Anyakati
Daninak mennek a gyógypuszik
Védának nem semmi a súlya, még a végén fogyóznia kell
Gombóc
Tudom, nem vígasztal, de délután nálunk is megy a hiszti
Zsebi folyamatosan enne, de közben fáj is a pocija (a veszett lábhuzogatásból gondolom), így sehogy sem jó neki. Kézrõl kézre jár, mint a stafétabot, egy hete már hullák vagyunk a párommal. Tegnap szegény Timinek is elfelejtettem uzsit adni a nagy felfordulásban. Kitartás (szoktam ezzel magamat is bíztatni), egyszer ezen is túl lesztek
Kangi
Gratula a vizsgához
Nem piskóta, hogy neked még erre is van energiád. Azért azon már meglepõdnék, ha két gyerek mellett is lenne idõd tanulni
Myssnia
Én is mindíg így letörök, amikor elõkerül egy újabb probléma (mostanában biza kijutott belõle
). De aztán szépen sorban minden megoldódik
Beszélj a dokiddal és addig se idegesítsd halálra magad
Franyó
Ez a barátos sztori tényleg haláli volt
Nekem a kedvencem, ami anyukámmal történt még friss házas korában: Vásárlásból ment haza és egy pasi hazáig követte, majd a házuk elõtt megszólította. Randit kért tõle, mondván, nagyon megtetszett neki az anyukám
Anyu angyali mosollyal csak annyit mondott:" Ha a férjem megengedi, miért ne?"
...és már csak a szellõ lengedezett a pasi hült helyén
Zulu
Látom, a tegnapi nap nem tartozott a sikerélményesek közé
Kifurja az oldalamat, mit cenzúrázott a babanet kétszer is
Azért még megpróbálod, ugyi???
Zsuzsi
Zsebi átvette Miki szokását, a digifényképezõre juszt se mosolyog
Újabban csak morcos fotók készülnek róla.
Jók a képek a fiúkról
Andi
Az a fránya szúnyog nem kíméli a babákat sem
Nálunk megcsípi és kész. Nagyobb gond még nem volt belõle
Miszike
Remélem, már túl vagy a mellgyulán
Naggyon tetszik nekem is az a bugyi
Leszter
Én emiatt a nyüglõdés miatt nem megyek kicsi babával látogatóba sehova. Én is csak ideges leszek, ha a gyerek nyûgös, ráadásul úgyis folyamatosan vele kell foglalkoznom, így fel se tûnik a vendéglátóknak, hogy ott vagyok
Nekem legalábbis mindkét gyerekem ilyen anyaközpontú
Norka
Szerintem ilyen légzéskimaradások minden babánál elõfordulnak, csak legfeljebb nem veszik észre. Én bizony, ha letettem Zsebit aludni, nem nézek be a szobába, amíg a bébiõrzõn meg nem hallom a hangját. Szóval lehet, hogy felelõtlen anya vagyok, de így legalább ezen nem parázok.
Remélem, többet nem ijeszt rád Jazi
Lányok, valaki intézkedjen már, hogy legyen hûvösebb, mert egész nap ki se merészkedünk a házból
Tegnap amúgy is extra hisztis napunk volt, váltott gyerekvígasztalással múlattam az idõd. Igazán jöhetne már egy-két jobb nap is
Végül itt egy éhes gyerek
üdv
Momo