Új privát üzeneted érkezett!

Lyányok! Ti hogyan fogamzásgátoltok (ezt megmagyarintottam ám :) ) ?
Ki mit szed, vagy egyéb módszerekhez folyamodtok? A szoptatás fogamzásgátló hatásáról (ill. annak nem egyértelműségérőll) olvastam itt:
http://www.lll.hu/node/12

Hmmmmm? :roll:

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra: nekem az orvosom nem írt fel most fogamzásgátlót (a cukrom miatt mert az is emeli), hanem javasolta az óvszert, mellé a pharmatex készítményeket (http://www.pharmatex.hu/) - ott direkt írnak szoptatás mellé is.

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok,

Manóci: örülök, h minden okés Hannával, s h jók a nagylány fogai!! A tieddel mi a szitu??

Szylvi:
Ezek szerint akkor te is otthon vagy az építőiparban...
A város nem fog hiányozni, én Halásztelken nőttem fel, Joci szabolcsi gyerek, szo, mindketten a nyugalmat jobban szeretjük, mint a várost. Ide csak a munka miatt költöztünk, tavaly pár családi házat itt kellett építenie, így jobbnak láttuk, ha itt lakunk, és nem utazik napi 60-70 km-t, ami plusz 3-4 órát jelentett időben a napi 10-12 órás meló mellett...
Nekem nagy álmom egy tanya egy erdőszélen, halastó és lovak...

Csilla: Szerintem, ha a doki azt mondja neked, nem kell a szűrővizsgálat, de te csak úgy vagy nyugodt, ha mégis megnézik, kérj csak egy beutalót!! Végülis az nem kerül semmibe a dokinak, nem??

Timi: megyünk ki Ht-re, otthon lesztek holnap?

Kitta
kitta
 
 

 
 

Kitta: itthon leszünk, sőt, Livit lepasszoltuk :wink: - elkérték anyósomék kirándulni :lol: Úgyhogy nem terveztünk semmi különöset.

Kép
Kép
timóca
 
 


Ne haragudjatok, gondolom már bőőőőőven elég a képekből, de ezt ma csináltam és nemtom nem megmutatni. (Mellesleg egy nyakigkaki utáni füri volt az apropója)

Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Zabálnivalóan édes hisztit vágott le Milán Laughing Laughing Laughing
Betettem a kiságyba délután, és ez nagyon nem tetszett neki. Kicsit el van már kapatva, imád kézben lenni Embarassed

Ahogy számítottam is rá, oltári üvöltés volt a válasz a gaz tettemre. Nem sírt, nem jöttek könnyek a szeméből, csak vörös fejjel mérgesen ordított. Gondoltam én ki tudom várni amíg abbahagyja... otthagytam a szobában és csináltam a dolgomat. Időnként benéztem hozzá: el volt foglalva azzal, hogy mindkét lábáról leráncigálja a zokni, lehetőleg egyszrre. Közben időről időre megnézegette a kezeit, és egyet-egyet ütött az ágy fölé belógó játékokon.
De közben kitartóan ordított, egy percre sem halkult el. Olyan édes volt zoknihuzogatás közben, hogy hangosan felnevettem, mire ő észrevett és hangosan, huncutul rámnevetett. Aztán észbekapott, és visszaváltott az ordításra.

Hát lehet hagyni a kiságyban???? Naná, hogy nem... azóta is kézben van, és elégedetten dobálja a mosolyogokat nézelődés közben. Laughing
Vendég
 


Petra, ez a kiscsaj gyönyörűűűűűűűűű!
Vendég
 


Petra,ezek a szemek........imádnivalóan csodaszép :)

Kitta,de jó ti is kiköltöztök Bp. vonzáskörzetébe? :) Én is imádok itt lakni, és nemigen mennék vissza a nagy forgatagba!Itt sokkal nyugisabb, és a levegő is érezhetően jobb, ami azért a gyerekek szempontjából sem egy hátrány :wink:És de jó, hogy Timivel tudtok majd talizgatni, meg babázgatni együtt :)
Fogam:köszi kérdésed.szerencsére nem olyan vészes mint gondoltam.Azzal mentem el, hogy lyukas mert hideg+melegre érzékeny, meg néha lüktet.De kiderült, hogy "csak" be van gyulladva az inyem.Mondjuk ez se túl jó, de ecsetelőt kaptam.Jó sz...r ízű, azzal kell kezelgetnem 5 napig aztán elvileg elmúlik, és jó lesz!Remélem :wink:

Csilla,hiszti :? hát igen már van eszük ám hozzá, és ki is használnak minket rendesen :wink:

Csajok, én nemtom ez, hogy van de nálunk már 3 éve mikor Eszti született is voltak ezek a szűrő jellegű vizsgálatok!Én sem tudtam róla, a gyerekorvosunk mondta el, és azt is, hogy nem kötelező csak ajánlott.Én persze mondtam, hogy ok. elviszem mert jobb ha minden az elején derül ki, ha netán lenne valami.És így megjártunk mindent.Most szintén szólt, de már tudtam ugyebár tapasztalatból.Mivel gyerekeknél nincs se vizit díj, se semmi ilyen hülyeség, ha szeretnétek kérjetek egy beutalót a gyerekdokitól, és menjetek el.De tényleg durva, hogy ennyire mások az orvosok is.Mellesleg a csípőszűrést a kórházba is mondták a kismamáknak a szülés után.
Nahát a Csilla dokiján meg kiakadtam!Ő hogy a fenébe tudja megállapítani, hogy ok. a csípője??!!! :roll: Nem véletlen vannak SZAKosodva az orvosok is.És a szak orvvosok közt is van különbség, nem egy olyannál akinek ez nem a területe!Azért bátor, hogy így beszól! :twisted:
De azért leírom nektek, ha már szó került róla, hogy mennyire nem mindegy kihez kerülsz.Mi a csípővel az Ortopéd klinikára mentünk, mert ott dolgozik a barátnőm is meg asszem amúgy is oda tartozunk.Mikor először voltunk 6 hetesen ahhoz mentünk aki épp be volt osztva mert szabin volt az a doki akit a barátnőm ajánlott volna.Akinél voltunk az egyik végzett doki volt a másik rezidens.Azt mondták, hogy ok. a Hannus csípője, de mintha kicsit lazának éreznék, és a 4 hós szűrésre feltétlen azért jöjjünk vssza.Mi azért most mentünk mert szólt a barátnőm, hogy megjött azóta a "jó" doki, és különben is, nézessem meg vele, ha ezt mondták főleg.Ezért ugye most elmentünk, és azt mondta, hogy ő egyáltalán nem érzi lazának, semmi gond nincs vele, teljesen renben van, és már nem is kell visszamennünk!Na, én pedig megnyugodtam mert ezt egy olyan orvos mondta aki több tanulmányt írt már, és szinte ő a legjobb ott a klinikán, kifejezetten csípő specialsta!Nekem ennél több nem kell! :)


Más, csajok akkor ki jön a talira?
tehát ebből látszik, hogy azért nem mindegy ki nézi meg!
manóci
 
 


Na,, itt meg mi történt,valami keveredés, lehet elnyomtam valamit :oops: mindegy a lényeget értitek! :)
manóci
 
 


Petra a kérdésedre a válaszom: erre is jó a négy gyerek! :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Fogamzásgátlás: nekem a doki felírt gyogyit, amit szoptatás mellett lehet használni, és nem csökkenti a tejet, de én most annyira féltem a tejemet, hogy nem használom, a párom védekezik.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Kitta !
Így már érthető, hogy elköltöztök. :lol: Húúú nem semmi tanya, lovak, jó levegő............., na de azért közel legyen egy nagy város. :lol: Érdekes az utóbbi időben sokan "menekülnek" a fővárosból, én innen azt gondolnám, hogy jó lehet ott lakni, nyüzsi élet, sok bolt, plaza, gyerekeknek sok sok lehetőség..., de lehet, hogy csak én látom így.

Petra!
Azok a kék szemek, gyönyörűek!!!!
Fogamzásgátlás, na ez most jó témakör, mert amilyen későn ér haza apa, esik ágyba és alszik, erről ennyit, de egyébként majd ha összejön, akkor gumióvszer. :twisted: :wink:

Móni!
Jó, hogy leírtad ezeket, jövő héten utánajárok nálunk mi újság e téren, de ha itt is ajánlott és még csak meg sem említik, nagyon pipa leszek.

Csilla!
Tényleg nem lehet a kiságyba hagyni, mint ahogy én sem bírom üvöltve a babakocsiban. Ez van. :wink:


Képzeljétek tegnap este kedves férjem meglepett egy vörös rózsával. Nyilván lelkiismeretfurdalása van. :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de a babaszobán van pár ti méretetekre való babaruhám feltéve! Ott mindenki nagyobbat keres, ezért próbálkozom itt! Nézzétek meg, nagyon szép kis rucik, igaz, postázni tudok csak, de biztos megegyezünk, ha érdekel titeket! Sziasztok!

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=235489

Ildi
true
 
 


Sziasztok!

Életjel! :)

Sajnos még mindig nincs otthon net, pedig már nagyon mérges vagyok érte... :evil:

Hiányoztok már nagyon! sajnos visszaolvasni nincs időm, valaki küldjön infókat a taliról sms-ben, please!!! nem ígérem biztosra, de szeretnénk elmenni mi is! 20/2228827

Puszi mindenkinek!

Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Ildi, mindenképp üzizünk :) jó lenne, ha jönnétek ti is!

Szilvy,persze menj csak, és kérj beutalót!Kutya kötelességük adni, ha te kéred a szűrővizsgálatot!Te is eü.is vagy, ne hagyd magad lerázni!

Főváros, hááát én világ életemben a fővárosban laktam, és nem is rossz helyeken./XI.-ik ker, XIV.-ik ker, I. -ker/és imádtam is.Amíg fiatal valaki tök jó, itt azért csak több lehetőség van bulizni, meg mindenre.Gyerekek előtt mi is a férjemmel iszonyú sokat eljártunk, elég nagya baráti társaságunk.Szinte minden péntek+szombat!De mostmár, hogy öregasszony lettem, családos anya, semmi pénzért nem mennék vissza az őrületbe.Szerintem gyereknek sokkal jobb a nyugis légkör mint az a sok dzsuvás ember!Amikor még terhes voltam, soxor kellett ugye mennem a vizsgálatokra, és akkor Bkv-ztam mert a dugókat nem bííírom!Hát komolyan rosszul voltam attól a sok csövitől, büdös, koszos, embertől a buszon, hogy hzzámért egynémelyik :? :x Szóval azt nem sírom vissza egyáltalán.Alíg vártam, hogy hazaérjek. :) Ugyhogy ne képzeld, hogy jobb hely mint ahol te laksz :) Különben is, én már jártam ott, és tök szép város szerintem! :wink:
manóci
 
 


Sziasztok!

Bocsi, lemaradtam kb egy oldallal, csak azt akartam javasolni, hogy keddre legyen egy összekötőnk, akit tudnánk hívni, ha késünk/hamarab megyünk/nem találjuk egymást/akármi. Én i s szívesen megadom priviben a telcsimet, de arra gondoltam, hogy Timi száma sok mindenkinek megvan, mivel ő volt az összekötő babahírekben sokunknak.
Igyekszem visszaolvasni, és jönni bővebben.

Ja, és akkor he vkihez még nem jutott el, kedden TALI :!: :!:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Ja, fentebb csak annyit akartam kinyögni, hogy én vagy Timi is lehet összekötő, csak valahogy el tudjuk egymást érni.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szerintem meg úgy ismerhetjük meg egymást, hogy mindenkinél legyen egy gyerek :lol: :lol: :lol:
Ez kicsit szőkenős poén volt....

Mikor kezdődik a móka? 10 v 11? Remélem jó idő lesz...

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Holnap gyönyörű időtök lesz a babatalira. :!: :!: :!: :!: :lol: :lol:
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Azért gondolni ám azokra akik nem mennek, és sok-sok képeket csinálni. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Csilla, nálam 2 lesz, azért megismertek majd? :lol:
elküldtem még 1x a privit, és még tettem is hozzá egy telszámot neked! :wink: Most láttam csak, hogy az előző üzim nem ment el.Nemtom hogy :( Na mindegy remélem ez elmegy, de majd holnap megmondod :)

Timi, leírod nekem priviben a számod?szerintem nincs meg, és azért kell egy összekötő kapocs :wink:

szerintem mi kb. 1/2 11 fele ott leszünk, az jó?

na még este benézek, most megyek teregetni
manóci
 
 


Bocsi, de egész nap Marcikával kellett foglalkoznom, nem is aludt, csak kb. negyed órákra. (egyszer aludt 1 órát, de akkor én is :lol: )

Ha vkinek még kell a számom, akkor írjon :lol: . Móninak elküldtem közben.

Viszont én lehet, hogy késni fogok, mert a barátnőm tegnap szült, és bemegyek hozzá reggel-délelőtt. (végre Marcipánnak is van menyasszonya :wink: :lol: ) De szerintem 11-ig bőven odaérek.

Én apát is magammal viszem, mert egyrészt ő a sofőrünk :lol: , másrészt a gyerekekre is ő vigyáz majd, míg bemegyek a barátnőmhöz (nem akarom a kicsihez bevinni a "nagyokat").

Más: valaki nem tudja, hogy jutok el az Uzsokiba?

Kép
Kép
timóca
 
 


Manóci, végre végre, már azt hittem elfelejtettél :( köszi a számot, majd érdeklődünk.

Timi, az Uzsokiba mész? Én tudom hogy juttok oda, de honnan jöttök? Ha a Thököli út felöl jöttök, akkor szerintem a legjobb ha lekanyarodtok a vasuti felüljáró után balra a Mexikói útra (kevésbé forgalmas), aztán onnan jobbra az Erzsébet királyé útra. Itt a negyedik utca jobbra az Uzsoki, és bal oldalon van a kórház. Jól leírtam??? :lol: :lol:
De vegyétek figyelembe a vársban az útfelújításokat, alig lehet közlekedni a reggeli csúcsforgalomban.

Kiváncsi vagyok hányan leszünk, Dincuska, Kitta, Dóri, Jovika, Petra, Nelli??????? Hű, kiket hagytam ki :oops: :oops: ?
Vendég
 


Ildi kérdezte, hogy hol és mikor lesz a tali, lehet, hogy ők is jönnek :lol:
Kitta viszont azt írta, hogy betegek, és nem tudnak jönni :cry:

Csilla jól leírtad, így már tudom, köszi :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Remélem ilyen hűtlenek is mehetnek a talira, mint mi! :oops: Ne haragudjatok, mindig készülök írni, múltkor kétszer kezdtem bele, erre drága párom ideült a géphez, oszt újraindította! :evil: Nesze neked levél! Ja, és a pláne, hogy én voltam a hibás, merthát mért nem wordben írtam meg... :lol:

Na a lényeg. Mi úgy tudnánk menni, hogy lehet, hogy csak 11 után érnénk oda... Emma reggel 7kor szokott reggelizni, utána meg 10-11 között. Akkor még megszoptatnám, és utána indulnánk. Azt nem tudom még, hogy megyünk, Sándortaxit megpróbálom leinteni! :D

Timinek dobok egy sms-t, ha már tudom, kb mikor érünk oda.

Puszika Mindenkinek, várom a talit! Milánunknak meg felöltjük a legszebb ruhánkat, hogy elcsábíthassuk! :lol: Azért meghagyom a szabad párválasztás lehetőségét, lesz még ott sok jó pasi! :D

Igyekszem nem otthonhagyni a gépemet, de ez nem jellemző rám, mert mindig oda van akasztva! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Igen, sokan írták, hogy jönnek, de most mintha senki sem járna erre, remélem, anno felírták a naptárba. Sztem mi egy 10 körüli időpontot becélzunk, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Hamarabb nem érdemes, mert még nagy a dugó.

Én is két gyerekkel leszek. :lol: Remélem, olyan szép idő lesz, mint ma,,é n nagyonélvezem ezt a vénasszonyok nyarát. Igaz, a gyerkőket kicsit nehéz öltöztetni, de kellemes.

Akkor holnap!!!

Még egyszer: PArkolni lehet az Állatkerti úton is, tehát ahol a Cirkusz, Állatkert van. Fizetni nem kell, de elég nehéz helyet találni. Kicsit könnyebb a Kós Károly Sétány mentén, a Széchenyi Fürdővel szemben, az sincs túl messze.

Ha Földalattival jöttök, a Széchenyi fürdőnél leszállva kilépve pont meglátjátok a játszóteret. Ha rossz idő van, a Játszóház bejárata pont a Cirkusz oldalában van, ha szemben álltok, akkor bal oldalon a büfé mellett. De szép idő lesz!!! :lol:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Fényképezőt hozzon is mindenki, mert az enyém nem jó :cry: . Azért elviszem, ha jó idő van kint, akkor vaku nélkül használható :roll:

Kép
Kép
timóca
 
 


Csilla, ezek szerint megkaptad :) örülök!Elfelejteniii???Dehogyis :wink:

Timi, megkaptam a privit, köszike :wink:

Szilvih,infót, köszi.

Dincus,de jó, hogy jöttök :) Már akartam is kérdezni, hogy hovvá tűntél :roll:

Mi tuti megyünk, kb. 1/2 11, 11 között odaérünk!Fényképezőt viszünk.DDóri ti?Merre, jöttök?

Na, el is rakom magam, akkor holnap!Aki nem jön :( annak jobbulást meg pusz.Képeket majd rakunk! :)
manóci
 
 


PEtra!
Holnapra boldog névnapot!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


PEtra!
Holnapra boldog névnapot!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Gondolok rátok ma erősen csajok! Tökjó,hogy találkozhattok! Majd a következőn talán már mi is..... Legyen csudiszép időtök és mindenki érezze nagyon jól magát!!!!

Beszámolókat várjuk ám mi, az itthon maradottak képi aláfestéssel :)

Szilvi: :oops: köszönöm! Te voltál az első idén !

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


sziasztok!

mifelénk újpesten havazik.. :roll: :roll: :lol:

Petra, boldog névnapot kívánok!

tali: nem ígérem tutira, mert Marci újabban áttért a 10 körüli alvásra de. :? ami a tali szempontjából kedvezőtlen és nem igen szerretném ezt a napi fix alvását borítani, MERT: rettenetes ordítás kerekedhet belőle, ami élvezhetetlenné teszi a talit. :? :( a játszón meg ugye folyamatosan Viki mellett-legalábbis szemmel- kell lenni.

pedig úúúgy lenne kedvem menni. :roll:
Vendég
 


Petra, nagyon boldog névnapot!!!
Vendég
 


Petra!

Sok Boldog Névnapot!

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sajnos én sem tudom még megkísérelni BKV-n a talit. Ráadásul Brigi is délelőtt alszik egy jót. A babakocsiban max. 1/2 órát hajlandó aludni. Sajnálom, hogy kimaradok belőle, de remélem, lesz még majd tali.

Petra :)
Nagyon boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok:)

Én még értesítőt sem tudtam küldeni, mert szar volt a netünk. Apámék bejelentkeztek mára (úgy volt, h vasárnap jönnek, de betojt a kocsi, tegnap javították), ezért nem mentünk. Pedig az idő gyönyörű, és Bercire igazán ráfért volna, hogy lefárassza magát. (Még most sem alszik, pedig délben ki szokott dőlni :shock: )

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Sziasztok!
Eladnám a kengurunkat mert kinőttük!
Baby Björn Air, nagyon szupi. Az én kisfiam nagyon szerette!
Csak a Kikában kapható, bolti ára 25000 Ft.

Itt egy link róla:
http://www.babybjorn.com/Eng/produkter/ ... rrier-Air/
Na meg egy fotó:
Kép
Vendég
 


Csak gyorsan néhány kép - később jövök bővebben:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

De jók lettek a képek :!: :!: :!: :!: :!: , olyan jó látni együtt titeket, úgy sajnálom, hogy nem lakunk közelebb, biztos én is ott lettem volna. Milyen volt talizni? Meséljetek! Látom Dincus te is eltudtál menni, úgy örülök neki, gondoltam is rád, hogy elég pindurka még Emma, vajon eltudtok-e menni. Tényleg, hogy viselkedett manócskád?
A nagyobb gyerekek tündériek a homokozóban. Livike mit alakít a földön?????? :lol: :lol:
Csilla! Jól látom növeszted a hajad?
Na mentem, mert keresnek a Skype-n.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


De szépek vagytok így együtt :) szívmelegítő látvány a léleknek ! Jó volt? Látom, gyerkőcök gyorsan áthidalták az ismerkedési akadályokat. Meséljetek és ha vannak még képek....tudjátok....JÖHETNEK!!!!
Hányan voltatok, meddig? Kár,hogy Paks ilyen messze van Bpesttől :(, mikor fogok én veletek talákozni ....

Kép
Kép
petra78
 
 


Petraaaa, Boldog Névnapot!!!!!!/tegnap nem tudtam már jönni :oops: /
manóci
 
 


Kép Petra, Boldog névnapot!!

Kitta
kitta
 
 


Nagyon jók a fotók, a gyerkőcök nagyon aranyosak!!
Ahogy elnézem, hamar összebarátkotztak!!
Meséljetek, mien volt?

Úúúgy sajnálom, h mi sem tudtunk menni!
Joci nagyon meg van fázva, én már kevésbé, és a kislánynak is folyik az orra :evil:
Ma pedig extra nyűgös, elalszik, 10 perc múlva felkel... talán az idő miatt is...

Kitta
kitta
 
 


KÖSZÖNÖM a névnapi köszöntéseiteket !Nagyon aranyosak vagytok!(Talisok!!!!!! eltűntetek. Nem ér ám,hogy kibeszéltetek mindent előre egy hétnyi időtartamra! :wink: ..vissza a billentyűzethez, várunk titeket!)

Kép
Kép
petra78
 
 


Kép Kép

Én élveztem nagyon a talit, jó volt úgy összetalálkozni, hogy már pocakos korunk óta sok mindent tudunk egymásról :)
Vendég
 


és:
Kép
Vendég
 


Na jó, akkor nekiállok felpakolni :lol:

Szilvi+Lilla:
Kép

Balról: Szilviék, Ildiék, Móniék:
Kép

Móni fotózza a csajokat :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


első szerelem :lol: (Milán + Emma)
Kép

A baleset (Eszti+Dorka)
Kép

A kíváncsiskodók :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Móni Esztije csúszik - Livim nézi:
Kép

Szilvi Dorkája + Móni Esztije nagyon jó barátnők lettek :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Kép

Kép

Szilvi Dorkája a csúszdán. (a 3 lány egymás után csúszott le, előtte direkt beállítottam a sorozatfelvételt - még eddig nem használtam, - olyan jó képek lettek, hogy mind a 3 lány csúszik le, aztán kiderült a végén, hogy csak az utolsó 3-at mentette el :cry: )
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?