Sziasztok!
El voltam tûnve kicsit és hétfõtõl megint el leszek
Sulizom! Tök jó a suli, nagyon élvezem. Nem is gondoltam volna magamról. Úgy látszik öregszem
Bogi nagyon kis cuki. Votunk mérésen. Úgy látszik összement, pedig nem emlékszem, hogy beraktam volna a fehérekkel együtt a mosásba!
De az is lehet, hogy a múltkor csak simán elmérték. Mindenesetre most 77 cm volt és 9850 gramm. Az elõzõ méricskén majdnem 1 kilóval több és 3 centivel hosszabb volt!
Nem értem
Már fut, szalad, másodpercek tört része alatt képes a kert egyik végébõl a másikba átüldözni a kutyát
! Egyre többet beszél sõt énekel is újabban. A "Hinta palinta" nóta meg a "Lóg az elefánt orra" a kedvence. Ezekkel altatja magát.Elalvás közben ezeket énekli, dúdolja...Olyan édes!
Már összefüggõ mondatokat is mond (ha akar) pl. -addá inni-! (pedig mi sosem használjuk az adjál szót, mindig kéreket mondunk, nem tudom honnan szedte!) vagy -kéjek még-, -madáka deje ide-, kukurikkú!!! Meg ilyenek! A szomszédba hoztak kiscsirkéket, ma is voltunk pipinézõbe. Egyet kivettem és Bogi megsimogatta, nem engedte, hogy visszategyem, pedig szegény pipi nagyon be volt tojva
Egy törpeterrorista megtámadta
Viszont Bogi kedvenc kakasát levágták, és most nincs senki aki kukorékol
Na nemsoká' felnõnek az újak és akkor lesz ismét beszélgetõtárs!!!
Majd megpróbálok visszaolvasni kicsit, de nem hiszem, hogy lesz rá idõm. (tanulok ezerrel) Van valami újság? Szülés? Újabb pocakosok?? Kb 2 hete olvastalak utoljára benneteket!
Remélem mindenki jól van és élvezi a nyarat! 14 hónapos gyerekkel hova lehet menni babaúszásra és mikor? Tudja valaki?
Ágci: Megjöttek a Pampers törlõkendõk, csak nem tudtalak elérni. Lécci csörögj rám a jövõhéten, hogy megdumcsizzuk mikor jöttök el értük!
Ja és ha valakinek kell Pampers Sensitive törlõkendõ (72 darabos) 550.- forintért akkor szóljon! Rendelek!
Én már azt használom tökéletes! Most megyek, puszika
Enikõ