Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon, nagyon koszonom azoknak akik atneztek miattunk egy-egy masik topikba hogy gratulaljanak!!!
Borzalmasan jol esett es nagyon szegyenlem magam hogy annakidejen en nem tettem meg es nem gratulaltam amikor lattam hogy sorra szuletnek meg itt a bebik. Most utolag NAGYON SOK BOLDOGSAGOT A BEBIKHEZ!!!
Kép

Megeri ennyit szenvedni a babakert, en vegigizgultam a terhessegemet de most nagyon boldog vagyok!
Alex csicsizik az agyaban, Anna valoszinu hetfon johet haza meg nagyon kicsi es bent tartottak hizlalni (bar szerintem itthon jobb dolga lenne).

KépKép
KépKép
tontica

Ria, nagyon szuper volt a tali, köszönjük a meghívást!! A sütireceptet azonnal lementettem, próbálkozni fogok!!
Na, Beni a következő aki leesett, van még aki nem esett le? Boldi, de csak mert elkaptam, egy tizedmásodpercen múlt, és gondolom fog még próbálkozni... :shock:

Timi, akkor te is olyan jól jártál, mint én a piros kabáttal :D :D
Ha kedden az alváslabor miatt nem jutna eszembe, előre is boldog szülinapot! :wink:

Május, te hol látod, h hanyadik hsz?

Ja, persze mondanom se kell, h a tali után már az itthoni esti szülinapi tortám nem igazán fért belém :lol: na majd most!

Kép
Kép
agiboldi

Ria, nagyon szuper volt a tali, köszönjük a meghívást!! A sütireceptet azonnal lementettem, próbálkozni fogok!!
Na, Beni a következő aki leesett, van még aki nem esett le? Boldi, de csak mert elkaptam, egy tizedmásodpercen múlt, és gondolom fog még próbálkozni... :shock:

Timi, akkor te is olyan jól jártál, mint én a piros kabáttal :D :D
Ha kedden az alváslabor miatt nem jutna eszembe, előre is boldog szülinapot! :wink:

Május, te hol látod, h hanyadik hsz?

Ja, persze mondanom se kell, h a tali után már az itthoni esti szülinapi tortám nem igazán fért belém :lol: na majd most!

Tontica! Nagyon nagy gratula az ikrekhez! :P

Kép
Kép
agiboldi

Na, jól elküldtem kétszer, de a második végén Tonticának van egy gratula :lol:

Kép
Kép
agiboldi

hi!

a szalmaságnak is vannak előnyei :lol: jó kis fokhagymás pirítóst vacsiztam :oops: :lol: imádom!!!

az éjszakánk viszont nem volt túl fényes :cry: f9körül bealudt de 11 kor már szirénázott és csak akkor volt hajlandó csendben lenni ha mellettem volt úh beadtam a derekam :oops: és együtt aludtunk...persze vagy 3x cicizett :lol:

ria
Beni úgy látom nem bír magával :shock: :lol: de ugye nem lett semmi baja :lol: egy igazi kis kommandósnak kemény a buksija lehet h csak gyakorolt :wink:

elfelejtettem megkóstolni a híres kókuszos sütit :cry: :cry: :cry:
viszont pann csokis muffinja fincsi volt én nem szoktam ennyi csokit beletenni de ezután én is jól megtömöm mert ez így finomabb mint az enyém :lol:

bele kell jönni a talizásba és a végigkóstolásba :lol: de annyi minden volt ott :shock: :lol:

ma próbáltam csipesszel levágni Lea körmeit...hát sikerült is kicsípnem egy darabot a bal hüvelykujjából :cry: :oops: úh maradok a kis ollónál és inkább naponta vágok körmöket :lol:

a köv talira szívesen felajánlom kis lakásunkat ha vállaljátok az utazást :wink: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

14900 :shock: :shock: :shock:

most látom h én is haladóvá avanzsáltam elő :oops: :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
A muffin Ágiboldit dícséri! Panné a harmadik volt, az őzgerincformás! De mindegyik nagyon fincsi volt.

Ágiboldi, Pann
Leírnátok ti is a receptet? Én lemaradtam róluk annó.

Ria
Benit nagyon sajnálom. Remélem nem történt semmi baja!

Ágiboldi
Nem csodálom, hogy nem bírtál tegnap tortát enni! Mi ott asszem 7-en nem tudtunk megenni 2! pizzát! :lol:

A mi éjszakánk is katasztrófális lett, ahogy megjósoltam. Én már nem is tudom, hányszor kelt. Aztán f7-kor végleg! Pedig hétvégén 8-f9-ig szokott!
Szegény nem tud kakilni. Az előbb pelusoztam és közben elkezdett erőlködni és láttam hogy kijött egy kis darab, de vissza is szippantotta, mert nem bírta kinyomni. (Bocsi, a gusztustalanságért :oops: ) Nincs valami ötlet ennek megoldására? Próbáltam itatni is, mert az lazítaná, de továbbra sem akar inni. Most vettem szilvát, hátha... Egyéb ötlet? Az infacol és társai már ilyenkor nem jók, mi? Szegényt úgy sajnálom! :(

Ja és hol lehet kapni tutira kölespépet? Itt az Örsön elfogyott kb. egy hete és nem tudják mikor jön. Csak akkor vennék le a reklámját, mert lassan már semmilyen Holle termékük nincs! :evil: :evil: :evil:
lora7

Lora, nekünk a szilva hozta meg a termést, a kecskemétis (emiatt még a cukrot is elnézem benne)
A Múzeum krt-on a múzeummal szembeni bioboltban szoktam venni a Holle kölest.
És köszönöm a kiigazítást, igen a muffin az enyém :) majd leírom a receptet, csak most rohanunk moziba!!!!
A Panné valóban az őzgerincformás, ettem belőle egy csomót :oops:

Mazsi, én egy hónapja a kisujjából csíptem le egy darabot, vérzett, felsírt, gyorsan elfelejtette, én még bőgtem egy óráig... :oops:

Kép
Kép
agiboldi

Hú de kihalt itt!

Szegény lánykám annyit erőlködik, még a feje is bele vörösödött. :(

Ágiboldi
Köszi, de sajnos ma szopin kívül mást nem hajlandó enni. Hiába is erőltettem. Pedig szerintem nagyon fini szilvát vettem és főztem neki belőle lekvárt. (cukor nélkül)
Voltam az Árkádbeli bio boltban is, és ott is elfogyott a köles. Viszont ott találtam rizs-, köles-, kukorica- és hajdinakását. Igaz felnőtt kiszerelésben, de vettem rizskását, ami ugyanúgy mentes mindentől. És ugyanúgy kell elkészíteni. Majd megnézem Briginél, ha beválik akkor lehet inkább ilyet fogok venni kölesben is. Ráadásul 3százvalamennyibe kerül.
Azért még majd valamikor lehet elnézek a Múzeum krt-ra is!
Jó volt a mozi? Mit néztetek meg? És jó film? Én is akarok!!! Most hogy a Sugárban megnyílt a mozi, még van is esély rá! :wink:

Mazsi
Én is csíptem már Brigi ujjába. De hamar elfelejti. Ráadásul már megtanulta, hogy jobb ha nyugton marad! :lol:
lora7

Mazsi!
Én is így jártam, 1x próbáltam csak csipesszel körmöt vágni Emilinek, de én is megcsonkítottam szegényt :cry: :cry: :cry: Ő észre sem vette nagyon, kicsit később kezdett pityeregni, mikor látta, hogy én infarktust kaptam. :? Vérzett is egy jó darabig, de őt nem érekelte.Így én is maradok az ollónál, és a naponkénti 2 naponkénti nyírbálásnál.
Állítólag nekik még nem olyan érzékeny az ujjuk, ezért is vesznek mindent a szájukba, most még azzal éreznek inkább. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Na senkinek nem hiányzik a sapi meg a játék?

Ágiboldi! Hűűű mozi? De jó neked! Mi még senkire nem biztuk rá Benit! Azaz a házassági évfordulonkon 2 órára a hugomra. De ezen kívül sehol nem voltunk kettesben!

Fontos kérdés! Ti hanyadik üveg vigantolt használjátok a babáknál?

KépKép
csongria

húúú ezer bocsi a muffin miatt :oops: :oops: :lol:
pannt kérdeztem h csinált-e túrós pogit és mondta h nem de ott a tányéron azt ő kreálta...és az őzgerinces süti együtt volt a muffinnal :oops: ezért tévedhettem :lol: :lol: :lol:

ágiboldi
és még te nem tudsz sütni? :lol: :lol: :wink: tényleg fini volt :lol: :lol: :lol:

lora
próbáld a szilvát éssok sok folyadék vagy az általam használt szélcsöves módszer...tudom h brutálisnak hangzik de higgyétek el h nem az! és ! használ legalábbis nálunk

ja és én már csak időnként kifőzöm (ált 2 hetente)a cumiját ill az esti tejcsis cumisüveget egyébként nem sterilezek

holnap megint csavargunk :lol:
apa vizsgázik Gyöngyösön reggel 8kor :shock: úh 5kor indulni kell :lol: :cry: azután átnézünk Etyekre a szüreti napokra (egy ismerőshöz)
hosszú nap lesz de legalább kimozdulok itthonról

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ria
én sem hagytam még senkire Leát és ne mis terveze megyenlőre :oops:

mi a 2. üveg Vigantolt használjuk

csipesz
Lea is felsírt de azóta nem zavarja :lol: úh most már nincs annyira lelkiismeretfurdalásom :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mozi jó volt, a Nicolas Cage-s Next c. filmet néztük, és nekem tetszett, meg tök jó érzés volt moziban lenni... :D

Mi is a 2. üveg Vigantolt, most kezdtük kb 2 hete.

Muffin:
3 dl liszt,
1 dl cukor
1 csipet só
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cuki
2 evőkanál kakaópor, de én jóval többet tettem :wink:
Ezt összekeverni.

Külön összekever:
2 dl joghurt
1 tojás
0,75 dl olaj

Egészet összekever, és mehet bele darabolt csoki, ja, 1-2 kanál lekvár (ezt mindig rakok), darabolt dió stb...
előmelegített sütőben (180 fok)
kb 15-20 perc sütés, beleszúrkálva ellenőriz.

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi!
Mi is ott leszünk Etyeken! Asszem valami ismerős még pörköltversenyre is benevezett! :) De jó volna ott összefutni!

Ágiboldi
Köszi a receptet! Lementettem "Ágiboldi csokis muffinja" néven! :wink: :D

Ria
Nálunk is most fogyott el az első üveg. Mindennap kap egy cseppet. (néha kettőt :oops: mert vacak az üveg)
A mi sapink és játékaink megvannak.

Brigi helyzetjelentés
Talán túl vagyunk a nehezén. Szegény már sírt úgy erőlködött. Nem csodálom, mert egy jó kemény hurka jött ki végül rásegítéssel. Kapott egy glicerinkúpot, meg hőmérővel is rá kellett segíteni. Majd szétrepedt szegény. Fú ez nagyon szörnyű volt! :(
Most este végül evett a szilvából is, egyébként egész nap csak szopi volt, úh. remélem holnap már rendben lesz minden. Ezentúl jobban odafigyelek mennyi almát, banánt kap. Dehát már 3 hete kapja felváltva és nem volt eddig semmi gond! Viszont meglepően jóízüen ette végül a szilvát, ízlett neki. :D
lora7

Hehe, hízelgő az "Ágiboldi csokis muffinja", az igazságnak tartozom vele, h Andi barátnőm elégelte meg, h semmit se tudok sütni és ő tanított be :lol: , tehát eredetileg az ő csokis muffinjával ékeskedek, ámde most a cuki ikergyerekeivel van elfoglalva, úgyhogy nem fogja talán észrevenni a bitorlást! :wink: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ria!
Első üveggel de volt olyan nap, amikor elfelejtettem beadni neki :oops: , de mivel nyár volt, nem izgattam magam, a tápban is van D-vit. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok! :)

Ma is csak egyszer keltünk fél 4-kor! :) Most vagy kezdünk beállni vmi hasonlóra vagy ez csak a mézesmadzag! :wink:

Ágiboldi!
Ma megcsinálom a muffinodat, remélem olyan jó lesz, mint a tiéd! :)

Lora!
A szilva nekünk is bejött kaki problémákra!! Én is nagyon sajnáltam Lillust, mikor úgy erőlködött, hogy a sírást is elkezdte. Én meg vele sírtam! :( :(

Mazsi!
Már akartam írni, hogy tök jó, hogy feljöttetek a talira és végre személyesen is megismerhettünk benneteket! :) Remélem még máskor is talizunk majd! :)

Mi még az első D-vitit használjuk, de már alig jön belőle. A recept már kész van az új üvegre! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Mi is hazaértünk. Nagyon jól éreztük magunkat! Külön öröm volt találkozni azokkal, akikkel eddig még nem! A sütik nagyon finomak voltak (Mazsi a kókuszosat nagyon sajnálhatod)!

Ria,
Nagyon köszönjük a vedéglátást! Szuper házigazdák voltatok Benivel, bár emlékeztetett a mézeskalácsházas boszira: jól felhízlaltatok bennünket, aztán Beni megpróbált megenni egy-két gyereket :lol: :lol: :lol: .
Miénk a sapi!!! Hogy mit össze kerestem! Akkor majd a Tupperekkel együtt…
Második üveg (Vigantolt) kezdtük nem rég.

Pénteken még találkoztam a barátnőimmel az Árkádban, és utána „haza” (anyósomhoz, ahol laktunk a terhesség alatt) BKV-tam, és egy pillanatra visszacsöppentem a Sebi előtti életembe, és minden ugyanolyan volt. Érdekes volt arra gondolni, hogy otthon vár a FIAM!
Aztán szombaton céges baba-mama klub, most egy korai fejlesztő, bölcsi szakértő, stb. volt a vendég, majd ha megkapom az összefoglalót leírok egy-két érdekesebb infót, amivel gazdagodtunk.
ÉÉÉÉÉÉS találkoztunk Barbival, Emmával (aki ránk nevetett) és Gáborral a baby outletben. Képzeljétek Laci felismerte Barbit, holott még én sem beszéltem vele személyesen, leszámítva a SOTE terhesoktatás egy szeánszát, ahol már láttuk távolról.
Hogy mit vásároltunk, azt majd szintén elmesélem, de most nem akarok túl hosszú lenni.

Bigsis,
De jó, hogy előkerültetek!
Engem az építkezés érdekelne, hogy hogy ment, mert mi tavasszal kezdenénk.
Roli képét iktatom!

Nanica,
Pedig érdekelt volna a kéziorrszívó, mert ez a másik egy halál Sebi szerint.
Végre pozitív változások! Hajrá.
Szerintem Linusnál sem tragédia, ha kicsit visszavesz a tempóból.

Lora,
Képfeltöltés: egy hős vagy, nagyon köszi. Legkésőbb holnap csatlakozom.
Nekünk most Holle rizskrémünk van, de szerintem fog, úgyhogy lehet, hogy nem most kéne kipróbálni. Sebinek is düllednek a szemei szegénynek, de eddig nálunk is csak a szilva segített.

Timo,
Na tessék, az apák mintha versenybe kezdtek volna a szupiapu címért!
Plusz mellé egy szuperül alvó gyerek. A kiscsalád igazán kitesz magáért a szülinapra készülve!

Orsi
Kép Kép
sno

snorsi
fúúú, n várom már, h kifejtsd az időhiány miatt csak megemlített témákat. a félévesen még nemforgó babákról nem mondtak vlmit? :?

jellemző, kaptunk kölcsön egy bébikompot, amit egyébként sem akartam volna használni, hát még így, h kele csak állni akar egyébként is. de n rendi az unokatesóm, egy csomó ruhát és miegymást is kaptunk, nem akartam megbántani. viszont egy csomó helyet foglal :evil: persze próbaképp beletettem kelét, hát épp, h a bőréből nem ugrott ki, irtóra élvezte :roll:

mazsi, lora
milyen volt az etyeki buli? én is szemeztem vele, de autó nélkül n körülményes az ilyesmi.

majus3

Sziasztok!

Először is köszönöm a süti dicséreteket, a recept:

Hozzávalók:

3 tojás
12 dkg cukor
14 dkg liszt
2 dkg kakaó
6 dkg dió (apróra vágva)
1 citrom héja
fahéj

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük kemény habbá. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót, fahéjat, diót, reszelt citromhéjat, majd a tojásfehérjék habját. Utoljára beleszitáljuk a lisztet és papírral kibélelt hosszúkás formában sütjük, mint a piskótát.
Ja, én vmennyi mazsolát is tettem bele. :wink:

Ria! Most van alkalmam megköszönni a vendéglátást, n jól éreztük magunkat! :D :D

D vitamin: mi a második üvegnél tartunk, de mi két csepp/nap-ra vagyunk beállítva (bár néha elmarad :oops: ).

Kaja: nálunk beütött a krach, úgy tűnik Gergő allergiás vmire, mert pici-pöttyök vannak a hátán meg a nyakán. :( Megpróbálom még holnap uszi előtt megnézetni a doki nénivel, de mivel semmi betegségre utaló tünete nincs, csak erre tudunk gondolni. :roll: Az a baj, hogy nem emlékszem rá, hogy az utóbbi napokban bármi újat bevezettem volna, úh jó móka lesz kitotózni, hogy vajon mire allergiás. :x Elsőszámú gyanúsítottam a körte, de még meg kell próbálnom visszagondolni, h mit is evett az utóbbi - mondjuk - 5 napban. :shock: :( (mosópor, fürdető nem változott...az lehet, hogy csak most jött ki, hogy mondjuk a mosóporra allergiás??? A fürdető az gyógyszertári, úh az kiesik.)
Vendég

Megjártuk az Etyeki fesztivált. Nagyon jó volt, azt leszámítva, hogy futónap miatt szinte alig lehetett átjutni Budára. De a fesztivál az kárpótolt. Rengeteg gyerek volt, kicsi és nagy is. Volt ilyen mondókázós, éneklős, bábos színpad is. Brigi néha még figyelt is rá. Csak sajnos én nem ittam mert sofőr voltam. Azért egy üveg haza is jött velünk!

Holnapi uszira mit is kell vinni? Ja az orvosi igazolást itthon ne hagyjam! Úszósapi, fürdőrucik, törcsik, papucs. Még valami?

Brigóca még ma is szenvedett a kakival. Talán már vége. Van egy olyan érzésem, hogy ezt is meg kellett tanulnia kinyomni. Mert az eddigi hígat egyszerűbb volt. Azért elég kemény bogyókat nyomott ki. :( Ma kipréselt szőlőlét kapott a védőnő tanácsára. Persze csak kanállal hajlandó inni, mint a kaját. Ezentúl erőltetni fogom.

Köszi mindenkinek a recepteket! Majd igyekszem kipróbálni őket!

Orsi
Kiváncsi vagyok a te képeidre is a taliról! Meg a bővebb beszámolóra is.

Majd teszek fel etyeki képeket, de most mindjárt elalszom. Mindenkinek jó éjszakát!
lora7

Mazsi
Most kaptam meg a privit. Sajnos én sem néztem meg a babanetet. :( Nem baj, majd legközelebb találkozunk! Remélem még jösz majd Bp-re babatalira! :D
Amúgy mentetek végül? Jól éreztétek magatokat?

Mára tényleg jóéjt. KO vagyok....
lora7

Jottem egy kis talikep nezegetesre. :D Nagyon jol sikerultek a kepek! Kezdem ugy latni, hogy tutira csak akkor jutok el talira, ha rendezek egyet :oops: :lol: Remelem, egyszer eljutok odaig meg a takaritasban. 8)

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt! :)

Lillus elhúzta előttem a mézesmadzagot, milyen is, ha fél 8-tól 5-ig alszik egyfolytában! Én is aludtam 7 órát egyben!! :D :D :D :D

Ágiboldi!
Megsütöttem a muffinodat, nagyon fini lett, még Balinak is ízlett, pedig ő nem rajong a csokis dolgokért! :lol: :lol: :lol:

Május!
A bébikomp nem összecsukható? :wink:
És amúgy te hol látod, hogy hányadik hsz-nél tartunk? :)

Orsi!
Majd felteszel egy-két képet azok közül is, amiket te csináltál a talin?

Lillus belejött nagyon a kajálásba, tegnap délután 160 ml gyümit evett meg kölessel! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

És boldog felediket Kelemackónak! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Boldog 6 hót Kelemen Úrnak!

Megrendeltem az Ergot! Viktorapu a farmert választotta. És tök jó, mert utólag láttuk, hogy most akciós! Remélem hamar küldik! :D
Meg most mondta a párom, hogy van egy csomó szabija még, úh. jövőhétfőn jön velünk úszni! :D Egész jól indul a hétfő!

Május a végén még nagy bébikomp-rajongók lesztek! :lol: :lol: :lol:

Viszont Brigi még mindig erőlködik. Épp most is szegény. :( Én nem tudom, hisz eddig minden nap kakil kétszer is, most meg annyi bogyót kinyomott már, mintha egy hete nem kakilt volna! Épp mondtam neki, hogy most már hagyja abba, mert teljesen elfogy csütörtökre, amikor megyünk méreckedni! :roll:

Lorca
És mi a helyzet nálatok?
lora7

hozzászólások száma
nálam a kedvencekben van ez a topik, szvl általában itt kezdek, de ha vlmiért kirak a főoldalra és onnan kattintgatok, akkor a topikfelsorolásokban van ilyen, h "válaszok" (=ez az első szám) és itt látszik. a másodikon meg ugye a kukkolók, vagyis, h hányszor lett megnyitva a topik

timocska
köszi a köszit, km nevében, még nem tudom mivel ünneplünk :? egyelőre semmi kecsegtető nem történt
a bébikomp összecsukható, de csak lapra, szvl bazi nagy így is :lol:

lora
uszira a szokásos: törölköző, úszósapi, papucs, fürdőcucc. a fürdőruhádat vedd fel otthon, mert n kicsi a hely öltözni, ezzel is gyorsabb a folyamat (cserebugyit ne felejts el hozni!). ja meg kinn szoktuk hagyni a babákat a folyosón babakocsiban, és vlki őrzi amíg a többiek öltöznek.

pann
huhh, de rosszul hangzik!! kelének egyszer volt a johnson fürdetőtől, amikor elfogyott a gyógyszertári, de az azonnal kijött, szvl egyértelmű volt. viszont ágiboldiéknál meg boldiapu lett allergiás a gyógyszertárira, szvl az se egyértelműen kizárható :?

majus3

Jó reggelt!

Gergő pöttyei csökkentek, és inkább csak érezhetőek, mint láthatóak, de azért megpróbálom megmutatni a doki néninek, legföljebb majd gondol rólam ezt-azt, h rabolom a drága idejét.:roll:

Timi! Lillus tényleg elkényeztet téged alvás ügyben, lehet, h tényleg a szülinapodra gyúr, és addigra akár a 8 óra is meglesz! :wink:

Kele Mackónak boldog felet! Indulhat a hozzátápi. :wink:
Vendég

sziasztok!

Kelének boldog félévet! :D

SNO: használtam előtt kb egy hétig a kézi orrszívót, de nem sokra mentem vele. Igaz kisebb helyet foglal, mint a másik, de ugyanúgy rángatja a fejét, mint a nagynál. Pont amikor végre felengedném a pumpát, hogy szívjon, akkor fordítja el a fejét!
Utólag olvastam valahol, hogy csak az első pár hónapban jó használni, amikor nyugodtabb a baba.

A recepteket én is mentettem...

Hétvégén kipróbáltam a naduval a háti hordozást! Huh, nagyon jó volt! Igaz én is kértem apát nézzen rá mindig, mi van vele, de aLinus jól elvolt azzal, hogy a hajamnál fogva irányíthatott :lol:
Közben jól kipórszívóztam és a baba és kapott eleget anyából!

Pann: biztos allergia? Nem lehet pl melegkiütés?

Én mostanában, hogy reggelente hideg van, hajlamos vagyok túlöltöztetni Linust.

Végre nekem is volt egy jó éjszakám! Azért nem olyan jó, mint Timi, a tiéd, de Linus fékl nyolckor elaludt, kelt 12kor és fél 5kor :D nekem nagyon bejött az ennyi alvás!

Most megyünk sétálni,,,

nanica

Lora!
Lehet, hogy azért is van ez a kakilási nehézség, mert még edződik a gyomor. Lillusnak is így volt, aztán kábé egy hete rendeződött a dolog. Napi 2-3 kaki, de normál állagú. Remélem azért hamarosan nálatok is rendeződik.

Nanica!
Végre, nektek is jó éjszakátok volt.
Már akartam kérdezni, végülis tuti, hogy tejallergiája van Linusnak vagy csak most próbálsz tej nélkül létezni és jobb a helyzet?
Azt hiszem, már csak ti vagytok az egyetlenek, akik csak szopiznak! :)

Pann!
Én is melegkiütésre gondoltam, mert Gergő mindig tök fel van öltöztetve, de nem mertem leírni! :oops: :oops: :oops:

Megnéztem a képalbumban a Kami féle babatalit, ami 4 hónappal ezelőtt volt, huh, nagyon-nagyon sokat változtak a gyerkőcök! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Kelemackó, boldog felediket! Boldi és Ági
Persze tudom én, h miért rossz a bébikomp, de ha van egy gyerek, aki konkrétan utál hason feküdni, forgolódni, és nem is hajlandó, akkor hátha így álldogálva tudna kibontakozni, megerősödni, és majd aztán visszahasal és forog.. lehet, h butaság...

Nanica, akkor megvan a házimunka módja? :lol:

Lorca, kikérdeznéd a tesódat a horkolásról? Ugye azt írtad, h az ő gyerekénél volt és még dokinál is voltak.

Timi, Nanica, végre kialudhattátok magatokat, ugye milyen jó? Mi visszafelé lépkedünk: nem ébred éjszaka, de az első kelés egyre korábban van, most fél 5 volt..

Kép
Kép
agiboldi

:lol: :lol: :lol: :lol: Én leírtam a melegkiütést, de aztán töröltem, h ne nézzetek hülyének, hogy ősszel ilyenek jutnak eszembe, de én is pont a túlöltöztetés miatt gondoltam rá. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyermekem puffasztott (natúr) rizsszeletet csócsál. :shock: :D Összetevők: barna rizs és fehér rizs. Gondolom, akkor mehet. Ízlik neki, és ez is jól összeesik, ha eleget csócsálja. :D Ráadásul nem gurul. :wink:
Vendég

Timi! Megyünk együtt ma is? Ugyanott ugyanakkor?
Vendég

Pann!
Oksi! Szép idő van, sétálhatunk ma is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Boldog felediket Kelemackónak!!! :D

Ria,
Egy kicsit késve, de mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. A piros csillagocska a Petié. Majd a többi cuccal átvesszük azt is. Mondjuk én még a tányéromat és a mikrós fedőt is ott hagytam, Jó sok mindent kell utánam hoznod majd a tupper-rel együtt. De ha gondolod elmegyünk érte. :wink:

Timo,
Lillus majd mesélje már el Petinek ezt az alvás dolgot. Légyszi kérd meg rá!!!
Vendég

Ok, most elrohanunk cipőt venni, mert szerdától zima.
Vendég

sziasztok!

Etyek
háát nem ér röhögni de voltunk is meg nem is :shock: :lol: :lol: :lol: szóval reggel apa rendben levizsgázott Gyöngyösön és útrakeltünk Etyek felé.csakhogy ne mvolt térképünk úh telefonos navigációval de nagy nehezen odaértünk...útközben már hallottuk a rádióban h csak lakcímkártyával engednek be a faluba de gondoltuk a bébivel hátha...
hát nem úh a falutól néhány km-re volt parkoló (busz ugyan vitt állítólag be 500ft/fő ) csak odáig lehetett bemenni :shock: :cry: úh úgy döntöttünk h miután Ati is öltöny nyakkendőben van nem cipekedünk babkocsistól úh elindultunk a Velencei tó felé ,ebédeltünk egyet és hazajöttünk :lol: :lol: :lol:

Lea tök jól bírta az utat, dumáltunk sokat nevettünk :lol:

melegkiütés
Leának is lettek a tegnapi út után :oops: de szerintem nem a túlöltöztetés hanem a bébihordóban ücsörgés miatt ...beleizzad állandóan. úh pann lehet h Gergőnek is az van. ha mosópor ilyesmi okozná szerintem is jelentkezett volna már

Kelemackó üdv a 6-os klubban!!!! :wink: :lol:

timo
gratu a szuperBali apuhoz!:lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

melegkiütés a nem túlöltöztetés miatt :lol: na ezt jól megmagyaráztam rem értitek mire gondoltam :lol: :wink: ha egy rövid ujjúban ül benne akkkor is bemelegszik :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

jaj tudom mit akartam még kérdezni...
mindenki leengedte már a kiságyat? nálunk még fent van :oops:
azon gondolkoztam h ha Lea is olyan váratlanul áll/ül fel mint Brigi vagy Sebi akkor baj lehet :shock: vagy annyira mégsem hirtelen történt? volt vmi előjel? :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Voltunk vérvételen! Én a 13. ker-ben Beniapu vitte a lurkót zuglóba vérvételre! A nő keze állítólag most tiszta volt de összevissza forgatta a tűt Beniben! Beniapu meg jól letorkolta hogy talán ha eltalálná a vénát... Jó lehetett. :twisted: Azt mondta többet nem hajlandó ő menni vele mert megveri a nőt. :lol:

Nagyon boldog felediket Kelemackónak! :D

Sági! Persze elviszem a tányért és a fedőt a tupival. De szivesen látunk benneteket ha eljönnétek! :D

Mindenkinek nagyon szeretném megköszönni a tupi rendelést és hogy ezzel hozzá segítettetek a belépéshez. :D Ma megyek belépni este! Igy szabad estém lesz!

Mi az első üveg Vigantolt használjuk de megkérdeztem és megnyugodtam hogy ha egy csepp kell és nem megy félre sok csepp akkor 1 éves koráig kitart az első üveg. Hát addig nem fog mert azért van hogy kettő megy, meg félre is :oops:

KépKép
csongria

Sno! Sapit akkor küldöm a többivel! :wink:

Mazsi! Igen leengedtem a kiságyat. Amint forog úgy tudom le kell! :)

KépKép
csongria

Ria,
Ok akkor majd megbeszéljük, hogy mi legyen! :D

Mazsi,
A Velencei tó sem rossz! :D
Mi is leengedtük a kiságyat. Egyelőre a középső állásban van.

Megjártuk a pedikűröst Petivel kettesben. Nagyon jól viselkedett, egy órán keresztül eljátszadozott a hordozóban. Ez működik, legközelebb is együtt megyünk.
Készülünk usziba.
Vendég

Jó uszizást mindenkinek! :)

KépKép
csongria

Kelemackó,
Boldog felediket!!!

KIKA szakértők,
nem tudjátok véletlenül, hogy biztonsági ajtórácsot árulnak-e, és ha igen, akkor milyet és mennyiért? A honlapon egyelőre nem találom. Előre is köszi.

Lehet, hogy ma nem fogok tudni olvasni sem :cry:

Orsi
Kép Kép
sno

Timo: hát igen, már csak mi vagyunk az 5ös klubban, meg Botond, nem tudom ő kap e már valamit...

Már csak két hét, és én is jó nagy hülyeségeket fogok kérdezni hozzátápi ügyében! Igekesztem sokmindent memorizálni, de lementeni nem volt időm...

Kiságy: nem is tudtam ezt a forgolódós határidőt a leengedésre. Nekünk mondjuk alappból a franciaágy magasságában van a matrac, kb30-35 cm mélyen. Mekkora lesz a következő szint?

úszás: talán két hét múlva itt baján is beindul, már nagyon várjuk. Igaz pont akkor lesz a Linus fél éves, mire elkezdi, de azt mondta az oktató, így sem lesz gond.

Úszógyatya :használ valaki nem eldobható, hanem mosható fürdőpelsut? Gondolkodok rajta, hogy milyet vegyek. Ha 10-nél többször megyünk úszni, már megérte megvenni.

Ria, mikor lesz az újabb vérvétel eredménye! Beniapu nagyon ügyi volt. Az én párom utálja az eü intézményeket, a véres, tűs dolgoktól meg írtózik... Még jó hogy a vajúsdásnál, mikor rám kötötték az infúziót, még nem volt bent :lol: Tuti elájult volna a 7 szúrástól!

Fórumos féligismerős: Én tuti ráköszönntem volna Barbira, hogy szia!, mert mindig utólag kezdek el gondolkodni, hogy egy egy embert/arcot honnan is ismerek! A legrosszabb az, amikor nem is jut eszembe! :D

Egyszer, még amikor Pécsett laktunk a kereskedőkházában ráköszöntünk egy srácra a párommal, aki vissza is köszönt. Nagyon ismerős volt, de egyikünknem sem ugrott be, hogy honnan. :? :?: Már azon gondolkodtunk, talán valami színész, vagy tévés, mert tuti nem közeli ismerős ....
Napokkal később beugrott, hogy ott pincér, ahova ebédelni jártunk! Tálca nélkül nem ismertük fel! :roll: :lol: :lol:

nanica

Megjártuk az uszit! Nagyon élveztük mindketten. :D Brigit bedobtam rendesen a mélyvízbe. Amit a többiek eddig gyakoroltak azt mi ma mind megcsináltuk. Ráadásul ma volt először vízalá nyomás. Kipróbáltuk Brigóval, de csak egyszer, mert nem akartam, hogy örökre megutálja a vizet. Egy kicsit sírt utána, de szerintem csak nagyon meglepődött. :D Mindenesetre utána pancsolt tovább vigyorogva, mintha misem történt volna.
Viszont fázott egy kicsit. 30 fokos volt a víz, egy kicsit vacogott. Utána elmentünk szaunázni és jobb lett minden. :)

Nanica
Mindannyian textil úszónacit használunk. Az usziban lehet kapni és csak ezt fogadják el. Állítólag az úszópelus kienged. :roll:
Egyszer én is találkoztam egy ismerőssel. Pontosabban én voltam ismerős neki. Aztán mikor jól elbeszélgettünk jöttem rá, hogy általános másodikban az osztálytársam volt. :oops: :lol:

Mazsi
Nálunk hirtelen történt a feltérdelés. Egyelőre nálunk is a középső állásban van, de lejjebb rakom, mert ha felállna, akkor így is magasan van. És Lea is nagyon ügyi, úh számíthatsz mutatványokra!
Mi Etyek határában levő parkolóba mentünk. De volt még előtte egy nagyon messzi is. Az tényleg messze lett volna. Persze öltönyben megértem...

Most alszik Brigóca. Jól kipurcant az usziban! 8)

Néhány etyeki kép:
Ilyen finomat ettünk:
Kép
Brigi még lufit is kapott:
Kép
És vettünk neki fa, csigás magasság mércét, amit persze rögtön meg kellett kóstolni :):
Kép
lora7

Sziasztok!

Most írok és utána visszaolvasok!

Talis képeket azért megnéztem, nagyon jók. Most már tényleg remélen én is eljutok odáig.

Meg van nekünk is végre az első fogacskánk, tegnap jött ki végre a hegye. Most nagyon nyügik vagyunk, egyedül a hideg rágóka a jó rá.

Én már jól vagyok, csak picit folyik az orrom még, cica is jól van már. Nem szortyog és már nem piros az orra.

Apa az nincs még mindig jól, már második napja átköltözött a másik szobába aludni, hogy mi nyugodtan tudjunk piheni. Egyfolytában köhög, fujja az orrát. De végre két hét után elmegy orvoshoz.

Na most olvasok.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?