Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata(k)!
Köszi!Kép
A szopizással tudom milyen érzésed lehet. Nekem a nagyobbik 7 hétig szopott. A középsõ egyeltalán nem, de 6 hónapig fejtem neki. Dóri viszont valami istenien csinálja. Tudod azért nagyon jó, hogy reggel nem kell álmosan bóklászni a konyhában és tápszert fõzni, hanem csak beadom a cicit a szájába és alszunk tovább. Õ félálomban jól lakik és utána reggel 9-10 körül reggelizünk.Kép

A sütid valami istenien néz ki!!!!!! KépKépKépKép

Panka!
Köszi!Kép

Orsi!
Köszi!Kép
Én is irigykedtem eddig a vele egykorúakra, akik már régen lépegetnek, de látod végre õ is elindult.
Ha van idõd, [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/2693.html?1053717984" TARGET="_top]NÉZZ BE IDE!!![/url]
Itt sok egyéb dolgot olvashatsz Dóriról és nem untatjuk vele itt a többieket. Te is írhatnál ide a kisfiadról, hogy õ miket csinál. Légysziiiiiiiii! KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

sziasztok! ugy latszik mindig rosszkor jovok, nincs itt senki.
koszi Kata007. aranyos vagy. beneztem oda, es olvasgattam rolatok. megnyugtatott az ejszakai alvas dolog. akkor talan az en kisfiam is fog meg kulon szobaban aludni egyszer. most meg este szoptatom, ugy alszik el,es akkor rakom be az agyaba. ejjel kb. 5-szor ebred, vagyis nem ebred, csak nyafog, megsimogatom es alszik tovabb. de most mar abba akarom hagyni a szoptatast, oszinten szolva nekem mar eleg. negy foga van, es neha nem kimel. kivancsi vagyok akkor hogy fog elaludni.
na majd beszamolok rola, ha eljon az ideje.
csorsi

Kata007!

Gratulálok Dórikának!KépKépKépNagyon ügyes!

Killes!

Számomra a sütés-fõzés héber, de olyan gyönyörû ez a torta, hogy mérleg után meglepem vele a férjemet. jun.2-án van a szülinapja. Ügyes vagy!

Majd pótolom a lemaradásom de most még munka van. ÚÚÚÚÚÚÚtálom a könyvelést!!Kép....Kép
neva
neva

Sziasztok!

Milyen volt a napotok?Nekünk csöndes,mert nem voltunk sehol.Peti és Ádám elnéztek a Szinvaparkba,de neki az ajándék autók voltak a lényegesek.

Kata007!
Gratulálok Dórinak,nagyon ügyes!Elkükdtem Emillel a képeket!

Dodus!
Még egy pár nappal ezelõtt kérdeztél valamit,remélem válaszként sikerül a beszúrás!Kép
A muffin recepteket én is elfogadom!Kép

Killés!
Nagyon jól néz ki a süti,lehet,hogy egyszer én is megpróbálom megcsinálni.Karina jól van már?

Ditta!
A Semmelweisben van 3D,és nagyon jó!Máténak annyira jól látszott az arcocskája,hogy valami fantasztikus!Nem tudom,hogy azoknak hogy csinálják,akik nem oda tartoznak,hogy kelle e fizetni stb.Már minden uh-azzal csinálnak ott.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Milyen volt a napotok?Nekünk csöndes,mert nem voltunk sehol.Peti és Ádám elnéztek a Szinvaparkba,de neki az ajándék autók voltak a lényegesek.

Kata007!
Gratulálok Dórinak,nagyon ügyes!Elkükdtem Emillel a képeket!

Dodus!
Még egy pár nappal ezelõtt kérdeztél valamit,remélem válaszként sikerül a beszúrás!Kép
A muffin recepteket én is elfogadom!Kép

Killés!
Nagyon jól néz ki a süti,lehet,hogy egyszer én is megpróbálom megcsinálni.Karina jól van már?

Ditta!
A Semmelweisben van 3D,és nagyon jó!Máténak annyira jól látszott az arcocskája,hogy valami fantasztikus!Nem tudom,hogy azoknak hogy csinálják,akik nem oda tartoznak,hogy kelle e fizetni stb.Már minden uh-azzal csinálnak ott.

Anita
kacajka

Atya világ!
Ez mekkora lett!
Javítani nem tudom!
Bocsika!
Anita
kacajka

Sziasztok!

A süti ízre is finom volt.
Karina még mindig szutyog egy picit, de már csak estére szívom le az orrát. Viszont akkora herpesz jött ki szegénykének a száján, hogy alig bírja a cumit szívni. A pohárból pedig nem akar inni. Idõnként megkínálom pohárból, de dunsztom sincs, hogy mikor fog leszokni a cumisüvegrõl. Egyébként mostanában nem hajlandó elaludni egyedül. Akkora cirkuszt csinál, hogy zeng az egész ház. Már szégyellem a szomszédok elõtt. Nem tudom, hogy mit gondolhatnak, mit csinálok a gyerekkel. Egyszerûen, ha eljõ az alvásidõ - napközben, vagy este mindegy - és láthatóan fáradt a gyerek nem hajlandó elaludni. Mit csináljak vele????? Próbáltam, hogy hagyom sírni (ez rettenetes) és néhány perc múlva bemegyek megvigasztalni. Viszont ilyenkor már nem lehet megvigasztalni, legfeljebb, ha felveszem, de akkor se mindig. Kata007! Te biztos tudsz valami megoldást!?
Tegnap meghívott a párom ebédelni. Halat ettem és egy picit adtam Karinámnak is. Nagyon tetszett neki! Szerintem egy-egy falatot lassan már kaphat, nem?
Neva! A sütés nekem is héber, de fõzni imádok. Ezen kívül még a mérleg is héber nekem. Örültem, hogy a vizsgákra képes voltam a számlaosztályokat, csoportokat (nagyjából) megtanulni, annál többre nem vittem. De nem is érdekel. Csodálom, aki ilyesmivel tud/szeret foglalkozni.
Kata
killes

Sziasztok!

Ma már sokkal gyorsabb az internet, csak 18 percig tartott idáig eljutniKép

Reggel letudtam a vizsgát büntetõjogból. Egy kérdést nem tudtam csak: a pénzmosástKépKép Párom jót nevetett rajtam, hogy pont ezt nem?

Killes! Ez a torta nagyon szép, és ha már szép, akkor tuti, hogy isteni ízû! Nem maradt belõle egy szeletke???Kép Egy fél?Kép

Panka! Megkaptam a Te muffinjaidat. Elteszem õket, berakom a többi közé. Még nagyobb legyen a választékKép

Anita! Köszi a plakátot, most már tudom mit is csináltok Ti ott. Kihelyezett tagozat nincs?Kép A fiúk hogy vannak? Recepteket elküldöm Neked is!

Neva! Ha már rászánod Magad a sütésre, süssél nekünk is!Kép Már most elõjegyzünk a következõ talira, hogy Te Charlote tortát hozol, jó?Kép Kész van már a könyvelés, Te kis munkamániás?

Zoli! Ne légy már Te is munkamániás!Kép

Szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Katak!
Torta nekem is tetszik, majd következõ talira ilyet kell hoznod és nem a fiúknak adni!!!Kép
Karinának küldök KépKépKép-ket a herpeszére (puszikat csak azért nem, nehogy elkapjamKép)
Azt hogy sír, szerintem ne szégyeld a szomszédok elõtt, nekik is volt gyerekük és biztosan az is sírt, meg ha valaki társasházban lakik az ilyenre fel kell készülni. Mások bulizni szoktak jó hangosan, azok nem szégyellik magukat. Ötletem nekem sincs, sajna, még kezdõ vagyokKép Többiek biztosan tudnak segíteni.

Kata!
Dórika nagyon ügyi kislány, de mi tudtuk ezt, talin is nagyon szépen ment már (szerintemKép)

Dodus!
Nagyon ügyi vagy, hogy vizsga után ilyen frissen idepattanszKép Pénzt mosni segítenék, dehát sajna én sem tudom hogyan kellKép Muffin sütõm még nincs, de küldhetnél nekem is recepteket, nálad már úgyis megvan a többieké isKép

Neva!
Mérleg? Elõször nem esett le, milyen mérleg (tudod én a szép hagyományos mérlegre gondoltam, amivel lisztet és cukrot mérsz majd a sütihezKép, még jó hogy nekem is van mérlegképes papíromKép)

Ditta!
Pankáékhoz hasonlóan mi is Pesten voltunk 4D-s UH-n (talán még ugyanazon a helyen isKép) és tényleg nagyon szuper volt, óriási élményt nyújtott. Igaz uána a sima UH-n már alig láttam valamit, mert megint olyan szépet akartam látniKép Szóval csak tanácsolni tudom, nem szabad kihagyni. HA jól tudom Debrecenben is van, itt a topicban talán telefonszám is van hozzá.Kép
Egyébként jobban vagy már?

evaeva, Panka!
Milyen volt a várban? Mi nem mentünk gyereknap alkalmából csak családlátogatóba, vasárnap pedig hozzánk jöttekKép

Edina!
Doki van már???

Gyöngyöske!
Vizsgák? Bár biztosan arra tanulsz. Gyöngy jobban van már?

Mi ma vagyunk 2 hónaposak, jön majd a doktor néni, babát oltani. Remélem jól fogja tûrni kis betyár.

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika! Kép
Köszi, Gyöngy már ismét jár oviba, a változatosság kedvéért most Hanga orra folyik + köhög is.
A múlt héten sikerült megcsinálnom 2 vizsgát. Most is tanulok, csak benéztem. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

OrsiKép
Itt nagyon jó idõ van, hétágról süt a nap és nagyon meleg van. Nálatok is jó az idõ?

NevaKép
Sok munka van még?

DittaKép
A megyeiben is 3D-s Uh van. Szerintem te a 4D-re szeretnél menni nem?

Kata(k)Kép
Alvásban sajna nem tudok segíteni.

DodusKép
Gratu a vizsgához. Mennyi van még?

MarikaKép
Mik derülnek ki rólad.Kép
Igen, egy helyen voltunk UH-on.
Várba végül nem mentünk ki, mert öcsém 2-tõl szerepelt és nagyon meleg volt. De azt mondták, hogy jó volt nagyon a program.

GyöngyöskeKép
Ügyes vagy, csak így tovább. Hanga pedig reméljük hamar meggyógyul.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Ujság van:
Bendi magától is megül, már nem dõl el, persze felülteni még kell neki segíteni, de nagy haladás Kép,Kép,Kép

Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulát a járáshoz.Kép
Azóta már egyre több lépést tesz meg az én drágám és egyre magabiztosabban. Észrevettük, hogy nem az apjára ütöttKép, mert kitartó egy gyerek lesz ám.Kép Ha lecsüccsen még járás közben, nem adja fel.Kép Ha kell megpróbálja 4-5-6-7-szer is a felállást egyedül, kapaszkodás nélkül, de akkor is két lábon éri el a célját.Kép

Anita!
Megkaptam, köszi!Kép

Orsi!
Dórinak már 8 foga van, de én még nem unom a szoptatást.Kép Végül is már csak reggel és este szopizik, úgyhogy ezt még megtartjuk egy darabig. Õ is harapott, de leszoktattam róla, úgyhogy nálunk semmi gond.Kép

Kata(k)!
Nem igazán tudok neked megoldást az alvásra, mert az én módszeremet sokan rossznak tartják, annak ellenére, hogy nálunk mûködik. Én sosem hagytam Dórit sírni. Úgy voltam vele, hogy ha sír, annak oka van. Én még a mai napig altatom nagyon sokszor. A két nagyobbat is sokáig altattam, mert nem sajnáltam rá az idõt. Ha hagyom ordítani és kínozom, hogy márpedig alszol, akkor is elmegy ugyanennyi idõ, sõt néha több és még én is felhúzom magam.Kép Ha igazán álmos, 2-3 perc múlva már alszik. Ha meg nem akkor megvárom amíg álmos lesz. Én sem tudok csettintésre elaludni, nem?.)
A két nagyobb is rászokott az egyedül alvásra amikor már megértette, hogy jobb az neki a saját szobájában. Olyan ez mint a biliztetés. Hiába ültetem rá 1-1,5 évesen ha még úgysem érti meg, hogy mit akarok tõle. Annak is eljön az ideje, nem? Azért vagyunk itthon a gyerekkel, hogy ezeket megtanítsuk neki. S ha már itthon vagyunk nem jobb szépen fokozatosan, mint ordítással, hisztivel?
Szóval ugye nem sokra mentél velem???Kép

Dodus!
Hatalmas gratula!KépKépKép
Az az egy meg nem számít. Ha lenne egy jó keresztapád, biztos tudnád...KépKép

Zoli!
Adj egy puszit a nevünkben Bendinek és gratulálunk!KépKépKép
Mikor látom meg ezt az új mutatványát? Ugye tudod mire gondolok???Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Köszi a "tanácsot". Én sem bírom hallgatni a sírást. Az meg hogy minden nap hagyjam tovább sírni végképp nem megy.

Zoli!
Óriási gratula a kisfiadnak! Menni fog itt minden szép lassan!

Dodus!
Gratulálok én is!

Képzeljétek, ma strandoltunk. Ketten a lányommal. Kimentünk a tiszaújvárosi régi strandra. Nagyon élvezte. Kivittem egy felfújható csónakot, abba tettem vizet, ott pancsilt. Elõször nem tudta mire vélni a dolgot, de hamar megtetszett neki. Napról napra ügyesedik õ is. Már rendesen nyújtózik ha fel akar jönni az ölembe. Meg olyan szeretetesen odabújik hozzám. Az nekem mindig úgy hiányozott, biztosan azért mert nem sokáig szopizott. Simogatgat is már nem csak ütöget. Lehet, hogy ez apróság másnak, de nekem nagyon nagy dolog, ha lányom megsimítja az arcomat.

A mostani Kismamában a Semmelwis Kórházról van cikk. Meg a levelezési rovatban is három levél van róla. Az egyik a Szemán doktor paciense, azt hiszem róla Orsi érdeklõdött.

Jó éjt! Kata
killes

Sziasztok Lányok

ma nem irt senki???
Én most értem haza Kép

Zoli
bbendi

Szia Dórika

Boldog szülinapot kívánunk.

Kép

Bendegúz és a többiek.
bbendi

Sziasztok!
Dórinak mi is sok boldogságot kívánunk! Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!
A párom egy napon született Dórival, csak pár évvel hamarabb. Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Zoli!
Köszi a virágot Dóri nevében is.Kép

Gyöngyöske!
Köszönjük szépen és a párodnak is Boldog Szülinapot kívánunk.

Kata és Dóri (aki pár óra múlva egy évesKép)

Ui:ha esetleg unatkoztok, akkor nézzetek be a topicomba, mert van pár új kép. S ha még mindig unatkoztok akkor [url=http://boci.bixerver.com/dori.avi" TARGET="_top]NÉZZETEK EL IDE IS![/url] Nem a legjobb minõség, de a lényeg látszik.Kép

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Megnéztem, nagyon bájosan lépeget Dóri. Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kata!
Én is sok boldogságot kívánok Dórikának! Meg kitartást az élethez!

Valamikor fentebb szó volt az ásványvizekrõl, hogy a babáknak adható-e. Találtam az egyik könyvben leírást arról, hogy milyen ásványi tartalommal adható a babának a víz. Literenként maximum 20 mg nátriumot, 10 mg nitrátot, 0,02 mg nitritet, 1,5 mg fluoridot, 240 mg szulfátot és 0,2 mg mangánt tartalmazhat. Tegnap a boltba megnéztem egy-két ásványvizet és nem találtam még a drágák között sem olyat, ami ennek az elõírásnak megfelel. Ha valaki esetleg figyeli, leírhatná, hogy melyik ásványvíz esik ebbe a kategóriába. Egyébként azt sem tudom, hogy vajon a vezetékes víz megfelelõ-e.

Szép napot mindenkinek! Nekün ma biztosan szép napunk lesz, hisz jön haza APA.
Kata
killes

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Köszi!Kép

Kata(k)!
Köszi a nevében is!Kép

Kata és az 1 éves DórikaKép

KépKép

KépKép
kata007

Boldog születésnapot Dórikának!Kép

Laura, neva
neva

Sziasztok!

KataKép
Dórinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk.Kép
Kép

ZoliKép
Add át Bendinek nagy gratulánkat.Kép
Jó sokáig dolgoztál.

Kata(k)Kép
Mi Tiszaújba a cukrászdába szoktunk menniKép

MarikaKép
Hogy viselte Dorottya a szurit?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Én nem is tudtam, hogy Tiszaújba van jó cukrászda?! Én azt sem tudtam, hogy ez a régi strand ilyen kellemes. Csak többen is mondták, hogy a picivel azért jó menni, mert vannak nagy fák, sok az árnyék.
Kata
killes

Kata(k)Kép

Van bizony. Nagyon szupi hely, gyakran járunk oda. Igaz nem csak emiatt megyünk Tiszaújba, hanem barátaink is laknak ott.Kép Úgy néz ki, hogy ma is megyünk, ha a szopi úgy jön ki, hogy a páromat eltudjuk kísérni. De ha nem, majd akkor hoz nekem fini sütiket. Nyam-nyam.Kép

Panka

panka

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is Dórikának!!!
KépKépKép
Kriszta, Zsolti, Kinga, Kristóf
dkrisztina

Sziasztok!

Akkor itt is DÓRIKA: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOTKépKépKép

Zoli! Kicsit nagy fiadnak is szívbõl gratulálok, látszott rajta, hogy ügyi babaKép

Babuci a kéthónapos szurit így visszagondolva jól tûrte. igaz mikor megkapta sírt nagyon, még le is pisilte anyát, meg még a frissen evett tejcsit is visszaadta nekem(illetve a ruhámnak), utána estefelé is csak ölben volt hajlandó valamit is csinálni, esti pancsit is végigsírta kivéve, amikor vízben volt. Utána kapott kúpot és este 10-tõl 7-ig aludt egyhuzamban. Én meg óránként szaladgáltam nézni, hogy lázas-e. Szerencsére nem volt az. Most a védõnõ "megnyugtatott", hogy majd a 3 hónapos után biztosan lázas lesz és 4 hónaposan 2-t kap egyszerre, sõt utána mindíg.

Kérdeztem a szikszói babaúszást, 3 hónapos kor után lehet menni, dokitól kell kérni igazolást és valami gatyó is kell, de azt ott lehet venni.
Szikszón is nagyon jó a cukrászda (fõleg a fagyiKépKép, ja és a somlóiKép)

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kata007!
Kissé megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánunk Dórikának Boldog szülinapot!

Zoli!
Bendikének is sok puszi a buksijára,nagyon ügyes!
Már alig várom,hogy Máté is produkáljon valami újdonságot!

Gyöngyöske!
Hanga meggyógyult már?Remélem igen!Már nagyon elég lenne a bacikból,lassan de biztosan végigment majdnem mindenkin!

Marika!
Dorottya kiheverte a szurit?Nekünk még most fog következni a 4 hónapos,elõre sajnálom szegénykémet!A popsijára szoktál rakni egy kis borogatást?

Panka!
Beni baba jól van?

Hogy viseltétek a meleg napokat?Jó ez a mai enyhülés!Bár még mindig 28 fok van a lakásban!
Anyósékhoz jártunk át,szép füves udvar van,Ádi fürdött a medencében,Máté és én napoztunk,egyszóval Hawaii DJ napszemüveg!KépOlyan jó lenne egyet strandolni,de Mátéval még nem igazán lehet elindulni!Kép

Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok!

Mindenkinek mégegyszer nagyon köszönjük a jókívánságot.KépKépKépKép

Marika!
Én minden szuri után adtam Dórinak egy fél kúpot, majd este a másik felét. Nem is volt lázas egyik szuri után sem.Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Dórika! Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!Kép Igaz, hogy tegnap volt, de mentségemül szolgáljon, hogy a gépem szétszedték és nem tudtam hozzáférni a nethez. A képek nagyon jók, fõleg a sovány combisKépKép

Zoli! Bendegúznak is gratulálok az üléshez!Kép Várjuk az újabb híreket a produkcióiról!

Marika! Akkor az oltáson minden megvolt, ami csak lehetettKép
Szikszói somlóiról egyezik a véleményünk.Kép Egyetlenegy helyen van még finomabb somlói Miskolcon. Pontosan nem tudom, hogy hol, (valahol az Avason) mert a férjem hozott onnan somlóit, én nem voltam. De az valami isteni!Kép

Panka! Kaptál tegnap fini sütiket? Én tegnap csokis-narancsos muffint sütöttem és fini lett nagyon. Még Kristófnak is ízlettKépKépKép

Anita! De jó dolgod volt! Nem akarsz velem cserélni? Én elleszek a két lurkóddal, Te meg beülsz helyettem az irodába. Na?Kép

Killes! Már pancsiztál strandon Karinával? Jó, hogy el lehet már vinni ilyen helyre. Legalább Te is kimozdultál otthonról. Csak ketten voltatok?
Megnéztem az ásványvizemet. Sajnos nitrát és nitrit érték nincs rajta, de a többi összetevõ mind a határérték alatt van. Én Óbudai gyémántot iszom, rózsaszín kupakosat.

Gyöngyöske! Párodnak is boldog születésnapot kívánok!Kép Hogy sikerültek a vizsgák? Nekem még háromnak az eredménye nincs megKép Nagyon lassúak ebben a félévben.

Kriszta! Elkészültek a beszámolók? És meddig voltál fenn?

Neva! Most már Neked is el kell lassan készülnöd, úgyhogy gyere gyakran és számolj be Laura legújabb ténykedéseirõl!

Mindenkinek kellemes szép napot kívánok és jó hétvégét!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKép Sikerült elmenni tegnap Tiszaújvárosba? Milyenek sütiket ettél?

Anita!
Popsijára kapta rögtön a vizes vattát, a pelus szerencsére megtartotta. Nálunk este 30 fok volt a lakásban, megrekedt a hõség.

Ma sem lesz hûvösebb szerintem, azért kellemes napot mindenkinek, puszika
Marika
Marika (hriczom)

Panka!
Boldog névnapot!Kép

Dodus!
Valóban lassan kész vagyokKép
Csak közben Laura beteg és ma reggel óta a férjemnek készítek ebédet. Már kész a Kata féle túrós-piskótatekercses torta. Remélem ha kiveszem a tálból nem fog szétesni...Kép
Laura nagyon köhög, kaptunk gyógyszereket, bízom benne, hogy hamar túl lesz rajta. Hát ez az elsõ betegsége, bár láza nem volt. Tegnap majd' egy órát aludt az ölemben...
Kijött a 3.foga fent. De egyébként nem verte le a betegség. Jó étvágyú, jó kedvû, mozgékony. Mászik mint a villám és mindenhol feláll. És sajnos gyakran esik KépEzzel jár!
Mindenkinek kellemes hétvégét.
neva
neva

Sziasztok!

Dodus!
Igen, jó volt egy kicsit strandolni. Bár ez abból állt, hogy a kislány a kis csónakjában pancsikált én meg néha lezuhanyoztam. Medence közelébe se mentünk. Dehát mit tehet az, akinek nincs kertje?
Én is hallottam, hogy az Óbudai Gyémántnak van babavize, de az összes vizet nem tudtam tüzetesen átnézni a boltban, mert Karcsi más programot gondolt.

Egyébként ma "bulizni" megyek. Egyedül. Anya fog vigyázni a kicsire, mert csak holnap délután jövök haza. A cégem szervez egy tréninget, ami tegnap kezdõdött. Így igaz nem sokat ér, de legalább kimozdulok. A három nap nagyon sok lenne nekem, meg a picit sem tudom hol hagyni. Így is kocsival megyek ki, ha éjjel esetleg haza kell jönnöm, ne legyen gond. Azért szorítsatok, hogy minden rendben legyen.
Kata
killes

sziasztok!

en is gratulalok Dorikanak, hogy egy eves lett! es hogy megy a jaras? sokat esik meg?

Panka! koszonom, hogy bekerultem az uj tablazatba.

Zolieknak is gratulalok a produkciohoz.

nalunk meg mindig csak maszas van, jarni nem akar, ugy gondolja negykezlab gyorsabb. ja es elkezdett mutogatni. ha szomjas akkor a poharra, stb. nagyon aranyos.

kepet hogy tudok ide betenni magunkrol?
csorsi

Sziasztok!

Dodus!
Köszönjük szépen. Elõtte és utána 8 nappal...Kép
A combis kép tényleg jó, de nekem a legutolsó tetszik a legjobban...Kép

Panka!
Kép

Orsi!
Köszönjük!Kép
A járás egyre jobban megy, most már irányt változtat és egyre gyakrabban indul el két lábon a kiszemelt célhoz. Esni még esik, de elég ügyesen, mert vagy lecsüccsen, vagy ha elõre bukik leteszi a kezét.Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Orsi!
Képet akkor tudsz ide betenni magatokról ha regisztrálod magad és megcsinálod a profilodat. A regisztrálás azért is jó, mert véd Téged, vagyis senki nem tud írni a nevedben, mint most én.Kép Tudod írhat bárki így a Te neveddel esetleg sértõt is, aztán csak magyarázkodhatsz. Látod aki regisztrálva van, annak fent a hozzászólása elején két név szerepel.
A bal oldali menüben találod: Segédletek, regisztráció.

Kata007
csorsi

Kata!

koszi szepen a tanacsot, ugy teszek, ahogy mondtad. remelem sikerul, csak olyan lassu a net mostanaban, hogy na....

sziasztok
Csernik Orsolya (csorsi)

nagyon ritkan jartok errefele mostanaban. mi ennek az oka?

a kisfiam nehany napja uj jatekot talalt ki, ket CD-s dobozt tesz a ket keze ala es azzal csuszkal. persze meg mindig negykezlab. nem tudom mikor fog vegre elindulni. fius anyukak, segitsetek! a ti picurotok mikor indult el?
az orvos azt mondja, hogy 14 honapos koraig nincs keso, es ami igaz, az igaz, az apukaja is annyi volt, amikor elindult. akkor tenyleg nincs baj?
csorsi (csorsi)

Szia mindenkinek!
Este majd írok bõvebben,mert kirándulni megyünk Szilvásváradra!Kép

Dodus!
Megleptem magam egy muffin sütõvel,a családomat pedig cappuccinos és banános muffinnal!
Istenien sikerült!Ádi egyfolytában hajtogatja,hogy finom!
Nem gondoltam volna,hogy ilyen egyszerû!
Mégegyszer köszi!

Anita
kacajka

Anita!
Hol vettél muffinsütõt?
Bár a talin nem kóstoltam meg, de én is szeretnék muffin recepteket. Kép

Én õszibarackos gyümölcstortát készítettem a páromnak a szülinapjára. Nagyon fini lett. Igaz szinte az összes õszibarackot Gyöngy ette meg. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Interspárban most akciósan 1999, a 15 darabos szilikon forma.Egyébként nagyon szuper!

Pussz:Anita
kacajka

Sziasztok!

Úgy látom, hogy elég gyér a forgalom. Nekünk meglehetõsen mozgalmas hétvégénk volt. Pénteken 26 órára anyára és a férjemre hagytam a kislányomat. Ez volt az elsõ éles bevetésük. Jól bírta és is csak ötször telefonáltam. Tegnap este még bérmálkozáson voltunk Ózdon. Eredetileg el sem akartam menni, mert 7 óra körül a kislányt már fürdetni szoktam és 9-re értünk haza. Elég jól bírta, bár az esti fürdetést már ki kellet hagynom. Starmm kislány, mindig tudja, hogy mikor kell jól viselkedni.
Szép napot! Kata
killes

Sziasztok!

Anita, Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot kívánok!Kép
Örülök, hogy Te is muffinrajongó lettél. Ha tudsz németül, akkor remek recepteket találsz a muffin-paradies.de oldalon!

Gyöngyöske, küldök Neked is recepteket. Megfertõzök mindenkitKép Mikor mész vizsgázni? Nekem már csak egy van hátra, de a tanárt képtelenség elkapni, így nem tudom, hogy mikor lesz a vizsgaKép

Killes, tényleg nagyon ügyesek voltatok a hétvégén! Jól érezted Magad azon a tréningen? Ha már a bérmálkozásnál tartunk, mi is megyünk, ráadásul bérmaszülõk leszünk. Ilyenkor mit szoktak vinni ajándékba, nem tudod?

Többiek, tessék elõkerülni! Bevallások, beszámolók ideje is lejárt!

Én a hétvégén próbáltam magam utolérni házimunkában. A vasalás kivételével sikerült is.Kép Most hétvégén anyósoméknál búcsú lesz és én is megcsinálom a piskótatekercses tortát. Nekem azért vannak hozzá kérdéseim, de gondolom a tapasztalt tortakészítõk majd segítenek benne...Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Köszönöm szépen!
A muffint nem lehet nem szeretni!A tiéd volt az elsõ házi készítésû amit ettem,és nagyon bejött!Kép
Nekünk is nagyon jó volt a hétvége,Szombaton Szilvásváradon voltunk,Ádi nagyon élvezte,Máté pedig jót aludt a friss levegõn.

KIllés!
Mi is késõn értünk haza,8 után.Máté is 7-kor fürdik,és õ is elég jól bírta.Náha nekünk is jár egy kis szabadság!Én imádom a csütörtököket,a férjem akkor szabadnapos,és ekkor szoktam beülni szépítkezni,vásárolgatni stb..Utána feltöltõdve megyek neki a többi napnak!

Hahó többiek!
Hol vagytok?

Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok Lányok, vagyok csak sok a dolgom még mindig, meg Bendi is beteg.

Zoli
bbendi

Szia Zoli!
Mi baja Bendinek? Küldök neki gyógyító puszikat. Kép
Hanga is köhög még reggelente, és napközben is elvétve.

Dodus!
Vizsgák még vannak, sajnos ebben a félévben különbözõ okok miatt nem tudtam elõvizsgázni, így az összes vizsgám a vizsgaidõszakra maradt. Eddig 3 van meg.
Ezért is jövök ritkán, tanulok.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske! Akkor tanulhatnál helyettem isKép Csak vicc volt. Te nagyon ügyes vagy és minden vizsgád remekül fog sikerülni! Majd gondolunk Rád.

Zoli! Bendinek gyógypuszik Kép Kép Kép Kép Mi baja van?

Marika és Panka, a legifjabb tagok hogy vannak?

Anita! Jó nagy kirándulást csaptatok a hétvégén.Kép Biztos remek volt. Ettetek fincsi halat is?

Tegnap nem sokkal lett kisebb a vasalnivalók hegyeKép De ami késik, nem múlik, más meg úgysem csinálja meg.

Többiek! Gyertek már elõ!Kép Vagy már mindenki nyaral??

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Igazad van nyaralok, csak a babát nem akarja senki elvállalni egy hétreKép (még egy napra semKép), esetleg....
Muffin recepteket még mindíg nem kaptamKép
Legifjabb tag egyébként kezd néha aranysan viselkedni, vendégek szerint, bár mikor kiereszti a hangját mindenki pánikszerûen visszaadja nekem és rohannak hazaKép
Tegnap melegváltásban volt két pocakos látogatónk, az egyik túlhordta és azért jött fel, hátha Dorka kicsalogatja, majd beszámolok rólaKép A másik 13 hetes, õ meg csak babázni jött és nem rohantak el a sírásnálKép

Zoli!
Beninek mi baja?

Anita!
megkésve bár: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKép

Gyöngyöske!
Vizsgákhoz drukkolokKép Biztosan olyan ügyi leszel, mint eddigKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?