Petra,ezek a szemek........imádnivalóan csodaszép
Kitta,de jó ti is kiköltöztök Bp. vonzáskörzetébe?
Én is imádok itt lakni, és nemigen mennék vissza a nagy forgatagba!Itt sokkal nyugisabb, és a levegő is érezhetően jobb, ami azért a gyerekek szempontjából sem egy hátrány
És de jó, hogy Timivel tudtok majd talizgatni, meg babázgatni együtt
Fogam:köszi kérdésed.szerencsére nem olyan vészes mint gondoltam.Azzal mentem el, hogy lyukas mert hideg+melegre érzékeny, meg néha lüktet.De kiderült, hogy "csak" be van gyulladva az inyem.Mondjuk ez se túl jó, de ecsetelőt kaptam.Jó sz...r ízű, azzal kell kezelgetnem 5 napig aztán elvileg elmúlik, és jó lesz!Remélem
Csilla,hiszti
hát igen már van eszük ám hozzá, és ki is használnak minket rendesen
Csajok, én nemtom ez, hogy van de nálunk már 3 éve mikor Eszti született is voltak ezek a szűrő jellegű vizsgálatok!Én sem tudtam róla, a gyerekorvosunk mondta el, és azt is, hogy nem kötelező csak ajánlott.Én persze mondtam, hogy ok. elviszem mert jobb ha minden az elején derül ki, ha netán lenne valami.És így megjártunk mindent.Most szintén szólt, de már tudtam ugyebár tapasztalatból.Mivel gyerekeknél nincs se vizit díj, se semmi ilyen hülyeség, ha szeretnétek kérjetek egy beutalót a gyerekdokitól, és menjetek el.De tényleg durva, hogy ennyire mások az orvosok is.Mellesleg a csípőszűrést a kórházba is mondták a kismamáknak a szülés után.
Nahát a Csilla dokiján meg kiakadtam!Ő hogy a fenébe tudja megállapítani, hogy ok. a csípője??!!!
Nem véletlen vannak SZAKosodva az orvosok is.És a szak orvvosok közt is van különbség, nem egy olyannál akinek ez nem a területe!Azért bátor, hogy így beszól!
De azért leírom nektek, ha már szó került róla, hogy mennyire nem mindegy kihez kerülsz.Mi a csípővel az Ortopéd klinikára mentünk, mert ott dolgozik a barátnőm is meg asszem amúgy is oda tartozunk.Mikor először voltunk 6 hetesen ahhoz mentünk aki épp be volt osztva mert szabin volt az a doki akit a barátnőm ajánlott volna.Akinél voltunk az egyik végzett doki volt a másik rezidens.Azt mondták, hogy ok. a Hannus csípője, de mintha kicsit lazának éreznék, és a 4 hós szűrésre feltétlen azért jöjjünk vssza.Mi azért most mentünk mert szólt a barátnőm, hogy megjött azóta a "jó" doki, és különben is, nézessem meg vele, ha ezt mondták főleg.Ezért ugye most elmentünk, és azt mondta, hogy ő egyáltalán nem érzi lazának, semmi gond nincs vele, teljesen renben van, és már nem is kell visszamennünk!Na, én pedig megnyugodtam mert ezt egy olyan orvos mondta aki több tanulmányt írt már, és szinte ő a legjobb ott a klinikán, kifejezetten csípő specialsta!Nekem ennél több nem kell!
Más, csajok akkor ki jön a talira?
tehát ebből látszik, hogy azért nem mindegy ki nézi meg!