Beuka: nyugi, nem lehet, folyton a neten logni, és nem egy forumon
örülünk, hogy most tudtál jönni
Botinak Boldog Hófordulót!!!!
Kaja és alvás MAJD idovel rendbejon! Nyugi!!! Semmit nem rontottal el valoszinu, csak most ilyen korszakban vannak
Nálunk most ujabban ujra a pépes a slager, abbol tobb bemegy... mostanaban kezdjuk kicsit kinalgatni mi kajankkal is. Persze darabos is siman lemegy, csak nem sok
Babatejet is kiprobalhatod, vagy mi tejpépet-gabonapépet szoktunk vacsira, vagy gyumolcsos fozit... De hidd el nem a kaja miatt kel este, csak most ilyenje van, és kész. Majd elmulik.
Nálunk már nagyon sok kelés volt éjjelente, aztan egyik naprol a masikra lett egy kelés éjjel és nem több, majd ujra visszacsusztunk a két kelésre, de ezt most tartja
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, leesett, mar majdnem megkerdeztem miert kékek a kékek
de megvan
:D
Linda: most a napokban szinte minden csak rola szolt, se nem mosogattam, se nem főztem csak ott voltam a kozeleben -foga jon (bar lehet en is lusta voltam
) Ha porszivozok, azt szereti nezni, de két szoba kb a turokepessege... és a konyha-eloszoba-wc már nem mindig jon ossze felmosas már nehezebb, bár van, hogy azt is erdeklodve nezi... van, hogy belemaszna a vodrombe... (beteszem hintaba ilyenkor). De utalom, ha pl az eloszoba kimarad, és onnan viszem be a szoszmoszt a szobaba
Fözni szinte csak neki szoktam... néha, nagyon néha csinalok valamit magamnak. (ha nem tudtam kiporszivozni a konyhat.. akkor nem szeretek en se kimenni, mert utanam jon, és szedi ossze a koszt--22-es csapdaja). Amugy egy ideje szerencsere már ott is elvan, a konyhaban. Bár multkor beultettem etetoszekbe egy kiflivel
Most leginkabb még a furdoszoba, szennyes szetvalogatas a mumus -szetturja a ruhahalmomat, és intenziven unatkozik
Viszont! a héten kaptam windcolor kepet az ablakra, és ezen felbuzdulva sikerult a nagy erkélyajtot, ablakaival megtakaritani... És nagyon elvezte a műveletet. Igazabol nem tudom, miert nem tudom tole rendbentartani a lakast, De nem tudom!!!
Pedig szereti ha valamit csinalok, és ő is "rosszalkodhat" kicsit körülöttem
((Sajna, nem hiszed el, de ket napja a hordozojaban etettem, mert oda nem jutottam, hogy a konyhat rendbetegyem, és az etetoszeket letakaritsam, a buta morzsaitol))nem ezt le sem irtam, ez szornyu
Pedig nincs nagy igenye, csak legyek a kozeleben, de van, hogy magtol otthagy, kimegy az eloszobaba, konyhaba, erkelyre.... és megtud lenni nelkulem is... jon-megy. De most a foga fajt.. meg extra anyas lett a napokban-buuuuujik.Jo erzes
És a jatekait mind-mind unja (benne a haz tartozekaival /kanalak, dobozok, tea-tojas, stb)
Seta: sok-sok seta kell. Délutan négy utan, vagy ha csuszunk, akkor öttöl, de este 7-ig, minden nap! Esoben is le kell menni, mert bekattan ő is meg én is. Szombat, vasarnap délelott is seta (piac...vagy templom...vagy csak kiskirandulas, és du. is szokas szerint (ez a legjobb, mert imadja, és nem kell "szorakoztatni")
Ma, férjem elment egy legénybucsura. Anyosomat Jo egy hete hivtuk magunkkal a setakra, hogy "betanuljon", igy ma itthon maradtam, és nagymamaval volt a kicsi setalni... és én rendbeszedtem a konyhat... etetoszeket is
Ha alszik, csendben kell maradnom (panel); du. meg gyes-szindromat kellene kezelnem, hogy emberek koze megyek... de sokszor a du. seta alatt hozom rendbe a lakast
Azt, hogy a kovetkezo baba ezeket a plussz figyelmeket nem kapja majd meg, az tuti... mert hat, nem mondhatom, az egyiknek, hogy bocsi, de fel oraig szoptatok, majd egy ora mulva lesz csak kaja... vagy most ülök és néznem kell, ahogy jatszik, nem baj ha éhes vagy...
a hét slagere az agynemutarto, amibol ki- és be lehet maszni
megint jo sok lettem, bocsanat mindenkitol... kozben én is panaszkodtam