Új privát üzeneted érkezett!

mpatr!

Kérném az összefoglalót és a döntést! :lol: :lol: :lol:

Na látjátok pont ennyire türelmetlen a lánykám és ha jól lakott ő már közölné is hogy mehetünk, ha csak valaki nem akar játszani vele evés helyett! :P

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Csak most jutottam géphez, úgyhogy csak most látom, hogy hogy begyorsult a szervezés :).

Nekem csak a zuglói Trófea jó, illetve a Zorbához még szívesen bemegyek. Gyereket nem hozok, és bármilyen időpont jó, csak minimum egy héttel előtte kell, hogy legyen időpont, hogy tudjak gyerekfelügyeletet szervezni.

Köszönöm a hozzászólásokat AFP ügyben. 0,9 lett, ami nem túl rossz állítólag, szerintem a dokim csak védeni akarja a fenekét, azért küldene tovább genetikushoz. Úgyhogy annyit fogok tenni, hogy jövő héten elmegyek egy genetikai Uh-ra a Bolgárkerékbe, reméljük, hogy megmutatja a nemét legalább :).

Mézgombi, Zuglóban merre laksz?

Pepike, még bármi lehet a neme, nyugi! Egyébként teljesen megértelek Benneteket. Mindig két gyereket szerettem volna, egy fiút és egy lányt. Az első fele teljesítve, így most nagyon lányt szeretnék. Nálunk sem látszott most semmi kuki, de annyira zavaros volt a terület, hogy a doki a lányt sem mert mondani, úgyhogy még van remény :). A a második is fiú lesz, akkor lehet, hogy még egyszer belevágunk a dologba, de egyelőre nem sok kedvem van egy harmadik terhességhez. Ráaádásul tuti, hogy az is fiú lenne akkor már :D . Egyébként imádom a fiunkat, de azért jó lenne egy kislány is, akivel el lehet beszélgetni női dolgokról, meg lehet tanítani mindenféle nőinek titulált tevékenységre, tudná értékelni a régi, szeretett romantikus könyveimet (Jane Austen, pöttyös, csíkos sorozat, stb.) Szóval jó lenne.... :oops:

Kép

Kép
mzx

Helló!
Mzx!
Hát csak már akkor látni kellett volna nem? mert állítólag ha kuki van az már a 12.hetin jól kivehető. De mindegy már kezdem megszokni a gondolatot hogy én igen is lányos anyuka vagyok, csak hát a férjem "megfenyegetett hogy nem baj drágám van még időnk" :shock: csak hogy én nem terveztem több gyereket!

Mézgombi, Mzx és akire vonatkozik! Hehe! Pont az előbb írtam a megoldást a nekemcsakazuglóitrófeajó problémára!
Elviszlek, hazahozlak.

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, felőlem lehet a zuglói is, csak oda a szervezést nem vállalom és nem ismerem a helyt.
Eléggé erőszakos vagyok sajnos alapból, de nem akarom rátok kényszeríteni a dolgot.. :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok,

Panny, jó hogy kipirosoztad, mert így nem ugrottam át a kérdésed, mást még nem volt időm végigolvasni, mindenkitől elnézést :lol: !

Szóval nincs UH a második vérvételnél, ott csak kb. 2 perc az egész és már túl is vagy rajta, én odamentem 3/4 9-re, fogadtak is azonnal.

Viszont én oda jelentkeztem be külön genetikai UH-ra a 20. hét környékére, ha ezt is szeretnétek, jó előre kérjetek időpontot, mert a genetikai ultrahangosuk csak csütörtökönként rendel.

Juhhhhhééééé, jövő csütörtökön már látom végre a picit!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Én pont azt írtam hogy nekem jó az is és mert kocsival elmegyek, és szívesen elviszem azokat is akik a Zuglóiba mennének utazás miatt, és akkor mindenkinek jó lesz, nektek hogy közel van és nekünk hogy elmehetünk pepikével kocsikázni! :lol:
Amúgy sok jót hallottam a Lágymányosiról de még ott nem voltam, úgy hogy kipróbizom! A Zuglói is szupi csak nem nagy a választék!

Egy döntéssel lezárhatnánk a témát mert elég hízlaló így folyamatosan a kaján jár az eszem, és csak eszem csak eszem.....És amúgy is tulsúlyos vagyok!
pusszzz

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, köszi a felajánlást, élni fogok vele, ha úgy alakul! :)

Kuki-téma: a barátnőmnek azt monda az UH-s orvos a 13. héten, hogy biztos fiú, erre azt mondta a nőgyógyásza, aki sajnos sok elvetélt magzatot vizsgál (bocsánat, hogy ezt kellett leírnom :oops: ), hogy ezt ne vegyék komolyan, mert ezekben a hetekben még "megszületett" magzatnál sem egyértelmű sokszor, hogy fiú vagy lány, sokszor fel kell tárni, hogy kiderüljön.

Hát ez van... de a 18. hetire már kialakul, úgyhogy én nagyon remélem, hogy azért nem láttunk semmit, mert nincs ott semmi :).

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
én elmegyek bárhová, de továbbra is jobban ttszik az Újbudai=Lágymányosi=XIdik kerületi Trófea, mert én is itt lakom a közelben.

Ha majd az időpontra terelődne, akkor hétfő 4 után , kedden bármikor csütörtökön bármikor jó. a szerda kizárt - tanitok sokáig és utána orvos.

Már nagyon várom a talit, és ha a város másik végére kerülne a sor (Zuglói Trófea) még az is lehet, hogy én is kocsizom és akkor befértek még mellém, ÚjBudáról jővők! :) Viszont a füstös helyeket naggyon nem pártolom!!!!

Bocsi, kicsit lemaradtam, kevesebb időm volt netezni. (olyan szép napos hétvégénk volt, kirándultunk :lol: )

Nem is tudom kire, mire reagáljak. Még régebben volt a ki mennyit fizet/fog fizetni téma. Én a szüléshez nem tudok saját részről hozzászólni, mert valszeg nem itthon szülök. Azonban most magánba járok, mert nekem is olyan korrekt és aranyos dokinénim van, hogy amikor a kórházba jártam nem fogadott el semmit. De sajnos ott gyakran kellett várnom. A magánba drága, de megéri. És én UHra is magánba jártam. Bent lehetett a párom és mindent részletesen elmagyarázott a nő. szval én ugy vagyok ezzel, hogy megéri megfizetni a tőrödést. PErsze ez kicsit szomorú is.

na figyellek Titeket továbbra is ;)

Kép

Kép
kolyok28

Én is Lágymányosira szavazok, de bármelyikbe elmegyek és időpontilag a nem 16-a lenne a jó, mert pont akkor megyek a dokihoz, ahol állítólag órákat kell várni.

Szóval ha Lágymányosi, akkor este fél hétre érek oda, ha Zuglói, akkor fél nyolcra :cry: .

Ja, és majd sehol nem szeretnék én se kaját kérni, tudjátok, az őrült védőnőm majd még fejemet veszi a végén :lol:

És MI is hétfordulósak vagyunk, hurrrrrááááá :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök, hol fogsz szülni??

Pepike, próbáltam a nyuszit a bokorból, de csak nem és nem sétálsz bele, hogy elvállald a zuglói szervezést.
Akkor egye fene, nyakamban a felelősség:
VAN, AKI NEM HAJLANDÓ ELJÖNNI AZ ÚJBUDAIBA ILLETVE AKI NEM AKARJA (TUDJA..) KIFIZETNI A 4000 FT-OT, MERT UGYE EGYELŐRE A HÉTKÖZNAP DU VEZET NÓZIHOSSZAL!!???

Aki jegyzi a topik eseményeit szíveskedjen feljegyezni, hogy beköszöntött a diktatúra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Aki a diéta miatt aggódik, az is hétrét zabálhatja magát salátákkal... a védőnőknek meg majd bosszúból elmeséljük, milyen remekül is szórakoztunk. :lol:

Kép
Kép

mpatr

Te úgy gondolod, Patri, hogy csak most :lol: ? Mi már rég szembesültünk vele...

Igen, főnök, értettük, mindenki kivesz szabadnapot, jön Újbudaiba :lol:

Viccen kívül, kell valaki, aki így összefogja és dönt, mert egyébként csak szülésnél találkoznánk a kórházakban :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ha már határozottság, akkor nekem inkább Lágymányos, mert az a legnagyobb, ott a legtöbb a választék, illetve egyedül ott van játszósarok minden nap. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Eszter :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Csak szunnyadni vonultam vissza, meg mosogatni.
A Zorba akkor tényleg legyen ejtve, én nem annyira mostanában voltam...
Az Újbudai Trófea jó lesz már látom, csak ez a fránya időpont.... Hétfő és szerda lenne talán nekem a jobb. De úgy vettem kiaz írásokból a hétfő a legjobb többmindenkinek. Talán, de már elbizonytalanodtam, miket olvastam...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterxx!

Gratula a hétfordulóhoz!!!!!
És olyan nincs hogy nem eszel úgy sem birod ki ha meglátod azt a sok finomságot!!

Én meg olyan kívánós vagyok hogy nem lesz itt semmi féle diéta......

Mpatr!

Ha csak ezen múlik hogy ne autózzak egy órát én még bált is szervezek neked!!!!

Látom már nagyon hajlunk a Lágymányoshoz! Akkor megvan a helyszín?! És úgy láttam a hét eleje jó lenne sokaknak, mármint a hétfő volt az amit nem lőtt ki senki és az nekem is jó lenne, vagy a hétvége.

pussz pusssz

pepike

Kép

Kép
pepike

Kérdés?
Mi van, ha valaki hozná a gyermekét, ugyebár őt nem fizetjük be, de ehetnéke támad? Először nem akartam Őket hozni, de gondoltam háha nekik is jó kis program lenne. Új hely, új gyerekek.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gyorsan, mert futok... vagyis dolgom van!

Helyszin nekem mindegy, Ok a Lágymányosi (most helyesen írtam le), mert nem ismerem egyiket sem. Ezért nem is szólok bele.

Időpont: hétfő (okt 15) du. 5-től. (én kb fél hat-hatra érkeznék).

Moszkvától kell elkavarodnom a Trófeába.

Egyelőre lilám nincs hogyan kell, de ha van közöttettek BKV szakértő, kérem szívélyesen szakértse meg nekem, hogy hogyan tudok eljutni a legrövidebb úton a Moszkva tértől a Lágymányosi Trófeáig!!

Nagyon köszönöm a segítséget!

És bulizzunk estig és mindenki úgy szotyog ahogy tud. Nem kötelező egyszerre megjelenni. Nem is lehet elvárni senkitől.
A pontosság nem számít! :lol:

Csóközön

Húha, elkéstem! :shock:
Vendég

Pumperka, akkor UGYE :lol: Te most azt érdezed, hogy van-e olyan, akinek nem jó a 15. hétfő délután? Illetve akinek nem jó és nem is tudja megoldani?
Azt hiszem, a 17 órakor kezdődik egy "turnus".
Aki dolgozik, az esetleg el tud kéredzkedni ha mást nem úgy, hogy dokihoz megy?

Kép
Kép

mpatr

Pumperka!

A trófeába sajna fizetni kell nekik is ha jól tudom fél árat, mi sokszor megyünk a lányommal és neki is kell fizetni csak nem annyit. Viszont azt hiszem most nem hozom mert tudom hogy mennyire lázban van ott és apával mikor megyek jó, de most dumcsizni megyek és kikapcsolódni.

puszka

pepike

Kép

Kép
pepike

Most kaptam meg arra a hétre a beosztást, és végig 12-től 20-ig dolgozom, de ez számomra nem akadály! Írjatok egy időpontot, és cserélek vadul. 16-án már úgyis kell, mert 18.30-ra dokihoz megyek. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Igen Mpatr!
Így konkretizáljuk szerintem:
Okt 15 17:oo-tól topiktalálkozó a Lágymányosi Trófeában (Tudom hivatalosan nem ez a neve). És az este folyamán bármikor lehet csatlakozni, vagy elhagyni a terepet.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszike Pepike!

Szerintem akkor nekem is inkább maradnak, én is jobban tudok így majd beszélgetniu, csak egy kósza ötlet volt.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, rendben, fél 6 és hat között érkezem, és ezt mindenki veheti készpénznek, vagy akár fenyegetésnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vicces!

Hosszú percekm óta nem tudok fellépni a Trófea honlapjára mert túlterhelt. Mindannyian rácuppantunk, így, hogy eldöntöttük a helyszínt. :D :D :D
Egy kis teregetés és jövök... A mosógép duruzsolására szundítottam el. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

CSAJÓKÁK, VAN MARHÁNYOSAN JÓ HÍÍÍÍÍREM!!!!!

Ezt nem is tudtam eddig, de most hívtam a Trófeát és az ESTI TURNUS NEM IDŐKORLÁTOS!!!!!!!!
Vagyis este 18 órától éjfélig lehet bent lenni, ennek ára 3899 Ft/fő illetve a gyerekeknek (pocakon kívül :lol: ) ennek fele.
Így viszont királyság, mert mindenki akkor érkezik és távozik, amikor akar illetve tud.

Az étterem pillanatnyi foglalásai alapján a 15-ei héten hétköznapokon mindegyik nap jó egyelőre, kivéve a 17-ét, amikoris ebben az időpontban a gyereksarok közelében nincs már hely.

KÉREK SZÉPEN MINDENKIT, hogy akkor most nagyon sürgősen döntsünk, hogy foglalni lehessen!!!!!!!!!
[b]Tehát: KINEK JÓ/ NEM JÓ A 15. HÉTFŐ 18 ÓRÁTÓL A LÁGYMÁNYOSI TRÓFEA???[/b]
A foglalást kizárólag személyesen lehet megtenni, 30% előleg befizetésével. Ehhez azért egy hozávetőleges létszámot szeretnék tudni.
Minden más (autó, stb.) utána egyeztetős.

MPATR: jó az időpont, a hely és hoznám a fiamat is.

Kép
Kép

mpatr

HURRRRRRÁ!

Kihirdetem az eredményt: október 15. Lágymányosi Trófea! ( aki igényt tart Petra taxira jelezze és megbeszéljük)Én úgy tudom fél 6tól fél 9 ig vannak a turnusok.
Mpatr: intézed a foglalást? vagy intézzem mondjuk ehhez kéne egy pontos légyszám is.
Aki el tud jönni légyszi egyértelmű jelzést mondjuk így
JÖVÖK hogy lehessen intézni a foglalást!

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Ha senki sem hoz más csemetét én is otthon tudom hagyni! :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, a turnus:
18 órától éjfélig!!!!!!
YESSSSSZYESSSZ YESSSZ!!!!!

Tehát:
mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike

eleddig!

Kép
Kép

mpatr

Pepike, Pati, JÖVÖK egymagam, illetve csak a pocakomban hozok gyermeket. :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

mpatr!

Jó az időpont és a hely (mármint megoldom) és azt hiszem gyermek nélkül jövök, mármint csak a kisebbik lányom jön de ő még velem egy fő!

Puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

mpatr!

látod milyen jó hogy kierőszakoskodtad a Lágymányosit itt nincs időkorlát se!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8 (vicc bóóóót)

pepike

Kép

Kép
pepike

aki él és mozog most írjon! aki nem azt keltsétek életre!!

aki régen jött annak kellene vuduzni vagy üzenni.

HÉÉÉ, KISMAMIK!
SÜRGENTŐS LETT!

Mindegy, végülis 4-en (8-an :wink: ) is kiesszük őket...

Uyeugye hogy kellene telcsiszám egymástól?!
MAjd ott összeszedjük.

Kép
Kép

mpatr

LEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Te vagy extra aktív vagy, vagy nem is vagy......

pepike

Kép

Kép
pepike

Úgy látom engem beleszámoltatok már, de azért jól láthatóan is jelzem:
Jövök, 1 fő

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Holnap tudok legkésőbb foglalni, úgyhogy csípkedjétek magatokat- vagy egymást.
Majd ráhagyással kezeljük a létszámot:

15 fővel tudok foglalni, 20 ezer előleg befizetésével, így még majd tudunk a létszámon emelni anélkül, hogy nagyrendezvényes szerződést kellene velük kötni. (most beszéltem megint velük).

SZóval akkor holnap tutira foglalhatok???
Biztos lesz, aki jön? :oops:

Kép
Kép

mpatr

Most mennem kell, remélem este lesz netem, mert mostanában cseszekedik a gépem, úgyhogy légyszi aki jön, folyamatosan mindenki összesítse azokat, aki eddig jelezte, hogy jön, így:

eddig:
mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike

Ha nem lenne netem, amit láttok, mert nem jelentkezem be, légyszi valaki csörögjön rám holnap: 06 70 221 9565.

Kép
Kép

mpatr

JÖVÖK! :)

Azaz Kölyök, pocakosan!

köszi lányok cuppcupp a szervezésért :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Most olvastam Mpart a kérésed:
mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike
kölyök

Kép

Kép
kolyok28

eddig:

mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike
kölyök28

Banyek, mámegintelkések.... :oops: :roll:

Kép
Kép

mpatr

kölyök :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Én is elkések.... :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka, ezt hívják kollektív szívásnak :lol: :shock:

najó tényleg kikapcs

GYŰJJETEK ADDIG IS BÁRÁNYKÁIM!!!! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Helló Csajszik!
Olvastam az elmúlt pár óra termését, és végig azon drukkoltam, hogy a hétfő legyen, mert nem szívesen mondtam volna le a keddi jógát, bár természetesen megoldottam volna, de így tökéletes. Én is Zuglóban lakom, és ha beférek a zuglói túristacsoportba, akkor csatlakoznék, amennyiben megoldható. Ha nem, akkor sincs probléma, elmegyek bkv-val, hazafelé úgyis megkérem a páromat, hogy jöjjön értem.... Összefoglalván: nekem is jó a hely és időpont!

Kép
pété

Úristen, késtem fél órát, hogy én hogy ki fogok majd kapni Patritól :lol: !!! (vac-vac-vac jel nincsen... akkor talán még ez :roll: )

Szóval én jövök mindenképp, viszont nem eszem semmiképp, majd maximum egy salátát a külön fizetősből, ez nem tudom, minek számít náluk, bár gondolom, egy teljes főnek :lol:

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Most értem a végére az olvasásnak. Eszemben sincs kihagyni ezt a talit, mert annyira jófejek vagytok, és én annyira szeretek nevetni, úgyhogy ott a helyem!!!!!! MEGYEK, 15-E HÉTFŐ 6 ÓRA LÁGYMÁNYOSI TRÓFEA! HURRÁ!!!!

Aranykavics, talizhatunk a Moszkván, és mehetünk együtt, ha gondolod. Addig kinézem a bkv-t. Majd még visszatérünk rá...

Ildi

Kép
kikó70

eddig:

mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike
kölyök28
pété
eszterxx

Eszterxx! Fontos!! a saláta is fogyasztásnak minősül, fizetős (teljes áru kajálás) mint a katonatiszt. Egyedüli lehetőség, ha csak italt fogyasztasz akkor csak azt kell fizetned.

Egyébként az ár korlátlan étel-italfogyasztást tartalmaz, nagy a választék. Saliból, zöldköretből, gyümölcsökből is több féléből csemegézhetsz, meg akár süttethetsz a grillen zöldségeket is és máris kész a diétás habzsidőzsi.

Kép
Kép

mpatr

eddig:

mpatr
pumperka
kvaszeva
pepike
kölyök28
pété
eszterxx
kikó70

Csajok, fent van a weboldalukon a bkv-s elérhetőség is!

Sztori:

Jövünk haza Gordonnal az oviból.
GYerekem: Anyaaa! KÉÉÉÉPZELD, a Máté hozott ma be egy BAJÁTKOZÓ SZÖCSKÉT.
Anya: ??? MIIIT? :shock:
Gordon: Bajátkozó szöcskét.
Anya: Te, Gordon, nem imádkozó sáskát???
Gordon: Ja, de azt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

Kép
Kép

mpatr

Pumperka, ha időd engedi lécci összesíts ki az aki nem jön és kitől várunk még választ!

KÖRÖZZÜK A TÁVOLLEVŐKET!!!!!
NEMÉRILYENKORELTŰNNI!!!

UGYE LEXA??!!

Kép
Kép

mpatr

De jól elbeszélgetek magammal :D
legalább jó a társaság :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép