Sziasztok!
Mivel is kezdjem, jó sokat írtatok, de nem baj örülök neki
Hanna: pihenj is amennyit szeretnél, örülök, hogy jól vagy
Panda: gyönyörű a pocid, és biztos, hogy a felső miatt tűnik a képen kisebbnek, de szép formás, a lombikot pedig én is mindenki előtt felvállalom, mert szerintem ez nem "ciki" sőt, a kollégák között úgy vettem észre hogy még "díjazzák" is a küzdelmet, és drukkolnak továbbra is.
Csibe: sajnálo, hogy így történt, de hát akkor fel a fejjel, tessék előrenézni, rögtön november
Apacs: nagyon köszönöm, bizony már a 10. hét.. számomra is hihetelennek tűnik, nagyon örülök, hogy veletek is minden rendben van, addig aludjon sokat, amíg akkor ilyen jól viseli, dolgozik még a kedves Párod?
Nyulasz: nekem is teccik a pocakos nyúl, iwiwre felvennélek, nevet dobsz vagy dobjak, persze priviben
Ginus: tudom, hogy velem örül itt mindenki, csak abba is belegondolok sokszor, hogy mennyien vannak akiknek nem sikerül és nem akarok senkinek fájdalmat okozni, mert tapasztalatból tudom milyen érzés :-S
Gratulálok a Ti csodababátokhoz, és tényleg ne izgulj, izguljon helyetted a párod
, de azt nézem, hogy a vonalzód jól van beállítva? Kevesellem a hátralévő napok számát, többnek kellene lenni
Heni: csodállom a benned lévő kitartást, és már Ti is megérdemlitek a babót nagyon, és minden elismerésem a testvéredé, nincs mindehol ilyen jó összhang testvérek között
Dezsi: Én valahol megértelek, de még nem jött el annak az ideje, hogy feladd
És azt is megértem, hogy nem akarsz gyógyit szedni, de azért a progit nem kellene elhagyni
Drukkolok Nektek nagyon