót röhögött, hogy az csak kopa! De olyan idegbajt kaptam, szerintem rég voltam így kiborulva! Teljesen más mikor csak beszélnek róla, hogy van tetüs gyerek az osztályban és más mikor az ember szinte szembesül vele, hogy lehet az enyém is elkapta! Olyan féltve engedtem el ma is, de azért bízom benne, hogy ha kenegetem a fejét nem kapja el!
Vendég

szerintem is ez olyan, mint a fertőző betegségek, ha nincs orvosi igazolás arról, hogy a gyerek nem fertőz és egészséges, addig nálunk nem mehet közösségbe ! :evil:
Vendég

Nati!

Szerintem is ennek így kéne mükődnie, de itt sz@rnak rá! A tanárok azt mondják, hogy ők tehetetlenek! De ezt nem etetik meg velem! Ha egy gyereket haza lehet küldeni, mert beteg vagy, mert otthon hagyta a könyvét, akkor azért is haza lehetne, mert tetüs! Azt elhiszem, hogy nem az ofő tehet róla, de az igazgató és a védőnő biztos! Elég furán veszi ki magát, hogy a nem tetüs gyerekek fejét kezelik a szülők, a tetüsét meg nem! Jól jár a helyi patika!
Vendég

Kép Kép

tjuca

Sziasztok!

Elég vacakul vagyok, fáj a bal petefészkem , olyan, mintha PÉ lenne. Hányingerem is van. :shock: :o Nem tom mi ez, de kellemetlen.

Linácska!
Ha lesz erőm, megkeresem a telcsim használati utasítását, mert valami nincs beállítva a telcsimen és nem kapom meg a MMS-t. Azt irja, h a fogadás sikertelen. Ha nem lesz eredmény, szombaton beszaladok egy telcsiboltba, hátha ott segítenek.
NAGYON KÖSZI HOGY ELKÜLDTED!!!!!! Valamikor biztosan meg fogom nézni!

Grönland!
Ez a tetűmézziéria borzalmas lehet. Nekem is volt egy osztálytársam, -ráadásul anyáink együtt dolgoztak -Ő is sokszor volt tetűs, sokat elkaptuk. Sírtam, amikor a szép hosszú szőke hajkoronámtól meg kellett válnom. Középsulisként pedig a koeszba rühes lettem :twisted:
Szorítok, h az ANTSZ tegyen valamit!!!!!

Ugyanarról beszélünk, de anyám piskótája kicsit masszívabb, h ne essen szét a forgatásnál.

Kislibus!
Remélem hamarosan mi rajzolhatunk Neked ennyi vigyorit!!!!!!

Luca!-Kacika!
Örülök, h legalább Ti megértetek! :P
Tegnap este beszélgettünk embörrel, tudom, h nem fog megváltozni, de sokszor nem tudom visszatartani a könnyeimet.

Luca!
Én nem tudok külön aludni, kell az érintése. Én elég ébren alszom, Ábel minden fordulására fülelek. Ő rendszeresen dumcsizik álmában, néha a férjem is. Jó kis család mi??!! :D

Mimi!
NE IDEGESKEGGYÉÉÉÉÉÉ MÁÁÁÁÁÁÁ azzal nem lesz jobb! Tudom bagoly mondja verébnek..... :lol:

Vera!
Azért a szünet idején is szívesen olvasnálak, jó lenne ha megosztanád a tapasztalataidat!!!!! Köszönet érte!

Csajok!
Köszönöm a pénzes infókat! Kutakodok mi lenne a jó, mert az Én dokim "sztárdoki" lett közben és nem tudom mi lenne a jó. Szerintetek nagyon ciki ugyanabban a kórházban, de másnál szülni??
Anno nekünk 5000ft volt egy-egy alkalom a magánrendelőben, de UH a Klinikán volt, sosem kaptam képet csak 4D-n magánban.

mammográfián volt valaki közöletek??????

Na szép napot, is szépen süt....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera!

Sajnálom. Amúgy kb. a 20. nap körül úgyis megváltozik a véleményed. :wink:

Grönland!

Ezzel a tevességgel az a baj, hogy valszeg hiába kezelnéd le a gyereket, az egész családját kellene. Gondolom mennyire dühítő lehet.

Zsuzsu!

Nagyon csini a muffinod. Én mindig elhatározom hogy sütök, de sosincs itthon papír. :-(

Lina!

A mintaszerű görbe nem jelent abszolútli semmit.
Nekem most finoman szólva lúzer görbém van. ->
http://www.fertilityfriend.com/home/c13dc

monstre piri, közti vérzés, a nyálkám sem akar az igazi lenni... na mindegy majd a köv. hónap.

Mimi!

Mondjak pár parapraktikát?
Szerintem inkább tojd le, hogy mi van, meg mi nincs.

Nekem egyébként még a fosi görbém mellett nem jöttek meg a lh tesztjeim, mert Leo nem pakolt rá elég bélyeget. Muppet show. :roll: :twisted:

Luca!

Akkor csütörtökön várom a híreket.

Lília!

Igen sotézik. De múltkor volt egy telefonja, és ugye a kérdést nem hallottam, de a válaszból furfangos logikával kikövetkeztettem, hogy 8 hónap múlva még nem tudja, hol fog szülni a csajszi. :o :evil: :lol:
Próbáltál másik orvost?

Kislibus!

Most is vérezgetsz? Mikor mégy dokihoz?

Bocs, aki kimaradt a szórásból. A lányom itt flangál a bikinifelsőmben, és ajázik. Megyek.

tjuca

Zsuzsu!

Jó a kérdés. Azt kell mondjam kórháza válogatja, és a szitu. Mondjuk, ha nem volt semmilyen össezördülésetek, akkor ebből nem hinnáém, hogy gond lenne. (Viszont gondolom a többi orvos tarifái is hasonlóak. Úgy vettem észre, hogy nagyon egyhangú a végösszeg. Gyakorlatilag olyan, mint a mobilcsomagok, más összetevők, de kb. ugyanannyit kell fizetni. Nálam egy fontos: ne mondja meg, hogy mennyit szeretne egy szülés után. A magánrendin kérjen összeget, de egyébként ne) A Margitban anno megvolt, hogy mely orvosoknál van átjárás, és melyeknél nincs. És pl. ha az én orvosom már tele volt, akkor tudtam, hogy vagy a Mágenheim Rita a párja, vagy inkább másik kórházat ajánl ő maga. Erre mondjuk nagyon kevés precedens volt, de volt. Viszont ő nem fogadott helyi sztárdokiktól beteget, mert valszag ott valami affér lehetett.

Most ez hosszú volt, de remélem tudtam segíteni. Általánosságban viszont nem szokták kedvelni, ha egy kórházban választasz mást. Bár ugye Szegeden nincs az a nagy választási lehetőség.

tjuca

Köszönöm lányok!

Ez egy lökés volt, hogy megtegyem! Hívom is őket és majd kérem, hogy családlátogatni is menjenek! Biztos, hogy a szülők is azok. 12 gyerekük van, ebből 8 ált sulis, mindegyik tetüs, ebből gondolom, hogy a szülők is!

Zsu!

Egyszer én is hoztam haza táborból. Úgy jártam, mint te! Majd belehaltam, hogy le kellett vágni a hajam! Majd a recit előkeresem, hogy miből mennyi kell belőle! Akkor kisfiad azért ilyen szép szőke, mert az anyuja is az? Ja és akkor mostanában kapd el apát! :lol: Bár a vonlzódat nézve nem is tom! Nem lehet, hogy már volt pé-d?
Vendég

Sziasztok!!

Juca!
Igazából amiatt gondolkodom más dokin, mert egy kevésbé "sztár doki" talán jobban figyelne rám, több ideje lenne.... nem a pénz a döntő. Amúgy hálapénzellenes vagyok, sokan iszonyatos összegeket tesznek zsbre adómentes, a "kis emberek" pedig az utolsó forint után is adóznak...

Sok doki van Szegeden, ráadásul összevonták az egyetemi klinikát és a városi kórházat. Sajna a Klinika eléggé konzervatív vezetésű, de vannak lelkes dokik, remélem lesz változás.

Taliztál mostanában M. Ritával??? Nagyon szerettem, jó lenne vele összefutni és megmutatni neki büszkeségem :D

Ábel mostanában a konyhában pakol ha beszabadul. A napokban két fém tálat használt cintányér gyanánt, miközben telcsiztem..... :D :D :D

Grönland!
A vonalzó szerint már volt PÉ, ezért sem értem mi ez. Még a derekam is fáj...

Köszi a recit ha előkeresed!!!!!

Állítólag jómagam tejfölszőke voltam, de nincs bizonyíték. AZ első fotó 4-5 évesen készült, fekete-fehér persze, azon kevésbé látszik. Ma már egyre barnul, de inkább szőke, mint szőkésbarna. :D :D :D (remélem kielégítő a válaszom ) :lol: :lol:

12 gyerek???????????????????? jujjjjjjjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Mennyi édességet és milyet adtok a kicsiknek?

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Attól tartok, hogy elveszik a jelentésem a bürokráci útvesztőibe! Szerencsére nem kell írásban megtenni a bejelentést! Felveszik majd a kapcsolatot a védőnővel, hogy valóban így van-e és ha igen neki kell megtenni a szükséges lépéseket! Asszem nekem kell lépnem.... Hát csajok, ha nem leszek egy darabig, akkor az azért van, mert a sitten csücsülök! :lol:
Vendég

Vera!

Elképzeltem a jégakkut, meg kis felfüggesztett jégkockákat brrr :roll: :twisted: na megyek dolgomra...

tjuca

VERA!
tUDOM HOGY FERTŐZŐ BETEGSÉG, AZT AKARTAM EZZEL MONDANI, HOGY UGY IS KELLENE KEZELNI :oops:

ZSU!
nEM KÜLDTÉL RECEPTET :D
Vendég

Nem kellett erőszakot alkalmaznom! :lol: Ma megint kint volt a védőnő, Jövőhéten jön az ÁNTSZ! Most vagy gyorsak voltak vagy egyfromán gondolkodtunk! :roll: Ha lesz még a lányban bármi, kitiltják a suliból. Szerencsére a többi gyerekbe nincs, legalábbis az osztályba! Ez azért megnyugtató!

Zsu!

Igen, kielégítő volt a válaszod! :lol: Na ja, 12 gyerek! Persze ott nem fukarkodott a Jóisten gyermekáldás terén! :? Bezzeg mikor az észt osztották... :lol:
Vendég

Nati neharagudj. Nem akartalak megbántani. Én nem kiabálásra gondoltam a nagybetűre. Bocsii még egyszer ha megbántottalak.:oops: :oops: :oops: :oops:
Sajna ha ilyenek a családok akkor lessz később is tetűű. Lehet hogy ez már bele van ívódva a lakásukba. Mert ha a fejük ilyen milyen lehet a lakásuk? Báár nekem valaki azt mondta hogy a fejtetű csak tiszta rendezett hajba mennek. :(

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Jaj dehogy haragszom!! Én véletlenül irtam nagybetűvel, eszembe sem jutott, hogy te ilyenre gondolsz :shock:
Most már figyelek erre is :oops: . Csak van mikor a törpe az ölemben ül, és össze-vissza nyomogatja a gombokat :oops:
Vendég

Nekem egyszer a fiam szalmonellás lett, és kijött az ANTSZ 2x is, fehérbe, a hátukon nagybetüvel feltüntetve hogy honnan jöttek. Nagyon ciki volt, mindent lefertőtlenitettek, benéztek a hűtöbe :oops: ! Aztán kiderült, hogy valószinű a homokozóban szedte össze a gyerek valamilyen állat ürülékétől macskusz, vagy kutya, mert a családban más nem betegedett meg. Lekezelően beszéltek velünk, borzalmas volt. Persze az összes szomszédnak akkor volt dolga a folyosón, igy mindenki látta öket :twisted:
Vendég

Vera!

Ezt mondta az ofő is, hogy lehet, hogy a hajukban nem lesz, de ha a ruhájukat nem mossák ki, legalább 60 fokos vízbe, akkor onnan visszafertőződnek. Bízom benne ha kijön az ÁNTSZ meglátogatja a családot is! Kaptunk egy szorólapot a suliban, hogy mire kell figyelni, azon az van, hogy a tetü demokrata és nem válogat! Nagyon tetszett! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu! Az én volt férjem pont olyan volt, mint a tied, magába fordult, ha bajom volt inkább nem is szólt hozzám, úgy gondolta, hogy ha nem beszélünk róla, akkor nincs is. Én meg ráhagytam, duzzogtam magamban. Na, erre aztán ráment a házasságunk. Úgyhogy nem békénhagyni, addig beszélni és beszéltetni, amíg a problémék nincsenek tisztázva. Most ezt a taktikát alkalmazom és sokszor vannak nézeteltérések, de most mindig tudom hányadán állunk. Mindig arra gondolok, hogy nem gondolatolvasó, ha nem mondom ki, hogy mi a bajom, akkor nem fogja tudni, tehát megoldani sem fogja tudni. Sokkal több energiát igényel ez a módszer, de hosszútávon talán megéri.

Grönland! Amikor én védőnő voltam, akkor három havonta jártunk a suliba tetű-nézni. Akinél volt, hívták a szülőt és AZONNAL haza kellett mennie és csak orvosi igazolással jöhetett vissza a suliba. Nem tudom, hogy ezt a szabályt miért szüntették meg.

Mimi! Lassan kezdesz Esztire hasonlítani! :lol: Úristen és ez még csak az első hónap! :lol: :lol: :lol:

Én nagyon jól tudok egyedül aludni, sőt leginkább úgy tudok jól aludni. Nekünk jó nagy ágyunk van, hogy ne kelljen "találkozni " alvás közben. :oops: Épp ezért (és lehet, hogy ez kőszívűen hangzik) nem szeretném beszoktatni a gyereket magam mellé az ágyba. Amikor itt volt az unokahugom (7 éves és még a szülőkkel alszik :shock: ) akkor vele kellett aludnom, mert egyedül nem volt hajlandó. Na hát én nem aludtam semmit, mert annyit ficánkolt egész éjszaka és minden mozdulatára felébredtem. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti!

Megszüntették egyáltalán? Mert végülis így logikus! Ez az egy ágyban a gyerekkel, nálunk sem jött be! Sem a gyerek részéről, sem a mi részünkről! Vagyis az én részemről. Párom bárhol, bárkivel... :lol: Sőt, fiam sehol nem aludt el(oviban sem, babakocsiban sem) csak az ágyában. Pedig néha jó lett volna kicsit összebújni!

Zsu!

Megkerestem a recit. 1 margarint felolvasztunk, kb 6 ek cukor (én kevesebbet szoktam, mert teszek bele tortabevonót is)3 ek kakaó és 6 ek tej! Ez is változó, mindig az állagtól függ. És 1 tortabevonó! Szerintem ettől lesz finom! :wink:
Vendég

Csajok!

Most ne nézzetek hülyének, de ugye itt mindenki feküdt már úgy, hogy várta a dibi-dobit, aztán semmi! Na most ugyanezt élte át az Eszti, függetlenül attól, hogy milyen, nagyon sajnálom, és borzasztó lehet neki. :cry:

tjuca

Ja és még valami. Az első vetélésemnél dettó ezt csináltam végig. Mármint nem a parát, hanem a van, de nem fejlődik, látszik a teszt de nem eléggé, vérezgetek, de csak hangyányit, ver a szíve, de nem elég gyorsan, még két hetet várjunk majd meglátjuk, még egy hetet... Nem kívánom senkinek. :cry:
És igen lehet, hogy ő végig érezte, hogy valami nem klappol, valahol én is éreztem. És neki már van egy gyereke.

Na nem ragozom tovább.

Tudom, hogy jelenség, de ettől még ember, és most szegényt borzalmasan értem, és átérzem a helyzetét.

tjuca

Nem vagyok képben ezzel az Esztivel csak azt sejtem hoyg elvetélt.

Szallmonella dolog.Nekem 1 évesen lett szallmonellás és rotás egyszerre a pirinyóm és csak nekem kellett bemennem a székletekkel az ÁNTSZ-hez ha jól emlékszem. Ennyi. Nem jöttek ki.

harivera
Budapest XXI. kerület

Juca,
olvastam tegnap az Esztit... én is sajnálom,és átérzem: az én elvesztett babám is ugyanígy volt.
A teszt, az Uh, majd...nincs szívdobi...

Monti,
ugye nem haragszol, ha megkérlek, h NE hasonlíts engem az Esztihez!!!

Aki vesztett el babát (és itt ugye mindannyian...) abban mindig lesz egy kis para (akár bevallja, akár nem .
És nyáron én is éreztem, h vmi nem okés... és én is szültem 2x, van mihez viszonyítsak.

Kép
zmimi

Most olvastam mi történt Esztivel és nagyon sajnálom őt. :cry: Biztos vagyok benne, hogy senki nem kívánta ezt neki és senki nem dől most elégedetten hátra, hogy én megmondtam. Mivel nem szoktam olvasni azt a topikot, csak addig voltam képben, hogy parázott a teherbeesés miatt, aztán terhes lett. Szóval Mimi, bocs az ómenért, azt arra értettem, hogy ő is így figyelte a (sokszor nem létező) jeleket és végül mégis csak babás lett. Tehát ezt pozitívnak szántam. Sajnos negatív lett a vége. :cry:

Kép Kép
montana

Na ne morcogjatok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy
az orgazmus segíti-e a teherbeesést, vagy annak hiánya gátolja-e? Erről tud valaki valamit?

Zsuzsu!

Csokit nem cukorkát még úgy sem, de sütit szokott kapni Kinga. Pl. csokismuffint is. Viszont utána kér vizet, ha elfelejti, akkor én szólok, hogy igyon. Mást nem szokott kapni.
Valamelyik nap etettem mézes kenyérrel, és a lekváros kenyeret is szoktam adni néha. Mézet azért adok, mert itt a takony időszaka.

tjuca

Nem morcogok, csak olyan hülyén jött ki...

Az orgazmus hatására történő összehúzódások állítólag segítik a srácokat, h felússzanak a célig.

De , h ez igaz e???

Nekem mindhárom esetben volt... :oops:

Kép
zmimi

Igen, így igaz. Mármint mindkettő. Az is hogy hülyén jött ki (nem voltam naprakész az információkban) meg az is, hogy segíti a teherbeesést.

Kép Kép
montana

Sziasztok!

muffinrecept:

4 egész tojás
22 dkg kristálycukor
20 dkg vaj vagy margarin
22 dkg liszt
0,5 csomag sütőpor
1 evőkanál fahéj
4 evőkanál capucinopor
4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2-3 evőkanál kávé (főzött kávé vagy nescafé)

összekeverni, kiadagolni muffinsütőbe. Lehet dió-mogyoró-mandulaszemeket belenyomkodni, aztán sütni.

Nati!
Az emilt nem kaptad meg???????
Kellemetlen lehetett a szalmonella fertőzés...a kiváncsi lakókról nem is beszélve...

Én egyszer a barátnőmnek okoztam kellemetlen órákat. Edina az USA-ban tanul, mivel miskolci, rendszeresen nálam aludt mielőtt visszautazott. Gondoltam mire jön meglepem egy finom magyaros ebéddel, utánna hónapokig nem jön haza, legalább egyen még egy finomat. Augusztus volt, 35 fok.....a kész zöldborsólevest a konyhában hagytam kihűlni....megbuggyant.... drága Edinám végigszenvedte a repülőutat.......iszonyatosan szégyeltem magam.........

Vera!
Örülök, h maradsz!

Grönland!
KÖSZI!!!!!!!!!

Örülök, végre tettek valamit.

Monti!
Én már megtanultam, h mi az ami összezördülést okoz és próbálom kerülni, de a szuperérzékenységemen nem vagyok képes változtatni. Ha ideges vagyok sírok. Volt olyan, h sietnem kellett, hiába mentem időpontra dokihoz megvárakoztattak. Ott is simán elbőgtem magam...........

Mimi!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csajok!
Lehet PÉ a ciklus végefelé???????

Lehet, h butaság, de vettem ma egy babatornáztatót. Az egyik szomszéd költözik és megláttam náluk. Tudtam, h nem akarnak több babát (kettő lányka van) , gondoltam nekik már nem kell és olyan jól néz ki. Mondtam a szomszédnak, h megvenném. Azt mondta jó, 500ft!!!!! (ötszáz) nem látszik használtnak, csak poros. Zenél is, szóval jó boltot csináltam. A lelkemnek is jó, na meg Ábel is odavan érte.......

Ja kisfiam ma 300m -n át ordított az utcán, talált egy paladarabot és azt szopogatva akart a boltba jönni.....persze elvettem tőle és jött az üvöltés....... :shock:

Juca!
Ábelt anyósom rendszeresen édességgel traktálja és most már a férjem is. Főleg csoki, de keksz is. nehéz ügy, tekintve a magam túlsúlyát nagyon nem akarom, h a fiam is elhízzon....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

szóval a babatornáztatót Ábeltesónak szántam ám!! :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu! Mi az a babatornáztató? :shock: Egy felhúzhatós tesitanár, aki a babáknak mondja, hogy bal-jobb, bal-jobb, két kör futás a pelenkázó körül, stb? :lol:

Kép Kép
montana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?