Hali Csajok,
bocs, hogy igy eltünedezem, de hát igen el vagyok foglalva mostanában
Timi, szivből gratulálok, na mégsem maradt bent Bibi, látod, sok-sok tejcit és jó egészséget kivánok, na meg egy megértő Majcikát!
Jolka, tüneményes a pindurka és tényleg nagyon jól nézel ki Te is!
Móni, üdv újra itthon. Téged is jó hamar kiraktak, én durván 3 és fél napot voltam bent. Nagyon várjuk már a képeket Jankáról!
Én is kiváncsi voltam, hogy Panka mennyit eszik, ezért ma minden kaja előtt és után lemértem. Csak 50-60 gr-okat eszik egyszerre, hát nem túl sok. Andi, nagyon irigyellek.
Nálunk is azt mondta a védőnő, hogy testsúly kg-onként kell 150 ml-t ennie, vagyis Pankának kb 500 ml-t kéne egy nap. Hát ma jó, ha 450 ml meglesz. És mi nem fogjuk szerintem csütörtökre elérni a születési súlyát. Panka mindig elalszik szopizás közben. Ma azt találtam ki, hogy mikor elalszik, akkor ébresztés képpen átpelenkázom, mert egyébként úgy alszik, hogy képtelenség felkelteni. Viszont muszáj, mert ő is sárga kicsit, szóval ennie kell.
Egyébként ma 3-4 óránként evett, közte szépen alszik.
Hát lehet, hogy nekünk is be kell iktatni egy kis plusz tápszert.
Jutta, remélem most már a következő te leszel! Jó lenne, ha már te is babázhatnál, és akkor Marek lehetne a soron következő, már nem érezné igazságtalannak
Megy a drukk mindkettőtöknek!
Ciripke, 2 gyerek után hogy lehet, hogy ilyeneket kérdezel?
Andi, Panka minimum fél órát eszik, sokszor eszembe jutsz, hogy neked minden 2x annyi időbe tellik. Fürdetés, pelenkázás, etetés. Nem is értem, hogy tudsz egyáltalán aludni és magaddal is foglalkozni egy kicsit.
Én délutánonként ebéd után beiktattam Pankával egy közös alvást. Ilyenkor befekszünk a nagy ágyba, úgy alszunk el, hogy szopizik és alszunk együtt jó 3 órát. Ez olyan jó, és úgy kipihenem magam!