Új privát üzeneted érkezett!

orsitigris nagy gratula:)

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉnnnnnnnnnnnnnnnnnnn issssssssssssss ilyet aaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooookkkkkkkkkkk

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

orsitigris!
Add kölcsön a szerencsehozó zebrádat léccccccciiiiii!!!!!!!!!

d.dodó

Köszi mindenkinek a gratut...

Legközelebb majd lecserélem a "régi jó" vonalzómat is!!!

És higgyétek el ,mindenkinek UUGYAAAANIIIILYEEEETTTT kívánok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
orsitigris

gabi!
Én is,én is,én is én is...................................................................................

Kép
Kép
a.ibici

Orsi!
Ez SZUPER!!!!!!!!!!!!
Gratula!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én is csatalkozom: gratula orsitigris! :) Nagyon vigyázz magatokra, és majd írj, hogy vagytok!
Vendég

Szia Picuranyu!
Írj kicsit magadról!
Mit tudhatunk rólad?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Orsi!

Gratulálok :D Vigyázz magatokra :D

Hát, voltunk orvosnál, azt mondta, hogy ronda vírusos torokgyulladás! Kaptunk lázcsillapítót, Calcimuscot, orrcseppet, és antibiotikumot is! Na meg köptetőt,mert dokinéni szerint két nap múlva rondán köhögni is fog! Ja, és a dokinéni azt mondta, hogy vigyázzak, el ne kapjam! Na de mondja már meg valaki, hogy tudok erre vigyázni?????????? Csak én vagyok vele egész nap, én szívom az orrát, nekem nyafizik, meg bújik a nyakamba, és nincs is szívem ezt nem megengedni neki, pont most, így ha elkapom, elkapom, nem tudok mit csinálni. :(

Amúgy ma reggel újra hánytam, mondjuk lehet csak a fáradtság, meg az idegesség miatt, na de már 19 hetes vagyok! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Nem sejtek semmi jót, mert ma már csak 36,8 volt a hőm. :( Viszont a méhszáj magsan van! Na mindegy, a hő nem arról árulkodik, hogy bármi lesz is....max mensi! Most kicsit elkeseredtem!

d.dodó

Sziasztok

dodó azért még nem keseredj el, hátha még is pocakos vagy.
Én drukkolok neked.

Viki jobbulást nektek. Szerintem szedj már előre c-vitamint, meg magzatvédő vitamint, hogy megelőzd a betegséget. De én is így vagyok vele, hogy kihez bújjon betegen ha nem tehozzád. Igazad van.

Nekem ma 36,8 volt a hőm, szépen megy felfelé. Viszont a hasam alja iszonyat érzékeny, feszül. Remélem ez esetleg jó jel.

Ma megyek fodrászhoz.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Orsi nagyon gratula neked. Vigyazz magadra.

Udv az ujaknak, orulok, hogy jottok.

Gsbi1!
Tenyleg nem olvastam, hogy valtozott a nicked.
De nekem igy is jo, bar ugy mar nagyon megszoktalak. :lol:
Harasztin a kozpontban lakunk a piac mellett.
A bezeredi lakopark a vonat egyik felen van mi a masik felen lakunk, csak pcit tavolabb a vasuttol, mert a vasut mellett van a piac majd egy epulo lakopark es utana lakunk mi.

Ibici!
Most penteken delutan 2-kor indulunk nyaralni, es egy het mulva szombaton hajnalban erunk haza.
Mar nagyon varom es mar el is kezdtem pakolaszni.
El sem hiszem, hogy megyunk harmasban es hogy a fiam is mar olyan nagy, hogy sajat helye lesz a repulon es sajat nagy agya a szobankban.
Drukkolok a + teszthez es ugy szeretnek hazajonni, hogy + lesz.
A vasuttorteneti park nagyon szupi.
1400/felnott Zolii ingyen volt.
Ezzel lehet igazi dizelmozdonyt vezetni, hajtanyozni, es kisvasutazni. Mi mar iden masodszorramentunk, annyira szereti Zoli. En csak ajanlani tudom.

dodo!
Nagyon sajnalom a papat es a h*lye alberloket is.
Kaucio nem volt?
A hod miatt ne aggodj, mikor terhes lettem nekem sem volt fent az egekben, pedig elotte mindig fent volt.
Sot a mostani gorbem ami volt tipikusan nem terhes gorbe, elotte meg tipikusan az volt. Erdekesnek is talaltam.

Lanyok!
Holnap megint megyek 4D-re.
Az egyik ismerosomnek panaszoltam, mini barna neha szokott jonni es hogy elutazunk es zavar. Erre kozolte, hogy a Brendonba menjek el es megnezik nekem, hogy minden ok odabent, mert ismeri oket.
Felhivta nekem oket holnap 3-ra mehetek, fele arert.
Szoval ismet lehet nemet tippelni, mert alitolag mar tuti latszani fog, ha csak nem fogja eltakarni a kezevel vagy osszeszoritani a labat, de majd akkor megcsikizem a hasam es odebb megy.
Szoval tesssek tippelni megint.

Viki!
Sajnalom a betegseget.
Mielobbi gyogyulast.
En is van hogy annyira rosszul vagyok, hogy azt el sem tudom mondani. Bar tegnap jobban voltam es ma is.

Na megyek mert idnulunk dolgozni.

Szep napot mindenkinek

Magi
Vendég

magika!
Nem tudod esetleg elküldeni a mostani görbéd amivel most lettél terhes???

d.dodó

Sziasztok

Magika: igen tudom merre van a piac:)
És én még mindig kislányra tippelek. Magi remélem mire hazajöttök addigra pozitív tesztel fogok dicsekedni.

Megjöttema fodrásztól, csini lettem, holnap sűrű nap lesz. Délelőtt lányomék osztályának úszás, utána megyek a műkörmöshöz, aztán szülői, majd rohanok haza mert jön az ingatlanos egy érdeklődővel.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Viki!
Jobbulást Petikének!!!Vigyázz magatokra!!

magi!
Köszi az infót a vasútt.parkról.Tényleg nagyon csábító,ha lesz egy szabad hétvégénk beütemezzük és megnézzük!Írdle a címet majd légyszi.Aranyos vagy,hogy drukkolsz a +teszthez,de sajna addigra mire haza jöttök nekem még tuti,hogy nem lesz.Majd azt követő hétenmár szolgálhatok + teszttel nagyon remélem!!:D :D :D

dodó!
Én azért nagyon drukkolok neked!!!Már csak 2 nap :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Maginak TIPP: Újabb FIÚ!
(pedig szerintem kislányt szeretnél...)
De feltétlen írd meg nekünk,ha mégis megmutatja magát!

Dodónak!

Szerintem nyugi,ebből még bármi lehet...

Viki kisfiának mielőbbi gyógyulást,szerintem egy-két nap és rendbe jön. Csak hát mi ilyen aggódósak vagyunk.
És bizonyára a kisfiadnak most az anyukája a legfontosabb,legyél vele,hadd gyógyuljon!

Kép
orsitigris

Csajok!
Ez nem a mi hónapunk! megjött a mensim! :cry:

d.dodó

dodó!
Nagyon sajnálom! :( :(
A következő hónapban bizti sikerülni fog.
Viki azt írta nekem 2 hete amikor nekem is megjött,hogy ne szomorkodjak,mert egyébként is már 1 napos kismami vagyok!!
Úgy,hogy légyszíves így felfogni :wink: Tudom ez nem vígasztal.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

dodó nagyon sajnálom, a következő hónap biztos sikerülni fog, tudod fő az optimizmus.

Nekem ma a közértbe mondja egy ismerős, hogy jaj csak nem jön a negyedik? Hát mondom még sajnos nem tudom.:):):):

Remélem igaza van.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!!!

Orsi
Gratulálok a bébihez!!!Problémamentes várandósságot kívánok.:)
Ja,és üdv körünkben.Jó kis csapat jött itt össze. :wink:

Dodó
Sajnálom.:(:(
Nem is tudom mit írjak...Tudom,hogy nem vígasz,de ne add fel! Mindent bele és hajrá következő hónap.

Magi
Hűűű,még 3 nap és indultok!De irigy vagyok! Látod én megmondtam anno,amikor mi és mindenki más a topikból nyaralni ment,hogy októberben majd nekünk lesz okunk irigykedni. :wink: Alig várom a képeket és beszámolót!
Jut eszembe...Zoli szülinapjáról mikor láthatunk képeket?
És még pocifotót sem tettél fel.Ejnye! :wink: :lol:
TIPP: kislány.:)

Betti
Szoríthatok ebben a hónapban is????Olyan jó lenne,ha összehoznátok a tesót!Nagyon drukkolok a fiúért. :wink:

Gabi
Remélem sikerül a házat eladni.Hogy áll az építkezés????
ÁÁÁ,nekem is kell kérnem időpontot fodrászhoz...lehet barna leszek...nincs kedvem,időm (később még kevesebb) 4 hetente festetni...De mindig megbánom ha befestetem barnára...A fodrászom már a falra mászik tőlem. :lol: :lol: :lol:

Viki
Petinek jobbulást!Remélem nem kapod el tőle,egyél sok gyümit,vitamint!
És és és Tőled is várjuk a pocakfotót. :wink:

Sajnálom,hogy Lexi itthagyott minket.:(:(:( Én nagyon csípem Őt,kedves,humoros csajszi. Ha olvasod Lexa,vigyázz Magatokra és sok sok örömet Törpicsekkel.:)

Picuranyu
Neked is üdv!

Móni
Remélem jól vagytok,írj ha tudsz.:)

Edoci
Hogy vagy?Máté?

Velünk minden rendben van.Rendezgetem a babaholmikat.MA összeraktam kiságyat,kiválogattam Dorka pici ruháit.Barátnőmtől a héten kapok még vagy 3 nagy táskával...Nem hinném,hogy bármit is kéne vennünk.Talán egy két bodyt,törcsit,textilpelust..Na azért bizti lesz új ruha is (hisz már vettem) de nem viszem túlzásba.
Ami a többit illeti:babakocsi,hordozó,kiságy,fürdőkád,pelenkázó,bébiőr megvan.Vettünk pelusvödröt...Szóval jól állunk.:)
Vendég

Ibici
Akkor gratu a 13.naphoz. :wink: :wink: :wink: Még 267 napod van a szülésig. :wink: (+/- 14)
Vendég

Sziasztok!
d.dodó: nagyon sajnálom, de ne keseredj el, a következő hónapban majd sikerült.

Van, aki közületek vezet publikus blogot a gólyavárásról?
Vendég

Picuranyu
Nem hiszem,legalábbis én nem tudok róla,hogy valamelyikünk is vezetne.
Lexa (lexus) vezet,de ő nem írt már jóideje.

Te tervezel?Vagy már el is kezdted?
Vendég

lego!
Bár csak igazad lenne.Hipp-hopp eltelne az a 267 nap azt gondolom :wink: :wink: Vagy még sem?
Egy biztos türelmesen várnám a végét :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Legó!
Éljen hogy itt vagy!!!!
Már azt hittem te is elhagytál!de nem ez szupi!
igen szoríthatsz de erősen ám!!!!

dodó!
:cry: :cry: :cry:

ibici!
Ma már próbálkoztok? :wink:

Én még nem tudom hogy mikor kellene hogy több esély legyen a kisfiúra de ne késsünk le a peteérésről!
Ha tudtok segítsetek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibici!
Ezt kívánom Neked!!!!

Meglátod nagyon gyorsan pörögnek a napok....Nézd meg..nekem már csak 16 hét...és mintha most lett volna május 21,amikor pozitívat teszteltem. :D
Vendég

Lego!
Úgy örülök hogy itt vagy! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti.:)
Köszike.:)

Itt voltam eddig is,csak...nem részletezem...A hormonok bezavarnak. :lol: Majd megtudod vagy már tudod???? :P
Vendég

betti!
Már tegnap is próbálkoztunk ugyanis fájt jobboldalon a pocim lehet,hogy pé-m volt.Figyelem magam már 1-2 hónapja és a 11. napon miondíg ezt érzem.Lehet,hogy most ki nevettek,szerintetek érezhetem?

lego!
Köszönöm.Ti sokáig próbálkoztatok?Igaz sokáig vissza olvastam,de most éppen nem emlékszem.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Tegnap én is ezt éreztem

lego!
Sajna még nem tudom :( de reméllem majd megtudom! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

ibici!
Van aki megérzi a peteérést!
Nálam az a baj kb.5-6 napig van fájfalmam de azt nem tudom mikor lehet ezeken a napokban az ovuláció.Középen ?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!

De jó,hogy te is érzed :D !Már azt hittem,hogy szimulálok :lol: :lol:
Ti ma már próbálkoztok?

Kép
Kép
a.ibici

Azt sajnos nem tudom,hogy mikorra tehető az ovu.

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
nem én csütörtök de inkább péntektől gondoltam!Addig védekezünk ahogy párom mondaná főpróbát tartunk! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibici
Az igazság,hogy mi abban a hónapban egyszer voltunk együtt védekezés nélkül.... :roll: :wink: Én úgy terveztem majd nyáron kedünk bele a projektbe,de párom végül meggyőzött ( :oops: ),így május 3án fogant Hédi. Utána is védekeztünk (gondoltam ha nem jött össze várjunk még 1-2 hónapot),amíg pozitívat nem teszteltem.
De boldog vagyok,hogy végül APA "erőltetésére" engedtem és itt van velünk HÉDI!:)
Tudom,kicsit úgy hangzik,na nem is akarták és NEKIK összejött...de nem így van! :wink: :D

Betti
Ahogy számolom péntek-szombat körül mehet élesben!Remélem úgy alakul,hogy a fiúcskák legyőzik a lányokat!
Ha mégsem...akkor boldogan várjátok a hugicát. :wink:
Vendég

Lego!
21 jött meg akkor a 21 az 1 nap vagy onnantól számit és a 2 nap az 1 nap?Bocsi de elbizanytalonodtam! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Az az első nap Betti
Vendég

lego!
Nagyon szerencsések vagytok!Olyan jó neked :D :D :D
Ha már a bettinek kiszámoltad megtennéd,hogy nekem is kiszáolnád,hogy mikor mehet élesben,hogy kisfiam legyen?

betti!
Mi egyszerre babásodunk!!Ugye nem felejtettedel :lol: :lol:
1 nap lesz a babáink közt.te is fiút szeretnél?

Kép
Kép
a.ibici

Köszi Legó!
Ti hogy vagytok?Pocakfotó hagy irígykedjek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

ibice!
Mi is kisfiút szeretnénk!
Szerintem ti ma este vagy holnap hajnal!főleg neked jó mert pontos enyém sajna nem annyira 1-2 nap eltérés van!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na jó most már eldugulok!
Velem van tele az oldal :roll: :roll:
jó éjszakát sziasztok.

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
Miért van veled tele mi is de főleg én is írok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibici
Elméletileg Nektek pont az ovu napján,illetve másnap kell élesíteni. :wink: Tehát szerintem holnap még ne!Mert mire a tüsző megreped a fiú katonák szépen kidőlnek,a csajok meg pont ott lesznek és betolakodnak.

DE CSAJOK!!!
Nálunk ovu másnapján volt a megtermékenyítés...és lám,Hédivel büszkélkedhetek. :D Szóval ez csak elmélet...gondolom többségben így alakul,de én speckó kivétel vagyok,voltam. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ezen az oldalon jól ki tudjátok számolni, hogy mikorra esedékes az ovuláció, és mikor van nagyobb esély kislányra vagy kisfiúra:
www.ciklus.hu
Remélem, hogy tudtam ezzel segíteni.
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok lanyok!

Haza ertunk a munkabol.

Dodo!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 83200_.png
Itt megnezheted a diagrammom.
Nagyon sajnalom, de minden eroddel irany a kovegkezo honap es sok +++++++++++++++++++++++++++

Gabi tippje: kislany
lego tipp: kislany
Orsi tippje: kisfiu

ibici!
A cimet nem tudom, csak odatalalok, de a neten ha rakeresel bizti kiirja.

Orsi!
Igazabol akar mi is lesz szomoru is leszek meg orulni is fogok.
Ha fiu lesz, szomoru leszek, hogy nem lany, de orulni fogok, mert talan pont olyan lesz, mint a fiam.
Ha lany lesz, akkor szomoru leszek, mert tuti nem lesz olyan mint a fiam, de orulok majd mert lesz lanyok.
Ez lehet hulyen hangzik, de igy erzem.

lego!
de jo, hogy jelentkeztel.
az uzi vegen teszek fel par kepet.
Pocifogo meg nincs.
Igazad van a nyaralassal kapcsolatban.
Mar csak harmat kell aludni. :lol:

Zoli baranyhimlosen
Kép

Zoli apat gyogyitja
Kép

Szulinapi kep
Kép

Kép

Magi
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek.

Csak egy gyors bejelentkezés, még porszívóznom kell, utána megyek úszásra a gyerekekkel.

Hogy vgytok ma reggel?

Nekem ma is feszül a hasam. Már az is eszembe jutott mi van ha cista van és az érzékeny.
Ma 36,8 volt a hőm.

Drukkoljatok estére, hogy az érdeklődő komolyabb legyen.

Magi uh után majd gyere.

Jaj nem is mondom, hogy reggel a kávémat nem bírtam meginni, olyan undor jött rám.

Gabi

Kép

gabi1

Magi!

Gyönyörű a kisfiad így pöttyösen is...!!!
Ha mégis fiú,biztosan ő is gyönyörű lesz,és akkor még a harmadik mindig lehet lány!

Én holnap lépek az 5. hétbe,de az égvilágon semmit nem érzek.
Nincs hányinger,émelygés,kívánás,undor,szagok,semmi...
Állítólag az Elevit is csökkenti a reggeli rosszulléteket.
Dokihoz csak a jövő héten akarok menni,hogy lásson is valamit.

Kép
orsitigris

Sziasztok!

MAgi
Csudajóképű Zolika!Nagyon édes,huncut kölyök.
Ne aggódj,én ugyanígy éreztem,érzek...mikor kiderült lányom lesz boldog voltam,mert megismétlődik a csoda,amit Dorkával lassan 3 éve átélek.De kicsit csalódtam is,mert kisfiú is kell a családba és apa nagyon-nagyon fiút várt.:)
Gondolom a sors akarta így,lesz 2 csodaszép lányunk immár és amúgy is...olyan lányos szülők vagyunk.
:lol: :lol:

Orsi
Holnap már a 6.hétbe lépsz. :wink: :wink: :wink:
Szerintem 6+4-től érdemes dokihoz menni.Akkor már többségben van szívhang is.

Gabi
Drukk a házhoz.
Kávéundor...jól hangzik. :wink: Nálam is így kezdődött. :lol:
Vendég

Magiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Tudsz már valamiiiiiiiiiiiiit!?????????????????????
Várjuk az UH eredményt!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
orsitigris

Sziasztok

lego remélem nálam is így van.
Elvileg ma vagyok a pe után a 3. napon, ha akkor volt amikor én gondoltam.

Csináltam reggel lh tesztet, igaz nincs még viszonyítási alapom, de a csík majd nem olyan erős m,int a kontroll csík, kiváncsivagyok hogy változik e a holnapi.

Kép

gabi1

Magi, én továbbra is kispasira tippelek Neked :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?