Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Linda!

Dórinak hiába próbálok olvasni, mert ellöki a kezemet, és kiveszi a könyvet a kezemből, és már ott is hagy. Állandó mozgásban van egész nap. Neki minden játék. Egyébként úgy lefoglalja magát mindig valamivel. Van egy puha könyvecskéje, és azt szokta forgatni. Múltkor láttam, h beszél hozzá, bár fejjel lefelé volt a kezében. Megfordítottam, és már el is dobta, és ment a maga útjára a lakásban. Hihetetlen egy csaj!! Főzéssel úgy vagyok, h anyu főz, és mindig abból jut nekünk is. Mosogatni úgy szoktam, h odahívom magam mellé, és akkor a konyhában van ő is. Nem szeretem , nem látni őt! Séta az nálunk úgy van, h megvárom, h Miki hazajöjjön, és akkor lemegyünk vele. Egyébként nem nagyon sétálunk, mert reggel amikor felkel 6:30 kor, akkor itthon elcsapjuk az időt, és 8 körül szoktak jönni Bettusék, és olyan 10 körül jön az első alvás. Majd megyünk anyuékhoz, és ott vagyunk. Majd amikor jövünk haza 4 körül akkor van levegőn, meg amikor apa hazaér.

Beuka!

Nagyon jó volt a mai nap, h együtt volt a család. Szép időnk is volt, és olyan szupi volt minden. Persze még kicsi minden foglalkozáshoz, de azért jó volt, h nyüzsögtek az emberek, és Dóri ezt szereti. Jöttek-mentek a mese figurák, és Dórikám mindent annyira megcsodált. Halász Judit kivolt írva, h 3kor kezdődik, és valamikor 5:30 kor kezdték. Mikor kiértünk sikeresen elaludt Dóri, és addig aludt amíg a Margit hídtól átértünk a Margit Sziget másik feléhez, mivel ott volt a buli. Majdnem gutaütést kaptam, h annyit kell menni, és lekéssük a JUTKÁT! Félreértettél, h Dórit mindig ilyen sokáig kell altatnom. DEHOGY! Tegnap csak azért volt szerintem mert egy kicsit meg van fázva, és elég nehéz volt így visszaaludnia, h tele volt az orra. Hiába volt előtte orrszívás. Én is amikor felkel akkor jövök át a nagyszobába, és én is volt már, h órák múlva mentem vissza a szobánkba, mert elaludtam. De ilyenkor a legrosszabb, h amikor azt hiszem, h visszaaludt, és teszem be a kiságyba, és felül. Kezdhetek mindent elölről. Sőt! Amit a legjobban utálok, h amikor visszafekszem az ágyamba, és hirtelen felkelek, szinte ijedve nézek le magam mellé, h nincs-e ott Dóri. Ez azért elég GÁZ! Én csak 1*szer fürödtem Dórival, de amikor megmutizom Neki a cicimet akkor bármit is csinál, eldobja, és nevetve jön felém. Ezek olyan szép pillanatok!!
Boldog Hófordulót Nektek!!!

Edit!

Végre azoknak az F.P-s játékoknak! Nekem még nem jött meg sütifaló. Én ilyen tudományosan nem nézem, h mit-mikor adok Neki. Pedig emlékszem, h alig akartam elkezdeni a hozzátáplálást. Én mindig adok Neki túrórudit, danon pudingot, kinder szeletet, és még nem ápolom a fogát semmivel. Majd legközelebb megkérdezem a dr-nőt. Bár amikor én fogat mosok mindig a kezébe adom az Ő fogkeféjét, h lássa, és tudja később, h mire való. Ez a járássegítő nem a miénk, hanem Bettiéké. Már visszaadtuk Nekik, mert Dórinak már nem kell. Jó Nektek, h csak 1*szer kelt Kata. Szorítok, h ez ne csak 1-2 napos trükk legyen Nála.


Azért a mai napról teszek fel pár képet


Jó éjt Nektek

Timi

[KÉP] [KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

True!
Akkor te napközben nem is tudsz ledölni egy picikét pihenni? Már attól elfáradtam, hogy elolvastam a napotokat. Úgy látszik nem vagyok megedződve :shock:

Ribizli!
Igen én is fél liter mennyiséget olvastam :)
Este ha nem alszik be cicin (igen ritka) akkor vizes pelenkával ledörzsölöm finoman a fogait, persze nem igazán engedi. Utána meg a kezébe nyomom a DM babylove gumisörtés végű fogkefét és hagyom.
Napközben is többször odaadom neki, de rágcsálja és nem rendeltetésszerűen használja, de kezdetnek nem rossz :)

Timi!
Na Kata 2x kelt, szóval ez van. Mondjuk az első kelésnél én voltam a hibás, mert amikor lefeküdtem megnéztem mizu és be akartam takarni, meg elrendezni őt, mert be volt a sarokba szorulva, persze felkelt. Víz nem kellett, cumi nem kellett. Mi maradt? Hát tudod...

Linda!

Séta: törekszem minden nap sétálni menni, vmikor nem jön össze az időjárás miatt, ilyenkor jól kinyitom az ablakot amikor Kata alszik. Jó nem olyan mint a levegőn kint, de több, mint a semmi. Amúgy a harmadik emeletről napi 1x jövök le ált. és kb. 1,5-2 órát sétálunk. Nagyon változó.
Foglalkozás: hát nem tudom, szinte egész nap velem van, többször is játszom vele. Könyolvasás, mutogatás, állatok hangjának utánzása, ez elment vadászni..., csip-csip csóka, toronyt építek ledönti, labdázunk, formabedobózunk stb. Időben nem tudom mennyi, többször keveset szoktam. Közben be is teszem a kiságyba, akkor megyek konyhába stb. Kiságyban vmeddig elvan, cumival meg főleg. Inkább akkor teszem be, amikor tudom, hogy hulla, de nem akar aludni. Na akkor elveszem cumit, kis méltatlankodás és alszik. Ilyenkor van, hogy én is alszom, de van, hogy netezem. De olyan is van, hogy egyéb. Mosás, mosogatás Kata mellett is megy. Takarítás napközben soha. Csak ha itthon a Gyuri és elvan vele.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Ja Timi!: Dóri nagyon, de nagyon helyes. A kis házikó bejáratánál nagyon édi. Kis huncut. Jó a kardigánja :wink:

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

Sziasztok!

Edi!


Dóri 3*szor kelt, és a 3. felkelés után ami 4kor volt alig tudtam visszaaltatni. Tele van az orra :cry: :cry: Hiába szívom ki, újból hallom, h nehéz neki a levegővétel. Vettem ezt a Stérimar orrspray-t, de kivagyok tőle, mert olyan buta a nyomokája, és szinte kicsúszik a kezemből, és nem is tudom befújni Dórinak. Mire betudnám fújni, már Dóri ott sincsen :x Akkor ha te voltál az elsőnél a hibás, akkor csak az 1*szeri kelésnek számít. Hurrááá!!!!!!


S.O.S segítsetek, h mit vegyek Dórinak, h ne legyen taknyos? Még nem volt ilyen, és hiába szívom az orrát nem segít. Meddig szokott tartani egy ilye takony kor? Nekünk ez pont 1 hete van.


További szép Napot!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok! Most csak egy mondat.

Timi! A Flurimare orrspray ugyanaz mint a Sterimar, csak jobb a fújókája, igaz fajlagosan drágább is mert kb . fele akkora kiszerelés kerül ugyanannyiba mint a másik :?
Miután befújod utánna várj egy kicsit és utánna szívd. Más praktikát sajna nem tudok... Jobbulást nektek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!

Húú True én is leizzadtam a napodat olvasva. Minden elismerésem amúgy is a többgyerekes szülőké: Tru, Jubi stb...
Mi is szeretnénk még EGY babót, de tudom, hogy akkor már vége a potya alvásnak és a lustálkodásnak :cry:

Amúgy nekem egész nap elég jól elvan a Kitti, jön-megy a lakásban, játszik, tologatja a babakocsiját, járássegítőjét, dömperjét stb. Imádja ha takarítok, a porszívó mindig izgi, fogdossa, nézegeti, a portörlésben segít, de ezt már láttátok :lol:
A partfist is imádja tologatni-huzogatni. A mosogatásnál mindig odaül a lábam mellé, hát attól nagyon kivagyok, mert idegesít! :shock: Meg lefekszik vagy kiterül a hideg konyhakőre, ez a halálom, és imád ott lenni :roll: Mindig fel kell onnan szednem, hogy ne csinálja már ezt a hülyeséget. :?
Inkább csak leveseket főzök mert a párom leveses, meg magunknak néha ezt-azt nem valami nagy fogások...
Kifejezetten sétálni nem szoktunk, csak a szükségeset, piacolás, vagy amíg elmegyünk a játszótérre, nem egy egyhelyben ülő gyerek aki békésen nézelődik órákon át. :D
Viszont ma 2 alkalommal is cumi nélkül aludt el ami nálunk nagy esemény!

Edi: hurrá a FP-os ajándékhoz!!! Végre, már épp meséltem a páromnak, hogy nektek még sehol, semmi...
Múlt hónapban vett egy igen drága Nike cipőt ami szétszakadt, visszavitte, de a hölgyikék nagyon bunkók voltak vele, hát megbánták! :wink: (fizethette a bolt a büntit :D ) mi meg persze visszakaptuk a pénzt, pedig azt nagyon nem szeretik :?
FP-os csigával játszik ha éppen belebotlik, és ha betalál a formával akkor nagyon örül magának és tapsikol, IMÁDOM!!!! Haláli egy nő! Amúgy ma meg tegnap tündérke volt, 1* sem sírt, na én ilyennek képzelem a gyereknevelést :lol: Nálunk már csak 1* van alvás, változó van hogy 12-3-ig de ma pl. csak 1-kor aludt el, és így is 3-kor kelt. Persze ha vele alszok akkor tud csak ilyen jókat szundizni, meg én is :wink:

Barninak utólagi is Boldog szülinapot!

Goodf: már nem tudom pontosan mi volt ezzel a szuriárral kapcsolatban, de nálunk mindegyik gyógyszertárban mindennek más az ára. Pedig nekem a logika azt diktálná, hogy mindegy melyik gyógyszertár, de ezek szerint ott is meg kell nézni az árakat, aztán hasonlítgatni. Anno a fog.gátló kispesten 4000 ft volt angyalföldön meg 3200ft és amikor azt mondtam a patikusnak hogy majd máshol veszek akkor csak nézett értetlenül?! :?

Hettie: mosható pelus? Én nem lennék ilyen szorgalmas... Nem tudom anyáink hogy bírták, le a kalappal előttük. Nekünk ma volt először hogy belekaksizott a vízbe, hát én attól is kivoltam :? Én már csak ilyen finnyás vagyok, de majd szólj milyen volt ha kipróbáltad.

Sue: szép volt a tortája Vikinek. Jó kis játékot kapot, ez bizti bejönne a Kittinek is. Ezt valahogy szét lehet szedni, vagy ilyen "nagy" mindig. Mármint ha már nem köti le akkor hova teszem? :roll:

Na mára ennyi, bocsi ha valakit kihagytam. Jó éjt: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Levi egyedül eszik! Igaz, jobb nem látni, de rendesen fogja a kanalat, és nyomatja a szájába! (Asztal alatt lidlis újság, vagy másmilyen, amilyet épp hoznak, a nyakában meg zsebes előke) Így is húzós, de azért mégis örülök neki! Hanna másfél évesen tuti egyedül evett, úgy látszik, ez a törpe se fog elmaradni tőle :lol:

Más tudománya: mindig amikor felkelt, kérdeztem tőle: éhes vagy? kérsz hamit? és hozzá nyámmogtam a számmal. Egyik nap kérdeztem tőle: éhes vagy? és elkezdett nyámmogni, persze hang nélkül, csak a szájával, majd megzabáltam. De amikor apáéknak akartuk megmutatni, soha nem akarta csinálni. Erre tegnap délután uzsi időben ül a hintában és elkezd nyámmogni! Éhes volt! Apa is látta, olyan cuki volt, majd elolvadtam. Mostmár csinálja mindig, ha éhes. A másik: mindig mondom neki, ha elmegy valaki, hogy elment a Hanna, pápá! és integetünk. Ma délelőtt cicázott, kidobtama macskát, mondo neki elment a cicu. Erre bőszen integet és vigyorog. Szavak: anyu és cicu. Ez a kettő, de ez tisztán ejtve. Meg egy csomó más, amiket érzem, hogy pontosan megvan a jelentésük, csak mi nem tudjuk, mi az. Pl. biju. Ezt többféle hangsúllyal tudja ejteni, és néz ránk, hogy miért nem értjük???

Na, míg itt irkálok, kis felügyelettel megette a kajáját... (mivel 3 kanál után nem hagyta, hogy etessem) húslevest sok zöldséggel (összetörtem neki villával), sajtos tésztát (ezt is összenyomtam) és egy szelet almás-krémest (Ha lesz időm, írom a recit, nagyon fini, és nem is túl bonyolult). Most megyek, mert nemsokára jön apa, megyünk Bonyhádra. Akarok kicsit turizni, Marci minden ruháját elhagyja a suliban :twisted: viszont kitűnő tanuló :roll: Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Van egy Rossmannban 2007 dec.31-ig beváltható 300 ft értékű, Milupa gyerekital vásárlásakor beváltható kuponom. Ha valaki kéri, szívesen elküldöm neki, ha priviben megírja a címét.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Hali,

nekem is van két ilyen milupás gyerekital kuponom, szintén vihető, mert mi nem iszunk ilyeneket. Ma néztük a Timivel 1699 ft volt és akkor abból jön le a 300 ft kedv.

Jó éjt: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Köszi hogy leírtátok milyen esemény dús a napjaitok!
Nálunk az a helyzet hogy Laura elég anyás lett mostanában,nem túl sokáig tud egyedül eljátszani,kb fél óra,utána jön és nyünnyög.Akkor muszály mellé telepednem,nem kell szórakoztatanom,eljátszik egyedül is,csak legyek ott :roll: de újságot nem olvashatok,mert akkor az kell neki,könyvet szintén nem..csak ülök és nézem,ha elunta akkor együtt játszunk tovább,olvasok neki,megmutogatom mi micsoda ,állathangokat utánzunk,labdázunk...vagy este elmegyünk bringázni
Általában minden nap "terv" szerint alakul.Fél 7 körül kelés,tápszer,majd másfél óra mászkálás,játszás itthon.Aztán alvás(heti 1x uszi,ez idő alatt).Fél 11 körül ébredés,kaja.Fél óra játszás majd babakocsival séta,kb másfél órán kerestrűl.Vásárlás,posta ilyenek intézése.2 kor ebéd,utána alvás 5 ig :lol: Ilyenkor főzök,sütök,gányolok,kertezek....5 kor kaja.Aztán játszás,valamikor már 6 kor minden baja van,(tegnap is)akkor elmegyünk bringázni,hintázni...fél 8 kor fürcsi,kaja,majd kegkésőbb fél 9 kor alszik :lol: reggelig :lol: hát ilyen egy napunk.

Edi,Laura mindennap kap valami tejeset,fogát nem ápolom mert még nincs ,pedig 2 nap múlva 1 éves lesz :lol:

Beusa,igen járunk usziba,most víz alatt úsznak át négy karika között :wink:

Beuka,a vega oldalon rendeltem a hengert :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

MÁTÉ MANÓNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Edi örömmel olvastam, hogy Kata csak 1× kelt aztán látom maradtatok a kettőnél. Én joghurtot, túrórudit, és tejpépet adok, nem minden nap mindhármat, ahogy sikerül.
Ja és igen a felkelések, én is tartok tőle, hogy picit elrontottam, de nem tudok mit csinálni. Tegnap azt mondta a védőnő, hagyjam sírni először fél órát sír, aztán egyre kevesebbet. De én erre képtelen vagyok, bevallom. MA éjjel már csak 2× kelt. Én bizakodom, ahogy Te is :) .
Ügyesek vagytok, hogy így beálltatok a napirenddel!

Rizi köszönöm szépen a megnyugtatást. Remélem elmaradozik majd a kelés. Este én is adok neki tejpépet.
Jaj a takarítás nálunk is elég érdekes! Pedig szereti ha porszívózok, de felmosni nem tudok mellette, viszont azt lehet, mikor alszik.

Ildi jaj elhiszem, hogy a házimunkával így állsz, én sem jutok a végére, pedig nálunk még csak egy gyerkőc van :? továbbra is le a kalappal előtted!!!
Jaj nem, nem Tőletek sokalltam, be, nem jól fogalmaztam, inkább totál elvesztettem a fonalat. Sokat írtatok, meg voltak újak is, és elmaradtam az olvasással, és már képtelen voltam visszaolvasni.
Na meg igen sokszor én is inkább apát választom este :D ez szerintem így normális :wink:
Az udvaron nem engeded mászni Levit? Botond imád kinn mászkálni, kedvence a kavicsdobálás. HA rossz helyre téved felveszem, és átrakom máshova. Na az megint más dolog, hogy pillanatok alatt visszamegy. Tegnap amíg a kutyának adtam vizet megkóstolt egy vakondtúrást. Fúú nagyon szétcsúsztam, de aztán rájöttem, hogy jópár gyerek evett már földet
Gratulálok az egyedül evéshez, nagyon ügyesek vagytok!!

Timi Sajnálom, hogy Dóri taknyos :( mielőbbi jobbulást!!!
én sem tudok a fiamnak mesét olvasni ugyanazért amiért Te sem :)
Alvás, oké akkor értem :roll: jaj mintha magunkat olvasnám :lol: mosolyogtam amikor írtad, hogy felébredsz és megpróbálod visszatenni és felül. Hát dettó nálunk is. Mehet minden előről. Ma éjjel megpróbáltam nem aludni szopi közben, sikerült is vissza tudtam tenni, így az egész éjszakát mindketten a saját ágyunkban töltöttük, és csak 2× kelt!
Elhiszem hogy jó volt vasárnap, nagyon jók a képek! Látszik, hogy Dóri mennyire odavan a maciért!

Betti én még tudod min szoktam gondolkodni, hogy a fenébe adták rá anyáink, nagyanyáink a gyerkőcre a textilpelust + a gumibugyit ilyen idős korban?? Hisz az up&go-t alig lehet rájuk adni olyan elevenek???? :?: :?:

Linda szerintem ez legtöbbünknél úgy van, ahogy leírtad, egy ideig elvannak egyedül (persze hangulat kérdése is) aztán legyünk ott, mindegy, ha nem is folyamatosan foglalkozunk velük.
Nagyon jó a napotok! Nem csoda, hogy Laura átalussza az éjszakát, hisz tök jó napirendetek van , szerintem ez is közrejátszik. Köszi a hengeres infót!
Laura micsoda jó úszó lesz!!!!
Tényleg nemsokára 1 éves lesz és nincs még foga! (állítólag én is elmúltam egy éves, amikor kibújt az első)

Amikor Botond fáradt mászik, megáll és lehajtja a fejét a földre (mintha lefejelné) tegnap mindezt a kádban sikerült, nagyon nagyon megijedtünk, mert fölszippantott egy kis vizet. Ős is nagyon megijedt.

Megyek pakolok egy kicsit, míg alszik.
Szép napot! Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Timi, Linda, Beuka: csatlakozom. se mesét, se verset se ujsagot nem lehet olvasni... mert csak a konyv, vagy ami a kezembenvan, az kell neki, ram csak akkor figyel, ha fejbol mondanam... de az nem megy :o a verseskonyvet meg nem akarom, hogy osszegyurje... Kemenytáblás konyvből mutogatas van csak :) azt raghatja is (amiket tolem orokolt, azokat mindig ragasztgatom)

Nálunk egyik kelés utan legalabb 2,5-3 oaranak kell eltelnie, hogy ujra aludjon. Igy egy reggeli hetkor kelés utan kb 10 korul elalszik (hacsak nem babazunk valahol) és tole fugg meddig alszik. De ha ratör.. akkor képes délig is, mint most is... aztan delutan 4-ig nem tudom letenni ujabban, de 4 utan mar nem alhat, mert akkor este nem tudom letenni... így nekunk ezek a delutani setak erre is jok--mert pihen..nezelodik...jatszoter, boltok.. imadja, és igy kihuzzuk estig. De ha delelott csak fel orat-orat alszik, akkor delutan megint tud, akkor nem kell faradtan cimbizni. Hát mi ilyen problémákkal is küszködünk.

igazabol a konyhat azert nem kedvelem (nem kimondottan lustasag) hanem mint Bettieknel... Veronika is leul a hideg mettlachiira, hiaba teszem szonyegre-pledre, folyton a hideg kovon ul-áll-fekszik, futesszezon még nincs.... Ezert nem szeretek ott idozni, ha jön utanam. Amugy jön-megy..elvan -ha épp nem anyas ;) :roll: :roll:

Timi, én is csak orrszivas, sós vizzel; cabion csepp -c vitamin; és calcimust amit ajanlhatok + kamilla tea.

True: nektek gratula kajcsihoz. Jo idegeid vannak mi? :D:D:D


Na ébredés :roll: mentem is :) sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Na mi a helyzet? Nem mozog a topic! Máté Manónak boldog szülinapot, és előre Laurának is, nem tudom, hogy mikor tudok jönni... Nekünk vasárnap lesz... Annyit nosztalgiázok, olyan furcsa... Hova lett az elmúlt 1 év :?: :?


Rizi: tegnap spenót volt... Hát az én idegeim ehhez már kevesek! :lol: Én etettem, aztán mikor már nem ette, akkor befejeztük! :lol:

Beuka, azt akartam kérdezni, nálunk nemcsak fű van, hanem sajnos sok beton :cry: ami utálok, de remélem, nem sokáig kell már itt lakni... Azon is megengeded neki a mászást? Meghát mostmár azért nincs annyira nagymeleg, nem fázik meg? 1 nap 1 nadrág, vagy nem szakad ki a mászástól?
Régebben én is úgy éreztem, hogy mindent el kell olvasnom, és mindenkinek reagálni kell. Mostmár úgy vagyok vele, hogy nem stresszelem ezen magam, ami eszembe jut. Igaz, sok fontos dolog kimarad :( Néha napközben eszembe jut, dehát mindenre sajna nincs idő.... Jajj, képzeljétek el, tegnap mekkora sokk ért :shock: Levi kakijában találtam egy tesco-s cimkét :shock: először azt se tudtam, min lehetett, de aztán rájöttem, az almákon van olyan, amit ott vettünk.... Halvány fogalmam sincs, hol találta... Igaz, előtte való nap láttam, hogy csócsált valamit, de hiába turkáltam a szájában, nem találtam, valószínű az lehetett. Ez nagyon durva :!: :!: :!:

Pelusmosás: hát én biztos nem fogok ezzel szenvedni. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy annyira olcsóbb, mert mire egy jó kis kakát köblítesz belőle, szerintem elfolyik egy kádnyi víz. Pisire lehet, hogy jó, de szerintem annyit biztos nem bír, mint az eldobható, és Levit így is alig lehet bepelusozni. Minden öltözés és pelusozás egy hatalmas kín, már legszívesebben ráhúznék a fenekére, annyira felidegesít :evil: Mászok utána és úgy rángatom rajta a bodyt. Üvölt és kifordul állandóan. Na megyek, mert éhesek, sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló Mindenki!!!

Mivel tök régen voltam már,így nem jutott nagyon időm végigböngészni a rengeteg mindent amit írtatok...Ezer bocs. Csak felületesen olvastam el a dolgokat...úgyhogy ami eszembe jut azokat gyors leírom

Jajj voltunk immunológián és még csak vért sem vettek tőle!!! Azt mondta a doki ott,hogy egyáltalán nem látja külső jegyek alapján,hogy bármi immun baja lehet a bébinek így ne szúrjuk meg. HELYES! Egy kő esett le a szívemről...bár egy másik még nyomja,a gasztroenterológia,decemberben megyünk. De ez legalább oké. Olyan jó érzés volt hallani,hogy nincs baj. Végtére a taknyosság is elmúlt.

Náthára:
Bocsi,nem tudom már ki kérdezte,talán Timi,hogy náthára mit lehet adni...a mi dokink még ezt a calcimuskot sem írta fel,én meg most próbáltam ezt a homeopátiás oscillococcinumot és láss csodát,3 szor 5 golyó naponta feloldva pici teában és 3 nap alatt vége volt a náthának...persze lehet,hogy amúgy is vége lett volna,ki tudja,eddig nem használtam ilyesmiket.De most azt akarom gondolni,hogy ettől... :D meg persze Stérimár és Nasivin barátaink orrba dugdosása...

Napirend:
Azta,True elég húzós napjaid vannak,de királyul szervezed úgy gondolom. (Mindig is irígykedtem a jó szervezőkre) Nálunk 6kor kelés,tápi,játék 8-9 vagy 9-10 alvás, séta bevásárlás,keléstől függ,délben vagy 1kor evészet, 2-3 vagy 3-4 ig alvás 4 uzsi séta 6 haza nagy találkozás apával és apa megetetése,játék, fél7 fürdés 7 evés (tápit) alvás (Mostanában fogjövés miatt 1 kelés éjjel megengedve, mikor is anyuka duzzadt fejjel álomba ringatja Rékát 3 perces szintidővel és ha túl türelmetlen akkor előröl kezdi és így elhúzódik egy fél órára is.)Takarítani alvásidőben tudok valamit,főzni meg amikor összejön,vagy este 8-9 felé megfőzöm a másnapit,de akkor már hulla vagyok.Már gondoltam arra,hogy befizetek valami kajáldába és elhozom,mondjuk nem voltam ennek híve eddig,de ki fogom próbálni. Akkor csak Rékának kell főzni.

Kaja:Gratula True az evészethez!
Nálunk is megérte a disznóól,3-4 kanál megy egyedül!!!! Igaz,még kerül a hajunkra is (mindenki hajára) de azért ez már nem tréfa! Már szerintem. (darabos...hát igen,majd egyszer biztos, a KUKÓ nagyon megy meg a kölesgolyó is,amit sikerült egyben a szájba tömni és pár perces fuldoklás után vörös fejjel lenyelni anyuka nagy rémületére,bár gondolom azidő alatt összeolvadt.)

Pelenka:
Nem lehet. Nem bírom bepelenkázni,mintha az életéért kellene küzdenie,annyira harcol a hanyattfekvés ellen.Semmi sem használ,ha a kezébe adok játékot rágcsát valamit,akkor azzal kell hasra fordulva felpattanni. Kaki esetén fél óra kergetőzés,majd csap alá dugás,újabb fél óra öltözés. Anyukámat kérdeztem,hogy hogy csinálták...azt mondta hogy ugyan így,csak még ki is kellett főzni a pelenkát meg miegymás...hát minden tiszteletem anyáinké.

Bocsi a kihagyásért és azért,hogy szinte csak magunkról írtam,nem válaszolva senkinek,de annyira feldobott ez a doki...ja még valami..az emberem előhozakodott azzal,hogy mi lenne,ha lenne még egy kisbabánk...húúú bogarat ültetett a fülembe. Gondolom azért tette,mert Réka kinőtt ruháit pakolgattam és megkérdeztem tőle,hogy hová tegyem az első cipőcskét,amit kinőtt...

Biztos sok voltam bocsánat puszi mindenkinek.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


[size=24]Midnen szülinapos babának sok sok boldogságot kívánunk![/size]Réka +Zsuzsi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Máté babának Boldog első születésnapot kívánunk!

Edit, Kata baba

Kép
Kép
edi78
 
 


NA most aztán engem meg le sem lehet állítani :oops: :oops: :oops:

Riz szerintem ez az alvás dolog is sokunknál megegyezik. El kell telni egy bizonyos időnek. AZ én Fiam épp most aludt el, attól függően, hogy mennyit alszik lesz még délutáni alvás, én sem szeretem, ha nagyon későn van a délutáni, azt viszont nem tudnám megcsinálni, ahogy ti, hogy sétálok vele, mert a kocsiban elalszik ha nagyon álmos.

Ildi nálunk nem nagyon van beton, de hagyom ott is mászni. Előfordult már, hogy az út közepén támadt kedve (nem nagy errefelé a forgalom) biztos sokan szétcsúsznak rajta, de ott állok mellette nem lehet baja. A nadrágok meg.... a mosógép kimossa, ha meg kilukad.. vannak direkt játszós nadrágjai, olyan kínai félék :D
ezek szerint el fogtok költözni? Merre felé?
Érdekes, nekem is eszembe jutnak napközben dolgok, hogy mit akartam még írni :lol: tiszta dili ez a fórumozás :lol: :lol:
papír :( nem semmi. Bevallom Botond is evett már, nem tudtam kivenni a szájából és lenyelte, én viszont nem találkoztam vele a kakiban.


Nálunk a hétvégén búcsú lesz, ilyenkor előtte szoktuk megejteni az "Őszi nagytakarítást" de bevallom semmi kedvem :( úgy érzem tök ellustultam. Már hozzákezdtem egy szobához, de nem tudom hogy lesz.

Mászkálás:
nálunk van padlófűtés, és csak azért fűtünk már egy ideje, hogy az meleg legyen, mert képtelenség lenne a Fiamat letiltani a kőről.

Én a "mesemondást" most úgy oldom meg, hogy tudok fejből kb 20-25 vesret-mondókát, azokat mondom sorban neki, fekszik mellettem, vagy rajtam, és hallgatja.
Előfordult már olyan is, hogy kitaláltam neki mesét.

Tegnap végre megjött a biciklis ülésünk el is mentünk canglázni, nagyon élvezte a fiatalúr. Jól kifáradt tőle :) biztos sok volt az élmény. AZt hiszem minden nap fogunk menni ha tehetjük.

Ja még egy, van még valaki aki szokta nézni a BEBE TV-t???
Kisgyerekeknek való műsor, a fiam imádja nézni :oops: :oops:
persze nem engedem egész nap, bár úgy érzem ez is sok, nem kellene tv-znie, de néha (Uzsi közben )jl jön, mert picit leköti a figyelmét.

na megyek csak rászánom magam egy kis csöndes takarításra, " a mai nap éppen megfelelő arra" (emlékeztek még :lol: :lol: ) hogy ablakot pucoljak :? :?

szép napot! BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Először is köszönjük a szülinapos köszöntéseket. :D Bevallom sírtam tegnap, főleg fél 5-kor (akkor vették ki a pocimból Manót). :oops: Nagyon sz@rul vagyok, rettentően megfáztam, fáj a torkom, de szerencsére lázam nincs. :( Holnap reggel elviszem a notebook-ot a szervizbe, mert tönkrement a DVD írója, úgyhogy valszeg jó ideig nem leszek, bár megpróbálok anyuéktól jelentkezni. Holnap megyek dokihoz is, attól is kicsit tartok, mert 2 napja ismét fájdogál a hegem belülről. :(

Edi! Manó még nem igazán érti ezt a tesó dolgot, bár mostanában előfordul, hogy ráhajtja a pocakomra a fejét, és tegnap először meg is simogatta. :D De mikor mondom neki, hogy ott van benn a baba, látszik rajta, hogy nem érti. Pedig azt, hogy baba már tudja mit jelent. :roll: Egyébként nem félek már tőle, hogy hogyan fogadja a Picúrt, mert az egyik barátunknál 2 hete született baba, és Manó nagyon kíváncsian figyelte először, aztán mikor leültünk mellé simogatta a kezét és a lábait. És azt is megértette, hogy az arcát, meg a fejét nem szabad. Már kétszer látta, és mind a két alkalommal ugyanúgy viselkedett, sőt azt is eltűrte, hogy a karomba vegyem a picit. :) Bízom benne, hogy a tesójával is így fog viselkedni.

Rizi! Nagyon szívesen, és tényleg nem akartam okostojás lenni. Én nagyon utánajártam ezeknek a kötelező orvosi vizsgálatoknak, mikor Manóval terhes voltam, mert a keresztlányomnál a körzeti orvos hanyagságának is köszönhető, hogy csak 5 éves korában derült ki, hogy gluténérzékeny. :evil:

Bettus! A szuriárral csak annyi volt, hogy a bárányhimlő elleni olcsóbb lényegesen, ha 1 éves kor alatt felírja a doki, és sajna sok orvos ezzel nem foglalkozik. A fogigátlóval és is sokszor jártam így, de hát az „szabadáras”, nincs rajta támogatás.

Marvinnak, Laurának és Levinek előre, Barninak pedig utólag nagyon boldog szülinapot kívánok.

Ennyi voltam csajok, asszem ledőlök kicsit. Manó jól elvan anyummal.

Majd jövök, mihelyt tudok.

Üdv mindenkinek.

goodfairy
 
 


Anita:Köszönjük!

Manónak is Boldog Születésnapot!!
Vendég
 


Sziasztok!

Picit kivagyok, mert Dóri úgy elesett, h a fogából egy pici letörött. Levan nyúzva az arca teljesen. Már azon gondolkodtam, h játszóra nem viszem, mert ott az összes kavicsit megeszi, le nem tudok vele menni, mert a betonon elesik, és lenyúzza a bőrét! Tiszta stressz az egész :lol: ! Na persze azért leviszem, de tiszta aggódás!!!!!

Anita!

Manónak nagyon boldog 1 éves szülinapot kívánok!

Santos!

Majdnem, h egyforma a napunk :lol: :lol: Nálunk is reggel 6 kor van kelés, és utána tápszer, és este is tápszer. Nála ez a vacsi. Akkor ezek szerint te sem adsz úgy vacsit neki? Ez a nátha Nálatok mit jelentett? Dórinak nagyon tele van az orra, és semmi más egyéb. Hála. Naponta szívom az orrszívóval, és használom ezt a tengeri herkentyűs sprayt. Szegénykémnek rengeteg taknya van :oops: Szóval próbáljam ki ezt a bogyót? ÉS MEGSZŰNIK EZ A TAKNYOS KOR?

True!

Ez valami szuper amit írtál! Milyen ügyi a pici fiad. Dóri úgy ette ma a banánt, h szétnyomta a két kezével, és közbn egy laza mozdulattal a haján volt. MOstanában csak játszik a kajával, és úgy egy pár napja nagyon rossz evő lett. Egy picit aggódok is, h ez miért van.

Beuka!

Dóri nagyon rosszul aludt éjjel. Nem tudom írtam-e, h kibújt a 11.-és 12. foga. De most láttam, h a 12. még nem, és lehet ezért volt olyan sokat fent. Volt olyan, h csak 1 órát tudtam visszaaludni. Biztosan ez a takonykor is sz@r lehet Neki. Minden okos azt mondja, h igen hagyni kell sírni, és másnap már kevesebbet fog sírni stb....De! Éjjel egyszerűen ezt nem tudom megtenni!!!!

Linda!

MOST KAPASZKODJÁL MEG!!!! Mit adtam ma Dórinak? Bió bulátát. Édesen ette, és bizonyára izlett is Neki, mert amikor elfogyott mindig hátrafordult a babakocsiban, h adjak Neki még. De ügyi Laura! Egy kész kis sellő lány lesz belőle! :lol: :lol:

Riz!

Éjjeli kelésekkel mizu?




Most jött el a hiszti korszak????????? Ma feljöttünk este, és tisztára kivolt, mert még lent akart volna sétálni. De szerintem ilyenkor már közrejátszik, h iszonyatosan fáradt. Nálatok a gyermekek mennyire akaratosak, hisztisek, stb.....?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Anita: Manodnak boldog szulinapot!

Timi: kettővel ezelotti ejszaka egy kelés sem (?) :D amugy meg általában-átlagosan :D két kelés (egy ejfel korul, egy 4-5 korul) De neha csak egy kelés (?) :D nekem ez mar jóóó :)

Lanyok!! Adott mar valaki csicsokat? mert nalunk anyu hozott... betettuk levesbe répa, zoldseg mellé... és jobban ette mint emezeket :) ma meg kelkápfozibe tettem neki egyet... most nezem neten... csupa jot irnak rola :):)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Anita,Máténak boldog szülinapot!Tegyél fel képeket,meg a pocakról is :wink: Jobbulást :wink:

Timi,hogy hogy letörött egy darab a fogból?? :shock: Buláta :lol: az is király :lol: na látod és semmi baja nem lett,jöhet a kifli meg hasonló,meglátod milyen jól lefoglalja magát vele :wink: Laura ma egész jó volt,leszámítva hogy reggel nem akarta megenni a tápszert,de este megette.Néha van ilyen :hol este hol reggel nem kívánja,akkor keverek hozzá egy kis tejpépet és az a hami.Jól át vertem mi? :lol: Akaratosnak nem akaratos,szerintem,csak olyan anyás.... :roll: A sellő lány a héten még nem jutott el az usziba,talán pénteken.Próbálok majd ott is képet készíteni nektek.
Elmúlott a takonykór?

Beuka,mi is cangázunk szinte minden nap,a combom már tök feszes :lol: ,ma is kb egy órát tekertünk.Bizti Boti is élvezi!Tegnap meghozták a sátrat meg a hengert:csúúcs :lol: becsomagoltam ,holnap bonthatja,vagy inkább szaggathatja le a papírt.Laurát egyáltalán nem köti le a tv.,csak a távirányító,meg ha véletlenül bekapcsolja,mert akkor ad egy kis zenés hangot,az nagyon tetszik neki.Én mindennap énekelek,mert több nótát tudok mint verset,de holnap nekifekszem a könyvnek és mindennap megtanulok egyett,hogy én is fejből tudjam mondani,egy párat tudok,de szerintem azokat már ő is :lol:

Santos,én a vitrinbe(nem is vitrin csak egy üveges polc a szekrénysorban)tettem Laura első kiscipőjét :wink: Örülök hogy Réka jól van!

Tru,én egyszer a saját hajamat huztam ki Laura popójából :oops: :shock: Holnap 3 ra megyek fodrászhoz,levágatom és kész :!:

Hát Laura is belép holnap az egyévesek táborába,igaz csak este fél 10 kor,de azért egész nap parti hangulat lesz:reggel megsütöm a tortát,máffinokat...megkötöm a csokrát,megcsinálom az asztaldíszt,délután 5 kor lesz a buli(szolid)majd vasárnap a barátnőimmel ,berakjuk a Halász Judit cdt és estig táncolunk :lol:
Ja és a kis Marvin is holnap ünnepel :wink:

Jó éjt:Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


LÁnyok( Linda, Tina)

Eljött a nagy nap!!!!! :lol: :lol: :lol: BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK A PICI GYERMEKETEKHEZ!!!


Linda!

jó cseles vagy, h belecsempésztél pépet. Most nem tudom mi van Dórival, de nem nagyon akar enni. Takony még nem múlt el!! Sőt!! Ahogy kiszippantom már hallom is, h újból tele van. Kivagyok ettől :cry: Amikor Nálunk volt a szülinap, és betettem direkt a Halász Judit cd-t, és odatettem a Boldog szülinapos számhoz, hát bizony elpityeregtem magam. "Ez a nap más, mint a többi ezt te is jól tudod........."Mindjárt megint pityergek :lol: Tegyél fel képet, és kivi vagyok a hajadra is.

Riz!

Nem adtam még csicsót, de gondolom fini lehet. Dóri csak 2*szer kelt. A szokásos módon 11-kor, és valamikor 3 kor. Ezt a 10-11-es kelést ha elhagyná, akkor az az 1*szeri kelés nem lenne annyira gáz. De sokkal jobb lenne, ha úgy aludna mint Laura!!!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyorsra, majd egyszer jövök én is :)

Minden szülinapos babának nagyon sok boldogságot kívánunk!
Anita és Dorka

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Kedves LAURA és MARVIN!

BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!


Kép

Edit & Kata baba

Kép
Kép
edi78
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK LAURÁNAK,ÉS MARVINNAK!!

Melódia és Pisti baba :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok! Laurának és Marvinnak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Lányok, áruljátok el légyszi mi az a csicsó! Hogy néz ki, és milyen az íze?????

Timi és más taknyos babák anyucijai: calcimusc-ot nem írt a doki nektek? Az is jó takonyra, valamint a tengervizes orrspray helyett érdemes kipróbálni valami másfajta orrcseppet is. Nekünk szokott írni a doktornéni gyócertárban előállított undorító sötétbarna orrcseppet, de az nagyon jó.

Linda, ha lesz egy kis időd, valami nagyon tuti muffinrecit írhatnál, de sürgős lenne, vasárnapig... Nincs időm kisérletezni, és nálunk is szülnap... Bocsi ha kínosat kérdezek, de te elváltál? Soha nem írsz a papáról... Bocs, ha kínos ne is válaszolj... A hajadra én is kíváncsi vagyok. Én is akartam fodrászhoz menni, de ebben a hónapban sajnos nem futi... Eszméletlen, hogy egy melír már 4 rugó... :twisted:
Én vettem Milupa 7 gabonás pehelyt, ezt lehet tápihoz, gyümihez bármihez keverni, mi nagyon szeretjük, de vigyázat, a kis gabonakorpákat alig lehet letörölgetni a popsiról :shock:

folyt.köv

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


Gyorsan írok csak,mert még fel akarom tenni a babakocsit a netre,mert kisebb kellene,meg a pelenkázólapot,meg a kiságyat,mert az utazóban alszik a Pupák,a fenyőágyban össze vissza zúzta magát a nagy ugrálásban.

True!
Sajna nem ír nekünk a doki calcimusc-ot,azt mondta,csak akkor,ha rekedt is a kölök. Viszont ez a barna orrcsepp tényleg jó,mi felváltva nyomutk a Nasivin baby-vel
Lehet olyan 7 gabonást kapni tejpép nélkül? Én mindig csak tejpépes verziót láttam,ezért mi kölespehellyel és búzakorpával operálunk...és tényleg nem jön le a feniről...
Csicsóka asszem édesburgonya- ha rosszul tudom akkor bocsi-,


Timi!
Ugyan ez volt a Pupákkal,(mármint Rékával) dőlt a takony az orrából. Soha nem használtam még homeopátiás cuccokat,kivéve a camomilae vulgaris,ami hasfájásra volt nagyon jó bogyó,de ez az oscillo-izé szerintem tényleg jó. Megelőzésre is mondják meg a már kialakult tünetekre. Szóval napi 3*5 golyót nyomtunk három napon át 20ml teában feloldva,mert nyálkahártyán át hat,plusz a dokinéni barna orrcseppje,de ez már az 5 napos Nasivin után jött. Stérimár fújás napi sokszor,mert nem csak 6 szor lehet,sőt én használtam az ultra-brutális egyik orrlukon szív,a másikon befújja a Stérimár-t trükköt is,ami nem egyemberes feladat,ilyenkor szinte ráfeküdtem a gyerekre :(

Most jól van a babó,de apuka hazahozott megint valami vírust,lázas,köhög,majd elszeparálom és dobok rá egy kis klórmeszet,ha hazaér,nehogy elkapja megint a gyerek.

hiszti:
nagyooon gáááz. Cirkusz van mindenhol,ha nem úgy történnek a dolgok,ahogy kisasszony akarja. Hátraveti magát,fetreng,ordít és sandít a szeme sarkából,hogy mi a reakció...azt hittem,ez később következik majd...de olyankor nem foglalkozom vele(persze ha nem olyan helyen vagyunk...) akkor általában abbahagyja és teper utánam. Általában hátrafeszíti magát,ha be akarom tenni a kiságyba,madnem csinál egy "hidat" és kozben visít...jó mi? :?

Riz
én még nem adtam csicsókát(ha az édeskrumpli,amire gondolok),de ki akarom próbálni...állítólag tök finom, csak
fogalmam sincs hol lehet kapni. Anyud hol vette?

Linda!
Tényleg,Okoska anyuka eszébe sem jutott a vitrin...köszi a jókívánságot. -cipő megy a vitrinbe.


na tényleg megyek,mert mindjárt kelés van....most látom,hogy nem is voltam túl rövid.

SOK BOLDOGSÁGOT A SZÜLINAPOS PICIKNEK!!!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na, befejezem, amit az előbb akartam, feltéve ha hagy a fiatalúr... Szóval Beuka: nálunk minimax van azt nézik a kicsik... Hanna már sajnos eléggé függő, de amikor főzök, akkor nem mindig tudok játszani vele... Jó is, hogy megy az oviba.

Zsuzska, örülök, hogy jöttél, és hogy Rékánál minden o.k. szerintem valami allergia lesz, de az még mindig jobb. Nem lesz akkor most babó? Eladod a babacuccokat?

GF Anita! Megkaptam a cuccot, de még nem volt időm átnézni, de mégegyszer nagyon köszönöm! :wink:

Hát hibába, 3x félbeszakítottak a gyerekek, elfelejtettem, mit akartam írni.... Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK LAURÁNAK, ÉS MARVINNAK!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka
 
 


True!
Én írtam anno a receptes topik elején egy muffin receptet. Nem vagyok egy nagy konyhatündér, de elsőre sikerült, és azóta is mindig sikerül. Nagyon hamar megvan. Sokan dícsérték, hogy finom. :wink:
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi! Az indára hogyan tettétek fel azt a hosszú videot? Levideoztam, ahogy Levi ebédel, de nem tudom feltölteni.... Lehet az én kapcsolatom feltöltési sebességével van gond? Vagy valahogy besűrítettétek?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
A kameráról mpeg formátumban vettük fel csak azt a pici részletet, apa csinálta, majd megkérdem tőle részletesen és írok :wink:
E.
megnézted a muffin recit? :D

Kép
Kép
edi78
 
 


sziasztok Lányok!!

Tegnap elkezdtem dolgozni,úgyhogy csak reménykedni tudok benne,hogy néha bele tudok szólnia társalgásba! A tegnapi napot elég jól viselte Pistike,jól elvoltak apával!
Igaz amikor szabad vagyok,mindent elkészítek nekik,hogy azzal ne is kelljen törődniük,csak egymással! :lol:
Pistike pár napja egyedül áll,akár pár percig is,de a lépkedéssel még nem próbálkozik!

zsuzs! A pelenkázás,és az öltöztetés nálunk is detto! Mintha az életéért küzdene" :lol: :lol:
alig tudom valami göncbe beletuszmákolni! :roll:

beuka!
Örülök,hogy jöttél,jó olvasni téged újra! :lol:

Linda!
Jó bulit kívánok!

mennem kell! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Na vége lett a partinak,nagyon klassz lett.Laura mindennek örült,még az égő gyertyát is megfogta :roll: de nem sírt :lol: Ezer kép készült,majd mazsolázok belőle :wink: a játszó alagútba egyből bemászott :lol: Részletek később,megyünk fürcsi!
Köszi mindenkinek a köszöntést!!!

Tina,Marvinnak is boldog szülinapot!!!!!!!!!!! :wink: Képeket te is dobjál!

Tru,dehogy váltam el,csak a párom nem szereti a nagy nyilvánosságot! :lol: Imádjuk egymást,sajna sokat melózik,de valamiből meg kell élni.Hétvégenként együtt bringázunk,este ő fürdeti Laurát.Ma nem ment melózni csak hogy együtt lehessünk.Sérót levágattam ,majd lesz olyan kép is. :wink: Máffint is dobok,még vasárnapig!!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Dorkamama!

Köszönöm szépen, megkaptam :lol: !


True!

Ma voltunk dikinál, és hála nem piros a torka, de azt mondta, hogyha keddig nem múlik el, akkor menjünk el a gégészetre. Most ezeket használjuk: Tantum Verde, Cebion csepp, Fluimare, Fluimucil orrcsepp, Normaflore, és orrszívó porszívó. Remélem azért keddig teljesen elmúlik. Ez az orrcsepp undorító szagú.

Santos!

Nem tartod meg a cuccokat a másik bébinek? Vagy nem akartok 2.-at? Mit dolgoztál, és hol szülés előtt? Réka megy bölcsibe, vagy otthon maradst vele 3 évig? Örülök, h nem szúrták meg. Éppen elég szerintem azt látni Nekünk amikor a kötelező oltásokat adják :cry:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Linda!

Volt pityergés?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: Várjuk a képeket!!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Hát én is el vagyok havazva rendesen.
Ma este 9-re értünk haza az orvostól, pedig fél 7-re mentem. Manó addig elvolt apával az autóban. Kiderült hogy allergiás vagyok a poratkára és asztmás is vagyok. Mondjuk ez utóbbit gondoltam, és ez már legalább 10 éve igy van. Ahány orvosnál voltam nem csinált semmit. Fujni kellet egy gépbe jo párszor, szerintem kivételesen rossz lett az eredmény, alig birtam a ddig fujni ameddig kellett volna. Ugyhogy holnap vehetek olyan befujós sprét.

Az ajtó készülget, de még nincs kész, holnap visszakérem a fényképezőt tesomtól és rakok képet rola.

Manó tegnap kihányta az ebédet, mert sóskát kapott egy fél tojássárgájával. Nem tudom mi volt a hibás, de talán a sóska, nagyon savanyú volt, és a védőnő azt mondta hogy krumplival kellett volna keverni. De ma már rendesen evett.

MINDEN SZÜLINAPOS BABÁT ISTEN ÉLTESSEN!

True
nem semmi egy napod. Nekem sincs megállás, csak amikor eszek. Most meg hogy kiderült hogy allergiás vagyok mindennap takaríthatok. Én is megszenvedem a pelenkázást. Menekül, forog, elmászik, belenyúl..... Jajjjjjj. De jo volt mig csak feküdt :( :roll:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

True: csicsoka
http://www.vital.hu/themes/health/csicsoka.htm
http://209.85.135.104/search?q=cache:RG ... =firefox-a
Kicsi elég jol eszi :) nekem nem ízlik, pedig kiskoromban én is nyersen rágtam :?:

Beuka: nalunk, kocsiban mar egy ideje nem alszik el (regen erre kellett figyelni, hogy 6 utan mar ne bukjon ki...:) )de már csak peckesen ül végig, max ha nagyondenagyon faradt akkor dől hatra és onnan figyel... vagy nyüszöl.
Nálunk nincs bebetv, de szerintem jo lehet. Régen -most már nem köti ugy le- betettem a tv elé kicsit, vagy winamp...akkor tudtam valamit gyors megcsinalni.
De hallottam van Baby TV is, itt a musora, ha valakit erdekel:
http://port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=6 ... &i_where=1
A neten meg a mesetv jo :) itt vannak jo kis dalok, animaciok, mekkelek és a tobbi

santos: anyunak kertjeben nő :) nálunk most sutotok, kelkaposzta aradat van :D nem is tudom hova tenni :) ha jön, szegyellem, hogy még nem dolgoztam fel... :oops: :roll:

hmm, lanyok. Nalunk a pelenkazas otthon a pelenkazon öröm!!! Már ha az irasaitokat nézem, ahhoz kepest. Mi elvagyunk nagyon (?) sőőőt, még ott is lehetne hagyni pár másodpercre... Persze van, hogy nincs kedve hozza, sír, meg ilyenek-de nem maszkal el :) elterelni szoktam ilyenkor :)
Sajnallak titeket!!!

Minden szülinaposnak sok-sok szep évet kivanok egeszsegben, boldogsagban, és az egesz csaladnak is!!!!

Ma babak jönnek (nem is, mert mar csak egy lehetseges aldozat maradt, a tobbi lemondta ;) ) kicsi meg kivetelesen alszik még (csak azert) :):):)
sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


:oops: :roll: most miattam lett egy vízszintes gördítősáv :D
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Micsoda egy hülye nap volt tegnap,Réka nem evett-még kukit sem,nem ivott úgy kergettem a cumisüveggel,majd délben betömött valami papírt,amit kikotortam a szájából végül hisztizett nagyot, majd a fejére húzta az uzsonnát. Elegem lett,sajnos kiabáltam vele,de röhögött. Nem hatott rá semmi...visítva menetelt kezében egy rágókával,amit nem adott semmi pénzért. Azt hittem időváltozás lesz.
Szerettem volna reggelihez szoktatni,szép lassan elkezdem,mert úgy tudom a bölcsiben 8-tól van reggeli,így jó lenne elérni valami hasonló napirendet,bár még van idő...

True,Timi!

A második bébi ötlet még tartja magát,de nekem mostanában volt petefészek gyuszim,ráadásul össze-vissza jön meg,nagyon sokszor és sok,így a doki felírt egy fogamzásgátlót,amit decemberig szednem kellene,hogy rendeződjenek a dolgok. Legkorábban szerintem január-február a próbálkozás ideje...ha a doki mindent rendben talál...a cuccok addig raktározódnak,de néhányat szerintem azért elajándékozok...cipő viszont addig is a vitrinben.

Timi!
kérdezted,hogy mit meg hol dolgoztam...angoltanár vagyok és Zuglóban dolgoztam egy műszaki szakközépben. (Néha hiányzik a pörgés,meg a srácok,néha meg örülök hogy itthon vagyok...furcsa ez,egyébként tényleg azt hittem,hogy jobban fogom bírni az itthonlétet.)
Bölcsi...jelentkeztünk bölcsibe jövő szeptembertől. Ha addig nem lesz másik bébi valami miatt,akkor megyek vissza dolgozni. Akkor lesz 20 hónapos a bébi,bízom benne,hogy bírni fogja. Mondjuk szomorú,de az anyagiak is korlátoznak abban,hogy itthon maradjak vele 3 évet...ha jönne másik baba...hát igen azért erősen át kell gondolni mit hová,meg takarékoskodni...mondjuk nem vagyok az a nagy spórolós :oops: ,akkor biztosan azt erőltetném,hogy költözzünk vissza Dunaújvárosba,mert elkél a segítség anyagilag is meg a nagymamik személyében.

Hettie!
Képzeld,én is allergiás-asztmás vagyok,20 éves koromban derült ki,van spray-m is,de nem volt tünetem már vagy 5 éve,kivétel a terhesség alatt egy pici fulladás,de mivel ezek a spray-k steroid tartalmúak nem mertem befújni...nekem a mindennapos porszívózás és a mindennapos hajmosás bejött, (mondjuk tönkre vágta a hajam picit,de nem ömlik a szememből a könny legalább...)

Melódia!
Milyen a munka? Hogy bírod? Nehéz volt elszakadin Pistitől?

Bocsi megyek,mert most van időm összeszedni magam,asszem nyomok egy nagy bögre kávét...
Ciao

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Nagyon kellemes napon vagyunk túl.Laura most alszik,főznőm kéne,de inkább gyorsan feldobok pár képet, majd később írok még.

Tru,lesz egy apás kép is ,csak neked(persze arcát nem láthatod :wink: :lol: :lol: nehogy megvakulj szépségétől :wink: :lol: )ja és a hajamat is meglesheted milyen lett :wink:

mi ketten Kép
ajándékbontás Kép
alagútba benézés Kép
alagútba mászás Kép
édesapjával Kép
süni tortával amit én sütöttem Kép
a virácsokor nem volt szimpi Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!
Na, nem bírom ki, hogy ne írjak pár sort, de nagyon mennem kell most... Linda! Örülök, hogy apával jól vagytok! :wink: A torta és minden nagyon szupi, még egyszer gratula a kis 1 évesnek! Nagyon jól néztetek ki Laurával, szupi lett a hajad is! (NEkem is nemsokára kell vele valamit kezdenem...)

Zsuzs: neked akartam még írni, én pont így vagyok a mensivel, ezért írt nekem is a doki gyogyit, 1 hónapot szedtem, így nagyon frankón jött meg, mert csak pár nap volt, és nagyon kevés, de képzeld, amikor még nem kellett beszedni a gyogyit, már megint elkezdett kicsit jönni, pedig már elmúlt... :cry: Úgyhogy szedem tovább, de közben találtam valamit, amit szintén elkezdtem szedni: PREMENS nevezetű szer, nézz utána a neten, állítólag nagyon jól beállítja az ilyen dolgokat. Gyógynövény kivonat, és a szervezet hormontermelő képességére hat (tehát nem hormonhatású), beállítja a mensit és csökkenti a premenstruális tüneteket, ami nagyon rámfér, mert egy zombi vagyok előtte. Fogigátló mellett is lehet szedni! Majd beszámolok az eredményekről!

Most többet nem tudok írni, mindenkinek pusz! sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Linda!
Nagyon jók lettek a képek!!!!!!!!!!!! Nagyon szuper a torta, kérhetünk receptet? :D
Jó a hajad. Csak levágatva lett? Sötétebbnek tűnik, mint eddig.
Nagyon csini Laura :D Hol állítottátok fel a mászóhengert?
Apa is ari :wink:
E:

Kép
Kép
edi78
 
 


Linda: Szégyellem magam :oops:
Utólag is nagyon BOLDOG SZÜLIT Laurának! Mondta is a Timi de kiment a fejemből :? Kismamaagy, vagy mi fene :lol:

És valóban nagyon jók a képek, igazi szülinapja volt, nagy ajándék, édes torta. Ha a párom meglátja elájul, mert ő sünibolond!
Kis konyhatüncike vagy :lol:

Na léptem, este talán jövök, most át kell csempészni a Kittit a babakocsiból az ágyba :?

Kép
bettus79
 
 


Linda: ezer bocs :oops: :oops: elloptuk a sünitorta ötletét... Az előbb hívott a sógornőm (nálunk ő a tortagyáros), és kérdezte, milyen tortát szeretnénk Levinek... És beugrott ez... Ne hari!!!!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


hell mindenki!

Linda!

Annyira szép képeket raktál fel...igazi szülinap! A torta meg olyan,mintha cukrászdában készült volna. VALLD BE! (vagy csak én nem vagyok valami sütikirálynő...)

True!

Húú nagyon köszi a tippet,szerintem utánanézek,mert ami most van az egy borzalom...teljes hisztigép lettem előtte,szörnyen zsémbes vagyok,csak marom szegény Santos-t (az emberem) eddig én nem szedtem gyógyszert,ezt is mindig elfelejtem,ahogy minden mást...hülye lettem totál,nem tudom,hogy a felborult hormon-háztartás okozza-e,de tragikus. Néha az utcáról megyek vissza,mert otthon maradt a cumisüveg,a kulcsom a zárban maradt stb....remélem ez is rendbe jön ezek által...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Egy gyorsan jöttem csak, mert megyek leszőrteleníteni magam! Már olyan vagyok, mint a csita :lol: :lol: :lol: !


Linda!


Rágjam le azt az ügyes kezedet!!!!!!Nagyon édes Laura, és te is :lol: :lol: Milyen sokat változott amióta nem láttam. Igazi nagylány, ne viccelj! Egy picit most sötétebb a hajad nem??

Santos!

Dóri is jövő szeptemberben megy bölcsibe ha minden jól megy. Bettus Kittiével. Természetesen ha jönne a 2. akkor minden tárgytalan. Nem is tudom, h sokszor mi lenne a jó. Visszamenni egy picit dolgozni, és utána bébi, vagy bébi, és akkor visszamenni 2 gyerek mellett. Az azt jelentené, h kb 4 év. Én elég nehezen bírom, mert szerettem a pörgést amit csináltam. De az idő Nekem dolgozik.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!


Zsuzs
Nekem nincsenek allergiás tünetek, nem folyik semmim, ezért is kicsit meglepett a teszt. Mondjuk ha porolok akkor érzem az orromban. Inkább a jellemző az hogy nehezen kapok levegőt, de az már nem allergia.

Linda
Húúú, Nagyon szép az a torta, ügyi vagy. :lol:
Milyen torta? Miből van?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok

Zsuzs hallod-e mi aztán nagyon egymásra találtunk :D :D Tök sokmindenben hasonlítunk. Egyszer jó lenne találkozni, az embereink is biztos ellennének... Szerinted hány mp alatt kerülne elő a gitár? :lol: :lol: :lol:

Edi: néztem a receptet, ilyesmit sütöttem már, de még nem döntöttem. Ha ezt csinálnám meg, akkor tej helyett vizet kellene beletennem a sógornőm gyerekei miatt. Lehet, hogy kipróbálom.

Más téma: Levi nagyon de nagyon rossz.. :evil: :evil: Mostmár ha nem alszik, egész nap nem lehet csinálni tőle semmit... Amíg a kádat kimostam, egy pillanat alatt a wc-be nyúlkált a vízbe :twisted: Egyszerűen semmit nem lehet csinálni vele. Ha berakom az utazóágyba v. az etetőszékbe, kb. 2 perc és ordít, na azt meg nem bírom. És kezd leszokni a 2 alvásról :cry: Délelőtt alszik vagy 3 órát, és du. meg nem akar elaludni. Hát azt hiszem, kemény idők várnak rám... Na el is rakom magam aludni, apát hiába várom, próbán van, az bizti eltart még egy ideig.... Na sziasztok, jó éjt! Kép esti pillanatképek Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?