Sziasztok!!!!
Nem is tudom hogy kezdjem,(azt leszamitva hogy delelott tobb mint egy oran at irtam Nektek,es huss elnyelte a gep.Aztan rohannom kellett es csak most tudok irni)Szoval csak azt szeretnem mondani,hogy kimondhatatlanul rendesek vagytok!!!!!Komolyan meghato volt olvasni azt a sok kedves mondatot amit irtatok nekem!!!NAGYON KOSZONOM MINDENKINEK!!!!
Igazabol mindenkinek kulon szeretnek irni,de nem biztos hogy meg ma be tudnam fejezni(ellentetben a zongorazassal,baromi lassan tudok gepelni
)Azert megprobalom...
Martikam!!Szuperek a kepek es naggggyon jo a frizud!!!Szep a pocak is es nagyon irigyellek,nem csak azert mert (ellentetben velem) most nem kell behuznod.
Sajnos en csokiA zabalo lettem es hizom mint egy kismalac.A gyerekek valtozatlanul gyonyoruek,es hat Szoni fantaziaja ugye mar a mi szuterenunkben is kiderult.Ott is valami nagyon titkosakat jatszadoztak.Olyan edesek!!!
Julcsi!!!Akkor szerencsere ugy tunik megusztatok a nagyobb takonykorokat!!!Hurra!!!Annyira tunemenyesek a ,,kolkok''es olyan viccesek vagytok a kepen,mert szerintem Dorka tiszta Arpi,Livi meg Rad hasonlit nagyon,es pont igy pakolasztatok be Oket a hordozoba.Amit mellesleg nem lehet semmi gyerekestol egyutt cipelni!!!
Ibolya!!!Mi is mostmar lassan arra vagyunk legjobban hogy babaskodasban legyunk sikeresek.Jocskan atertekelodik az ember elete es gondolkodasa.Azt hiszem ennel szebb dolog nem is lehet.
Ugy latom valaki mar adott tanacsot haj ugyben.Ugy emlekszem annak idejen egyik baratnomnek volt ilyesmi a suliban.Ha minden igaz es jol emlekszem samponcserevel megoldodott.Lehet hogy valami nagyon termeszetes alapanyagut kellene hasznalni egy ideig.
Barbi!!!
Szepszemudnek nem igazan ertem a szemproblemajat.Illetve az orvost,igaz lehet hogy azert mert az elozo oldal legveget mar nem tudtam elolvasni.Ha jol ertem azert akarjak vizsgalni,mert Neked volt gondod gyerekkorodban
?De ,bocsi lehet hogy pont a lenyegrol maradtam le.A kedvemert(lassabb agyam miatt)leirnad meg egyszer mi is van pontosan???
Evi!!!
Annyira jo hogy Samu ilyen nagyon szereti a bolcsit,gondolom ez Neked is nagyon megnyugtato erzes
Es jo lehet sok gyerek tarsasagaban tolteni a napot,plane ha ilyen helyesek a gondozonok is.Szoval az egyetem beindult.Ne haragudj,de nem emlekszem pontosan milyen targyat tanitasz?En is imadok tanitani es neha szoktam is Denes helyett amikor sok az utazasa.Most 1 ev szabit vett ki a sok koncertje miatt,de olyan jo erzes volt par nappal ezelott amikoris odajott hozzam is az egyik novendeke hogy ugye hivhatnak engem is,mert szeretnenek nekem is jatszani.En imadom ezt a korosztalyt(18-23ev korulig) az osszes problemajaval egyutt.Tudom hogy mas egyetemeken sok diaknak tartotok egyszerre eloadasokat,de gondolom ott is kialakulnak kotodesek.
Zsuzsi!!
Mar akartam eddig is irni,milyen erdekes emberke vagy.Sokszor az az erzesem hogy annyira figyelsz rank,reagalsz mindig az aktualis dolgokra,magadrol pedig nagyon keveset irsz.Ez nagyon szep es ritka tulajdonsag foleg manapsag,de hidd el nagyon kivancsian olvasnank reszletesebben is a mindennapjaitokrol.Sot az is erdekelne hogy van a novered.Remelem sokkal jobban es egyre jobban!!!
Zsu!!!
Akkor kicsi lanyod is elvezi a bolcsit!!!De jo!!!Annyira jo ilyen elmenyekrol is hallani!!!A szerelem meg tartson jo sokaig!!!
Edith!!!
Lanykadnak gyonyoru a frizuja(persze nem csak az hanem az egesz gyerkoc ugy ahogy van)es O mit szolna a fodraszkodashoz???Meg tudod mar Vele beszelni?Egyebkent a gyerekkori kepeimen nekem is szoke gondorkes hajam volt,aztan ugy 4 eves koromra bebarnult es kiegyenesedett a vagasoktol.Ez azt hiszem elkerulhetetlen,es igazad van hogy talan jobb ha mar most erositeni akarod a vagassal.
Lenne egy kerdesem,talan tudsz segiteni...Bartok dalokat jatszom es(nepdalok Erdelybol is)es van egy szo amit nem ertek.Kordovan
Mi az a kordovan?Ugy szol a ondat:A timarok kordovannak keszitettek vona.Elore is koszi a segitseget.
Timi!!!
Remelem mihamarabb megjon az eredmeny Zsoltikarol es valami esszeru megoldast lehet talalni majd a fejlesztesre.Azert azt Te is tudod hogy az orvosok velemenye nem 100 szazalek,igy barmi is az eredmeny nem biztos hogy teljesen komolyan kell venni!!!Ugyhogy ne izgulj!!!
Edit!!Remelem Virag jobban van!!!Azert
mar az is jo hogy tegnaop ejjel nem volt laza!!!
Remelem ma jobban is alszik!!!
Andi!!!VALTOZATLANUL NAGYON HIANYZOL!!!!!!!!
Remelem mindenkinek irtam.Most megyek mert kivettem egy nagyon izginek tuno DVD-t es jo lenne meg ma megnezni.Majd holnap beszamolok,meg sokmindent szeretnek meg Toletek kerdezni,majd holnap irok.Jo ejt,puszi mindenkinek!!!