Sziasztok!
Azt még nem is írtam, hogy amikor itt feküdtem a nagyszülõknél tök lázasan, otthon kilukadt a boyler bevezetõ csöve, emiatt úszott a konyhánk és a kamra is. És persze eláztattuk az alattunk lakót is, nem elõször...
. Szegénykék, pedig ez nem a mi hibánk volt. Úgyhogy telefonálhattam mindenféle biztosítóhoz, õk meg persze nem akarnak fizetni...
Beki nagggyon fárasztó mostanában, amióta áttért a ritkább kakira, kb. ötkor felébred és nyavikol, nyomkod, de nem jön semmi. Én félálomban masszírozom, rakosgatom, ültetem... Kb. délelõtt 10-re sikerül is rotyizni... Próbálok visszaaludni, mert hulla vagyok, de õ meg épp világot látna. Ekkor háromnegyedálomban sétálunk körben a lakásban, mire végre elfárad, alszunk egy órát, szopizik, séta körbekörbe... Ez megy estig, néha lerakom ordítani, amíg picit házimunkázom, eszem, stb. Este az apja kezébe nyomom, és éjfélre már kész is az ebéd. De ezt nem panaszkodás képpen írom, mert amúgy kicsi tündér, csak épp nem lehet lerakni. Csak hogy tudjátok, miért írok ilyen ritkán.
Beu, köszi a himbilimbi infót.
A férjem azt üzeni, hogy a download menüpontra katt, ott adatok beír, ok, és már tölti is.
Toffi,
biztos minden rendben lesz Zsombi leletével!!!
Végülis olyan békát vettünk, mint ami nektek van, Beki nagyon élvezi!
Kangi,
kocsi
vizsga ötösökért nagy vállonveregetés,
Julcsi forgásához nagy gratula, sok puszit küldök a térgyekalácsára
,
vilin való szopi nem semmi!!!
,
szûkítõért bármikor jöhetsz.
Norka,
Jázi kis gombóc
. Lábökölbeszorítás nálunk is nagyon megy
.
Zsuzsi,
szerintem kifejezetten elõnyös valakire nézve, ha rókára hasonlít. És Mikinek tényleg nagyon édi rókaszemecskéi vannak
. Beki meg kis konektororrú röfi
.
Dani micsoda nagyfiú!!! 11 év nem semmi
.
Franyo,
ha ez vigasztal, nálunk sem egyszerûbb a lefektetés
.Beki végülis 11 körül alszik el, addigra már hulla vagyok, de akkor látok neki elvégezni azt, amit napközben nem hagyott õkelme
.
Férjúr üzeni, hogy a mov-ot nem lehet aviba konvertálni (nincs ingyenes szoftver) csak úgy egyszerûen. Nem tud hozzá semmilyen szerkesztõprogit, mivel Macintosh-os kéne, az meg ugye nincs nekünk.
Momo,
pororoszlán
. Nálunk is van néhány
.
Timi nagyon vidám csajszinak látszik!
Zulu,
édesek lehetnek a kergetõzõ bocsok
. Nincs képed róluk?
Myssnia,
drukk a jövõ heti dokihoz!!!
nemférj tényleg szimpi
. Arik Szilárddal együtt!
Úgy szoptattál a kocsiban, hogy közben mentetek? Ha megengedsz egy megjegyzést, szerintem inkább álljatok meg arra a fél órára, nehogy egy koccanás vagy hirtelen fékezés miatt bajotok legyen! Féltelek ám titeket na.
Érdekes a nicked története
.
Szilárd nagyon aranyosan eszik a cumisüvegbõl!
Rékababa,
nem a mi képünk az a keresztelõruhás, de tudom, hol lehet hasonlót venni. A Mester utca bal oldalán haladva a Körúttól van egy kínai bolt, ahol árulnak szép babarucikat is. Kint van a kirakatban. Az árát nem kérdeztem, de nem lehet olcsó, mert ott vettem ugyanolyan anyagú madeira csipke kalapot Bekinek, 1000 pénzért.
Ja, tényleg érdemes vigyázni az eperrel, ettem három szemet tegnap, mára szegény Bekipocak csupa pötyi lett.
Kacagós kép:
Jóccakát!
Miszike+Beki