Sziasztok!
Katak!
Torta nekem is tetszik, majd következõ talira ilyet kell hoznod és nem a fiúknak adni!!!
Karinának küldök
-ket a herpeszére (puszikat csak azért nem, nehogy elkapjam
)
Azt hogy sír, szerintem ne szégyeld a szomszédok elõtt, nekik is volt gyerekük és biztosan az is sírt, meg ha valaki társasházban lakik az ilyenre fel kell készülni. Mások bulizni szoktak jó hangosan, azok nem szégyellik magukat. Ötletem nekem sincs, sajna, még kezdõ vagyok
Többiek biztosan tudnak segíteni.
Kata!
Dórika nagyon ügyi kislány, de mi tudtuk ezt, talin is nagyon szépen ment már (szerintem
)
Dodus!
Nagyon ügyi vagy, hogy vizsga után ilyen frissen idepattansz
Pénzt mosni segítenék, dehát sajna én sem tudom hogyan kell
Muffin sütõm még nincs, de küldhetnél nekem is recepteket, nálad már úgyis megvan a többieké is
Neva!
Mérleg? Elõször nem esett le, milyen mérleg (tudod én a szép hagyományos mérlegre gondoltam, amivel lisztet és cukrot mérsz majd a sütihez
, még jó hogy nekem is van mérlegképes papírom
)
Ditta!
Pankáékhoz hasonlóan mi is Pesten voltunk 4D-s UH-n (talán még ugyanazon a helyen is
) és tényleg nagyon szuper volt, óriási élményt nyújtott. Igaz uána a sima UH-n már alig láttam valamit, mert megint olyan szépet akartam látni
Szóval csak tanácsolni tudom, nem szabad kihagyni. HA jól tudom Debrecenben is van, itt a topicban talán telefonszám is van hozzá.
Egyébként jobban vagy már?
evaeva, Panka!
Milyen volt a várban? Mi nem mentünk gyereknap alkalmából csak családlátogatóba, vasárnap pedig hozzánk jöttek
Edina!
Doki van már???
Gyöngyöske!
Vizsgák? Bár biztosan arra tanulsz. Gyöngy jobban van már?
Mi ma vagyunk 2 hónaposak, jön majd a doktor néni, babát oltani. Remélem jól fogja tûrni kis betyár.
Puszika mindenkinek, Marika