Sziasztok lanyok!
Orsi nagyon gratula neked. Vigyazz magadra.
Udv az ujaknak, orulok, hogy jottok.
Gsbi1!
Tenyleg nem olvastam, hogy valtozott a nicked.
De nekem igy is jo, bar ugy mar nagyon megszoktalak.
Harasztin a kozpontban lakunk a piac mellett.
A bezeredi lakopark a vonat egyik felen van mi a masik felen lakunk, csak pcit tavolabb a vasuttol, mert a vasut mellett van a piac majd egy epulo lakopark es utana lakunk mi.
Ibici!
Most penteken delutan 2-kor indulunk nyaralni, es egy het mulva szombaton hajnalban erunk haza.
Mar nagyon varom es mar el is kezdtem pakolaszni.
El sem hiszem, hogy megyunk harmasban es hogy a fiam is mar olyan nagy, hogy sajat helye lesz a repulon es sajat nagy agya a szobankban.
Drukkolok a + teszthez es ugy szeretnek hazajonni, hogy + lesz.
A vasuttorteneti park nagyon szupi.
1400/felnott Zolii ingyen volt.
Ezzel lehet igazi dizelmozdonyt vezetni, hajtanyozni, es kisvasutazni. Mi mar iden masodszorramentunk, annyira szereti Zoli. En csak ajanlani tudom.
dodo!
Nagyon sajnalom a papat es a h*lye alberloket is.
Kaucio nem volt?
A hod miatt ne aggodj, mikor terhes lettem nekem sem volt fent az egekben, pedig elotte mindig fent volt.
Sot a mostani gorbem ami volt tipikusan nem terhes gorbe, elotte meg tipikusan az volt. Erdekesnek is talaltam.
Lanyok!
Holnap megint megyek 4D-re.
Az egyik ismerosomnek panaszoltam, mini barna neha szokott jonni es hogy elutazunk es zavar. Erre kozolte, hogy a Brendonba menjek el es megnezik nekem, hogy minden ok odabent, mert ismeri oket.
Felhivta nekem oket holnap 3-ra mehetek, fele arert.
Szoval ismet lehet nemet tippelni, mert alitolag mar tuti latszani fog, ha csak nem fogja eltakarni a kezevel vagy osszeszoritani a labat, de majd akkor megcsikizem a hasam es odebb megy.
Szoval tesssek tippelni megint.
Viki!
Sajnalom a betegseget.
Mielobbi gyogyulast.
En is van hogy annyira rosszul vagyok, hogy azt el sem tudom mondani. Bar tegnap jobban voltam es ma is.
Na megyek mert idnulunk dolgozni.
Szep napot mindenkinek
Magi