Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kacika! Nagyon örülök, hogy minden rendben a babóval, szép nagyra megnőtt! Álmos nem vagyok, csak amennyire eddig is voltam. Majd meglátom, hogy ha itthon leszek, mennyit fogok az ágyban lustizni.

Luca! Várjál még pár napot, hátha lesz az teszt még csíkos! Egyet értek Jucával. Hogy csinálod?

Lina! Én sajnos szkeptikus vagyok a fogyást illetően, mert hányingerem, émelygésem sehol sincs, tehát nincs, ami visszavetné a táplálkozásomat egy kicsit. :roll: Ja, és új kedvenc van: a mustár. 8) Ma egy egész tubussal megettem (a nagyobbik fajtából)egy pár virslihez. Szigorúan kenyér nélkül. 8)

Anna! Lőj el egy tesztet. Csodák igenis vannak!

Kislibus! Még nekünk is ezt tanították a suliban, hogy úszni Canestenes tamponnal lehet, de én mondjuk nem mondtam senkinek. Mivel viszont az úszás kifejezetten ajánlott a terheseknek, így biztos van valami megoldás erre. Majd megkérdezem a dokit hétfőn, hogy ő mit ajánl. A Floragyn kúpról még nem hallottam.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Luca! Most látom csak, hogy piri itt van. :cry: :cry:

Kép Kép
montana

Piri...mindig eljön
nálam még sehol, de nem tesztelek, Monti.
ALig másfél hónapja volt a transzferem, sztem az lehet az ok. Egyébknt sem érzek semmit, amit a terhességnél éreztem: cicifeszkó, álmosság 8)

Voltunk megint Kajlánkkal kirándulni.... Kifogyhatatlan energiái vannak! :shock: :lol: :roll: :shock

pusza! :) a

akartam küldeni Pireneusi=piri képet, de nem sikerült feltöltenem!!!Sztem túl nagy lehetett...
madaran

Itt van megjött Pirinéni, hogy jöjjön-e, sose kérdi...ez csak úgy kínomban eszembe jutott.Kezd megzuttyanni az agyam.
Vendég

Nincs igazság Luca! Borzasztón sajnálom!
Vendég

Grönland, ez nem igazság kérdése.Így jár, aki nem tud szálmolni...legközelebb ügyesebb leszek.
Vendég

LUCA SAJNÁLOM. EZEK SZERINT MÁR NEM LEHETEK A TOPIC JÓ SZELLEME :(
Vendég

Meg írni sem tudok, most látom. :cry:
Nati, másnak még lehetsz a jó szelleme...attól, hogy nekem nem jött be, másnak bejöhet.Sőt, remélem, be is fog.
Vendég

Luca!

Sajnálom, és azt is, hogy nekem lett igazam a pét illetően.

Köv. hónapban próbálj meg lh tesztelni, és fogd hadra apát!!! :lol:

Azért ne roskadj magadba!

tjuca

Montana!

A mustár nálam is favorit volt. :twisted:

tjuca

Juca, most is lh teszteltem...
Vendég

Feldobod a görbéd? Holnap megnézném. :-)

Jó éjt lányok!

tjuca

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 37600_.png

Azt hiszem, elkapkodtuk a dolgokat. :cry:

Jó éjt!
Vendég

Jaj, Lányok, mégis van még egy kis remény! :lol:
Úgy látszik, pirike csak benézett tegnap, aztán érezhette, hogy hogy hova kívánom, mert azóta nem jelentkezett.
És fájnak a melleim, eddig is fájtak egy kicsit, de most jobban.A hőm nem esett le még igazán...
Reggel 5-kor 36,8 volt,( ez nem túl jó), 6-kor meg 37, ( ez jó )...

Úgyhogy még mindig drukkoljatok nekem egy kicsit légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

Ilyenekre gyúrunk...
Vendég

Sziasztok!

Férjem elment dolgozni, kisfiam visszaaludt így szusszanok egyet itten...

Luca!!!!!! :D
Tegnap amikor irtad, h valamiféle barnácska van, irni akartam, h az még "jó" is lehet...Erre este olvasom, h piroska....nem akartam butaságot irni, de örülök, h csak szórakozik piri. REMÉLJÜK A LEGJOBBAKAT!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Csodaszép a szivárványod!! Nem tudom Ti hogy vagytok vele,. de nálam a színes ív az égen valahogy jót jelent. örömmel tölt el....persze ismerem a bibliai történet is, lehet, h emiatt. Ezzel csak azt akarom mondani, -lehet, h butaság-, de úgy érezem jót jelent......

Vera!
Ide bárki jöhet, örömmel fogadjuk, noha jobb lenne, h kevesünknek lenne angyalkája. De ha már megtörtént, itt barátokra lelsz!! iriggyellek a fiaidért, sok boldogságot Neked. 15 éve én is 5 gyermekről álmodoztam, jóanyám ki is nevetett :D :D
Képeket lécciiiiiii! :D

Anna!
Ha átküldöd a feltetennivalót emilre, lekicsinyítem és visszaküldöm szívesen!!!
Birsalmalekvár is van, de receptet nem ismerek.

Kislibus!
Jó hétvégét Nektek!!!!!!!

Juca!
Kinga szuper csaj, -bocsi érte-, de imádom őt!! :lol: :oops: :D
Ábel most kapott építőkockát azzal játszik bőszen. Ő is változtatja a hangszínét, kiabál, sikít mindezt röhögve...teccik neki a hangja.....

hisztivel mi a helyzet?????

Mimi!
Olyan klassz képeket teszel fel!! naggyon teccenek!!!!!
ITT MINDENKI KEDVES TAG, NINCS MEGTŰRT SENKI!!!!!!!! :P Téged is nagyon szeretünk!!!!!!!!!!! :)

(én a piri második napján sima tamponnal úszkáltam a tengerben-lehet, h hiba volt??!! )

Kacika!
Megértelek, néha nagyon nehéz a családtagokkal, bár én könnyen beszélek mostanság erről.... A napokban beszóltam anyósnak, kicsit megbántam, de Bence szerint nem volt baj......(folyamatosan panaszkodik, csak a rosszat hajtogatja egész nap én meg megkérdőjeleztem, h csak rossz lenne minden. Mire Ő kérte, h soroljak jót..megtettem...)

Montiédesanya! :D
Mustár????? érdekes!!! egészségedre!! Rókakoma nem törvényszerű... Nálam a szagok okozták a legtöbb kellemetlenséget, amiatt szédelegtem az eljén.

Velem nem tudom mi van, második napja fájdogál a hasam-hátam.. Lehet, h felfáztam és csak most jön elő????? Mostanában volt PÉ is, meglátjuk mi lesz.....

Boldog 7végét Mindenkinek!

Kép Játék

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Luca!!!!

AKKAROM ŐKET MOST AZONNAL!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

megőrülök annyira aranyosak!!!!!!! kell nekem és kész!!!!!!!!

NEM VAGYOK IRIGY, LEGYENEK VALAMENNYIÜNKNEK ILYEN ARI BABÁI :!: :!: :!: :!: :lol: :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Nagyon aranyos Ábel!!!
És igazad van, tényleg Kinga szuper csaj, de szerintem ezt a szülei nevelésének is köszönheti.Nagyon tetszik, ahogy Juca csinálja a dolgokat!

És a többiek gyermekei is nagyon aranyosak, ennyi szép gyerkőcöt öröm látni!

Tehetnétek fel több képet a gyerekekről, olyan jó látni őket!

Meg persze kutyiról, cicáról, akinek az van, mert tudom, hogy akinél még nincs baba, ott a kutyi és macska körül forog a világ, és ők is hozzátartoznak a család életéhez.Legalábbis nálunk a kutya nagyon igényli a törődést.

Én is hiszem, hogy a szivárvány jót ígér!Azért fényképeztem le tegnap.

Egyébként nekem az is fura, hogy még mindig párfányokat látok, pedig már réges-régen nem kellene...és a sok izgalom ellenére is olyan lelki békét érzek, amilyent már régóta nem éreztem.Mostanában borzasztó feszültség volt bennem, és most nincs semmi.
Lehet, hogy csak ez a gyönyörű idő teszi.

Most annyira reménykedem megint, egyszerűen kell, hogy sikerüljön!
Egyébként nagyon optimista vagyok ám, már réges-régen megcsináltam a várandós vonalzómat, csak a mensi idejét írom át mindig az aktuálisra.
:lol: Sőt, kettőt is csináltam, csak még nem tudom, melyik tetszik jobban.
Vendég

Luca!

Nekem is volt 1 napos vérzésem, mint már irtam, és akkor letettem a babáról. És most ITT VAN és 7 hónapos lesz a jövő héten :lol: !
Vendég

dobni akartam egy képet róla, de nem megy
Vendég

sziasztok!
Mit főztök ma???

Zsu!! :lol: :lol: hogyan is kell átküldeni?a fotót? Priviben??

Luca :lol: :lol: :lol: drukk-hegyek :shock: :shock: mennek!!

egyébként én is pont ilyen ikrekre gondoltam....Benevezek!!! :roll:

a
madaran

Veeerrrrrrrraaaaaaaaaaa :!: :!: :!: :!:
csuda édes fiaid vannak!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
én is akaroooookkkkk!
madaran

Sziasztok!

Vera! Nagyon jó fejek a srácok, de már nagyok. Tényleg kellene melléjük egy kis hugi. :lol:

Anna! Nálunk a mai menü csirkepöri dödölével. Grönland, megy neked a dödöle? Felétek ez nagyon népszerű étel. Én is a férjemtől tanultam.

Luca! Nagyon szorítok! Nehogy már én legyek az egyetlen új kismami! Már szinte szégyellem magam. :oops: :lol:

Zsuzsu! Hátha a pé miatt fájdogálsz! :wink:

Mi most megyünk kirándulni. Majd este jövök.

Kép Kép
montana

Kép [/img]
Vendég

úgy látszik sikerül :)
Szóval ő a legkisebb fiam
Vendég

Sziasztok!

Na jó, átkacsintok.
Régóta olvaslak titeket. Remélem nem haragszotok, ha ide is írok kicsit. Két éve éltük a fiatal házasok napjait, gyerektervezésig nem jutottunk, de egyszer csak úgy gondoltam (kíváncsiságból), most nem védekezünk. Meg voltam lepve, hogy késett. 32. napra teszt kiértékelhetetlen. Kb. 35. nap egyértelmű pozitív. Nagyon örültem, futottam vele apához, vigyorgott. Repkedtem ezekben a napokban, beleéltem magam, mi lesz, hogy lesz (erről majd máskor mesélek). Pár nap múlva egy kis barna, gondoltam biztos természetes dolog. Másnap reggel betoppantott piri. Azt a pofáraesést. Szomorú voltam, de nem lettem nagyon depis, mert nem terveztük és gondoltam elég esélyünk lesz még.
Hát itt tartunk. Tavasz óta tudatosabban készülünk rá. Készítettek 3. napi hormonprofilt, az rendben volt. Nekem volt tini koromban egy méhkürt eltávolítás, ami kicsit csökkenti az esélyeket. De a doki szerint az sem kizárt, hogy arról az oldalról sikerüljön a másik oldal segítségével.
Két hónapra kipróbáltam a hőmérőzést, elég szép szabályos görbéim voltak. Azóta viszont a pé-t egyértelműen látom (remélem azt). Lehet, hogy korábban én nem figyeltem rá, de most majdnem szabályos vérzésig fajul a dolog. A mucus is egyértelmű, ja meg a kedv.
Most épp a nyári lazítás eredményét próbálom ledolgozni és az lenne a kérdésem (Montana?), hogy a futás mennyire mehet főleg a ciklus 2. felében, illetve ha baba foganna? Most kb. 100-150 pulzus között kocogok 4-5 km-t alkalmanként, nem túlhajtva, hanem jólesően. (Nekem van egy szupi fitnessfelsőm.) Ha nem jutok el futni, kazira szoktam tornázni, azon nincs túl kemény has. Le kéne állnom ezzel, vagy belefér? Ti mit tennétek?

Üdv,
lilia

Kép
lilia

Szia Vera

Igen azt szokták mondani, hogy csókos szájú :P !
Látom neked sem adatott meg egy kislány még....
Nekem is 3 fiam van, de mi már nem szeretnénk több babát :( . De én mint a topik jó szelleme néha felbukkanok és bejósolok egy babát valakinek (most épp Luca van soron :D )
Neked is csodás gyermekeid vannak!
Vendég

Zsu!

Megzabálom Ábelt, ez a gyerek nagyon huncut! Ne sértődj meg, de még a szeme sem áll jól! :lol:

Vera!

Tisztára, mint az orgonasípok! :lol: Nagyon szépek!

Nati!

Na igen, a tied egy tünemény! :lol:

Monti!

Az valami gombóc, ugye? Mi ide csak bevándoroltunk, Győr környékéről költöztünk! Nálunk a nokedli a menő! És a mai menü is, csirkepörivel! :lol:

Luca!

Nagyon szorítok neked és ez a nyugalom nagyon jót fog tenni! Olyan jó volt olvasni a soraidat, végre nem a depis Luca írt! :wink:
Vendég

Kép
itt van még egy, de nem untatlak már vele benneteket
Vendég

Sziasztok!!

Anna!
Emilben küldd át a képeket, címem itt van a vonalzóim alatt!
Én gulyáslevest főztem (vettünk elő a fagyasztóból marhagulyást és abból lett leves). Mellé meg fornettis sajtos pogi, szintén a fagyóból.

Luca!
Köszi a dicsit, Nekem Ő a legszebb, legokosabb.....
Szerintem a siker nem azon múlik, h felteszed-e a vonalzót vagy sem... Én is feltettem, még akkor is, ha csak esetleg sokára jön a tesó.
Akkor már ketten vagyunk szivárványkedvelők :D :D :D :D

Vera!
Gratulálok!
Hogy birsz Velük???????? Ők is várják a hugit??? Bazsi igazi csibészke :lol: :lol: :lol:

Montiédesanya!
Jó kirándulást Nektek, csodaszép az idő!! Mi is sétáltunk egy nagyot, erre Ábelem hempergett egy szépet..tele lett a ruhája szúrós vacakkal, így vehetem elő e vegyészcsipeszemet, h kiszedegessem. ááááááááááááááááááááááááááá

Nati!
Csodaszép!! Lécci képeket mééééééééég és vonalzót is kérlek!! :D :D Nem untatsz!!!!!!!!!!!!

Lilia!
üdv itt!
Mindenkinek megvan a maga története. Lehet, h lazítanál könnyebben jönne a babuci...
Folsavat lehet szedni, a mozgás sem árthat. Tudod azt mondják az okosok, h az orvosi vizsgálatok nem helyettesítik az összebújást....khm, khm...... :oops: :lol:

Grönland!
Nem sértődök, meg , dehogy! Sokan mondják rá és nagyon igaz. Remélem a vagánysága a javára válik. Azt látjuk, h nem fél semmitől, nem az a visszafogott gyerek, de talán nem is vakmerő.

Juca-Luca!
nagyon nehéz a gyereknevelés-legalábbis nekem-, erre nem lehet felkészülni. 10 éves bébiszitteri tapasztalattal is vannak nehézségek,. Számomra a net-TI!!!! nagyon sok erőt -tanácsot adtok. Köszönet érte!

Csajok!
Ugye van az a szabály, h a várandós anyukának nem szabad felmondani a munkahelyen. Tudjátok, hogy mit tesznek egyes munkáltatók?? Éves szerződéseket kötnek és azt hosszabbítgatják. Aki várandós, azzal nem hosszabítanak. Nem tudom erre van-e jogszabály, mert ez egy kiskapu...........

Lépek, lassan férjecském is hazaér, Ő Ábelezik, én meg porszívózok. Puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jaj, de nagyon aranyosak ezek a fiúcskák!

Vera, szerintem Peti hasonlít a legjobban Rád, nem?

Nati, tényleg a ficskádról nem lehet majd levakarni a csajokat!

Nekünk ma még volt székelykáposzta.Holnap húsleves lesz, meg sült pipihusi.
Én nagyon gyakran csinálok csirkepaprikást nokedlivel.Nálunk is nagy sláger.

Lilia, üdv nálunk, jó helyre kerültél!Szerintem egy laza kocogás nem árt, ha amúgy minden rendben van.Ha meg akar tapadni, biztos megtapad.De ez csak az én véleményem, annyira nem értek hozzá.

Sajna visszatért piri. :cry: Hogy maradt volna ahol volt!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Luca...nagyon sajnálom! De nem csüggedünk!

Nati, azok a szopópárnás szájak! :D

Vera, le a kalappal! Én a 3 fiúval is soxor megdöbbentő tekinteteket gyűjtök be, de Ti... :wink:

Zsuszu! Te ne itt lógj, anya! :x Gyerünk gyereket csinálni! :lol:

Olyan jót teniszeztünk reggel az urammal!
Gyönyörűen sütött a napocska!! Nagyon szép helyen van a pálya, csodás színben pompáztak a bokrok, fák!
Imádom az őszt!

További hallucinációim: érzékeny cicik, alhas feszülgetés...

Este színházba megyünk, de jó! Megyek szépítkezni!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Most jöttünk haza a kirándulásból, sétálgattunk egy kicsit a Normafa erdős részén. Odafelé nagyon jó, mert lejtő, na de ugye onnan vissza is kell jönni. :roll: Szóval kifáradtam.

Lilia! Szerintem a futás nem akadálya, hogy megtapadjon a baba. Nekem ebben a hónapban a méh nyálkahártyám is vékony volt, futni is jártam, sőt egyszer még fallabdázni is elmentünk, mégis megtapadt. Viszont még nem teszteltem, de futni már nem tudtam, annyira fájt a mellem, tehát ez volt az első tünet a babásodásra. Csak akkor még nem akartam elhinni. (Most se nagyon :lol: ) Szóval szerintem nem kell abbahagynod. Persze nem megszakadásig kell csinálni, csak hogy még kellemes legyen.

Luca! :cry: A héten már másodszor. Ezt a szívást! :cry: Na de a jövő hónap a tiétek lesz! :lol:

Kép Kép
montana

Luca!

Ó, hogy kapná be! Ezt a szemétséget! Én akkor is igazságtalannak tarom! Az egy dolog, hogy nem kaptátok el, nem erre gondoltam, hanem a sors igazságtalanságára, hogy oda ad, ahová nem kéne, ahol meg várják, oda meg nem!

Mimi!

Első szabály: NEM FIGYELJÜK A TÜNETEKET :!:
Vendég

Sziasztok!

Luca!

Megnéztem a görbéd, és én a pét a 13. napra teszem (vagy a 14-re). Úgy meg pont kijön, hogy a 14. nap jött piri a pé után. Én úgy tudom, hogy ha az ovuteszted a leginkább erős, akkor kell huncutkodni, és a rá következő negatív ovus napon. Vagy ha két nap is +, akkor mind a két nap, plusz az utánuk jövő negatívon. Fárasztó mi? Bár így akkor a 10,11,12. nap lettetek volna együtt, és a pé meg a 13-on...
Ha viszont ez atombiztos ez a 26 nap, akkor nálam a 11,12,13 lenne a nyerő. (Elméletben) :mrgreen: Gyakorlatban meg csak a nyelvem lógna, vagy szuszognék nagyokat.

Én egyébként csak most rendeltem tesztet, tehát a kibicnek semmi sem drága! :twisted:

Bocsi többiek, de nem volt időm átolvasni senkit, ajd hétfőn igyekszem pótolni. :wink:

tjuca

Juca!

Nem tudod mibe vágod a fejszédet! :lol: Én annyit szívtam az elhával, mint állat! 4 napig volt pozitív, ma már szerencsére nega! De úgy megijesztett, hogy valami nincs jól a hormonjaimmal! Remélem neked bejön! Asszem többet nem használok, sok felesleges izgalomtól kimélem meg magam!
Vendég

Sziasztok!!

Mimi!!
Mennék Én, de az uram dolgozik. Remélem mostmár hazaér és akkor...........khmmm, khmmmm :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Én is szeretem az őszt, de a tavaszt is........

Monti!
Örülök, h jól sikerült a kirándulás! Én is sokat jártam a Normafához, imádom a kilátást.. (na meg ott van egy kutatóintézet, így munkaügyben is gyakran látogattam arra..)

Hiányzik már Bp (febr-ban voltunk legútóbb), de valószínűleg októberben megyünk két napra. A férjem továbbképzi magát, mi meg csavargunk :D :D

szép éjszakát Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Montana,
nekem sem volt egy db hányingerem sem, semmi, mégis fogytam. Egyszerűen valahogy ez a pco dolog úgy működik, hogy ha a szervezet saját hormonhatásai ki vannak küszöbölve (nálam fogamzásgátló, és terhesség volt ilyen), akkor valahogy működök, és lefogyok. Remélem nem írtam nagy hülyeséget..., de valahogy így van :oops:

Na nekünk nem tudom, hogy lesz tesónk, apa már megint elaludt. Normális ez egy 37 éves férfinál, hogy a legkisebb megterhelésre kidöglik? Komolyan, néha olyan kiábrándító. Én már ugyanúgy dolgozom, ahogy ő, nem csak a munkahelyemen, háztartás, Lili, és valahogy még mindig bírom. Na mindegy, de ilyenkor úgy elkeseredem. Itt horkol a fotelban, legalább feküdne le :twisted:

Vera,
aranyosak a fiaid, és részemről gyere bátran :D . Én sem régóta vagyok itt, és tök jó kis társaság ez itt szerintem.

Luca,
a pü-t előbb írtam, mint ahogy itt olvastam, úgyhogy utolsó kérdés sztornózva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hali!

Kicsit kilógok a társaságból, mert én nem úgy éltem meg, mint ti. Viszont itt mindenki olyan jókedvűen, izgalommal várja a jövőt.

Montana
Először is gratulálok! Milyen kis huncutul meglepett, pedig nem nagyon bíztál.
Mielőtt elindultunk bekukkantottam a netre futás ügyileg, de csak a nesze semmi fogd meg jól volt. Úgyhogy sétával egybekötött laza kocogás lett belőle. De körvonalazódott, hogy hogy is lesz, 2 km-nél nem megyek messzebbre. A ciklus első fele mehet normál menetben.

Linácska
Vannak ilyen típusú emberek (az enyém is). Nekem is felfoghatatlan, hogy lehet ennyit aludni. Talán a vérképpel is lehet valami. Meg hát ne felejtsük el, hogy minden pasi pasi.

lilia

Kép
lilia

Sziasztok.
Lányok úgy néz ki hogy nekem nem sikerült most sem. :cry: :cry: :cry: a hőm szerintem jó még de iszonyatosan alacsonyan van a méhem és nyitott és barnázok meg vérzek. Ha ez tényleg mensi akkor én most nem csinálom tovább. Egyéb okokból. Ezt most nem részletezném. Csak az a furi hogy nincsenek mensi fájdalmaim.
De azért itt a mai hőm.
Kép

A fiúkkal nagyon nehezen bírok főleg hogy a párom is úgy viselkedik mint egy gyerek. hisztizik örökké.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!!!

BÍZNI,BÍZNI,BÍZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vera :lol: :lol: Nati véleményét osztom... még lehet valaki odabent!!

Zsu :lol: megprószálom pirit=Pireneusokat átküldeni...

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!
Nálunk süt a napocska! :lol: 8) 8) :lol:

anna
madaran

Jó reggelt!

Hát nem gyönyörű ez a nap? Az én kis Hamiltonom... :lol:
Nem láttátok tegnap a négyesikreket? Olyan megható volt... Klaudia is csak hápogott.

Vera
Drukk! Hátha. Barátnőm mindig azt vágta a fejemhez, mensi nem kizáró ok.
A fiús anyukák mindig olyan vagányak. Van benne kihívás. :)
Valakinek tartani kell a frontot és nagyon hasznos munkát végzel! Nincs hiába. Néha mondjuk nem árt odapirítani. :wink:
Nálunk elég egy hisztis a családban, neki más eszközei vannak :)

Zsuzsu
Van benne valami. Tavasszal görcsöltem rá nagyon. Miután nem tudtam mit tenni, megadtam magam. Nyugodtabb vagyok.
Most apa lesz nagyító alatt. Egyébként lányra gyúrunk. Nem olyan könnyű :)

Mimi
Hátha együtt sikerül :)

Luca
Nincs most remény? Hajrá következő! Lazíts egy kicsit.

lilia

Kép
lilia

Sziasztok!!

Linácska!
Én sokszor éreztem azt, h hagyom pihenni a férjem, hiszen dolgozik, de aztán rájöttem igenis mi asszonyok is kivesszük a részünket. Szerintem beszéljétek meg, esetleg egy vérképellenőrzés jól jöhet.
Én nem vagyok szívbajos, ha megkívánom emberem, egy kis előjátékkal felkeltem, persze nem haragszik, sőőőőőőt :oops: :oops: :oops:

Vera!
Én megtanultam, h örülök, annak ami van és nem görcsölök. Jön amikor jönni akar. Ne add fel, de lehet, h a pihenés segítene. Szurkolok!

A férjem ma is dolgozik, egy adagot már kimostam, most séta a kölökkel. Itt is süt a Nap! :D

Anna!
Így sikerült:

Kép Pireneusok

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csajok!

Most nemrég jöttem rá, hogy nem vagyunk összenőve a másikkal. Ketten ezt nem olyan könnyű. Tegyük a dolgunkat és ki ne hagyjuk amire szükségünk van. Ezzel nem veszítünk semmit, csak ellenkező esetben az egyéniségünket. Így leszünk kiegyensúlyozottak.
Ezt csak azért írom, mert Zsuzsu tök jó, hogy nem hápogsz a pasi után, hogy dolgozik, hanem csinálod a dolgod. Most már én is alig várom, hogy "felszabaduljak", csak láb alatt van :lol: Ha külön vagyunk, persze emészt a hiánya :)
Jólvanna, én még csak itt tartok. :)
(remélem nem voltam túl sok :-x )

lilia

Kép
lilia

Köszi Zsu!!!
Szóval, ez lett volna
Piri a magasból 8) 8) 8) 8) :wink:
a
madaran

Sziasztok!

Piri úgy tombol, ahogy még soha.Asszem én feladom.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?