Mi is hazaértünk. Nagyon jól éreztük magunkat! Külön öröm volt találkozni azokkal, akikkel eddig még nem! A sütik nagyon finomak voltak (Mazsi a kókuszosat nagyon sajnálhatod)!
Ria,
Nagyon köszönjük a vedéglátást! Szuper házigazdák voltatok Benivel, bár emlékeztetett a mézeskalácsházas boszira: jól felhízlaltatok bennünket, aztán Beni megpróbált megenni egy-két gyereket
.
Miénk a sapi!!! Hogy mit össze kerestem! Akkor majd a Tupperekkel együtt…
Második üveg (Vigantolt) kezdtük nem rég.
Pénteken még találkoztam a barátnőimmel az Árkádban, és utána „haza” (anyósomhoz, ahol laktunk a terhesség alatt) BKV-tam, és egy pillanatra visszacsöppentem a Sebi előtti életembe, és minden ugyanolyan volt. Érdekes volt arra gondolni, hogy otthon vár a FIAM!
Aztán szombaton céges baba-mama klub, most egy korai fejlesztő, bölcsi szakértő, stb. volt a vendég, majd ha megkapom az összefoglalót leírok egy-két érdekesebb infót, amivel gazdagodtunk.
ÉÉÉÉÉÉS találkoztunk Barbival, Emmával (aki ránk nevetett) és Gáborral a baby outletben. Képzeljétek Laci felismerte Barbit, holott még én sem beszéltem vele személyesen, leszámítva a SOTE terhesoktatás egy szeánszát, ahol már láttuk távolról.
Hogy mit vásároltunk, azt majd szintén elmesélem, de most nem akarok túl hosszú lenni.
Bigsis,
De jó, hogy előkerültetek!
Engem az építkezés érdekelne, hogy hogy ment, mert mi tavasszal kezdenénk.
Roli képét iktatom!
Nanica,
Pedig érdekelt volna a kéziorrszívó, mert ez a másik egy halál Sebi szerint.
Végre pozitív változások! Hajrá.
Szerintem Linusnál sem tragédia, ha kicsit visszavesz a tempóból.
Lora,
Képfeltöltés: egy hős vagy, nagyon köszi. Legkésőbb holnap csatlakozom.
Nekünk most Holle rizskrémünk van, de szerintem fog, úgyhogy lehet, hogy nem most kéne kipróbálni. Sebinek is düllednek a szemei szegénynek, de eddig nálunk is csak a szilva segített.
Timo,
Na tessék, az apák mintha versenybe kezdtek volna a szupiapu címért!
Plusz mellé egy szuperül alvó gyerek. A kiscsalád igazán kitesz magáért a szülinapra készülve!