Új privát üzeneted érkezett!

Hanna
Bizony folyamatosan csak nő csak nő :lol: de amúgy ezen a képen nagyobb mint élőben nem tudom miért de tényleg így van :roll:

Kis*,
Nagyon édes :D
Vendég

Pandus! Persze elhiszem. A ruha az oka. :roll: De azt hiszem, ez most csak nekem jó kifogás. Gombóc Artúrkának. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vikimi, utólag kívánok Boldog szülinapot.

Kis* gratulálok a kiskönyv és az első sztárfotó miatt.

Pandácska nagyon szép a pocid :wink:

Dezsiiiiiiiii nem volt korai a teszt ne add fel!!!!!!

Tudtok valamit a petesejt érlelést segitő teákról?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csak most gyorsan, majd holnap reggel írok bővebben

Csak annyi akartam, hogy én iwiwen Szalai Henrietta (Gógyi) néven vagyok, aki szertne ismerősnek jelöljön, én kiváncsi vagyok rátok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,
Előre is elnézést kérek, mert nem tudok minden nap írni, sőt olvasni sem..
Sokat vagyok úton, ill. sok a meló..este meg mire gép elé ülök, addigra vagy be vagyok ájulva, vagy csak olvasni tudok.
Kis*, nagyon szép kis babátok van… Már 10. héten jársz???? Húú de megy az idő… :lol: Továbbra is sok pihenést és némi sétát kívánok Nektek! :D
Pandácska, Nagyon szép pocid van… :roll:
Nálunk is szépen fejlődnek a babák..Eddig minden rendben van. Kezdődnek azoldal fájások, a mocorgások miatt, csont fájdalmak, jó étvágy!, Az alvás még most is minden pozícióban sikerül….:) AFP kicsit magas lett 2,4, de 2,5 ig jó azt mondta a doki, ráadásként ikreket várunk…az is emeli a szintet…Erre várok véleményeket..:)
Heni, előre is elnézést, de Te pont a net és ennek az oldalnak az előnyét feszegeted…Ide sokan azért írnak és mondanak el nagy titkokat, mert ismeretlenek, de még is tudnak egymással beszélni és gondokat, problémákat, örömeket megosztani. Elnézést, de ez az őszinte véleményem. Lehet, hogy mások is így gondolják, de én most le is írom. Persze aki akar, az nyugottam felfedi „kivoltát”. Elnézést. Egy nagy kalappal a vizsgádhoz!
Csibe, Mindent bele a fagyibabás projektbe!!!++++++++drukkolunk!!!
Dezsi, ne add fel… Nekünk azt mondták, hogy nega tesztből még lehet +++++++
Brumm, mi is sajnáljuk, de tudom ez most nem segít…Fel a fejjel :x
Mindenkinek sok pihenést és nyugodt napokat kívánok.. Holnap még csodás idő lesz…. Ki kell használni… :lol:
Üdv.
Apacs
u.i. na most sikerült elég időt a visszaolvasásra szentelnem… és végre sokat írhattam Neketek..:) Az iwiw –el kapcsolatban elnézést.. :oops: 8)

Kép
apacs

Jó reggelt!
Csibe,nagyon szorítottam ám!Úgy örülök,hogy vannak fagyibébijeid,és ők bizto téged akarnak majd anyukájuknak! :wink:

Apacs!
Ez igen,mindjárt félidőhöz értek.
Az iwiw-ről nekem annyi a véleményem,hogy akikkel itt mindennap lelket öntünk egymásba,azokkal szívesen felveszem a kapcsolatot.De sokan csak olvasgatnak,na én úgy gondolom,azért az egész világ ne tudja,ki is vagyok valójában.De persze ezt mindenki eldönti,van akinek az egész ismerős köre tudja a problémát,nálunk csak nagyon kevesen.

Apacsné dolgozik még?

Pandácska!

Jó a pocis kép!

Kis-csillag!
Örülök,hogy minden a legnagyobb rendben van,boldog pocaknövesztgetést kívánok!

Dezsi!

Mi újság?Csináltál ma tesztet,vagy ügyes kislány vagy,és kibírod csütörtökig???????????
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csibe!
Akkor lehet, hogy együtt megyünk a fagyi-babákért! Izgulok, hogy jöjjön meg mihamarabb és kaphassam az időpontot!!! :) Csütörtökön kell telefonáljak a teszt eredményével. Ha addig sem jön meg, akkor tesztelek még...

Brumi!
Kaphatnék Tőled is részletes leírást a fagyis menettel kapcsolatosan :?:

Apacs!
Nevetnék, ha csütörtökön + lenne a tesztem 8)

hanna!
Neked most mennyi pihi van előírva?
dezsina

Nyulasz!
nem teszteltem 8) jó kislány vagyok 8) És még nem jött meg. 8)
dezsina

Sziasztok!

Csibe,
előre a fagyibabákért!

Dezsi,
Ügyes kislány vagy, lehet, hogy csak mensis tüneteket produkáltál, de mégsem lesz belőle semmi? :lol:

Pandus,
Szép a pocid, ismét jelezem a mintát levettem, mert én is szeretnék ilyet! :D

Kis*
Nagy aranyos a csodababa!

Apacs,
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok.Iwiw-vel kapcsolatban Nyulasszal értek egyet.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Dezsi, ha nem teszteltél, nem jött meg akkor miért gondolod, hogy novemberben szükséged lesz a fagyis beültetésre? :shock: :oops:

Kép

csibe
csibe32

Lányok iwiwes dolog engem is érdekel :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Azért egy nega teszten már túlvagyok. Csak azóta nem teszeltem. Majd csürötökön, amikor is a dokinak meg kell mondjam, az eredményt. az lesz majd a 2. teszt.
dezsina

Apacs,
Ikreknél ez az Afp teljesen tökéletes :wink:
Iwiw:
A lombikot én mindenki elött vállalom mindig elmondom hogy lombikos a Dóra én erre inkább büszke vagyok nem tartom cikinek vagy ilyesmi. Azt hiszem ez nagyobb büszkeség a küzdelem miatt mint egy éjszaka alatt babásnak lenni. Sok embert személyesen is ismerek a babanetről ez nagyon jó dolog és örülök annak ha legalább egy képet látok valakiről. Így személyesebb lesz a dolog tudok a névhez pofikát kötni. Szóval engem nyugodtan jelöljetek be az iwiwen vagy fordítva én mindenkinek nagyon örülök :D Persze a babanetre nem teszem fel a képeimet pofival max pociról stb de szerintem itt mindenkit kedvelek annyira hogy tudja ki vagyok.

Dezsi,
Azért drukkolok tovább :wink: csütörtökön és pénteken pont nem leszek így én tovább izgulhatok :roll:

Bella,
Köszi és okés :lol:
Vendég

Pandus, Nyulasz
Köszönöm a jelölést! :D
Vendég

Csibe,
neked is természetesen :D
Vendég

Dezsi!
Ügyes kislány vagy,hogy birod teszt nélkül!Remélem meglesz az eredménye!

Brummi!
Merre vagy?
Vendég

Két kérdés:

Ismeritek az ARWEN tornát?

Itta-e valaki közületek cickafark és palásfű teát?

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz!
csak azért vagyok nyugodt, mert tudom, hogy a pirit várom. Persze, lehet hogy csodák is vannak :? De általában nem velem történnek :)

Csibe!
mindkettő teát ittam, és szerintem segített a mnyh fejlődésénél. Szerintem jó, de lehet, hogy csak bebeszélem :roll:

Brummi!
Tessék jönni!
dezsina

Dezsina és a két teát egyszerre ittad, vagy ciklusfüggően?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
A teákat minden este egyszerre ittam a stimuláció első napjától. Az első lombiknál nem ittam de a 2. 3. nál igen, és azt a következtetés vontam le, hogy jobb lett a mnyhám. Aztán, hogy ettöl e, azt csak én gondoltam ki 8)
dezsina

Dezsina!
Hátha pozitiv lesz :) És nem rajtad múlik ...lényeg, hogy te (ti) mindent megtettél. ( piri nincs :lol: )

Csibe!
Fel a fejjel, nem feladni. :!: ( PCO??? – azt hiszem ott olvastalak) Én is ittam a 2 teát , a cickafark teát a 14. napig, a palástfűt tovább. Nálam ha másban nem is, segitett helyretenni a ciklusomat és a hőmet :)

Kis*!
Tessék cak áradozni a babáról...mi veled örülünk :) Grat! Jó olvasni a soraidat! Szépen látni őt a képen...tényleg jó nagyocska már!

Pandácska!
De szépen kikerekedett a pocid! Kisbabónak biztosan jó helye van ott! :) Szép(ek) vagy(tok) :D

Apacs!
Jó az az eredmény! ( nem mintha értenék hozzá, de másnak is olvastam azt hizsem ilyen értéket ikreknél)

Nyulasz!
Csini a pocis nyuszi :)

Én is láttam ma ultrahangon egy szép petezsákot! ( doki azt mondja, jó helyen tapadt meg, a méhben) Szivecskehang majd csak 2 hét mulva :) Eldöntöttem..nem izgulok!

Pussz!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan egy kérdés. Nincs valakinek eladó 15 ampulla progiszurija? Fontos lenne!

Köszi
Zsani
Vendég

Sziasztok!
Dezsina:
Köszi a drukkot
++++++++++++++++++++++++++++++
Már várom a csütörtöki tesztedet

Katavirág:
Valóban sok mindenen keresztül mentem
Már kb. három hónapos korom óta járok dokihoz ezzel a problémával, ugyan is akkor állapították meg nálam ezt a beteséget
Aztán kaptam növekedési hormonokat, amihez egy kisérlet által ingyen jutottunk hozzá (rengeteg emberből azon szerencsések közé tartoztam akik megkaphatták ezt az injekciót)
Gyógyszert folyamatosan szedek már nagyon rég óta, ugye először növekedés miatt, később ösztrogén (estrofem) tartalom miatt, azután meg, hogy legyen menzeszem (triseqvens)
Én is bízom az orvostudományban, még tini koromban csak arról volt szó, hogy max csak örökbefogadással lehet gyerekem, később már szóba jöhetett a lombik, csak eleinte voltak jogszabályok, hogy rokon nem adhat petesejtet, de akkor még nem is volt aktuális, meg ugye donornál az is kitétel, hogy előtte szüljön is, na most szerencsére a hugom már ezen is túl van
Őszintén szólva nem is tudom ki jöhetett volna szóba, mert más nem felel meg a kritériumoknak, meg a testvéremmel erről már kislány korunkban is beszéltünk és ő már akkor is azt mondta, hogy hajladó segíten

Hajnóca:
Már 3 napos embrió is blasztro? Mert én azt kaptam vissza
Én úgy tudtam, hogy az 5 napos a blasztro.
Majd mindent megkérdezek a dokimtól

Katica:
Köszi a drukkot neked is

Csibe:
Nagyon sajnálom, de hajrá novemberi fagyibabák
Bejelöltelek iwiwen
Sajnos sem a teában, sem a tornában nem tudok segíteni

Kis*:
Köszi a drukkot
Szép a babód

Hanna:
Neked is mennek a drukkok, hogy minél előbb kezdhess

Panda:
Szép a pocid

Apacs:
Én megértem, ha valaki nem akarja felfedni a kilétét és tiszteletben is tartom
Én úgy vagyok vele, hogy nem titkolom, hogy ki vagyok és aki nem szeretne, az úgy sem jelöl be
És ezért egyáltalán nem haragszom
Köszi a drukkot a vizsgához
Ja és Nyulasznak igaza van, hogy akikkel itt mindennap támogatjuk egymást lelkileg, jó van van egy személyesebb kapcsolat is, nálunk amúgy is sokat tudják a lombikot

Nyuszi:
Visszaigazoltalak

Ginuska:
De jó, hogy minden rendben

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Mnzsani!
Sajna nekem nincs :(

Ginuska!
reméljük igazad lesz, és csütörtökön + hirekkel jövök. :)
Kitartás a következő UH-ig! Nehéz lehet.... de ne izgulj! Minden rendben lesz!!! :)

Kis-csillag!
Gratulálok a szép eredményhez!
dezsina

Zsani:
küldök privit

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi:
cstürötökön egymásnak mennek a drukkok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ginuska,

Pco. Régebben a hormoneredményeim alapján azt mondták, hogy pco. '1 éve szedem a Metformint, abból is 2x850-est, és annyira helyretette a hormonjaimat, hogy azt mondták, hogy egészséges vagyok.Petefészkeimre régebben azt mondták, hogy pcos, most meg azt mondta a dokim, hogy azok csak őstüszök és nem pco. IR-em tuti van mert örököltem apukámtól, és jelentős túlsúlyom is van. Jelenleg nem tudom, hogy állok-e témában, holnap kérek papírt terheléses inzulin vizsgálatra, és akkor minden kiderül. Egy biztos, hogy nálam látványos javulást okozott a Metformin, csak sajna nem fogytam töle :cry: .
Gratulálok a szívhanghoz.

Kép

csibe
csibe32

Ginuska, Dezsina elfelejtettem megkérdezni a mennyiségeket. Mennyit és hányszor kell inni a teából?

Dezsina++++++++++++++++++++++++++++

Heni neked mi lesz csütörtökön? :oops:

Kép

csibe
csibe32

Csibe:
vizsgázom vállalati gazdaságtanból

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Csibe!
én magamtól egy-egy evőkanállal tettem a kannába... Nem tudom, hogy jó volt-e :? Nem mondta senki, csak úgy találomra.

Heni!
Rendben. Mikor mész, délutánra visszajössz a hírekkel?
dezsina

Heni mennek a drukkok++++++++++++++++++++a vizsgára

Dezsi, ezt találtam:
Elixír nevű újság, és egy hosszú cikk volt benne a cickafarkról! Kimásoltam a lényeget

A cickafark ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Kép

csibe
csibe32

Dezsi:
jövök délután, de eredményt majd csak két kb. hét múlva tudom meg

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Általában az 5 napos babák a blasztok nekem is három naposak voltak de nem blasztok.

Ginuska,
Gratulálok a petezsákhoz kismama :lol:
Vendég

Heni!
Drukk a vuzsgához!...egy kalappal!

Julika!
Te dolgozol?Gyere majd mesélni,ha lesz időd!

Ginuska!
Köszönöm a dicséretet,így megmaradt a nyulam is,de lett pocija is.Egy kedves topictársunknak köszönhetően :wink:(Brumminak,remélem nem haragszik érte...)

Örülök,hogy jó helyeb vn a babád,izgulni majd izgulunk helyetted,te csak legyél nagyon boldog!

Zsani!
Sajnos nekem sincs...
Vendég

Csibe!
Ilyen pontosan nem tudtam, de pont igy ittam. A ciklus elejétől, ami ugye a stimu, és a beülti utántól meg nem. Pedig nem is tudtam :lol:

Most lemegyek és veszek tesztet :twisted: :twisted: :twisted:
dezsina

Hajrááááááááááááá,Dezsi!!!!!!!...aztán jó tesztet válassz!
Drukk,drukk,drukk!

Lehet,hogy csak holnap jövök,de ha tudok este még benézek.
Kezem-lábam csuriban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Dezsi,
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Dezsi:
gyere minél gyorsabban a jó hírrel, már csak 16-ig leszek, utána csak ki tuja mikor jutok otthon géphez

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
megjöttem. vettem két ugyanolyan tesztet, de most nem merem ellőni du. Majd a reggeli minta :)
Elbizonytalanodtam, mert ugyi, semmi jel eddig a mesire (már). persze ahogy megvettem a teszteket, már éreztem a hasam.
Tanácstalan vagyok. Vajon már holnap teszteljek, vagy legyek türelmes? Az az igazság, hogy én már vasárnap óta semmilyen gyógyszert nem szedek. :oops: Merthogy nekem nega lett a teszt. De mi van, ha tényleg túl korai voltam, ami persze nem valószínű. szóval para megint. Őrült vagyok
dezsina

Dezsi hajrá pozitív teszt+++++++++++++++ leálltál a progival is?

Kép

csibe
csibe32

Dezsi:
hogy érted, hogy nem szedsz semmilyen gyógyszert? mit nem szedsz?
progit remélem igen

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Jaj csajok, a teak. En kb. 10 felet ittam, majd ugy megutaltam oket, hogy na! :lol:

Apaccsal egyetertek, inkabb megtartanam az inkognitomat. Mas topikban iwiw-en jeloltuk egymast nehany lannyal, de semmi tobb. Nem 500, hanem 505 ismerosom van. Igy is ugy is a Babaneten levelezunk. Ja, es hat persze nalunk a lombik teljes tabu, csak a ferjem tudja es en. Igy hat nagyon orulok, hogy veletek lehet errol beszelni. Persze ha valaki megis nagyon megismerne, irjon privit, es bejelolhetjuk egymast.

Kiscsillag, gratulalok a miniemberketekhez! Ginus, a tietekhez is!

Pandus, a hasad jelen pillanatban idealis meretu, se nem nagy, se nem kicsi :lol:

Apacs, nem mondod, hogy a nejed tud meg hason aludni :?: :?:

Heni, ha novekedesi hormont is kaptal es pici korod ota kezelnek, a hypofizised is elegtelenul mukodik? Ill. az hat ki a petefeszekre?
De milyen jo, hogy van mar megoldas!

Dezsi, ugy is terhes vagy :lol: Azert 16 oraig johetnel, mert en is csak addig vagyok.
katavirag

Dezsi, 10 napon nagat teszteltel es abbahagytad a progeszteront :?:
katavirag

Lányok!
Igen. elegem lett.
dezsina

Deszi:
akkor nagyon várom, hogy holnap a pozitív eredménnye gyere
azért nyugtass meg minket, hogy a progit nem hagytad abba

Katavirág:
látom szakmabeli vagy, lehet, hogy márírtad, de nem emlékszem
szóval én genotropint kaptam, ez hypofizises injekció volt, tehát valószínül nincs renben nálam, és ez az oka, hogy nem fejlődött ki a petefészkem
ennyire mélyen nem merültem bele ebbe az egészbe, csak annyit tudok, hogy turner syndromám van és nem fejlődött ki a petefészkem
amúgy minden renben van nálam, mert előfordulhatmás beteség ez miatt syndroma miatt, pl. szívbeteség
illetve a fülemmel van probléma, a bal fülemre halláscsökkent vagyok, és kicserélték a hallócsontjaimat és a dobhártyámat, de ez nem biztos, hogy szövödmény, mert örökletes is lehet, a nagypapámnak van gondja a fülével
meg annyi, hogy dagad a baj lábam, főleg nyáron, akkor nagyon brutálisan, és már kivizsgáltak és semmit nem találtak, de olvastam, hogy ez is lehet szövödmény, én eleve ödémás lábbal születtem és ez később újra előjöhet, csak az az érdekes, hogy akkor mind a két lábam, most csak a ball
szóval ennyi az én kis történetem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi:
most olvasom, hogy mégis, hát erre nem tudok mit mondani

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
mindent abba hagytam. Elegem lett, tényleg. kilátástalannak láttam. A fenekem úgy néz ki, mint amit agyonvertek. A golyókák marnak. Minek szenvedjek, ha nincs miért. :?
Ti miattatok vettem most teszteket, mert Ti tartjátok bennem a lelket. Ha holnap pozitiv lesz, akkor majd szedem a gyogyikat tovább. Buta vagyok, mi :?: :?: Hát igen. Az észt (már ha van :oops: ) elnyomják az érzelmek és értelmetlen dolgokat diktálnak.
dezsina

Sziasztok!

Mivel is kezdjem, jó sokat írtatok, de nem baj örülök neki :D
Hanna: pihenj is amennyit szeretnél, örülök, hogy jól vagy
Panda: gyönyörű a pocid, és biztos, hogy a felső miatt tűnik a képen kisebbnek, de szép formás, a lombikot pedig én is mindenki előtt felvállalom, mert szerintem ez nem "ciki" sőt, a kollégák között úgy vettem észre hogy még "díjazzák" is a küzdelmet, és drukkolnak továbbra is.
Csibe: sajnálo, hogy így történt, de hát akkor fel a fejjel, tessék előrenézni, rögtön november
Apacs: nagyon köszönöm, bizony már a 10. hét.. számomra is hihetelennek tűnik, nagyon örülök, hogy veletek is minden rendben van, addig aludjon sokat, amíg akkor ilyen jól viseli, dolgozik még a kedves Párod?
Nyulasz: nekem is teccik a pocakos nyúl, iwiwre felvennélek, nevet dobsz vagy dobjak, persze priviben ;-)
Ginus: tudom, hogy velem örül itt mindenki, csak abba is belegondolok sokszor, hogy mennyien vannak akiknek nem sikerül és nem akarok senkinek fájdalmat okozni, mert tapasztalatból tudom milyen érzés :-S
Gratulálok a Ti csodababátokhoz, és tényleg ne izgulj, izguljon helyetted a párod :D, de azt nézem, hogy a vonalzód jól van beállítva? Kevesellem a hátralévő napok számát, többnek kellene lenni
Heni: csodállom a benned lévő kitartást, és már Ti is megérdemlitek a babót nagyon, és minden elismerésem a testvéredé, nincs mindehol ilyen jó összhang testvérek között

Dezsi: Én valahol megértelek, de még nem jött el annak az ideje, hogy feladd :roll: :oops: És azt is megértem, hogy nem akarsz gyógyit szedni, de azért a progit nem kellene elhagyni :wink: :wink: Drukkolok Nektek nagyon :!: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Igérem, ha + lesz, szedem tovább.
dezsina

Dezsi:
hát őszintén szólva a válaszom igen, ahogy te is írtad
azért még talán nincs minden veszve, habár így, hogy már nem kapsz semmit, nem sok remény fűzök hozzá
most nagy butaságot csináltál, de gondolom te is tudod
emlékeztedsz egy barátnőmre, akit időnként helyre kell rakni mert ő is az utolsó pillanatban feladja
remélem nem haragszol rám, hogy ezt leírtam, nem bántani és megbántani akartalak, csak leírtam amit gondolok
azért nagyon drukkolok még mindig

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?