Sziasztok!
Húú True én is leizzadtam a napodat olvasva. Minden elismerésem amúgy is a többgyerekes szülőké: Tru, Jubi stb...
Mi is szeretnénk még EGY babót, de tudom, hogy akkor már vége a potya alvásnak és a lustálkodásnak
Amúgy nekem egész nap elég jól elvan a Kitti, jön-megy a lakásban, játszik, tologatja a babakocsiját, járássegítőjét, dömperjét stb. Imádja ha takarítok, a porszívó mindig izgi, fogdossa, nézegeti, a portörlésben segít, de ezt már láttátok
A partfist is imádja tologatni-huzogatni. A mosogatásnál mindig odaül a lábam mellé, hát attól nagyon kivagyok, mert idegesít!
Meg lefekszik vagy kiterül a hideg konyhakőre, ez a halálom, és imád ott lenni
Mindig fel kell onnan szednem, hogy ne csinálja már ezt a hülyeséget.
Inkább csak leveseket főzök mert a párom leveses, meg magunknak néha ezt-azt nem valami nagy fogások...
Kifejezetten sétálni nem szoktunk, csak a szükségeset, piacolás, vagy amíg elmegyünk a játszótérre, nem egy egyhelyben ülő gyerek aki békésen nézelődik órákon át.
Viszont ma 2 alkalommal is cumi nélkül aludt el ami nálunk nagy esemény!
Edi: hurrá a FP-os ajándékhoz!!! Végre, már épp meséltem a páromnak, hogy nektek még sehol, semmi...
Múlt hónapban vett egy igen drága Nike cipőt ami szétszakadt, visszavitte, de a hölgyikék nagyon bunkók voltak vele, hát megbánták!
(fizethette a bolt a büntit
) mi meg persze visszakaptuk a pénzt, pedig azt nagyon nem szeretik
FP-os csigával játszik ha éppen belebotlik, és ha betalál a formával akkor nagyon örül magának és tapsikol, IMÁDOM!!!! Haláli egy nő! Amúgy ma meg tegnap tündérke volt, 1* sem sírt, na én ilyennek képzelem a gyereknevelést
Nálunk már csak 1* van alvás, változó van hogy 12-3-ig de ma pl. csak 1-kor aludt el, és így is 3-kor kelt. Persze ha vele alszok akkor tud csak ilyen jókat szundizni, meg én is
Barninak utólagi is Boldog szülinapot!
Goodf: már nem tudom pontosan mi volt ezzel a szuriárral kapcsolatban, de nálunk mindegyik gyógyszertárban mindennek más az ára. Pedig nekem a logika azt diktálná, hogy mindegy melyik gyógyszertár, de ezek szerint ott is meg kell nézni az árakat, aztán hasonlítgatni. Anno a fog.gátló kispesten 4000 ft volt angyalföldön meg 3200ft és amikor azt mondtam a patikusnak hogy majd máshol veszek akkor csak nézett értetlenül?!
Hettie: mosható pelus? Én nem lennék ilyen szorgalmas... Nem tudom anyáink hogy bírták, le a kalappal előttük. Nekünk ma volt először hogy belekaksizott a vízbe, hát én attól is kivoltam
Én már csak ilyen finnyás vagyok, de majd szólj milyen volt ha kipróbáltad.
Sue: szép volt a tortája Vikinek. Jó kis játékot kapot, ez bizti bejönne a Kittinek is. Ezt valahogy szét lehet szedni, vagy ilyen "nagy" mindig. Mármint ha már nem köti le akkor hova teszem?
Na mára ennyi, bocsi ha valakit kihagytam. Jó éjt: Bettus