Új privát üzeneted érkezett!

Nincs idõm mindenkinek válaszolni, bocsi, csak egy fontos:

Toffi,
ne aggódja a PKU-teszt ismétlés miatt, nekünk is volt, én is eléggé beaggódtam, de mindenki megnyugtatott, hogy ez nagyon gyakori, nem a gyereknél van a bibi, hanem õk ott a laborban elcseszik a dolgokat, bedöglik a gépük, leejtik a tesztcsíkot stb. Szóval nyugi, ez csak rutin-dolog, semmi gáz. KépKépKép

Pussz
Franyó
franyo

Franyó
Akkor ez a duma, hogy "gyermeke vérmintája az elégtelen tejtáplálás miatt nem volt minden szempontból értékelhetõ " csak a hivatali duma? Igaz, azt nem írhatja, hogy "bocsi, elbaltáztam, küldj egy új mintát"Kép
Köszi, kicsit megnyugodtam Kép Azért csak kicsit, mert akkor még nincs igazi negatív leletünk Kép Így most várhatom, hogy ne jelentkezzenek! De azért nyugszom KépKép

Toffifee
toffifee

Toffifee,
nekünk nem írták, hogy "az elégtelen tejtáplálás miatt", csak hogy nem volt értékelhetõ, ezért meg kell ismételni. Mi a fene az, hogy elégtelen tejtáplálás???

F.
franyo

Franyó
Egy fénymásolt szöveget kaptunk, ahol a név helye ki van pontozva, oda írták Zsombi nevét. A levél elején leírják, hogy minden újszülöttõl vért vesznek és miért, majd "Mivel.........(ide jön a gyerek neve) gyermekük vérmintája stb. És a gyerekorvossal elég megszúratni a gyereket és postán kell beküldeni a mintát, amit egy mellékelt kis papírra kell felvinni.
Elégtelen tejtáplálás: passz, ezek szerint kevés volt még a tejem a kórházban, de a 4-ik napon már 40-et is evett Zsombi, de nem tudtam minden szopi után lemérni, mert elromlott a mérleg Kép

Toffifee
toffifee

Sziasztok!

OFF:
Ezt most egy barátnõmnek írom!
SZIA TIMI!
Pusza, Virág
virga

Toffifee: azt jelenti az elegtelen tejtaplalas, hogy Zsombi a korhazban nem evett meg 200 grammot vagy mi (ha jol remlik). Lackonak le sem vettek a korhazban, mert csak a 4. nap reggelre lett tejem, igy szegeny addig 10-20-kat szopizott. Ugyhogy adtak egy ures tesztet es itthon a vedono vette le. Aztan arra is jott egy papir, hogy nem volt eleg ver a teszten, vegyuk le megegyszer. Igy levette a dokibacsi megegyszer, erre arra meg kijott az eredmeny, amire fraszt kaptam, mert ugye elvileg csak akkor kuldik, ha gaz van. Aztan kiderult, hogy ez jo eredmeny, csak valamiert kikuldtekKép

orsoly
orsoly

Orsoly
Köszi neked isKép Mint írtam, sejtésem sincs, mennyit ehetett Zsombi a kórházbanKép De szuper, hogy feleslegesen szurkálták! Mindegy, hétfõn megyünk doki nénihez, addig kaptunk haladékot a sárgaság elmúlására, majd õ megszúrjaKép

Végre felébredtKépKép Remélem, éhes isKép
Toffifee + ébredõ Zsombi
toffifee

Halihó! Kép

Vizsga ötös, Kangi rohanós, biztositós késett, Julcsi nyafogós, de a 6-os villamoson is ügyesen tudott szopizni KépKépKép
Nagyimat még nem mütötték, de irtó köszi a drukkot, ráfér!!

És a vizsga miatt is nagyon kösz a drukkot.

Ez a gyerek folyvást nyekereg, ma már négyszer evett, reggel negyed 5-kor kezdte Kép
Ordit KépKépKép Megyeeeeeeeeek!

Pussz
Kangi
kangi

Bakker! Ezért orditott:

Kép

Most szopival nyugtatom KépKépKép
Remélem, mire a biciklizés sikerül neki elöször, már nem kiséri ilyen cirkusz KépKépKép

Pussz!

Büszke Kangi és Forgó Julcsi
kangi

Ja, persze hanyatt tettem le ... Kép
Kangi a részletes
kangi

Sziasztok !

Gombóc és Ildi !

Sajnos nálunk is sokszor elõfordul pl. tegnap minden szopinál, hogy majd megõrül olyan éhes, elkezdünk enni, kb, 1perc múlva tekergés, cici ki, üvöltés, fejlilulás, izzadás /fõleg én/. Ez megy végeláthatatlan ideig, közben vígasztalás, ismétlés, apa vígasztalja, énekel, sétál vele, cici és kezdõdik minden elõrõl. A végén általában bealszik 10-20 percre, majd felébred és mintha mi sem történt volna eszik rendesen. Ilyenkor próbálok nyugodt lenni, de nem minden esetben megy, ha hagyom elaludni kb. egy óra múlva felébred és kezdõdik elõrõl. Én is arra gondoltam, hogy nem izlik neki a tejci, mert a hasa most nem fáj, és szemmel láthatólag hisztizik, mert függõlegesben elhallgat és békésen nézelõdik! Hát úgylátszik nem vagyunk egyedül...

Myssnia !

A nicknevem a Dini becenevembõl jött, és mivel E-MAIL címnek is ezt választottam, kellet megkülömböztetés a többi Dinitõl, így lett a Dinike helyett Dinihe. Hát csak ennyi.

Virág!

Én a nagylányomat 1 éves korában költöztettem külön szobába, és teljesen pozitívan állt hozzá. Semmi sírás, hiszti, már az elsõ nap aludt rendesen és utána is. Szerintem ez gyermektõl függõ, mert igazán sok az ellenpélda is. Én is féltem tõle, de szerintem sokat jelent, ha sok pozitív hatás éri napközben, az új környezetében.

Urszila !

Remélhetõleg végleg rendezõdik Julka evése, néha én is tapasztalom a non-stop ciciket, és a legrosszabb, hogy semmit nem tudok egész nap csinálni ilyenkor.

Beu !

A vasalást, tegnap du. 4-kor fejeztem be, 3-szor szakítottam meg, de most pár napig ez sem lesz gond.

Kangi!

Gratula az újabb 5-höz. Úgylátszik teljesen mindegy milyen tantárgy, így csinálják a profik !
Nekem még a folyóirataim elolvasása sem megy, bár néha besegítek a cégünknek, és babanet helyett árajánlatokat írok.

Jaj, megjött a kedvesem, és a pulykamell, még bontatlan zacsiban, hogy lesz ebbõl ebéd???????

pussz:
Dinihe és remélem még fél óráig alvó Szonja
Dinihe

Na vagyok picit.

Virga!
Mi is kb. másfél hónapos korában költöztettük át õkelmét a másik szobába, és teljesen jól tûrte/tûri. Nálunk összenyílik a két szoba, szóval nincs szükség babyphone-ra, egybõl meghallom, ha sír.

Norka,
hú, micsoda kis gömböc-baba lett Jázi! Kép Nagyon aranyos!!!! És a sütid... fincsi lehet! Kép

Zsuzsi,
torta nagyon guszta! Írtam mail-t neked!

Magdi,
neked is írtam, megkaptad?

PIldi,
most néztem, hogy te nem vagy benne a táblában, ha be akarsz kerülni, küldj adatokat! Kép

Toffifee,
videókkal kapcsolatban fogalmam sincs, mi lehet a baj, nálunk is XP van, szóval az biztos nem baj neki... passz.
Nekünk is ilyen formanyomtatványt küldtek, de ezek szerint más szöveggel.

Kangi,
tegnap nekünk ugyanez volt, letettem alukálni, egyszer csak hallom, hogy éktelenül üvölt, bemegyek, hát nem megfordult! Kép Csak õ pont fordítva, a hasáról a hátára.

Mindjárt jön a tábla!
Pussz
Franyó
franyo

Sziasztok!

Latom kezdodik a 7vegi pangas. Tegnap bezzeg alig birtam elolvasni a termest!!!

Kangi
MegaGratula az 5hoz na es a lanykad???Meg ilyet?Szedi magat es eldonti,hogy o mar forogni bir?! Szupi ugyes!

Toffifee
Remelem minden rendben lesz!

Cicikidobas
Nalunk szerencsere ritkan van ilyen (hasgorcs miatt szokott neha),de olyankor segit,ha abba is hagyjuk a szopit par percre,es leveszem a pelust. 1-2 perc meztelenkedes mindig segit! Kép

Nalunk mostanaban ez a divat, ha Jazi nyomkod v. nagyon elgondolkodik. (A laba a lenyeg, nemtom mennyire latszik ilyen picibe?)

Kép

Norka es kis siras utan elaludt Jazmin
norkini

<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
Manó Emma 2002.10.10 3400 g, 51 cm 33 hét + 1 nap Elsõ baba
Zulu Anna Sarolta 2002.12.02 3500 g, 55 cm 25 hét + 4 nap Dávid (2000.09.30)
Rekababa Réka 2002.12.12 3640 g, 56 cm 24 hét + 1 nap Elsõ baba
Zsuzsó Dana 2002.12.14 2900 g, 54 cm 23 hét + 6 nap Elsõ baba
Virga Levente 2002.12.19 3800 g, 59 cm 23 hét + 1 nap Elsõ baba
Andy78 Márk 2002.12.27 3660 g, 55 cm 22 hét + 0 nap Elsõ baba
Orsoly László 2002.12.30 3950 g, 55 cm 21 hét + 4 nap Elsõ baba
Gombolyu Lili 2002.12.31 3530 g, 55 cm 21 hét + 3 nap Elsõ baba
Kakukkfû Emma 2003.01.03 3470 g, 52 cm 21 hét + 0 nap Elsõ baba
Heni1979 Dorina 2003.01.17 3822 g, 51 cm 19 hét + 0 nap Bence (2000.11.09)
Timici Bence 2003.01.22 2900 g, 51 cm 18 hét + 2 nap Elsõ baba
Gombóc Zsombor Viktor 2003.01.28 3350 g, 52 cm 17 hét + 3 nap Elsõ baba
Nyúlandi Maja Adrienn 2003.01.31 2900 g, 52 cm 17 hét + 0 nap Elsõ baba
Norkini Jázmin Sarolta 2003.02.09 2600 g, 48 cm 15 hét + 5 nap Elsõ baba
Zsuzsi74 Miklós Benedek 2003.02.11 3460 g, 54 cm 15 hét + 3 nap Dani (1992.07.05) és Gyuri (2000.11.02)
Miszike Rebeka 2003.02.15 3590 g, 54 cm 14 hét + 6 nap Elsõ baba
Myssnia Szilárd Márk 2003.02.20 4050 g, 59 cm 14 hét + 1 nap Elsõ baba
Kangi Julianna Angéla 2003.02.23 2700 g, 48 cm 13 hét + 5 nap Elsõ baba
Franyó Anna Virág 2003.02.24 3000 g, 54 cm 13 hét + 4 nap Elsõ baba
Manó2 Dorottya Rebeka 2003.02.25 3100 g, 53 cm 13 hét + 3 nap Elsõ baba
Judó Hunor György 2003.02.26 3900 g, 56 cm 13 hét + 2 nap
Momo Adrienn 2003.03.03 3200 g, 53 cm 12 hét + 4 nap Timi (2001.10.08)
Regli Lilla Regina 2003.03.11 3800 g, 56 cm 11 hét + 3 nap Elsõ baba
Zsurló Hajnal Anna 2003.03.15 4320 g, 54 cm 10 hét + 6 nap Elsõ baba
Beu Lõrinc 2003.03.19 4450 g, 62 cm 10 hét + 2 nap Elsõ baba
Maci_2 Veronika 2003.03.23 2670 g, 50 cm 9 hét + 5 nap Elsõ baba
Csucsuka Anna Zsófia 2003.03.31 3900 g, 53 cm 8 hét + 4 nap Danó (2001.06.24)
Urszila Júlia 2003.04.09 3200 g, 50 cm 7 hét + 2 nap Andris (1994.05.07) és Zsuzsi (1996.06.18)
Leszter Petra Jázmin 2003.04.09 3600 g, 56 cm 7 hét + 2 nap Elsõ baba
Toffifee Zsombor 2003.04.22 4050 g, 54 cm 5 hét + 3 nap Szandi (1997.08.05)
Anyakati Véda 2003.04.24 3650 g, 55 cm 5 hét + 1 nap Dániel (2000.05.14) és Sára (2001.12.17)
Dinihe Szonja 2003.04.25 3700 g, 57 cm 5 hét + 0 nap Bianka (1994.02.11)
Snoopy Levente 2003.04.27 3100 g, 53 cm 4 hét + 5 nap Zsombor (2001.05.30)
Andi Dániel 2003.04.28 3200 g, 55 cm 4 hét + 4 nap Elsõ baba</pre>
franyo

Franyó!
Igen, megkaptam a mailt, már beszéltem is Nyúlandival.
Én sem tudom megnézni a videódat. Kép

Babaképek nagyon jók. Kép

Magdi
36+5
gallainémagdi

Lanyok, mi elhuzunk videkre egy hetreKép Nyaralok Kép Addig is mindenkinek minden jot!Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Kangi! Hu-húú- forgás! Gratulálok! A vizsgához is!

Norka! Mit csinál? Simizi a talpait?

Most csak képeket néztem, majd még jövök. Ha máskor nem, holnap biztosan, mert apa egész hétvégén itthon van!!!!

Beu
beu

Én sem tudok videót nézni. Én is XP. Lehet, h XP a hunyó, mert van egy tök jó hely, az www.away.com, (utazni vágyó kismamák virtuális kielégítésére felettébb jóKép)mindennap küldenek szép képeslapot.Dolgozóban mûködik 95,98-on, NT-n, itthon a fránya X. Valaki nem ismeri az XP mélységeit? Nincs idõm bogarászni.

Nem vagyok normális, holnap 15 gyerekkel + a spontánul ittmaradó szülõkkel szülinapi kerti partit tartok Andrisnak (és 2 hét múlva Zsuzsinak). De hát nem tehetem meg, h a kicsi miatt ne legyen szülinapi bulijuk! nincs valami jó kerti játék ötletetek? Hamburgert sütök és pizzát, tortát nincs erõm, hozattam Apával a Corából.

KangiKép
hogy szoptattál a villamoson? technikai kivitelezés leírása? gratula a vizsgához! szuperügyes leányzóKép

DiniheKép
Igen, ma is 2-3 óránként evett, és gyorsan!(fél óraKép) Biztosan lesznek visszaesések, de ez is valami!

Ildi, Gombóc, DiniheKép
Nálunk is van olyan, h ki-be löki a cicit. Nem játék, mert totál idegesen. Ilyenkor megfogom a fejét és galád módon nem engedem, h elengedje a mellemet. És elkezd szopizni! avagy a meztelenkedés, nálunk is bejött.KépKülönben olyan édes, nagy éhes bömbi, szopipozicióba kerül, máris elégedett nyögések és mosolyog! Aztán rátapadKép

ToffifeeKép
Szerintem az egész szöveg egy elõregyártott bla-bla. Nem értem én sem, h mi lehet az elégtelen tejtáplálás, az Orsoly verziója azért nem stimmel nekem (bocs, OrsolyKép), mert Julka a kórházban 10-20-kat evett, 3. napon lett egyáltalán valami tejem, és már 2. nap láttam a sarkán a szúrásnyomot. Nyugi, tényleg sokszor hallottam, h új mintát kértek.

MagdiKép
kösz a netes választ!

Urszila
urszila

NorkaKép
Jazi szuper! Gondolkodás közben a kezei helyett a lábujjait kulcsolja?

Urszila
urszila

Urszila,
Van egy jo emlekem szulinapi bulirol: volt egy jo nagy fej kaposzta, abba fogpiszkaloval karikara-vagott-kifli-szendvicsek voltak beledofkodve. Mikor elfogytak a szendvicskek, kezdodott a jatek. Korbealltunk, es dobaltuk kaposztat. Lehetett enni is a mar logo leveleket. Addig dobaltuk, amig el nem fogyott a kaposzta. Utana mar csak a leveleket kellett osszeszedni! Es marha jol szorakoztunk emlekeim szerint! Kép Kép Kép

Faraszto volt a mai nap a harom gyerekkel (iskolaszunet)! A postan nezett is egy ficko eleg megrovo tekintetekkel. Gyurka lenyult valami ragasztoszalagot (mar hasznalatban levot), es nem akarta visszaadni. A ficko tartotta a markat, erre Gyuri harom meterrol hozzavagta. Egtem, mint a Reichstag. Persze ezt csak akkor csinalja, ha Dani is ott van (vagy az apja), ha csak velem van akkor viselkedik!
Kicsit zuros volt a csomagfeladas, tulleptem az 5 kilot a csomagolas miatt, azt szedhettem szet az egesz becsomagolt kocerajt. Most mar csak remenykedhetek, hogy a videokamera egy szal taskaban es kartondobozban epsegben megerkezik Indiaba! Es mindekozben Miki orditott, plusz a fentebb leirt kis apro kellemetlensegek! Na, szoval jol ereztem magam!

Kangi,
En megmondtam, hogy otos lesz! Kép 6-os villamoson szoptatas technikaja engem is erdekelne! Szuper a forgas!

Norka,
Ez tuti valami szektas- szokas Jazminnal! Mely felekezet tagja?

PIldi, Dinihe,
"Orulok", hogy nemcsak nalunk mukodnek igy a dolgok. Tenyleg azt hittem csak az en gyerekem szorakozik, mindenki mas felhotlenul, es mosolyogva szoptatja nyugodtan vedelo csecsemojet!

PIldi,
megneztem, a vodrunk csak 10 literes, viszont elegge henger formaju, tehat szeles az alja. Ma vettem megegyet, mert ugye a piros szemetesbol lett a tummy tub...most kek a szemetes! Kép

Gyuri ma idoben szolt kaki ugyben! Kaki wc-be, Gyuri felugrik, lehuzza, megszolal: "Na, ez a kaki most nem szomorkodik. Csak az a kaki szomorkodik, amelyiket a kukaba dobjuk. Ez most ment jatszani. Kerek erte gumit!" (Gumicukrot kap minden jo helyre sikeredett termesert!)

Zsuzsi
zsuzsi74

Mai kepek:

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Hat ma valami extranehez altatas volt. Szegeny Jazi pocakkal kuszkodott (gondolom).Meg mindig felsir neha Kép

Urszila
Nem semmi vagy! De igazad van, a nagyoknak mar jar a party! 5letem sajna nincs, majd par ev mulva en is kunyizok majd tippeket! Kép

Zsuzsi
Posta Kép Nem semmi lehetett!
Nem is gondoltam a szektara eddig! De nem rossz 5let! Kép Valamelyik nap itt jart anyosom, par percre egyedul hagytam oket!!!! Kép Kép

Beu
Mutatom kozelebbrol! Kép

Kép

Norka es vegreelaludt Jazi
norkini

Norka,
egy szavad nem lehet, ha már negyed 9-kor aludt a csemetéd! Az enyémet csak mostanra sikerült elaltatni! Most komolyan, lányok, csak az én gyerekem csinálja ezt az esti mûsort? Úgy kezdõdik, hogy 7 körül megfürdetjük, ekkor éhesen cuppog, fürdés után elkezdem etetni, és szopik, szopik, szopik, egészen este 9-ig, fél 10-ig. Közben néha becsukja a szemét, mint aki alszik, utána akkorára nyitja, mint reggel, 8 óra alvás után, és mosolyog-nevetgél vidáman, kalimpál a keze-lába, néha eszébe jut, hogy fáj a poci, és akkor picit nyüszög, meg húzogatja a lábát, majd szopi folyt.köv. Én meg a végére már annyira lefáradok, hogy simán el tudnék aludni. Pedig semmit se csinálok, csak tartom a cicit, meg néha büfiztetem a kiscsajt.
Írjátok le lécci, hogy hogy megy az esti ágybatevés!!! Próbáltam már késõbb fürdetni, de akkor meg elõtte nyüglõdik, sír éhesen.

Elõre is köszi a válaszokat!
Jóccakát kíván mindenkinek a nagyon álmos Franyó
franyo

Franyó!

Én csak annyit írnék bíztatásul, hogy Emma ennyi idõs korában még szintén nagyon késõn aludt el, eleinte éjfél körül, utána 11-kor,majd szép lassan ahogy egyre aktívabb lett ezt az idõpontot õ maga tette át egyre korábbra. Most már 9-kor álmos általában. Én nem eröltettem, akkor vittem aludni, ha már álmos volt. A maratoni szopizáshoz nem tudok hozzászólni, nálunk cumisüvegbõl eszik, abból látom mikor fogy el a 230 ml.Kép

ja, Windows XP: Én Myssnia videóját simán megnéztem vele. vagy melyik videóról irjátok hogy nem mûködik?

Kangi!

Gratula a forgáshoz. Jó hamar sikerült, ha arra gondolok hogy Emma 2 hete fordult hasra elõször és 7,5 hónapos.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Lányok!
Én úúúgy megnyugodtam, hogy más is kûzd a szopi helyett rúgkapáló kölökkelKép Már nem is mertem panaszkodni, pedig nálunk minden este ez a mûsorKép És ha próbálom megnyugtatni, akkor rám vigyorog a cici mögül, mintha mi sem történt volna, aztán kezdi elõlrõlKép.

ZsuzsiKép
Mindíg csodállak a bátorságodért, hogy a három gyerekkel egyedül elmerészkedsz bárhovaKép Szerintem engem újra operálhatnának erõs kancsalsággal, mert mindegyiken rajta akarnám tartani a szememKép

KangiKép
Te aztán tudszKép Újabb gratulámat begyûjtheted. Azért a 6-os villamoson szopi sem semmiKép Úgy irígykedem, hogy Julcsi már így pörög, nekem Timi is csak 7 hónaposan csinálta és Zsebi sem mutat nagyobb hajlandóságot ráKép

FranyóKép
A maratoni szopira nincs ötletem, a lefekvéssel pedig szerintem nincs gond...persze, ha te is kibírod állva hortyogás nélkülKép Nálunk mindkét gyerek késõn fekvõ, Zsebi 9 körül, Timi csak 10 óra tájban dobja be a törölközõt. Utána persze én is 5 perc alatt elszenderülök a tévé elõttKép

NorkaKép
Ez a lábtechnika nálunk is megy, apa egyszerûen csak lekismajmozza ilyenkorKép

UrszilaKép
Sok sikert a kerti partihoz, remélhetõleg Julkának sem lesz ellenvetéseKép

Küldök egy cápaképetKép
Kép

Na megyek csicsisóba, mert lekoccantom a monitort. Ja, ma egész délután takarítottunk, mert hétvégén jönnek anyámék és a párom nem akart égni a pororoszlánok miattKép

Szép álmokat, durmoló babákat!
Momo

Momo
momo

Jó képek!!! Miki és a tesója, Jázi lábija, Timi vigyorija: mind ennivalóak.

XP+video nálam is o.k.

Franyó! Nálunk fürdés fél 10-10 körül. Elõtte már 8-tól nyûgös. Aztán etetés, öltöztetés, ekkorra tök jókedvû. Aztán fürdés, öltöztetés, ekkor megint nyügi, de ha sikerül túljutni ezen a szakaszon, többnyire megint vidám. Aztán cicin elalvás, lefektetés, szobaajtó bezárása, és anyának marad egy szabad óra. Ma kicsit több, mert már alszik lassan egy órája. Viszont apa még nincs itthon a hülye fradisták miatt. Bocs, ha valaki szurkoló, de biztos nem rohamozz a mega székházat.

Na, megyek. Jó éjt,

Beu
beu

Sziasztok!

Bocsi, nem nagyon tudtam visszaolvasni, foglalkoztatnak rendesen a kicsikéimKép.

Franyó,
csatlakozom Manóhoz, nálunk ugyanígy volt, eleinte 11-ig, éjfélig bulizott a kiscsaj, kezdtem kétségbeesni, mert ehhez társult Malacka fél hetes ébredése, képzelheted, remek voltKép. Aztán fokozatosan elõrébb tolódott az idõpont, és mára az az idilli helyzet állt elõ, hogy Anna fél 9-9 körül eldundikál. Szertartás semmi extra, fürdés, szopi a sötétben, aztán zutty az ágybaKép.

Kangi,
te kis eminensKépKépKép! Gratulálok!!!!

Norka,
édesek ezek a tappancskák!Kép

Képzeljétek, a Maca elkezdett memmegni, nagyon tetszik neki, egész nap rikoltozott a járókában, hogy memmmemmmemmm... Na jó, nem csak a járókában voltKép.
És elkezdtük a hozzátáplálást, hááát, az elsõ két nap nem volt osztatlan siker, igen csúnyán nézett rám a kiscsaj, sõt elõször kétségbeesetten ordított is a kanál látványától.
De ma már elfogadott két kiskanálnyi õszi-almát szopi utánKép. Viszont a kakimennyiség brutálisan megnõtt, nem tudom, ez összefüggésben van-e a hozzátáplálással, és hogy jó-e, de majd utánaérdeklõdöm.
Meg már kint korzózik a szobában, és mindig üldözi Malackát, annyira édesekKép. Na befejezem a dedek dicsõítését, de ezt muszáj volt leírnomKépKépKép.

pusz, jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hát nem gondoltam, hogy ma végignézek egy filmet egészben, és még visszaolvasni is lesz idõm. Még mindig egyedül. Kép

Zsuzsi! Ez nagyon aranyos, hogy Gyurinak csak a kerek süti a torta! Kép
Dani hány éves?
Jaj, most olvastam a szomorkodó kakit. De édes!

Szeretnék egymás mellett látni egy Szilár és egy Miki képet. Nem hasonlítanak?

Maci2! Hogy van Roni? Ma is tartott az oltás hatása?

Franyó! Nektek is gratula a forgáshoz. Te is tettél fel videót valahova? Én is akarom nézni!!! (Lemaradtam valahol.)

Urszila! Egy hõs vagy a szülinapi bulival!!! Majd mesélj, hogy sikerült. Egész jól halad Julka az evéssel!

Norka! Látom közelrõl. Nagyon jó! Szóval anyós bekavart? Kép

Néha nálunk is megy a vonaglás a cicin, de általában elég gyorsan visszatalál. És nem sír, hanem dühödten nyekereg közben. A vonaglás elég rossz, de a kísérõ hanghatások viccesek. Kép
És még mindig egyedül. Kép Kép

Beu, a magányos
beu

Sziasztok Lányok!

Látom problémát okoz a Franyó által felvett video megnézése... Azon egyszerû okból, hogy a mov formátumot csakis a kiagyaló Apple cég lejátszója, a Quicktime Player hajlandó lejátszani, ugyanis ez nem eredeti PC-s formátum, mint az avi, vagy az mpg, hanem az Apple Mac gépekre fejlesztették...
Így ha meg akarjátok nézni, elõtte zarándokoljatok el a [url=http://www.apple.com/quicktime/" TARGET="_top]http://www.apple.com/quicktime/[/url] -ra és töltsétek le az egyébként freeware verziót... A telepítés alatt legyen aktív az internetkapcsolatotok, mert akkor szedi le menet közben a szükséges komponenseket, miközben telepíti...

Remélem sikerül!

Mi már Miszikével itt virulunk a hatalmas nyáltermelés láttán... Beki igazából inkább buborék szakra iratkozott be, amit hol visszanyel, hol végleg elbúcsúzik tõle, a ruhájára és egyéb szája ügyébe kerülõ tárgyakra kenve....

Nos remélem hogy senkit nem rémísztettem el a szakbarbár technikai infóhalmazzal... Ha sikerül föltenni esetleg mi is elküldünk egy-két mov -ot Bekirõl...

Addig is legyetek jók...

S78,
a férjét épp maceráló és ágyba invitáló Miszike hitvese
és a háttérben épp ébredezõ és kissé nyafogó Beki apukája
s78

S78, Miszike,
Koszonjuk az utbaigazitast video-ugyileg!
Nyal, buborek Kép Kép Kép! Angolul ezt nagyon talaloan "blowing raspberries"- nek, vagyis malnafujasnak hivjak! Hat nalunk is mar tele lehetne a melyhuto malnaval!

Beu,
Dani julius 5-en lesz 11!
Nem akarok nyalni Myssnianak Kép, de Szilard szemenek mi a nyomaba sem erunk Miki rokatekintetevel!
Te kerdezted multkor, hogy milyen a dohanyos gyerekcucc? Hat a dohanyos haztartasbol szarmazo gyerekruha, ami meg mosas utan is buzolog, es igen nehezen lehet megszabadulni a fura "ez-nem-a-mi-szagunk"-tol. Leginkabb akkor erzodik, amikor belecsokolok Miki nyakaba. Ezert most mar nemcsak a ruhakat nezem a piacon, hanem azt is, hogy ki adja el. Ha fujja a fustot, meg sem allok! Bocsi a dohanyzoktol, de en nagyon allergias vagyok a fustre, szagra (nem hiaba van nekem akkora orrom!)

Momo,
Belevalo kiscsaj lehet Timi! Nagyon edi a kis capa! Vasarlas kozbe a ket kisebbet a bevasarlokocsiban tarolom. Ez azert is jo, mert igy alig fer valami a kosarba, vagyis kevesebbet koltok...aminek Apa orul.

Franyo,
Orulj, hogy legalabb estenkent ennyit eszik Anna! Miki mostanaban a hosszu szopikkor (ejjel es hajnalban)is max. 20 percet eszik, napkozben meg egyszeruen keptelenseg lekotni holmi cicivel.

Zulu,
Memmem Kép Aranyos!

Megyek vasarolni. Mindjart kiszamolom melyik gyereket vigyem magammal!

Zsuzsi
zsuzsi74

Jó reggelt lányok!

Mi történt itt? Eltelt a fél nap és teljes pangás!

Most már biztos vagyok benne, hogy engem kerültök! Kép

zsuzsi! Erre nem gondoltam (dohányos cucc). Én cigiztem, de most hogy nem, nagyon érzem a dohányszagot. Hát én sem szeretnék dohányszagú babát.

S78! Köszi a segítséget, bár az angol nyelv akadályt képez a letöltésben. (Tudniillik fogalmam sincs mit kéne. Meg amúgy is béna vagyok.) Na majd a drága párom megoldja! Aztán jöjjenek azok a videók!

Zulu! És a memmegés és a hozzátáplálás öszefüggésben van? Lehet, hogy igazából követelte a kaját, csak az elsõ kajaadag látványa megrázóak volt. A cici mégiscsak jobban néz ki mint a kanál.

Beu
beu

Beu,
Nalunk ezen a kijelentesen a kanal megsertodne! Kép De azert szerencsere Mikinek meg jobban bejon a cici, mint a kanal! Sot, mar magatol a "cici" szotol lazba jon, vigyorog, csapkod, es "keres" a kis fejevel!

Hetvegi pangas! Vasarlasbol hazajovet meg lattam eltekerni a fiukat bringan...a fene egye meg, hogy nem tudtak megvarni minket, hogy valami kozos programot csinaljunk. Most itt rohadok a lakasban, Miki alszik, en meg jobb hijan megfoztem az ebedet (5 perces spenot, tegnapi sult husival).
Na, ha felebred a gyermek, leviszem setalni!

Zsuzsi
zsuzsi74

Unatkozom...igy alszik a nagyagyon, korbeparnazva...

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi! Miki édes!
Engem is most hagyott itt a párom. Ma ugyan szabadnapos, de a tegnapi botrány után ma is bement, hátha kell valamit csinálni. (Az RTL-nél sportszerkesztõ, tegnap volt A fradisták támadása címû akciófilm, biztos hallottad.)
Én meg megint egyedül. Lõrinc alszik a teraszon, megmutatom én is, hogy hogyan:
Kép
Megint túlöltöztettem. Tök meleg van. De mikor még kitettem, fújt a szél.

Éhes is vagyok, de semmi gyors kaja nem jut eszembe. Még a kenyér is száraz.

Szegény kis Beuska, szegény kis jószág!
A fiúktól nem volt szép, hogy ott hagytak.
Tolmácsold bocsánatkérésem az érzékeny kanalatok felé.

Beu
beu

Miért nem? De legalább nem szált el az egész.
Újabb próbálkozás.

Kép

Beu
beu

Nem engedi a feltöltést. Még egyszer:

Kép
beu

Nahh... itt vagyok.

Még nem is írtam, hogy milyen jók a képek!

Norka,
Jázi nagyon édes, ahogy a lábát kulcsolja! Kép

Zsuzsi,
méghogy rókatekintet! Nagyon aranyos kissrác Miki! Milyen kis husi karja van! Kép És az alvós kép is nagyon jó!

Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Én már azon aggódtam, hogy hogy lesz ebbõl óvodás korára Tv-maci és Esti mese utáni 8 óra körüli alvás... Kép
Megpróbálom akkor még "játszatni" picit, hátha csak az a baj, hogy még nem álmos.

videó:
S78, köszi a felvilágosítást, én nem is tudtam, hogy a mov-file-t csak a QuickTime játssza le. Tudsz esetleg valami olyan ingyenes progit, amivel át lehet konvertálni a mov-file-t avi-ra?

Én raktam fel ilyen videót egyébként, aki lemaradt, annak itt van még egyszer:
[url=http://www.tar.hu/franyo77/DSCN0943.MOV" TARGET="_top]http://www.tar.hu/franyo77/DSCN0943.MOV[/url]
(annyira nem nagy szám egyébként Kép)

Momo,
Timi cápaképe nagyon ari, zabálnivaló! Látszik, hogy milyen eleven kiscsaj lehet Kép!
Te jó ég, Timi 10 körül alszik el? Ez aggaszt, tekintve a sok hasonlóságot lányaink között... Kép (Ja, és képzeld, a héten megegyezés született köztem és a párom közt, hogy ha a második gyerek is lány lesz, akkor Tímea lesz a neve Kép)

Beu,
azt áruld el, hogy ha már 8-tól nyûgös, akkor még 1/2 10-ig mi az a csodamódszer, amit alkalmazol? Lehet, hogy nálad van a titok nyitja??? VAgy nemes egyszerûséggel: tûrsz?

Zulu,
memmmemm aranyos lehet Kép! Hát igen, volt már olyan az én Annámnál is, hogy fél 9 körül bealudt, és reggel fél 8-kor ébredt, de csak egyetlenegyszer! Amúgy teljesen ugyanúgy zajlik a dolog, mint nálatok, csak a szopi picit tovább tart Kép!

Zsuzsi,
a kerek süti a torta! Kép Anyósom mesélte, hogy az én kis drága férjem, amikor pici volt, csak a csokis sütit volt hajlandó megenni, minden másra azt mondta, hogy "ez nem tutemény..." Kép

Na pussz mindenkinek, megyek mosogatni Kép.

Franyó
Franyo

Franyó! Igen tûrök. De mivel apája késõn ér haza, nem akarom lefektetni addig. Legalább este együtt legyenek egy kicsit. De elõbb-utóbb elõre hozzuk a lefektetést.
Beu
beu

Sziasztok!

Itt vagyok! tegnap volt a nemanyósos látogatás, túléltük. Szilárd bemutatta az összes vicces prodkcióját, és egyfolytában dumált. Nemanyós jól bánt vele, hisz 10 évig csecsemõs gondozó volt. Nemapósnak is tetszett, de nemjófejapaként, csak megkérdezte: "Hogy is hívják?" Szilárd?
Az út elég idegesítõ volt, mert kurva meleg volt, és az adott autóban légkondi nemlévén, Törpi izzadt mint a ló. Úgy féltem ,hogy megfázik, de a jelek szerint semmi baja. Hazafelé végig nézelõdött az autóban. Majd cicre tettem, és azzal bóhockodott: bekapta, egy szívás, kiköpte, száguldó fák megbámulása, majd bekapta, szívás...és így tovább. KépEz egy órás program volt, a 2 és fél órás útból.
Képzeljétek! Mivel nekem nincs autóm elhatároztam, hogy beruházok egyre. Apukám lebeszélt használtról, így vadi új Polora esett a választás. És légkondi is lesz benne, bár nem a szuperebbik, ami beállított hõfokot tart. Ellen ellenére légkondiellenes vagyok, mert az ész nélküli használás káros szerintem, de ésszel sokat segít az olvasztó melegben. Kép
Azt hiszem írtam már, kedden megyek dokihoz, akkor tudok meg többet önmagam "titokzatos lényeimrõl".

ToffifeeKép
Már biztos babázik Hugika, kb 2 hete írtam is neki mailt, de nem válaszolt még. Remélem minden ok velük, várom a fejleményeket! ÚGye jön Õ is ide?

KangiKép
Gratula a forgásért! És a szokásos 5-ért!Kép

NorkaKép
Jazi nagyon ari! A lábtartás csúcs!

ZsuzsiKép
Én meg Mikit imádom nagyon! Annyit izgultam érte, és már nagyon kiváncsi vagyok élõben is rá! Tündéri a "rókaszem"!
Sajna én is nagy szagmániás vagyok, télen is állandóan szellõztettem, itthon meg majd megfagytak...
Kerek tortát én is kérek.

Myssnia név:
kicsit hosszú, de próbálom gyorsan. Gyerekkoromban Culinak becéztek. Szép név... Ebbõl a barátnõm ,aki mindig becézget, Culcóniát, majd ennek a rövidítését Niát alkotta. Az interneten már vagy 100 helyen regisztráltam magam, és a változatosság kedvéért a Niát is beírtam. Sokszor maileket is küldenek. Egyszer azt írták megszólításnak, hogy Miss Nia! Az y-t már nem tudom honnan szedtem, valsz azt hittem hogy így érdekesebb...

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Néhány kép:
átszellemülés:
Kép
Nyagyitól kaptt satyó és mosoly
Kép
Teljes átéléssel és odaadással eszik:
Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Franyó!

Nálam mûködik a videó, nagyon édes. Mi is kitaláltuk már, ha mégegy lányunk lesz akkor Maja lesz.Kép

Myssnia!

Hú de fura nekem amit írsz a nemanyósékról. Hiszen az unokájuk, nem a szomszéd kisgyerek.Nem izgultak nagyon hogy végre látják? És a nem férjed is veletek volt? gondodlom õ azért látogat titeket sûrûbben.
A képek nagyon édik, minden baba nagyon szép, de bevallom nekem Szilárd az egyik kedvencem.
Az új autó jól hangzik. Bárcsak egyszer mi is itt tartanánka, addig maard az öreg csotrogány keleti.

manó+Emma

KépKép
manó

Myssnia,
Hogyishivjak Szilardrol ismet szuperek a kepek! Gratula az autohoz! Aztan nagyon vigyazz ra, mert lopjak am oket rendesen! Akkor most mar johettek gyakrabban Pestre! Lakasnezes hogy all?

Beu,
Kép sok munka RTL-nel!

Miki extra nyugoske ma. Illetve a kezemben egyaltalan nem nyugoskodik, csak ha lerakom kezdi ra, de akkor azonnal, es nagyon. Itt egesz nap dorog az eg, villamlik, es nagy ritkan esik is par csepp. Mindehhez tropusi meleg, szoval kesz palmahaz! Fiuk (Miki kivetelevel) uszni mentek!

En is kitalaltam am, hogy mi lesz a lanyom neve...de nem lett lanyom! (Volt Adel, amikor terhes lettem Gyuri elott, de elveteltem, aztan modosult, Agnes, Tekla es Eva lettek volna a befutok most.)

Zsuzsi
zsuzsi74

Mikmik ma olyan hisztis volt egesz delutan! Le sem tudtam tenni. Aztan a hordozokendoben durmolt egy jo fel orat, en meg kozben olvastam...a Hogyan neveljunk fiukat c. konyvet.

Kép

Aztan hazajottek a fiuk az uszodabol, Dani felvette a nyugos ocskost!

Kép

Meg mindig mindenki ebren, de legalabb csend van...ami szinten gyanus! Holnap reggel 6-os ebresztest kertem Kép, aztan megyunk piacra Miki baratommal!
De jo magammal beszelgetni! Tisztara, mintha ide irnek naplot!!! Hol vagytok?!?!?!

Zsuzsi
zsuzsi74

Nezegetem a kepeket, helyes ez a Szilard gyerek! Arra gondoltam, ne vedd sertesnek kedves Anyuka, hogy Szilard majd ha elkezd kopaszodni, akkor is tok szexi feje lesz! Olyan edes a fejformaja! Es mi milyen oreg mamak leszunk mar akkor!!!! Kép Kép Kép
Miki most meg aludni nem akar...en viszont mar igen!
Gyuri addig ugralt a sajat agyan, hogy eltort az agyracs.

Eldugulok
Zsuzsi
zsuzsi74

Ma igazi pangás van. Kép

Manó
Nemanyós odavolt, csak nemapós mondott olyan értelmeset. Nemférjem , de apa Kép velünk volt, õ vitt minket. Õ nem olyan mint a szülei, imádja Szilárdot és mindig vele van, ha teheti. Mellesleg szó volt a gyerek öltöztetésrõl. Õ rá simán rábízhatom, mert nagyon jó ízlése van. Sok ruháját Szilárd tõle kapta.
Nekem most jött el az idõ az autóhoz, bár 5 évig én is törleszthetek...
Mikor tervezitek a kistesót?
Egy kép nemférjapárólKép:
Kép Kép

Zsuzsi
Kicsit fosok is az autólopástól, ezt is ki kell még találni, hogy nyugodtan aludhassak majd, ha Pöstre mögyünk mi egyszerû vidékiék. Kép
Lakást a neten nézegetem, ha lesz valami lecsapok rá és megnézem.

Azt vettem észre,hogy ha úgymond telítõdik a mellem azon a részen ahol begyulladt utoljára, ott nem feszül. Azon a részen elapadt volna? Ezért is van kevesebb tejem. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi
Már miért kéne már eldugulni? Kép
A fejforma szerintem is érdekes. Már írtam korábban, hogy igazi csúcsfej.Kép
Miki azon töri a fejét, hogy aludjon-e még vagy azon, hogy holnap anyapajtással mi jót találnak majd a piacon. Kép
Egy barátnõm kérdezte, hogy kismamaként vezettem-e naplót. Mondtam hogy nem, de ha lesz idõm, akkor majd visszakeresem a másik topikból a hozzászólásaimat és már kész is. Kép
Gyuri megint hozta a formáját, mindig várom a napi produkciót. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Mekkora keze van Nemferjapanak...mar ugy ertem Hogyishivjak Szilardhoz kepest! Ezen a hogyishivjakon kiakadtam rendesen! Nemferjapa szimpi, szereti a kisfiat!

Cicikerdesre nem tudok ertelmes valaszt adni. Ibolyt kene megkerdezni, mostanaban megjelenik neha a szopis topikokban! Lehet, hogy azon a reszen elzarodott nehany csatorna. Szoktal szopi utan fejni? Vagy elobb fejni, es aztan szoptatni, hatha "kidugul"? Kis masszirozas, forro zuhany, Kangi-fele mellgyuszi kezeles?

Faterom is tegnapelott vett egy 2 eves Suzukit (epp ideje volt mar lecserelni a 20 eves Fiat Ritmot!!!)! En az immobilizer, kozponti zar melle meg tuti az osszes lehetseges mechanikai vedelemmel is felszerelnem. En az utcankban mar lattam egy par autotolvajt, sot kocsilopast is, beneznek az autokba, es a "legegyszerubbet" keresik. Tehat ha van ket egyforma, azt fogjak valasztani, amelyiket konnyebb elkotni. Olcso magnot kerj bele, es a gyerekulest is mindig vedd ki, mert azert is feltorik. Meg mindenert.

Itt bal oldalt van egy Nivea reklam. Gyuri ugy rohogott, amikor meglatta, hogy a babanak bekentek az orrat! Mostanaban viszont mar kezdi bantani Mikit, nagyon oda kell figyelnem ra! Eddig meg ovatos volt vele, de ugy latszik elmult a kisbaba-varazs!
Miki meg mintha mar nem hizna egy ideje. Egy-ket honapja meg ducinak lattam, most meg kifejezetten elgizdasodott! Probalnam "tomni" (ma max. ket orankent etettem), de nem hajlando tobbet enni, es amikor komfortcicizne akkor zokon veszi, hogy tej jon belole! Kivancsi vagyok csutortokon mennyit nyom majd a mazsan!? Szivem szerint meg aznap hazamennek, mert aztan megint hosszu hetvege lesz, es boldog-boldogtalan utazik majd penteken, lenyomva szegeny Zsuzsit es kolykeit a geprol.

Irgalmatlan nagy volt ma a pangas!
Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74

Nem szoktam fejni, mert Szilárd amit tud elvesz, max 10-15 milit tudnék még utána lefejni a kettõbõl együtt. Hm... Azért megpróbálom holnap, hátha kidugul.
Hogyishívjákon én is kiakadtam, de vannak ilyen emberek. A barátnõm apukája is ilyen, mindig csak morog magában, és semmilyen kedves megnyilvánulása nem volt még, a családja felé sem. Hát Õ is ilyen.
Nálam nincs reklám, mert csak a szöveges framet használom, így nagyobb a hasznos rész:
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/11657.html?1047209812" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/11657.html?1047209812[/url]

Most már én is eldugulok! Jó éjt mindenkinek!
myssnia és hogyishívjákszilárd Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

myssnia!

Egyenlõre a férjem még ott tart hogy Emma egyke marad, csak a Maj név tetszik mindkettõnknek.Kép nekem is még cska a merész terveimben szerepel még egy babóca. Kb 3-4 év múlva, talán, ha minden úgy alakul ahogy szeretnénk.Kép
Nemférjdeapából nem sok látszik, de ami látszik az tetszik.Kép Hogy is ne imádna egy ilyen tündéri kisfiút. Bár sajnos ismerek olyan családot ahol a kedves "apuka" még a nevét se adta a gyerekéhez.Kép De az már egy más történet.
Az én férjem még egyetlen ruhát se vett Emmának, de jobb is, azt kell mondjam.Kép

Zsuzsi!

nem akarok szemtelen lenni, de azért még lehet neked lányod! Ugyanis szemtelenül fiatal vagy a 3 gyerkõchöz. Szóval még van jó pár éved a hugicára.Kép Majd ha már Miki is ovis lesz és túl csendes lesz a ház.KépKépKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok mamik!Kép

Beu,
nálunk is a kanál a gyõztes!KépKépKép
Maca egész nap memmeg, néha békésen, de idõnként ordítva. Már nem is bõg, ha valami gáz van, hanem elkezd kiabálni velünk.
Mi apánk is dolgozott ma sajnos, ahogy kinyitotta a szemét, már csörgött a mobiljaKép. De azért szerencsére nem ment el az egész nap.

Zsuzsi,
szuperek a fotók! Megvettem ezt a fiús könyvet, még csak átfutottam, vannak benne jó dolgok. A másikat is olvastad? A boldoggyerekest? Egész jó, bár én még mindig a Mérei-Binet- féle Gyermeklélektanra esküszöm.
Én is próbáltam Annát "tömni", csak annyit sikerült elérnem, hogy egész nap pelenkáztam a kisasszonyt. Az anyagcseréjét tõlem örökölteKép. Vagy inkább Kép.
Érdekes, Malacka is most kezdte gyömöszölni Annát, engem sokszor lever a víz, de úgy tûnik, a kiscsaj elég strapabíró, sokszor még vigyorog is. Szerintem boldog, hogy így vagy úgy, de végre foglalkozik vele a bátyja.

Franyó, Manó,
Ti már ilyen jól álltok tesónevekkelKép?

Franyó,
ne aggódj, mire Anna ovis lesz, annyit fog ugrabugrálni napközben, hogy már fürdés elõtt kidõlKép. Az is remek, egy félálomban levõ lurkót lecsutakolni.(bevallom töredelmesen, volt, hogy Malacka malackaként tért nyugovóraKép)

Myssnia,
Szilárd még mindig szuper pasi, igazán nagy kár, hogy fiatalabb a lányomnálKép.
Nemapósod szörnyûKép.
Tök jó, hogy veszel autót! Polo nekem is a szívem csücske volt mindig, de sajnos a cuccaink töredéke sem nem férne el benne. Mi tetettünk az kocsiba sebváltózárat, így elvileg csak rükvercben lehetne ellopniKép, az meg azért csak feltûnne a rendõröknek. Immobilizer semmit nem ér, az elõzõ autóban volt, meg kormányzár is, könnyedén megfújtákKép. Érdemes az Indexen körülnézni az autós topicokban, ott nagyon profi tanácsok vannak.
Ja, tudom mit akartam még. Szerintem ne vedd ki Szilárdot útközben az ülésébõl, mert ha nagyobb lesz, rengeteget fogsz küzdeni, hogy benne maradjon. Legjobb, ha a kezdetektõl azt szokja meg, hogy bármi történjen is, neki ott a helye. Sok visítást megspórolsz, ha evidenssé válik, hogy az az Õ helye, bár valószínûleg így is be fog próbálkozni.(minden, magára valamit is adó bébi megpróbáljaKépKépKép) Bocsi, nem akartam okoskodni, meg ilyesmi, de látom, hogy az ismerõseim közül hányan kínlódnak ezzel a dologgal. Nálunk kevés merev szabály van, ez az egyik. És szerencsére Malacka alkalmazkodott, simán kivittük 5 hónaposan Tirolba síelni, 8 hónaposan Horvátországba, stb., és végigülte az utat. Igaz, én meg életemben nem énekeltem annyit, mint ezeken az utakonKép.

na megyek is mára, ezt a hozzászólást is jóóó régóta írom, mert valamit sikerült bekajálnom, és 5 percenként rohanok a rötyire. Csak abban bízom, hogy a cucc nem ment át a tejbe isKép.

bömbimentes jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?