Sziasztok!
Férjem elment dolgozni, kisfiam visszaaludt így szusszanok egyet itten...
Luca!!!!!!
Tegnap amikor irtad, h valamiféle barnácska van, irni akartam, h az még "jó" is lehet...Erre este olvasom, h piroska....nem akartam butaságot irni, de örülök, h csak szórakozik piri. REMÉLJÜK A LEGJOBBAKAT!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Csodaszép a szivárványod!! Nem tudom Ti hogy vagytok vele,. de nálam a színes ív az égen valahogy jót jelent. örömmel tölt el....persze ismerem a bibliai történet is, lehet, h emiatt. Ezzel csak azt akarom mondani, -lehet, h butaság-, de úgy érezem jót jelent......
Vera!
Ide bárki jöhet, örömmel fogadjuk, noha jobb lenne, h kevesünknek lenne angyalkája. De ha már megtörtént, itt barátokra lelsz!! iriggyellek a fiaidért, sok boldogságot Neked. 15 éve én is 5 gyermekről álmodoztam, jóanyám ki is nevetett
Képeket lécciiiiiii!
Anna!
Ha átküldöd a feltetennivalót emilre, lekicsinyítem és visszaküldöm szívesen!!!
Birsalmalekvár is van, de receptet nem ismerek.
Kislibus!
Jó hétvégét Nektek!!!!!!!
Juca!
Kinga szuper csaj, -bocsi érte-, de imádom őt!!
Ábel most kapott építőkockát azzal játszik bőszen. Ő is változtatja a hangszínét, kiabál, sikít mindezt röhögve...teccik neki a hangja.....
hisztivel mi a helyzet?????
Mimi!
Olyan klassz képeket teszel fel!! naggyon teccenek!!!!!
ITT MINDENKI KEDVES TAG, NINCS MEGTŰRT SENKI!!!!!!!!
Téged is nagyon szeretünk!!!!!!!!!!!
(én a piri második napján sima tamponnal úszkáltam a tengerben-lehet, h hiba volt??!! )
Kacika!
Megértelek, néha nagyon nehéz a családtagokkal, bár én könnyen beszélek mostanság erről.... A napokban beszóltam anyósnak, kicsit megbántam, de Bence szerint nem volt baj......(folyamatosan panaszkodik, csak a rosszat hajtogatja egész nap én meg megkérdőjeleztem, h csak rossz lenne minden. Mire Ő kérte, h soroljak jót..megtettem...)
Montiédesanya!
Mustár????? érdekes!!! egészségedre!! Rókakoma nem törvényszerű... Nálam a szagok okozták a legtöbb kellemetlenséget, amiatt szédelegtem az eljén.
Velem nem tudom mi van, második napja fájdogál a hasam-hátam.. Lehet, h felfáztam és csak most jön elő????? Mostanában volt PÉ is, meglátjuk mi lesz.....
Boldog 7végét Mindenkinek!
Játék