Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Móni!

Üdv újra itt!! Jankához mégegyszer gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Móni!!!!!
Te már otthon???? Császár után is csak ennyi idő? :shock: Jól vagytok???
Gratulálok Jankához!!! Tök jó, hogy ő is úgy gondolta a megszületését, ahogy ti :lol:

marek

Hali
na ilyen korán még nem írta, nektek.De nem tudok aludni egy órája,görcsök jönnek mennek,icipic nyákdugós jött( gondolom),de még nem merem 100 %ra mondani senkinek.DRukkoljatok léccciii.
Amint lefekszem fáj,most nem érzem,hát kíváncsi vagyok.........

Móni
üdv itthon :-)

Zsu hova lett??????????????
Vendég

Timi
Megy a drukk ezerrel!!!! Rád férne már a szülés :lol: :lol: :lol: Várjuk a jelentkezést, nehogy mi azt gondoljuk, hogy szülsz, közben meg a fürdőszobát takarítod :lol:

marek

Ja, a többieknek meg jó reggelt!!! Nekem kivételesen jó volt az éjszakám... :shock: Tök jót aludtam, most megkaptam ágyba a kávét, összepakoltam, megy a mosógép, mosogatógép, úgyhogy azt hiszem vissza is mehetek aludni... :lol:
Mire jövök, addigra várjuk vissza az elveszetteket képekkel együtt.
Meg persze a beszámolókat azoktól, akik még nem írtak.

marek

jó reggelt!

Timi, vuuuuuuuuuuuduuuuuuuuuuuu 8) 8)

Gabcii, nekem is fáj a mellem, miután lefejek és újratermelődik a tej. feszül. sztem ez normális. és 50et megevett ciciből? :shock: :D :lol: :shock: :shock: :shock: tökjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! meglesz ez. irtó ügyes vagy, h így kitartasz!!!!

Jolka, köszi a csuklásra a tippet, de újraetetés, na, az nem lesz :? :wink: így is 16szor szoptatok egy nap :shock: plusz a fejések... nem akarok többet a mellemmel foglalkozni, pedig muszáj, mert nem jön ám rám akármilyen ruha :oops:

tegnap a tescoban lemértem magam: pont annyi kiló vagyok, mint mikor teherbe estem. gyk: ez azt jelenti, h még mindig rajtam van az a +10kiló, ami felugrott, miután abbahagytam a cigizést.... de ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok, mivel egész napos zabálás után, este mértem magam :wink:

éjszaka: Petráé kivételesen nem volt vmi szuper: éhesen sírt az 1 órási etetésig. de utána... mint a tej :)

Móni, üdv újra itthon!!! hogy csináltad tényleg, h már itthon??? :shock: :shock: :shock:

Jutta, ne add fel!++++++++++++++++++++++[/url]

Kép
an°°di

pont egy hónaposak vagyunk. :D persze nem igazából, de azért mégis ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt!

Timi!
Megy a drukk, ügyes legyél!!!:)

Móni!
jó hamar hazanegedtek. Sebed, hogy van? Tejcsi megindult már?

Gabcii!
Ha fáj a cicid, lehet, hogy azért mert feszül a tejcsi miatt, az természetes. Ha nem érzel csomókat, csak egy összefüggő nagyot, akkor ott sok tejcsi van. Előfordul, hogy viszket is, ilyenkor nő egy kicsit a mell méret.:D

Marek!
Ez az, én is csak fájdogáltam. Éjféltől néztem volna az órát is, de mivel nem volt fészes, aludtam tovább. Csak mivel 3-kor keltett Manó, mert szomjas volt, egyutal elintéztem a pisijáratot is. Na ekkor ment el a nyákdugó, innen mindent felgyorsult. Egyből 5-6 percessel indult. Szerencsénkre közel volt a kórház. De az jó, ha fájdogálsz, mert szépem természetesen tágulsz, könnyebb lesz a szülés is. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

A mi éjszakánk jó volt. Ádi, az egész napos sírásba elfáradt.
23 óra körül elaludt, és csak negyed ötkor kelt.
Nagyon remélem, hogy ma többet alszik.És azt is,hogy kimarad mára a pocakfájás. Szegénynek, kijutott bőven belőle tegnap.
Lányok! Nincs erre vmi recept, hogy ne legyen hasfájós a baba?
Úgy sajnálom szegényt, mikor szenved vele. Adom neki az espumisant, talán javít rajta, de nem az igazi :(
Móni: de jó,hogy megint itthon. és, milyen hamar haza jöhettél. Rendben van minden veletek?
Várjuk ám a képeket és beszámolót!
Köszi lányok a cicis megnyugtatást.
Asszem, kezd tényleg beindulni a dolog.Lefejtem 60ml-t és még egy kis nyugi szopira is futotta utánna :lol:

Kép
Kép
gabcii

8.49-KOR TIMI ÍRT: SZÜLÜNK! NAGYON DRUKK ÉS GYORS SZÜLÉST KÍVÁNOK! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Andi: Boldog szülinapot az ikreknek :wink: És dede, 1 hónaposak valójában,mert a megszületéstől számít.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok.

Hát nálunk az éjszaka most horror volt.
Evett fél 11, negyed 2, és 4től fent volt fél 7-ig. :shock:
Közben evett, de nem aludt el, nézegetett, ha letettem sikítozott.
:roll:

Timi:
drukkkkkkkk, szép, könnyű szülést.

Móni:
Üdv újra itthon. Várjuk a képeket. :)

Jutta, Marek:
kitartás csajok.

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Hu. Most keltünk fel.. :oops:

Becka: már tuti babázol. Gratula:)

Timi: Drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

egyenlőre ennyi. Még nem látok. :) később jövök. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi
Újra megy a drukk!!!!
De jó!!! Ezek a gyerekek tényleg nem maradnak benn, csak türelmesnek kell lenni! :lol:

marek

Timinek én is drukkolok reggel óta, de nem tudtam gépelni, mert szoptattam, közben olvastam benneteket közben kirakóztam. Betti ma ment oviba és igyekszem Barnuval foglalkozni amennyit lehet.
Utána beavattuk a babakocsit! Majdnem túlöltöztettem mindenkit, magamat is beleértve. Szóval lesétáltunk a kisboltig, de sz@r sem volt, az viszont jó drágán. Ja, Barnu bringával jött, jól leizzadtam mire átmentünk a főúton. Fél kézzel toltam a kocsit másikkal a biciklit közben terelgettem a gyereket! 30 fok van, kötve hiszem, hogy baja lenne a babának! Most kinnhagytam a teraszon aludni, aztán megyek főzni apának paprikás krumplit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

TIMI SMS-e: MEGSZÜLETETT BÍBORKA 11ÓRAKOR. 2860Gr, 53CENTIVEL. NAGY NAGY GRATULA ITT IS. gYORS FELÉPÜLÉST, SOK TEJCSIT ÉS MIELÖBBI HAZAKERÜLÉST!

Kép
Kép
gabcii

Timi:
hatalmas gratula. Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

TIMI!

Gratulálok Bíborkához, ügyesek voltatok, gyorsan letudtátok :D Jó egészséget nektek!!!

Kép

Puszi,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Timinek megy a drukk!!
Marek, neked is, ha még nem is az legalább nyílsz / vékonyodsz vagy vmi odalent!! Ha meg szültök tessék ám szólni!!

Csajok ezek a szoptatós témák tök érdekesek, bár nekem még olyan távolniak tűnnek. De szorgosan olvasom, hogy hány ml és társai, hogy rögtön képben legyek!

Voltam kórházban 2x felmentem az ötödikre gyalog! :wink:
Hatás nem maradt el... ugyan fájásaim nem voltak, de a gyerkőc felébredt és olyan mocorgást produkált, hogy röhögött a szülésznő... konkrétan az egyik szenzort rugdosta ütemesen...
Ügyeletes doki is mondta, hogy remek a leletem és 2 nap múlva menjek...

Egy csajnak ugyanakkor csinálták az NST-jét és kiderült, hogy neki anno az első gyerekkel 6,5 hónaposan beindult a szülése, amit sikerült leállítani, majd a 36. hétig bent feküdt 1 ujjnyira nyitva, kiengedték és ... majd egy héttel túlhordta... na legalább vki még cifrábban járt mint én! És lagalább tegnap óta átfordult a kedvem és röhögök rajta!!! :lol: :lol: :lol:
Jövöhét végén mindnképp megindítják a szülésem, no akkor még 13 nap... az már nem is olyan sok! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Hűha!!

Hát miközben írok jön a hír!

Nagy gratula Timinek és sok tejcsit!!! Ügyesek és gyorak voltatok!!

Jutta

KépKép
jutta

Timi, gratuláloooooooooooooooooooook!!!! sok tejet, cuki Maját, jó egészséget!!

közben én :evil: :evil: :evil: kipróbáltam a babylove pelenkát. no nem azért, mert olcsóbb, mint a pampers (mert nem az), hanem csak kíváncsiságból. tiszta pisi az ágy!!! :x :x :x még Petrának is sikerült kipisilnie belőle :evil:
szóval, kerüljétek Csajok ezt a fantasztikus terméket...legszívesebben belenyomnám vkinek az arcába. de kinek? :roll: a pénztárosnő mégsem tehet arról, h ez ekkora sz*r.
na, mindegy. kajálok tovább. attól tuti megnyugszom. az ikreknél is bejön ;)

Kép
an°°di

Timi! Gratulálok Neked, Babának, Nagytesónak, Apának, szóval az egész családnak! Sok tejcsit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi: Naagy gratu Bibihez!!! Sok boldogságot és tejcsit :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kedves Timi!
Szívből gratulálok neked és kis családodnak!!! Jó egészséget, sok tejcsit és rengeteg türelmet Majához.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hú, de ki vagyunk halva.

Míg a fiúk alszanak, addig dobok pár képet, a szüléstörténet még várat magára... :wink:

Kép Szülés után 2 órával.
Kép
Ilyen szakadt ruha jutott az első órákban. :D
Kép
Tudok ásítani is:)
Kép Kép
Ki kicsoda? :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

remekül nézel ki igy szülés után!
jól látom, hogy van hasonlóság a gyerekek között!!!???

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka!
csatlakozom Ciripkéhez. irtó csini vagy a képen (is, gondolom)...
szerintem mondjuk az anyadság szépít. én kimondottan elégedett vagyok magammal mostanában külsőleg. biztos a hormonok ;)

Kép
an°°di

:evil: Huba még mindig éhes. megevett 110 grammot két részletben...
grrrrrrr
oké, én is kajálok (már megint korpovitot nutellával), de ő meg a cicin csak nyammog :evil:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jolka, tényleg gyönyörűségesek vagytok!

Andi, asszem Huba anno pont nem evett jól... hát most pótol!

Most mekkorák a gyerkőcök, elkezdtem hízni? Azért összességében te ismajd négy kiló gyerket hordztál a pocidban, csak 2 részletben...

Én sajna jóé meghíztam, de sebaj, majd ha kint lesz Dorka többet mozgok... bár amit 1-2 hete művelek az nem semmi...

Ja gátsebesek? Mennyi idő után lehet otthon olyan tornákat csinálni amit szülés utánra csináltak? Vagy ez inkább attól függ, hogy lesz -e erőm a szopi, palus, nyöszi után bármire is alváson kívül?

Móni, képeket kérünk!!!!

Marek??? Csak nem??? Tudunk vmit???
Adri???

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Köszi csajok a dicséretet. :) Jól esett.

Ciripke!
A fiúk olyanok mintha indigóval készítettük volna őket. :) Nagyon hasonlítanak egymásra. Külsőre és tulajdonságra. A tesó is olyan zsivány mint Manó.
U.a játsza el velem mint anno Ő.
Mikor azt hiszem, hogy végzet a kajálással, é próbálom kivenni a szájánból a cicit, mindi g visszakap utána, és mosolyog közben.

Andi!
Ákos nálam is csak eszik...:D Egyelőre nálunk még nincs meg a 3 órás rendszer, de majd idővel...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok.

csak kukk. :D Apa itt fexik Lala mellett és próbálja megtanítani neki, h anyu... :lol: :lol: De Lala borzasztóan élvezi. Rötyög és néha ao, meg eö zik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Halihó

Óriási gratula Timinek!!! Sok tejet és jó egészséget kívánok nekik!!!

Vagyok ám, csak anyukám megint takarított, és kipróbáltam a négykézláb szőnyegpucolásos módszert...semmi hatása persze, de legalább viccesen néztem ki. Szegény anya meg kész volt, hogy nekem ezt azért mégse kéne. Ugyan mért nem...pont az a cél, hogy elinduljon...de persze semmi :lol:

Ja, és elmentünk tankolni, anya mondta a benzinkúton, hogy holnap viszi a kislányát :shock: Pestre, erre a benzinkutas mondta, hogy úgy látja nem is olyan kicsi :lol: :lol: :lol: És valóban. Már vágósúlyban vagyok, hátulról is látszik, hogy terhes vagyok és rettegek a bálnavadászoktól.

Jolka
Nagyon jók a képek. Nagyon szépek vagytok!!! Mindenki ilyen szép szülés után??? :shock: :? Nem hiszem... :cry:

Holnap megyünk Pestre, remélem nemcsak itthon, hanem ott is fogok fájásokat produkálni. Bár mit érnék vele, ezekkel a fájásokkal én még eltakarítgatok két hétig :lol:

marek

Torna? Anno 2 hétig wc-zni nem tudtam csak bőgve (már bocsánat a részletekért), nemhogy ülni vagy egyebek. Most meg tegnap fociztam a gyerekekkel! hát van különbség. Talán mégsem volt hasztalan a gátvédelem? De lehet, hogy semmi köze hozzá! Ha azt mondom ma hasizmoztam megnyúztok!???????

Itt volt a védőnő délután, azt mondta pihenjek többet. Ennél többet? nappal alszom, éjjel alszom. Tudom, jön még kutyára dér! És izgulok is ematt, mikor romlik el a kiskölyök! Haladó anyukák, nálatok ez mikor következett be????? Attól is tartok kicsit, mikor jön ki a szülés utáni depim?

Délután is sétáltunk, Marcika a pincében alszik azóta. Ridegtartás van!

Tegnap lemértük Marcit 3155g volt, 3020-szal jöttünk haza. Ez most rossz vagy jó vagy milyen? Nagyon nem vagyok képbe ilyen adatokkal!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!

Nem nyúzunk meg, sőt örülünk, de pont hasizmozni NEM szabad 4-6 héti, mert ott vándorolnak a dolgok vissza a helyükre (valahol eztet olvastam, de lehet, hogy baromság...) popsit szabad meg combot, de arra is 6 hetet írtak, illetve ott hozzátették, hogy később ill. hamarabb gátmetszés - császár - gyógyulás függően...

Közös szülésznőnk nálam is csinál gátvédelmet, de azért mondta, hogy első gyereknél ne éljem bele magam, valószínüleg csak a metszés nagyságát lehet vele egy kicsit csökkenteni, de gondolom az se mindegy...

Első gyerekesek gátsebbel? Ti hogy álltok ezzel a mozgás témával?

Marek, pedig már azt hittem, sőőőt... őszintén már-már irigyltelek is... :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke:
sztem az jó hízás. :) Átlag 2 hetes korukra hízzák vissza magukat a szül. súlyra. :)

Jutta:
nem első babás vagyok ugyan, de sajna nekem nem jött össze a gátvédelem. :(
Egy kicsit kellett vágni, meg az előző hegem szétrepedt. :?
Akkor fájt, másnap is éreztem, mára semmi. Simán ülök. :)
Marcinál is így volt, pedig ott nagyon nagyot vágtak, de 1-2 nap fájt, azt semmi. :)
Mozgással én megvárom a 6 hetet. Utána lépcsőzőgép. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Jutta: hát, torna... Én nem tornázom. Mondjuk úgy, nincs rá időm :lol: (vagy kedvem? Pedig rám férne :lol: )
6 hét után, ha időd engedi és szeretnél, sztem nyugodtan tornázhatsz.
Gátseb: elég nagy volt, szét is nyílott. 2 hétig alig tudtam ráülni a fenekemre. Aztán szépen meggyógyult. 2 hét volt csak rossz.
Ciripke: szépen hízik Marcika, ez teljesen jó súly. Ádit 2870-el hoztuk haza (3050 a születésije) és 2 hetesen 3190 volt.
Ma is megmértem fürcsi után és 4100gr.
Én is mindig azon parázok, hogy súlyméréskor szól a védőnő érte, hogy talán túletetem és azért hízik ennyire, dehát nő is. tegnap már írtam,hogy 59cm (53-al született)
Mert ugye, nálunk egyenlőre még befigyel a tápi is, és a tápis babák anyukáját előszeretettel bactatják ,ha nagyon hízik. De Ádi nem kövér,hál isten.
És, 2 hetes koráig az én nagyfiam is angyalka volt. Mostmeg, próbálgatja, mennyit engedhet meg magának. Ha nem ölben van sír. Lehet,hogy szemét vagyok, de van mikor, hagyom sírni.
Jolka: nagyon jól nézel ki szülés után. Mutattam apukának is, meg is jegyezte,hogy hát én vhogy nem így néztem ki... :lol: .Ja,hát az alig 70-s vérnyomimmal ami lett a végére, inkább a holtak seggére hasonlítottam.
És hogy Ákos milyen szép baba :wink:
Pocakosoknak továbbra is kitartást, anyukáknak meg nyugodt éjszakát.

Kép
Kép
gabcii

Hali Csajok,
bocs, hogy igy eltünedezem, de hát igen el vagyok foglalva mostanában :lol: :lol:

Timi, szivből gratulálok, na mégsem maradt bent Bibi, látod, sok-sok tejcit és jó egészséget kivánok, na meg egy megértő Majcikát!

Jolka, tüneményes a pindurka és tényleg nagyon jól nézel ki Te is!

Móni, üdv újra itthon. Téged is jó hamar kiraktak, én durván 3 és fél napot voltam bent. Nagyon várjuk már a képeket Jankáról!

Én is kiváncsi voltam, hogy Panka mennyit eszik, ezért ma minden kaja előtt és után lemértem. Csak 50-60 gr-okat eszik egyszerre, hát nem túl sok. Andi, nagyon irigyellek.
Nálunk is azt mondta a védőnő, hogy testsúly kg-onként kell 150 ml-t ennie, vagyis Pankának kb 500 ml-t kéne egy nap. Hát ma jó, ha 450 ml meglesz. És mi nem fogjuk szerintem csütörtökre elérni a születési súlyát. Panka mindig elalszik szopizás közben. Ma azt találtam ki, hogy mikor elalszik, akkor ébresztés képpen átpelenkázom, mert egyébként úgy alszik, hogy képtelenség felkelteni. Viszont muszáj, mert ő is sárga kicsit, szóval ennie kell.
Egyébként ma 3-4 óránként evett, közte szépen alszik.
Hát lehet, hogy nekünk is be kell iktatni egy kis plusz tápszert.

Jutta, remélem most már a következő te leszel! Jó lenne, ha már te is babázhatnál, és akkor Marek lehetne a soron következő, már nem érezné igazságtalannak :lol:
Megy a drukk mindkettőtöknek!

Ciripke, 2 gyerek után hogy lehet, hogy ilyeneket kérdezel? :lol: :lol: :lol:

Andi, Panka minimum fél órát eszik, sokszor eszembe jutsz, hogy neked minden 2x annyi időbe tellik. Fürdetés, pelenkázás, etetés. Nem is értem, hogy tudsz egyáltalán aludni és magaddal is foglalkozni egy kicsit.

Én délutánonként ebéd után beiktattam Pankával egy közös alvást. Ilyenkor befekszünk a nagy ágyba, úgy alszunk el, hogy szopizik és alszunk együtt jó 3 órát. Ez olyan jó, és úgy kipihenem magam!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És néhány újabb kép:
Kép
Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Öröm jönni olvasgatni!!! TIMI GRATULÁLOK!!!!!! Sokáig váratta magát, DE MEGLETT!!!!! :D

Mindenkinek nagyon széép a Babája!! Azért remélem hamarosan én is tudok hasonló ccépet feltenni... :)

Gabci Szerintem nem baj, ha hagyod néha sírni egy kicsit. Illetve azt nem tudom, hogy nem baj-e, de azt gondolom én is ezt fogom csinálni... :roll: Szülés után 70-es vérnyomi... Tyűűűű! Az nem sok!

Jutta Sziiaa!! Tök jó, hogy Neked csinálnak gátvédelmet. A dokim közölte velem, hogy ő nem igazán ezzel szokott "babrálni" első szülésnél, és elhihetem, hogy én sem azzal leszek elfoglalva.. Arra is gondoltam, ha már vágnak, akkor varrnak is. És ha "az" úgy kitágul esetleg tehetne eggyel több varrást is.. :oops: :D

Na megjött aférjem tipli!!!

Jó éjt!!
Vendég

Halihó

Egy óra óta fájásaim vannak, semmit nem aludtam. Hatkor amúgy is indulnánk ctg-re, úgyhogy Laci visz, remélhetőleg ott is maradunk szülni. Persze ez nem biztos még, mert a tízperces fájásokat csak fekve produkálom, de akkor elég durvák.
Majd írok valakinek üzit, hogy szülünk, vagy vaklárama. :lol: :lol: :lol:
Addig is legyetek jók!!! :lol: :lol: :lol:

Jutta
Még beelőzhetsz!!! :wink: :lol:

marek

Háááz, tudtam én, hogy mindenki beelőz!!! no mindegy... Adri még nem, de ha ő is, akkor utcsónak is kell lennie vkinek... :lol:

Azért sem sírok! :lol:

Zsu, nagyon édes Panka, de miért ráncolja a homlokát? Vajon mekkora gondok nyomaszthatják? 8)

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
csak gyors bekukk vasalás előtt:

Zsu, olyan édes pofija van Pankának!!! ha 500 ml helyett 450et eszik, az nem baj, sztem!!! lesz ez még több is. a ciciben is. azt olvastam, h termelődik több, ha van rá igény. meglátod, de één a helyedben nem pótolnék tápival amíg nem muszáj. és miért kellene csütörtökre elérni a születési súlyát? nem ér rá későbbig? :roll:

Gabcii, holtak seggeeee?! :lol: :lol: :lol: én el sem tudom képzelni, hogy nézhettem ki.
és még lógok a szüléssztorival. no, majd....

Adri, név? :roll: :roll: :roll:

lehet, h küldök egy smst Mareknek...

torna: nemááááá :D :? :shock: örülök, h aludni van időm. bár ma a fél 2es hajnali kaja után 6kor!!!! keltek a kölykök! 3 óra alvás egyben!!! áááááááááááááááááááá :D :D

ma megint dokihoz megyünk, hasi és koponya UHra. kíváncsi vagyok, mikorra kerülünk sorra... :?

Kép
an°°di

Andi,

Hogyan oldod meg a dokihoz járást a gyerkőcökkel? Mármint a szopira gondolok... mivel van egy olyan sejtésem, hogy 3 óra alatt nem járjátok meg a dokikat...

Ha tudsz vmit Marekről szólj!

Dorka remélem csak a saját dokinkat várja meg, ő holnap napközben már hazaér...
Na mindegy ma nincs kórház, csak holnap reggel aktuális...
összeszedem magam megyek táppénzes papírért, takarítok egy kicsit, vasalok, mosok és ügyintézek, valahogy ezt a napot is át kellene vészelni minél gyorsabban... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

hm, nem veszi fel
gyannnnúúúúússsssss 8) :lol:

Jutta, szopi és doki? hát múltkor bementünk egy üres kórterembe szopizni, ma pedig lefejtem a bennmaradt tejet cumisüvegbe, és azzal megyünk. remélem, nem kell. amúgy Apuka visz kocsival a szabolcsba, ami kb 15 perc oda, ua vissza, csak a várakozás ne lenne :? csütörtökön meg a madarász utcai kórházba megyünk Petrával sebészetre, sztem metróval... kell kölcsönbe szereznem egy babakocsit... :?
hogy miket ki nem találsz programként... nálunk is van házimunka ám, ha gondolod... :wink: :lol:

Kép
an°°di

Vigyázz Andi, mert Újpest nincs messze, és képes vagyok elmenni... főleg hogy lássak már vmi bébit!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és ezt a 24 órát is el kell vhogy ütni... apuka szerintem 7 körül jön haza, addig még 10 óra van...

Jutta

KépKép
jutta

tegnapi képek: Kép fürdés előtt
Kép
még nagy az 56os

Kép
an°°di

Andi! Tényleg indulok... dobom el a vasalót...

Jutta

KépKép
jutta

Petra babának sok boldog névnapot kívánunk!!!
Jolka, Márkó és Áki baba

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Máris itthon vagyunk :cry: Nem elég rendszeresek a fájások, bár egy óta tízpercenként fáj, aztán néha abbahagyja egy kicsit és kezdődik az egész újra. A ctg is mutatott fájást, de nem volt rendszeres. A belső méhszáj zárt, a külső nyitott, azt mondta a doki, hogy lehet, hogy ma szülök, lehet, hogy csak két hét múlva :shock: Ja, amióta elindultunk a kórházból, azóta folyamatosan tízperces fájások, de fájások között se jó, fáj a derekam, a hátam, a combom, mindenem. Azt mondta a szülésznő, hogy akkor hívjam, amikor ötpercesek lesznek, addig pihenjek.
És persze tiszta ideg vagyok és fáj a gyomrom is, és remek kis aranyerem van. ÁÁÁÁÁ nem sírok.

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?