Új privát üzeneted érkezett!

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70
9., aranykavics
10., norco
11., melinda80
12., beuska75
13., mni
14., kiszazsu
15., JIMMORISON

Jimm lehet, hogy férjjel és gyerekkel jön.

mni! hozd Te is nyugostan, ha ilyen szadomazo hajlamai vannak a lelkemnek... :lol: :lol: egy csapat várandós nőstény körében én belehalnék, ha ennyi időt el kéne pasiként töltenem.... Többiek mit szóltok, ha pasis a buli?
gyerkőc nekem is jön, ha hoz más is 6 év körülit

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

5 év körülit bár mindegy...
na viszem Gordont az oviba, cső

Kép
Kép

mpatr

Szép jó reggelt Lányok!

Mennyit írtatok tegnap óta!Hihetetlen....

Pepike! Egy pici csúszással ugyan, de boldog névnapot kívánok! :D

Kép
pété

Sziasztok!

Látom, megy a taliszervezés. :)

Megnéztem a naptáramat, és rádöbbentem, hogy okt. 17-én kell mennem vérvételre, előtte hétvégén megyünk le Félegyházára, és lent is maradok szerdáig, majd utána valszeg nem jövök már vissza, mert a következő hétvége a hosszú hétvége... A lényeg, hogy a 15-19-ei héten nagyon valószínű, hogy nem leszek itthon :( :( :(
Szóval nagyon úgy fest, hogy nem tudok menni a talira. :(
Tökre sajnálom, mert már belelkesített a szervezkedésetek...

Na megyek, és mosogatásba fojtom bánatom... :cry:

KépKép
KépKép
mézgombi

Pumperka! Nagyon szívesen hazahoznánk hétfőn, de sajnos a párom autóját rommá törték, most próbálnak valamit varázsolni belőle (remélem kocsi lesz ...), és az enyém csak két személyes (céges, és futár autó volt, mielőtt megkaptam), de úgy látom, Pepikére számíthatsz visszafelé is...
Tényleg, hogy áll a taxi-szolgálat? Beférünk hozzád Pepike? Ha nem, mehetünk két autóval is(hozzám befér egy valaki), csak akkor rátapadok a fenekedre, mert én képtelen vagyok odáig egyedül elautózni...

Kép
pété

[quote="pété"]c írta:pétésak akkor rátapadok a fenekedre, mert én képtelen vagyok odáig egyedül elautózni...

pété!?!?!?!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:

Hűha, nekem nagyon felkapta a libidómat ez a középidő... :shock: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok csajok!!!

Hihetetlen mennyiségű volt a tegnapi termésünk :lol: , próbálok sorban, már amennyire emlékszem...

1. Pepikéknek utólag is nagyon boldog névnapot!!!!!!

2. Matricát nem felejteni senkinek sem, akinek még van matrica-szalvéta- bármilyen függő gyereke, most szóljon, legyen időnk beszerezni :wink: (időben el kell kezdeni egymást gyerekeit elkényeztetni)

3. Norco - nagy-nagy gratula az egészséges szép fiadhoz!!!!!

4. Patri- finoman fogalmazva is szadista állat vagy, hogy bemásoltad ide a kajalistát :o !

5. Mi újság van Jimmorisson-nal? Valaki írta, hogy jön, tudunk róla többet is????? Na megvan, azt is Patri írta! Ha nem nagy kérés, legyél már vele annyira erőszakos (tudom-tudom, hogy távol áll a személyiségedtől, na, csak most az egyszer....), hogy vedd rá, legalább hetente egyszer írjon nekünk, nem ér csak így ki meg becseppeni az érzékeny lelki világunkba

6. Ti is végigbőgtétek a Vészhelyzetet vagy csak én voltam ilyen hülye??? Zokogtam és közben röhögtem magamon, hogy ez csak egy film...

Kép

KépKép
eszterxx

Pété!
Nagyon sajnálom az összetört kocsit, nem az elesett fuvar miatt, hanem tudom milyen rossz és mennyi bosszúsággal jár. :cry:

Mézgombi! Majd a következőre eljössz, az sokkal látványosabb lesz az étterem számára, mert már nagy lesz a pocink.

:D :D :D

Mpatr!
Van ebben a középidőben valami :!: :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszter!

CSak a felétől láttam, de egyszer én is tiszta könny lettem.
Valahogy nehezebben parancsolok én is a könnyeimnek, és ezt utálom. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mpatr! Rossz az, aki rosszra gondolol.... :D
Vagyis jó az, aki jóra gondol... :oops: :D

Kép
pété

De jó, hogy így összegyűltünk már!! :lol: :D

A libidónövekedés nekem is feltűnt, de mi le vagyunk tiltva. :evil: :evil: :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Akkor helyesbítek, szegény kispapák, akik eljönnek a talira, ennyi vehemensen libidós, pocakos nőstény közé :lol:

A Vészhelyzet nekem is megvolt :oops: kár volt megnézni, esküszöm, megbántam, alig tudtam aludni utána :?

Jimmel priviztem, csak nem válaszolt arra, mennyit írhatok meg nektek abból, mi van vele. Akinek hiányzik, szerintem privizzen neki, nekem is úgy sikerült felvennem vele a kapcsolatot.
Bocsi, de így illik hozzáállnom a dologhoz...

Eszter: az én fiam éppen Lego Inika hősöket gyűjt... :lol: :lol:
A szadista bemásolás? Nézd meg a weboldalukon a képeket :roll:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pati: Azért nem gondolod, hogy gyalog fogok menni! Nekem a gyalog azt jelenti, hogy nem kocsival, de azértr villamosra és metróra felszálok gyalog! :lol:

Mézgombi: Nem tudsz feljönni Pestre arra az egy napra. Anyukádék biztos vigyáznak a Julcsira. Gondold át mégegyszer, ne hogy kimaradj a randiból. A Melinda is feljön Dunaújvárosból.

Tényleg nagyon hiányzik Jim a csapatpól. Én nem akarom zavarni. Pati szolnál neki, hogy még mi itt vagyunk és várjuk vissza.

Mától ráérek irogatni a topikba, itthon vagyok, és leszek remélem nagyon sokáig!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!
Én is 2008. márciusára várom a picimet, úgyhogy gondoltam csatlakozom hozzzátok!
:D
Vendég

Sziasztok!

TALI: 90%, hogy tudok menni, nagyon szeretnék, anyóstól függ, mert ő a gyerekfelügyelő nálunk. Megkérdezem, hogy ráér-e akkor!
De csak akkor megyek, ha valahova beférek, mert BKV-val nagyon sok átszállás, ráadásul állandóan bekeményedik a hasam, így ha nem tudok leülni, az gáz, autóm meg nem lesz aznap.

Pepike, hogy állsz létszámmal???????? Én is jelentkeznék, ha még lehet.....

Kép

Kép
mzx

Tegnap voltam a védőnőnél, és azt mondta, hogy maradjak már nyugton, mert korház lesz a vége. Nem elég a két hiperaktív gyerekem? Elég rossazk voltak a tanácsadáson, kicsit sgáz volt, de hát ilyenek nem tudok velük mit csinálni.

Ja és tegnep voltam AFP-is. Ma külön vérvételen, és a körzeti orvos elküldött kardiológiára, mert szerinte valami nem stimmel nálam. A vérnyomásom 100/60 volt tegnap, de szerintem hétfőn szinte mérhetetlen volt nagyon csóválta a fejét. Azt mondta itt valami nem stimmel ezért EKG helyett inkább kardiológia. Szóval oda 16-ra kaptam időpontot. Azon a héten már fulra be vagyok táblázva.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati, és csajszikák,
akiktől bátorítást kaptam a fiúvállalásról. Köszi :lol:
de azért még értekeznék a fiús anyákkal erről, mert még nehezen megy a gondolat.....
ugyanakkor azt gondolom, hogy szemét dolog ilyeneken egyentalán (első gyereknél) dilemmázni. Olyan nagy csoda, ha megfogan egy emberke és olyan sok nő küzd avval, h egyentalán gyereke lehessen!!!!! :oops: :oops: :oops:
szóval szégyellem kicsit magam, úh. hanyagolom is a témát,mert tényleg az a fontos, h minden rendben legyen vele...arról nem is beszélve, hogy az én férjem egy fantasztikus ember....így aztán a fia is hasonló tünemény lesz! Az biztos!

Kiszzsu!
mivel közel lakunk egymáshoz, majd megbeszélünk egy közös helyet, ahol Pepike felvehet minket,h ne kelljen ingáznia. (valahol Lehel tér,piac körny.) Okés?

Amúgy vicces lesz ez az Antonioni-s jelenet, 'anyukák nagy zabálása'. Olyan jó, h senki nem szól ránk! :lol:
Fiúk? Hááááááááát, nem tudom. :shock: :shock: :roll:
norco

Norco: Én világ életemben szőke kékszemű kisfiúra vágytam. És megkaptam az istentől. Én még nem tudom, hogy milyen nemű a harmadik, de szívem szerint fiút szeretnék, sokkal könnyebb velük mint a lányokkal. És a fiús anyukák úgy tudják szeretni a fiaikat. Én a családban azt veszem észer, hogy az ellentétes neműek jobban kijönnek egymással, jobban kedvelik egymást. A lányom az apjával a fiam pedig velem. Szerintem örülj, hogy egy kukis van a pocidban, fogadd megl egy olyan anyukától akinek mind a kettő van, és ráadásul a nagyobb a fiú.

Xien: Üdv. a csapatban. Gratula a babucihoz. Írj egy kicsit magadról és a babáról!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus,
nekem is bátyám van és az tök jó! :lol:
És nagyon örülnék, ha a 2. gyerek kislány lehetne, úgy mint nálatok! :lol: Na de ki garantálja azt nekem???????? :?

(amúgy érdekes amit írsz. én fordítva gondoltam. legaláb is a férjem teljesen apás!)
norco

Gyerek fejjel is apás volt?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, de jó, hogy leszel most már!!

Tegnap valaki ajánlkozott, hogy be tud ugrani a Trófeába. Úgy alakult, hogy ma és holnap nem tudok bemenni, legalábbis valószínűleg...

SZIA XIEN! Í ÜDV A CSAPATBAN!! ÍRJ EGY KICSIT MAGADRÓL!

Kép
Kép

mpatr

Csajok,

egy időre kikapcsolok, mert dolgoznom kell. (és ez a függőség nagyon nem tesz jót, mert nem haladok semmit) :x
Szóval.
Szasztok, szép napot!
majd jövök azért, mert közel a gép. :wink:
norco

Sziasztok!!!!

Szóval, mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntőket!!!!!!!!

És a taxi:

Kihirdetem a listát jelentkezési sorrendben( nem a matrica számától függően :wink: )

1. Norco
2. Kiszazsu
3. pumperka
4. Pété?? És betelt.
Pété! ha neked jó ha jössz a seggembe( éjjel elég erotikus álmom volt és nem csak a férjem volt ott hanem 4-en voltunk ez vad mi????? :oops: ) szóval ha te is kocsival jössz majd talizunk hogy a seggembe lehess, tud jönni velünk :
5. Mzx is!!!

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
(kifutott a kajám)

MPatr!!!
és a taxisoknak
0670/5086794

Az én javaslatom a pasikkal kapcsolatban, hogy most legyen csajszi buli mert még mi sem ismerjük egymást és könnyebb lenne oldódni ha nincs egy pasi se, és legközelebbi buli, már kizárólag családos . Oksi????

pepike

Kép

Kép
pepike

Szia Beus!

De jó, hogy Te is mostmár többet leszel köztünk. Még atalira is tudsz jönni szuper. :D
Az enyémek is néha iszonyat, amit számukra unalmas helyen művelnek. Nálunk is a sport az eggyetlen megoldás, hogy kordába tartsuk kirobbanó energiájukat. Ráadásul mind a kettő jó mozgású nagyon. Múltkor egy nő majd szörnyet halt amikor a lányom pillanatok alatt a kosárpalánk tetején volt, és onnan nézte a fiúkat, ahogy fociznak. Nem engedték beállni, ezért inkább közvetítő lett. Ilyenkor nem győzök magyarázkodni, hogy én bízom a képességeiben, nem lesz semmi baj. Általában ilyenkor hihetetlenűl felelőtlen anyának tartanak látom a szemükön. Na jó ez csak egy kitérő volt. :wink:
Az előző két terhességemnél engem is küldtek kardiológiára, most nem, szerintem látszot az EKG-n, hogy semmi változás, ugyanaz a ritmuszavar...

Emlékszel, hogy el voltam keseredve, hogy szarúl alakultak a dolgok a munkahelyemen, és mennyire kezdeni akartam a tanévet, hát két hét bánkódás után úgy belejöttem az itthonlétbe, hogy néha szégyellem is magam rendesen. :oops:
Sokkal türelmesebb vagyok az enyémekkel, nem nyűg a késői edzésrejárás, szóval van előnye. :wink:
A vérnyomásunkat meg igazán átlagolhatnánk és akkor mindakettőnknek jó lenne. Legutóbb 135/80 volt az enyém. Remélem a toxémiát azért megúszom....

Norco!
Nekem is az első gyermek fíú lett. Elég sokára tudtuk meg, és én végig úgy képzeltem el, hogy kislányom lesz. A 32 héten nagy döbbenet volt számomra, hogy fiam lesz, de a 40. hétig megbarátkoztam a gondolattal. Amikor pedig megláttam minden negatív érzelem eltűnt. Vannak dolgok amik a fiúkkal egyszerűbb.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike!

Köszi az utaslistát, gyűjtöm a matricákat ezerrel. Az útvonaladról mondj majd valamit, és kitalálom, hol tudnék csatlakozni úgy ,hogy ne legyek kitérő. :wink:

Én is most a pasi nélküli bulit támogatom. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sikerült az étteremmel egyeztetnem, hogy elég, ha pénteken viszek foglalót. Mára szinte megoldhatatlan, hogy bejussak Pestre (Érden lakom). Nem szoktak ilyet engedni ekkora létszámnál, mert mindig személyes foglalás kell a csoportoknak, de addig sírtam nekik, hogy végül belementek, úgyhogy okt. 15. hétfőre a 18 órás időponttól megvan a foglalás a gyereksarok közelébe, és péntek estig végülis elég, ha odamegyek (márpedig!) lefixálni.
Húú, kellett ez a stresssz nekem??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Na. Más.
Érdekelne, hogy van-e bármilyen TOVÁBBI ötletetek a talira!!
Nekem kapásól az lenne, hogy valami névtábla kéne mindenkire, amin rajta van a nick és a saját keresztneve. Pl. etikettre írva és ruhára ragasztva egészen olcsón kihozható. Kicsit hülyén fogunk kinézni, de mi legalább tudnánk, ki kicsoda.
Aztán az, hogy akarunk-e mást csinálni a kajáláson és beszélgetésen kívül.
Apropó!!! Most szólok, ne felejtsétek el, az uh képeket mindenki hozza el, mert sokan nem tudtatok felrakni képet. Így legalább majd jól megnézzük! :wink: Fényképezőgépek is jöhetnek. Akinek van csencselnivalója (nekem van 2 régi típusú kismama-naci, annyira olcsón, hogy valami jelképesért bárki elviheti, nekem speciel nem jön fel... :oops: ) azt is hozzátok el magatokkal.
TOVÁBBRA IS VÁRJUK A JELENTKEZŐKET!!! MEG AZ ELVESZETTEKET, UGYE??????!!!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr! Jó ötlet a névtábla, csak szerintem tök cikis azzal mászkálni, úgyhogy én azt javasolnám, hogy inkább rakjuk ki az asztalra magunk elé. Bevállalom ennek a gyártását, ha kapok egy listát...

Kép
pété

Mpatr!
Névtáblával még erősen barátkoznom kell! De halljuk a többieket!

Pont a dolgozószobában rakok rendet, és selejtezek, ezért vagyok ilyen on-line. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

PÉTÉ!

Szerintem igazából a kutyát nem érdekli..
Az asztaltól állandóan el fogunk mászkálni, egy hodály nagy helyen (másokhoz viszonyítva) a kajákat beszerezni. Aztán amikor ott egymásba botlunk, akkor meg megint marad a kiisvagyte? NA az, az tényleg ciki.... :oops:
Népszavazás!

EGYÉB ÖTLETEK????????[b]

Kép
Kép

mpatr

Pété!

Ez már jobb, a suliban mi is ezt csináljuk az elsősökkel.....
Ezek csini ültetőkártyák lesznek. Rendezvényeken úgy is ez a szokás. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Olyan messze lett hirtelen ez a 15-e, hogy ki sem bíííírom addig!!!!
Ugye tényleg mindenki jön??? NEM ér lemondani az uccsó pillanatban ócska kifogásokra hivatkozva mint begörcsöltem, kórházban fekszem, vérzem, szül a nagymamám, mumpszos lett a teknősbékám meg ilyen marhaságok!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Szia Xien, üdv. köztünk! :) Ha van kedved írjál magadról pár szót. :) Mikorra várod a babát, hány éves vagy, stb. :)

KépKép
KépKép
mni

pété, mingyá megy egy privi!!!

Kép
Kép

mpatr

Az igaz, hogy beszélgetések alkalmával néha cserélődnek a helyek, de azért remélem nem leszünk annyira szanaszét. Én maradnék az ültetőkártyánál. Az elején még mindenki szerintem egy helyre ül le, mégha néha fel is álll valami finomságért, amire meg bemelegedünk megtanuljuk egymás nevét..... Kell a memmóriát is fejleszteni. Vannak rá jó kis játékok... :lol: :lol: :lol: Naa ez csak poén volt. Előjött belőlem a tanítónéni. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tavaly négy nyolcadikban tanítottam, úgy, hogy addig nem tanítottam őket, és hát igencsak sértésnek vették azok a kamaszok, ha még áprilisban is felcseréltem a nevüket. Ennyit a névmemmóriámról.... :D
Most meg én nem tudok eldugulni.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szia Xien! Mesélj magatokról! :D

Az ültetőkártya szerintem is okés. :wink:

Pati! Ne parázz, megyünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

A névtáblát én is szívesen legyártom, múltkor mintha a főnök rendelt volna etikett címkéket... :) Jó ügy érdekében biztos ad párat. :) Ja, különben már el is engedett! :) Röhögött, de azt mondta menjek! :)

KépKép
KépKép
mni

Egyébként pont ilyen kis játékokra utaltam az előbb az akarunk-e mást is csinálni-val! Amikor már mindenki degesz és bután néz csak maga elé, akkor ezekkel nagyon jó csapat-hangulatot lehet teremteni.

Nem biztos, hogy jók az ötleteim, azért csak dobálom őket.
KÉRLEK SZÉPEN, TI IS GONDOLKOZZATOK A RÉSZLETEKEN, MERT ÍGY LESZ IGAZÁN SZUPER ÉS JÓL SZERVEZETT A DOLOG.

Akkor most kiskorú nempocaklakó nem jön??????

Kép
Kép

mpatr

pumperka, nem baj, le ne lődd magad, én nagyon szeretem, amiket írsz!!!!

mni! Férjed kiheveri ha nem jöhet??? Majd legfeljebb estére játszotok nagypocakos rendőrnénist hogy kiélhesse mazo hajlamait! :lol: :lol: :lol: bocsi :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jó, játékokon gondolkodom...
Most annyira jól érzem magam szg közelében, hogy a szobát is elkezdtem átrendezni. Gondoltam télen az íróasztal jobb helyen van az ablak alatt (fény, radiátor közelség), bár idén kevesebbet ülök elötte az biztos. Ebből kiindulva az egész szoba berendezése mászik. Ígérem nehezet nem cipelek, csak húzom-vonom... A taliról nem maradhatok le, meg a baba is fontos.
A fészekrakó ösztön tört ki belőlem. A babaszoba még nincs bban az állapotban, hogy ott valamit csináljak. Szóval pótcselekvés. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka :shock:
sürgősen pótcselekedd el magad a huzivonitól!!!!!
:twisted:
én is csak huzivoniztam a múltkori pecsételés előtt!

Kép
Kép

mpatr

pumperka :shock:
sürgősen pótcselekedd el magad a huzivonitól!!!!!
:twisted:
én is csak huzivoniztam a múltkori pecsételés előtt!

Kép
Kép

mpatr

Szerintem nem ciki a névtábla... Mondeo találkozókon is ki szoktuk tűzni. :) De ha mindenki feltölt magáról egy képet akkor már most tudjuk memorizálni a képeket és neveket és a talin még csak bemutatkoznunk sem kell, mert mint régi ismerősök köszöntjük majd egymást! :)
Szerintem kiheveri a férjem, ha nem jöhet a talira, majd jön estefelé értem. :)

KépKép
KépKép
mni

Jóóólvannnnna, nem ciki a névtábla, de szerintem esztétikusabb az asztalon.... :D Előbb utóbb úgyis mindenki visszaül a helyére, ha meg állunk, majd odaszólunk, hogy "hé Te!"

Kép
pété

Szerintem is jó ötlet az ültetőkártya. De szerintem a fotoalbumunkba, mindenki küldhetne Lexának egy arc képet. (Ha előkerül) . Természetesen névvel ellátva kéne feltenni, hogy be tudjuk egymást azonosítani.

Pumperka: Nálunk is ugyan ez a helyzet. Néha csak bámulnak az emberek, hogy ilyen "hülye" vagyok, hogy engedem...., meg, hogy hogy bánok a gyerekekkel, csak az az igazság, hogy nem tudják az előzményeket meg stb.....
Mivel töltöd a szabadidőd napközben?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na kipótcselekedtem magam!
Az íróasztalon napsugaracskák játszadoznak, olyan édik....
És rábukkantam egy két jó cuccra a szobában. Egy táskámra amiről meg is feledkeztem,hogy van, és egy kékvirágos lábgyűrűre. Kár, hogy vége a nyárnak, de lesz jövőre is! Kérdés lesz-e akkor időm holmi lábgyűrükre. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Csak óvatosan.....

A helyeket majd még leegyeztetjük a találka előtt időben!
Most megyek iskolába, bár kedvem az semmi de muszáj, inkább alukálnék eddig főztem két félét is mert holnap meg dolgozom :cry:
Nálunk ma sztroganov csirke és szalontüdő lesz a hami( könnyű diétás kis ebédek mi?)
de hát én úgy kívántam a szalontüdőt a családom meg nem szereti, és ők kapják a finom pipihusit.

sok puszi este benézek

Pepike

Próbáltam képet feltölteni de mindig azt írja hogy hiba történt, ti hogy töltitek fel??????

pepike

Kép

Kép
pepike

A hozzászólásnál alul van a melléklet feltöltése és oda max. egy 600x600-as képet tudsz feltölteni, majd azt tudod ide belinkelni. Azt hiszem ennyi... ha valahol elakadsz szívesen megpróbálok segíteni.

KépKép
KépKép
mni

Szia Xien! Üdvözlet köztünk és gratula a babához! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: írj pár szót magadról, hogy kicsit megismerjünk! :D

[quote="norco"] írta:norcoKiszzsu!

[quote="mpatr"]K írta:mpatriszssssuzzzusazaussza! (vagy ilyesmi )

Lányok, váltsak nicket? :roll: Látom gondok vannak! :lol: :lol: :lol:

[quote="mpatr"]Z írta:mpatrSU :shock:
75+15=90

a maradék 10-zel mi van?????
:lol: :lol: :lol:

Pati, jót röhögtem magamon, hogy könyvelő létemre egy egyszerű összeadást nem tudok elvégezni. :oops: Hogy te miket észre nem veszel?
Ja, és csatlakoznék Eszter véleményéhez, ami a szadizmusodat illeti. Este írtam, hogy jól megéheztem az étlap láttán, erre ebédidőben belépve mi fogad??? :evil:

Norco, egyetértek, hogy talizzunk. Nekem tökéletes a Lehel tér, két perc alatt ott vagyok. De elmegyek a Nyugatihoz is, ha Pepikének ott jó. Majd úgyis egyeztetünk.

Pepike, van valami különleges kívánság matrica-ügyben? Mit ábrázoljon, méret stb... Ha gyűjti Kispepi, gondolom nem mindegy, mit kap. :wink:
Ja, és előre is köszi!

Én a névtáblás, és nem a kiragasztós ötletre szavazok. Aki gyártja, az adataim:
nick: kiszazsu
megszólítás: Zsuzsi

Marhára gondolkodtam azon, hogy mit csinálhatnánk majd a talin, de egyelőre még azt sem tudom elképzelni, hogy 20-an hogyan tudunk majd egyáltalán beszélgetni? Mint az elsőben: mindenki feláll és pár szóban bemutatkozik??? :lol: :lol: :lol: Nekem fogalmam sincs! :roll:

Lexa és Mona nagyon eltűntek!!!
Vendég

Xien!

Én is üdvözöllek. Írj magadról egy picit. Mikorra várjátok pontosan a picit? Jól érzed magad? Melyik kórházban szülsz? De bármit szívesen olvasunk amit Te fontosnak tartasz! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?