Sziasztok!
Csak most jutottam géphez, úgyhogy csak most látom, hogy hogy begyorsult a szervezés
.
Nekem csak a zuglói Trófea jó, illetve a Zorbához még szívesen bemegyek. Gyereket nem hozok, és bármilyen időpont jó, csak minimum egy héttel előtte kell, hogy legyen időpont, hogy tudjak gyerekfelügyeletet szervezni.
Köszönöm a hozzászólásokat AFP ügyben. 0,9 lett, ami nem túl rossz állítólag, szerintem a dokim csak védeni akarja a fenekét, azért küldene tovább genetikushoz. Úgyhogy annyit fogok tenni, hogy jövő héten elmegyek egy genetikai Uh-ra a Bolgárkerékbe, reméljük, hogy megmutatja a nemét legalább
.
Mézgombi, Zuglóban merre laksz?
Pepike, még bármi lehet a neme, nyugi! Egyébként teljesen megértelek Benneteket. Mindig két gyereket szerettem volna, egy fiút és egy lányt. Az első fele teljesítve, így most nagyon lányt szeretnék. Nálunk sem látszott most semmi kuki, de annyira zavaros volt a terület, hogy a doki a lányt sem mert mondani, úgyhogy még van remény
. A a második is fiú lesz, akkor lehet, hogy még egyszer belevágunk a dologba, de egyelőre nem sok kedvem van egy harmadik terhességhez. Ráaádásul tuti, hogy az is fiú lenne akkor már
. Egyébként imádom a fiunkat, de azért jó lenne egy kislány is, akivel el lehet beszélgetni női dolgokról, meg lehet tanítani mindenféle nőinek titulált tevékenységre, tudná értékelni a régi, szeretett romantikus könyveimet (Jane Austen, pöttyös, csíkos sorozat, stb.) Szóval jó lenne....