Sziasztok mamik!
Beu,
nálunk is a kanál a gyõztes!
Maca egész nap memmeg, néha békésen, de idõnként ordítva. Már nem is bõg, ha valami gáz van, hanem elkezd kiabálni velünk.
Mi apánk is dolgozott ma sajnos, ahogy kinyitotta a szemét, már csörgött a mobilja
. De azért szerencsére nem ment el az egész nap.
Zsuzsi,
szuperek a fotók! Megvettem ezt a fiús könyvet, még csak átfutottam, vannak benne jó dolgok. A másikat is olvastad? A boldoggyerekest? Egész jó, bár én még mindig a Mérei-Binet- féle Gyermeklélektanra esküszöm.
Én is próbáltam Annát "tömni", csak annyit sikerült elérnem, hogy egész nap pelenkáztam a kisasszonyt. Az anyagcseréjét tõlem örökölte
. Vagy inkább
.
Érdekes, Malacka is most kezdte gyömöszölni Annát, engem sokszor lever a víz, de úgy tûnik, a kiscsaj elég strapabíró, sokszor még vigyorog is. Szerintem boldog, hogy így vagy úgy, de végre foglalkozik vele a bátyja.
Franyó, Manó,
Ti már ilyen jól álltok tesónevekkel
?
Franyó,
ne aggódj, mire Anna ovis lesz, annyit fog ugrabugrálni napközben, hogy már fürdés elõtt kidõl
. Az is remek, egy félálomban levõ lurkót lecsutakolni.(bevallom töredelmesen, volt, hogy Malacka malackaként tért nyugovóra
)
Myssnia,
Szilárd még mindig szuper pasi, igazán nagy kár, hogy fiatalabb a lányomnál
.
Nemapósod szörnyû
.
Tök jó, hogy veszel autót! Polo nekem is a szívem csücske volt mindig, de sajnos a cuccaink töredéke sem nem férne el benne. Mi tetettünk az kocsiba sebváltózárat, így elvileg csak rükvercben lehetne ellopni
, az meg azért csak feltûnne a rendõröknek. Immobilizer semmit nem ér, az elõzõ autóban volt, meg kormányzár is, könnyedén megfújták
. Érdemes az Indexen körülnézni az autós topicokban, ott nagyon profi tanácsok vannak.
Ja, tudom mit akartam még. Szerintem ne vedd ki Szilárdot útközben az ülésébõl, mert ha nagyobb lesz, rengeteget fogsz küzdeni, hogy benne maradjon. Legjobb, ha a kezdetektõl azt szokja meg, hogy bármi történjen is, neki ott a helye. Sok visítást megspórolsz, ha evidenssé válik, hogy az az Õ helye, bár valószínûleg így is be fog próbálkozni.(minden, magára valamit is adó bébi megpróbálja
) Bocsi, nem akartam okoskodni, meg ilyesmi, de látom, hogy az ismerõseim közül hányan kínlódnak ezzel a dologgal. Nálunk kevés merev szabály van, ez az egyik. És szerencsére Malacka alkalmazkodott, simán kivittük 5 hónaposan Tirolba síelni, 8 hónaposan Horvátországba, stb., és végigülte az utat. Igaz, én meg életemben nem énekeltem annyit, mint ezeken az utakon
.
na megyek is mára, ezt a hozzászólást is jóóó régóta írom, mert valamit sikerült bekajálnom, és 5 percenként rohanok a rötyire. Csak abban bízom, hogy a cucc nem ment át a tejbe is
.
bömbimentes jóéjt mindenkinek
Zulu