Új privát üzeneted érkezett!

Timi, Dorkamama!

Nekünk egy harmadikféle van! :lol: Majd lefotózom, de még nem szereltük össze... Rá kell tenni ásványvizet, hogy lassabban guruljon? :shock: Na, mindig tanul valamit az ember...

Timi: nekünk Hannának van olyan bevásárlókocsi játéka, Levinek az a kedvence, állandóan pakolgatja... Úgyhogy jó lesz kibontani! :wink:

Jó éjt!
Dorkamama: nagyon jó az oldal, amit feltettél, hú de klassz... szerintem onnan rendelem meg a karácsonyi ajándékokat, csak még a postaköltséget ki kell kalkulálnom! Kösz a tippet!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, persze megint elfelejtettem: volt nálunk a védőnő, rákérdeztem a védőoltásokra... Azt mondta, ők nem ajánlhatnak semmit, úgyhogy nem is ad tanácsot... Azt mondta, fehérbőrű gyerekeknek érdemes a bárányhimlő ellenit. Agyhártyagyulladás: 10féle vírus van, és 1-re van oltás. Azt mondta, van olyan orvos, aki MINDEN NEM KÖTELEZŐT beadat, és így 150 ezerbe kerül, mire felnő a gyerek, immunrendszere meg zéró lesz. Dióhéjban ennyi.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Újra itt!

Tru: Édes lehet ahogy anyáz :lol:
A járássegítőt a Kitti is szereti, mikor még nem tudott menni akkor is sokat tologatta, most meg már hogy tud menni, egyszerűen imádja, meg a küszöbön felhurcolja, az nagyon jó játék. Most kapott az apjától egy kis játék babakocsit, na az még nagy sztár, azzal szalad ide-oda, jó ajándék és nem nagy pénz!

Linda: Igen nagyon cukik együtt a Dórival, habár néha kitép a Kitti kezéből a cumisüveget a Kitti meg csak ül és üvölt, nem valami határozott, bezzeg ha hisztiről van szó :lol:
Na erre a furulyára felbuzdulva én is vettem egy idétlen kis gumikalapács szerűt aminek a végén síp van, és láss csodát ő is fújja. Úgy látszik csak kellett neki valami amit fújhat :lol:
Halász Judit nekünk is van egy a Micimackóval kezdődik, meg még egy pár mese, de nem hallgatjuk mindig :oops:
Ja-ja babakocsit használjuk, mert ha gyalog megyünk akkor csak megy a feje után, ha irányítod üvölt, hogy ő másfele akar menni.
Pedig most eltört a rugója a kerék alatt (igaz nem kíméltem) na meg télre úgyis másikat akaratam és már vettem is egy tök jót, bolti ár feléért, de most nagy az öröm, mert valamiért ez a kocsi tetszik nekem régóta.
Foga 1* csak lesz :D Kérdés hogy mikor :?:

Santos: ez a mem-mem fejrázással nekünk is nagyon menő. Sokszor csinálja, néha csak úgy magától is olyankor mindig nézek, hogy most mi baja van? :roll:
A kuko meg valóban az a kukoricapehely én is kukinak hívom, a kukot Linda találta ki és azóta úgy hívjuk hogy ő is értse :lol: :lol: :lol:
Feszülős ruciról: valóban vannak olyan nők akik nem szégyellik magukat... és hogy némelyiknek mekkora önbizalma van. Nekem volt egyszer egy rettentő duci barinőm és rengeteg pasija volt, nekem nem volt annyi, pedig akkor még "jól" néztem ki.
Jót nevettem a teafőzős iráson :)

Linda: és még 1, időközben láttam Pesten is ilyen SCHlekkert vagy mi a szöszt, de gondolom ez a DM-vagy valamelyik másik drogéria lehet, mert amúgy minden ua volt benne csak a felirat változott. Bizti lejárt az 5 éves szerződése, mint anno a Michelfeit-ből lett a Kika, ha jól írtam :oops: :roll:

Kriszti: gratula a kis kukacoshoz :wink:

Tina: persze adtam már neki mákos burkiflit, ízlett neki, csak a pelus volt utána pöttyös :shock: Meg potyogott össze-vissza mármint a pelenkából :?
Jó hogy jössz, kicsit el voltál tűnve, Marvin még mindig a szívem csücske :wink: Ja és le ne vágd a haját, olyan cuki így. Kittinek is baromi nagy haja van, és szál egyenes olyan a feje ha nincs benne csatt mint egy kis őrültnek :D

Jazi, Tre:
A Kitti most kapta meg a FP-tól a fürdetőjátékot, pancsimanókat Kép
és bevallom hogy le se tojja. Talán mostanában néha odébbdobja a rákot, meg lerángatja a tapadókorongról a figurákat és a tappancsos résszeg játszik, fogdossa meg bekapdossa. A flakon még mindig jobban tetszik neki is, meg az amikor a víz folyik azt mindig fogdosni akarja, de nem jön neki össze :lol:

Timi: jaj az a csoportkép nem kellett volna, tök gáz vagyok rajta. jesszusom, áááááá :x öri-hari, de azért 8-kor nálatok leszünk :lol:

Még egy kérdés, hátha tud valaki segíteni, habár olvasom a suttogót de ott még nem tartok mi lehet a gond.
Kitti nagyjából végigalussza az éjszakát, de kb. 5-felé megébred, az első pisszre felveszem és átviszem magammal, (mert ha nem felébred) és akkor együtt alszunk kb. 6-7-ig. De mostanában kb. 1 hete amikor felkel torka szakadtábó üvölt, olyan éneklő hangon, és akkor csináltam ezt amikor szültem. Ilyenkor odaadom neki a reggeli italját és utána minden Ok. Valakinek volt már hasonló problémája.
Olvastam ebba könyvbe, hogy még az elején én szúrhattam el, hogy mindig mikor megébredt kivettem és így nem tanult meg magától visszaaludni. Ez valóban így van :roll:
De azért olvasom hátha mond valamit ez a suttogós nőci.

jó éjt, üdv: Bettus

Kép
bettus79
 
 

 
 

Sziasztok!
Csak hamar-hamar mert indulunk az usziba :lol:
Fantasztikus képek kerültek fel ismét,Dóri nagyon csinci volt a keresztelőn ,na meg a szűlők is. :wink: Party-tájm is jól sikeredett úgy látom,Bettus: pedig te is csini vagy,mögötted az embered az a szép magas? :lol: Dorka is nagyon aranyos a kis autóban/motorban,és persze Marvin is király a nagy hajával :wink:

Iszonyatosan fáj a mandulám:vasárnap délután bringáztunk a csajokkal a Balcsi bringaúton,(3 órát)Laura is természetesen.Hazafelé 6 körül meg már elég hűvős volt,végig pofáztuk az utat,és az lett az eredménye hogy bekrepált a torkom,alig bírok nyelni,eszem az a hülye strepsilszt :?

Edi,Beuka hol vagytok????

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Jaaj még mindig ez a takonykór,már tisztára ki van sebesedve az ormánya...viszont jó a kedve egész nap itt osztja nekem a feladatokat...ja és véletlenül bekapcsolja a porszívjót,majd sikoltozva menekül...ha megszüntetem a "veszélyforrást" akkor hangos röhögés és újabb bekapcsolás-próba következik.


True!
Háát lemértem a zsákot és az egész a nyakától 95 cm,úgyhogy tényleg kicsi lenne...sajna...tényleg jó kis masszív gyerek Levi, el is hiszem hogy meg tudnád zabálni.

Dorkamama!
Nem akarok most átmenni a receptes topikba, szóval vettem rizspelyhet a DM-ben,megfőztem pici vízben,amihez szórtam cukrot és vanília pudingport + felaprított aszalt sárgabarackot. Ehez jött egy nagy adag Sinlac,na meg fahéj a tetejére. 15 perc,nagy örömködés és maszatolás,ja és a barackdarabok módszeres kiválogatása,mert a darabost azt nem esszük. ááá

Nagyon jók ezek az FP cuccok,meg az oldal,amit Dorkamama tett fel,köszi vagy egy órát lestem a dolgokat,megint nem haladok semmit a dolgaimmal.
Király a járássegítő,eddig nekem eszembe sem jutott venni,de most,ha felkel a bébi elrángatom a Pólusba és nézünk valamit amit lehet tologatni,akkora kedvet kaptam a képektől!!!!

Timi!
Nagyon jó kis mulatság lehetett! Jó kis vigadalom! Na és Dóri,hát mint egy kis Királykisasszony (nagyon csinos volt a keresztelőn)

Bettus!
Szerintem jól nézel ki most is! Előtte meg nem láttalak :)
Egyébként mostanában nem zavar engem sem a "kibuggyanó hurka" símán magamra sodrom a régi ruháim,majd csak kinyúlnak annyira,hogy jól érezzem magam bennnük :lol:

Linda!
A stepsils király én is azt nyalogatok mostanában. Szóval gyógyulást. Tök be vagyok rekedve én is,szerintem ide oda adjuk a vírust Rékával...nem bírom ki hogy de puszilgassam agyon...


Megyekmertmuszálytevékenykedninemcsakanetbámulás....pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Timi!

Csak most jutottam idáig…
Nagyon édes Dóri a képeken. Helyes az a kis torta. Milyen figura volt rajta? Látom Dóri is meggyilkolta a tortát, meg evett is belőle. Sokat evett? Kata nagyon…
Mostanában éjjeli kelés 1 körül, 3-4 körül és reggel 6felé. 2 napja 6után visszaalszik és 8kor kel. Unom baromira, leteszem a fejem már kelhetek is fel. Igen cicin alszik vissza…

Ribizli!

Ne is mondd ezt a kiságy letevést. Alig bírok behajolni Katához. Ha leguggolok, és rácson keresztül akarnám simogatni, akkor már rögtön vigyorog azt hiszi játszás lesz. Behajolni meg nem tudok sokáig, legalább nem lesz így szoktatva, hogy elaludjon. Simogatnám, de nem ilyen pózban. Nagyon kényelmetlen. Milyen magas Veronika?
Éjjelek maradtak ilyen jók? Nálunk még mindig megvan a 2 kelés min.

Linda!
Nagyon helyes Laura, még mindig apukája :wink:
Szuperek a kiscipők. Én régebben próbáltam Katára adni kocsicipőt, de lerúgta magáról, azóta nem próbálkoztam. Szerintem télen kell neki vmi cipőt venni, nem tudom, hogy fogom rápróbálni, de gondolom, ha már menni fog, akkor a lábfeje is alakul meg erősödik és rá tudom húzni a cipőt. Éppen ma néztem a Deichmann-ban ilyen puha talpú cipőt, 6e ft volt…
40dkg hízás egyáltalán nem kevés, sőt…Kata 11. és 12. hónapban 200g-okat hízott, és így lett kereken 10kg és 73cm 1 évesen. A kis husigolyó. :lol: Félévesen volt 8kg.
Kata szeret mindent, kedvenc danonimo és túró rudi csoki nélkül. Meglátja a kezemben már jön érte :lol: Joghurt azt is megeszi, de szerintem nem jön be neki annyira. Gyümi viszont nem mindig csúszik…persze a túró rudi jöhetne…de nem adok minden nap. Inkább a joghurtra és gyümire „nevelem”. Céklát holnap főzök először. Anya vett a piacon. Mivel ízesítetted?

Dalminha!

Szép fiatal anyuka vagy, édes a kisfiad. :wink:
Mennyi ideig tart egy hypoxi kezelés/alkalom? Apának mondtam, hogy érdekel és szeretnék elmenni…bár még utánaolvasok a témának. Nekem nem kellene 12 alkalom, olyan 5-6. Vagy az kevés? Megvan a minimum a jó hatás érdekében?

Jubi!

Jazi milyen nagy kislány a hintában. Nagyon ügyes, hogy így fogja a tálkát. Kölesgolyót a minap adtam én is Katának.

True!

Mi is múlt héten hívattunk elő vagy 200képet, tavaly dec. óta nem hívattunk elő. De még sok hátravan, családi, baráti összejövetelek. Ezek a képek csak Kata képek voltak :D
Nagyon jól nézel ki szerintem is Levivel a kezedben. Iwiw-es képek is jók :wink:

Melódia!

Ha képzett vagy az a baj, ha meg kevésbé akkor meg az. Nehéz ügy, és nekem is majd el kellene kezdeni keresgetni…még van idő, de hogy képben legyek…Teszel majd képet Fati szobájától?

Zsuzsi!

Megnéztem, nálunk sajna nincs ringató…Egyszervolt.hu tényleg jó, előbb néztünk egy kis animációt. Ilyen stílusban úgysem hallgattunk még zenét. Mi a zeneovit szoktuk meg.

Orsi!
Nagyon ari volt Bálintka a szülinapos képeken. 2 tortátok volt? Milyen ízű volt?
Irigy irgy a lakáscsere miatt. Nekünk is nagyon hiányzik + egy szoba.

Bettus!

Én sem alszom Katával, mert nem alszik el mellettem, csak a kiságyban. Kicsit sír és alszik. Akkor vmikor reggel vagy délután amikor én is hulla vagyok, akkor kiveszem és megyünk a nagyágyba, így ha nyöszörög csak beadom a cumit. Amire átérnék a kisszobába felkelne, így meg egyszerűbb. Nekünk még mindig nem jött FP., már telik mindjárt le a 8.hónap. Gyuri felhívta őket többször is…állítólag jönnek errefelé….A pancsimanók ráér úgysem adom neki most oda, de a csigabiga nagyon kellene már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ari Kittike kis otthoni kutyusos mamusza. :D

Na bocsi, ha vkinek nem írtam, de még mindig nem olvastam totál vissza…
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy eddig nem jelentkeztem,de semmi időm nem volt,még gép előtt se ültem.
Megpróbálok majd visszaolvasni,remélem sikerül,végre mindenen túlvagyunk,kész a konyha,lezajlottak a szülinapok.

Viki megtanult ezalatt az idő alatt egyedül menni,nem is engedi,hogy a kezét fogjam,tegnap az utcán jó nagy nyafogás volt,engedjem már el a kezét és ment egyedül.Most épp náthás nagyon,11 fogunk van és rájöttünk a múlthéten apuka nélkül nem tud aludni,ugyanis Párom éjszakás volt keddtől szombatig és Viki csütörtökön már torkaszakadtából üvöltötte éjjel apa-apa-apa.Megjött apa onnantól 4 órát moccanás nélkül aludt.Na ezt jelenti,ha együtt alszunk a gyerekkel,vki nincs ott akkor gáz van.
Rakok fel szülinapos képeket is,és megpróbálok olvasni.

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST ÉS MÉGEGYSZER BOCSÁNAT,HOGY IDÁIG NEM JELENTKEZTEM.
SUE

KépKép
suezika
 
 


Kép
APÁVAL JÁTSZOM,AJÁNDÉKAIM
Kép
Kép
aNYA-apa-viki Kép
ajándék
Kép
Anya ezt sütötte nekem
Kép
gyertya fújás
Kép
hu de fini
Kép
anyáék ajándéka

KépKép
suezika
 
 


Sue,fantasztikus képeket tettél fel!!!!!!Nagyon jól néz ki a tortád is,én is saját magam fogok Laurának sütni!!!!Kis fogak is helyesek :wink: Olyan húzogatós ajádékot leresek én is,hol lehet kapni?Talán van itt Keszthelyen is valahol....és kb ???

EDI,végre írtál,nagyon hiányoztál nekem :wink: Laura is ma evett egy rudit,csoki nélkül :lol: A súlly miatt már nem parázok,tegnap délután megevett 2 turógombócót,na mondanom sem kell hogy este egy deka tápszert nem ívott :? vacsi nélkül is aludt reggelig :lol: Sajnálom azt a sok kelést,én már nem bírnám...egyszer majd csak átalussza Kata is az éccakát :wink:

megyek,most csak gyümit kap meg pár kukót :lol: kukó :lol: :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Linda!


Kíhúzod a gyufát a kukó miatt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Túró rudit csoki nélkül??????? :roll: :roll: Miért vagy ilyen szívtelen??? Dórinak úgy adom a túrórudit, h egy picit megolvasztom, és kanálkával szoktam adni Neki. A csoki tök jól elolvad rajta, és marha maszatos tud olyankor lenni. De Nekem ne is fordult meg a fejembe, h ne adjak Neki csokit. Mondjuk csak mostanában adok Neki rudit. Túró gombócot te csináltad?

Sue!

Szuperek a képek. Szép nagy baba azért Viki is. Sötétedik a haja, és úgy látom, h nő is Neki. Ez a fa játék nagyon jó. Hol vettétek, és mennyiért adnak ilyet? Bizti nagyon drága lehetett. A náthás nagyon az Nálad mit jelent? Azért kérdezem, mert Dórinak most folyik az orra először, és ilyen még nem volt. Most először kellett orrszívózni, de annyira nem gáz, mert napközben nem folyik az orra, de hallom, h van benne valami.

Edit!

Elég sokat evett belőle, és már tiszta ideg voltam, amíg anyósom marhára élvezte :evil: :evil: Nem akartam, h túl sokat egyen belőle, mert édes zsíros krémes csokitorta volt. Nem akartam, h megűlje a gyomrát. F.P.-s játékot én is várok, és remélem most már én is megkapom, mert nagyon pipa vagyok.


Santos, Linda!


Jobbulást!!!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Goodfairy: nálunk nem kötelező a tanacsadas (?)(?). igy a dokihoz be se vittem. Még nem cseréltük le a doktornénit, én meg nem kedvelem... így csak kivancsisagbol mértünk...
Védono jar hozzank havonta, most volt hetfon... mondta, egy éves kor felett háromhavonta jon majd. Ő is mondta, hogy egy éves kor körül már mindent ehet amit mi (kivéve ami kivéve(dió, magvas, méz) de ezt ugy mondta, hogy már most is kezdhetem szoktatni... tehat glutenesbe mi is belekezdtunk ;)
Arrol, hogy az oltás olcsobb lenne, ők nem tudtak (?) nem semmi!

Edi: 72 cm
Éjjelek? Hááát most három napja fáj a foga, de igy is "csak" kétszer kel, ami nem is olyan rossz. Egyszer ejfel korul, meg utána hajnali 5 korul.
Még egy foga sincs, és most fél orája pont ugy tunt, mintha a ket felso probalna kibujni...olyan feher fog-alaku volt ott az inye...de lehet rosszul lattam :roll:


Szepek a babaitok, és a sok jatek is,amiket lattam-olvastam. Sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Jajj Edi,akartam írni a cékláról:csak egy kis köménnyel ízesítettem :wink:
Hallom tegnap este "traccs"parti volt :lol: Hát én olyankor már alszom... :oops: na nem mindig,de tegnap 15 óriás gödröt ástam ki(tujákat telepítek)és nagyon kivoltam....mikor lesz megint dumaparti?Akkor szívesen csatlakozom :lol: :wink:

Timi,a tescoban láttam ma olyan játákot amire rákérdeztél Sue-tó.Nagyon hasonló és 2000 ft. :wink: Kukó :lol: :lol: Ma már bekötöttem a nyakam egy sállal,de már levettem ,mert majd kigyulladtam tőle,ittam egy aspirin c-t,meg egy forró neszkvik kakaót és most annyira nem kapar,jó lenne ha már elhúzna ez a torokfájás :? Dórinak meg nátha...Laura egy hétig volt taknyos,kapott cseppeket is mikor aludt :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda,Timi,

ikeába vettük a játékot 2800ft volt.
De nemigazán játszik vele,emelgeti és dobálja,most ez a menő nála,mindent eldob....
sue

Timi,
nátha,azt jelenti,kiporszívóztam elfordultam visszanéztem és mintha ki se szívtam volna csurgott....

KépKép
suezika
 
 


Timi,turó gombócot én készítettem,nagyon egyszerű:1 cs.túró,2 egész tojás,pici só,3 kanál liszt,3 kanál dara.Pici gombócokat gyúrsz,forrásba lévő vízbe kifőzöd.Hamar megvan 6-7 perc,majd piritott zsemlemorzsába forgatod :wink: +tejföl meg cukker

Sue,Laura is mindent dobál,persze amit kéne azt nem:labda :lol:

átnézek a receptes oldalra,irok egy isteni sütireceptet :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Mi újság veletek? Úgy látom, mindenki úgy van, ahogy én: Levi olyan rossz, hogy állandóan fél szememet rajta kell tartanom... :shock: Hol a virágföldet eszi, hol a felmosó vízbe pancsizik, ha nem akkor a polcokról dobál le mindent, könyveket, játékokat, cd-ket amit csak elér... Egész nap megyek és pakolok, de sokkal sokkal gyorsabb mint én... Komolyan mondom, kivagyok. Pedig nemrég volt Hanna ebben a korban, de azt már elfelejtettem, így egész nagy sokk-ként ért. Amúgy jól vagytok?

Sui, Viki gyönyörű kislány! A szeme az apjáé, de amúgy full rád hasonlít!

LÁnyos anyukák, eszembe jutott, hogy van pár cucca Hannának, amik szépek, a legtöbb ruháját elajándékozom, de van, amiket sajnálok csak úgy odaadni, ezért jutányos áron értékesíteném, ha érdekelne Titeket. Pl. Rózsaszín kötött poncsó sapival, C&A-s, 21,5-es rózsaszín-fehér Reebok cipő, pamut kétrészes, majd még szétnézek, ha valakit érdekel, küldök képet e-mail-ben, vagy ide felteszem.

Na megyek... Épp megkóstolta Hanna szemfestékét :roll: K.O vagyok... Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Most csak egy gyorsra.

Linda! Torokfájásra van egy szupi jó homeopátiás készítmény: Homeogene 9. Nekem nagyon bejött!

A túrógombócot asszem majd én is kipróbálom, jól hangzik!


Sue! Nagyon jók a képek, nagyon szép család vagytok!
Én is szeretnék Dorkának ilyen golyós fa játékot, de akkor ezek szerint érdemes vala várni még? Bár most lesz szülinap, mikulás, karácsony meg névnap, most kell egújítanunk a játékparkot, mert legközelebb játékvásár a 2. szülinapjára lesz :) Írom is a listát :lol:

Tegnap délelőtt nem tudtam rávenni Dorkát, hogy aludjon :shock: . Ma is igencsak küzdött, de mégis sikerült! Nehogymár kitalálja nekem, hogy már csak délben akar aludni! Mikor fogok akkor netezni??? :oops: A déli alvásidő az a házimunkáé...

No megyek is!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


True!
Nekem jöhetnek a képek, aztán majd meglátjuk :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok,
dobok két képet. Alig eszik -fog miatt-, de jol van a kicsi nalunk. Nathat mindenki sikeresen elhagyta. Linda, Sue, nektek gyogyulast!!!!

Kép Kép

Légzésafigyelőt akartam irni, hogy mi kaptunk egyet kölcsön, de sose hasznaltuk, mert nalunk mindig szopi utan párnástól volt lerakva, és igy kicsit kitamasztva, hogy oldalt feküdjön, -vedönö tanacsolta bukasra Meg amikor még meg volt emelve az agya, akkor mindig lecsuszott :D Meg igy is minden zajt kerultunk... azt mar meg se kockaztattuk volna, hogy az veletlenul ok nelkul fellármázza :D

na, most ennyi voltam ;)

KépKép
rizibizi
 
 


Jubi: kitartast erre az idoszakra... Most nálunk is megterhelődött hasonloképpen apa, és így fáradtan már én se tudom hasznalni itthon :P ;) :D

Kriszti: sajnalom, hogy most nem tudsz úgy jönni, nem lesz netetetk!!! De majd nézz be ha tudsz. És kivánok minden jót nektek!!! :)

Én, mint a legkisebb anyukája, kicsit rossz helyzetben vagyok, mert ti már rég túl vagytok azokon, amik nekünk most jönnek... rátok más újdonságok várnak ;) a hófordulók sem izgik már nektek :P "kis egyévesek" :D
Képzeljétek, már pár napja azt csinája Veronika, hogy 2 mp-re elenged minden kapaszkodast, karjait mutogatva ;) majd lecsüccsen a fenekére :) :lol: jobb esetben ;)
No, tenyleg megyek. Pusza nektek!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!
Olvasgatok, írni már nincs időm/energiám. A képeket mindig megnézem, nagyon cukik a babák!!

Nálunk az utóbbi éjszakák a fogzás jegyében teltek, nem részletezem, gondolom ismerős...Azt sem tudom, most hánynál tartunk, szerintem naponta változik a szám...

Egyébként jól vagyunk, kűzdünk az apahiánnyal, de vesszük az akadályt...egy nagy halom pénz lebeg a szemünk előtt, amikor kicsit húzósabb a nap :wink: Most igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt...Van jó oldala is a plusz terheknek, pl. nem kell fogyókúráznom, annyit rohangálok. Lassan a régi nadrágjaim is lötyögnek rajtam, de nem panaszkodom, örülök neki!

Írjatok csak, én meg olvasgatlak benneteket és gyönyörködöm a fotókban!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Írok gyorsan amig alszik. Ma még nem is evett, csak szopizott, mikor vinni akartam a kaját neki elaludt. :lol:

Tegnap ota én is beteg vagyok náthás, de nagyon, remélem hamar jobb lesz és Manó sem kapja el.
Az ajtó készülget lassan Arti mellett nem könnyű. Tegnap is csak ordított közben ugyhogy abba kellett hagynom.

Már én is gondolkozom mit vegyek majd neki szülinapra. Én olyan kis bébikocsira gondoltam , olyan kis kocsira, vagy autó inkább. Unokatesójának van és nagyon tetszik neki. A járássegítő amugy mennyibe kerül? És hol lehet venni?
Én is sajátkezűleg fogok majd Neki sütni tortát. :wink: Csak ki kell találni milyet.

Timi
Én is már félek előre hogy majd teletömik a tortával, pedig ő még nem evett sem tojásosat, sem liszteset, tejeset, ebben meg ugye az van.

Sue
Jok a képek, nagyon kis aranyos Viki baba. Az a sok játék ami benne van abban a tárolóban az mind a tiétek?

Melinda
A túrógombócot én is szeretem, de lekvárral. :)

Beukával mi van?

Na megyek mert enni kellene valamit, de nincs most étvágyam.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Na még egy valamit elfelejtettem. Nézegettem a http://www.babanatura.hu-t. lehet hogy mi beruházunk olyan moshatós pelenkára, nem hangzik rosszul, és megspórolnánk nem kis pénzt is. Valakinek van róla tapasztalata?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Riz: Veronika gyönyörű!

Dorkamama: nem akarok itt adok-veszeket csinálni a topic-ból, husgab@t-online a mail címem, dobj egy e-mailt, és elküldöm a képeket!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


rizibizi
 
 


Sziasztok!

True! Én is e-mail-ben gondoltam :)

Lányok!
Kaptam a Kismama újsággal egy belépő kupont a babaruhabörzére, 450 ft-ért lehet vele jegyet venni. Mi nem igen járunk Pestre, ha valaki fel tudja használni, küldjön egy privit és elküldöm postán szívesen!

Most csak ennyi, mert az előbb míg írtam ezt a pár sort Dorka lazán kikapcsolta a gépet :?

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Ma bejártam az összes játékboltot,azt az egyet ami van Keszthelyen :lol: ,na meg a teszkót meg az interspárt...és nem találtam olyan ajándákot amit nagyon szeretnék Laurának :(
Kérlek pestiek segítsetek,hol kaphatnék olyan játszóhengert,amiben lehet mászkálni,olyan mint egy óriáskukac,színes,nem tudom jobban leírni.Van egy barátnőm Pesten,ha tudnátok ötletet adni ő megnézné nekem.Nagyon köszi előre is :wink:

Riz,klassz képeket dobtál :wink: Laura sincs még egy éves :lol: Foga sincs meg nem is megy csak álldogál,meg dumál :lol:

Hetti,nem semmi Arúr hogy elaludta a kaját.Amúgy miket eszik?Próbálj akkor festeni amikor alszik :wink: Laura kb fél, egy órát van el egyedül,de utána muszály leülnöm vagy lefeküdnöm a földre,vagy az ágyon eggyütt játszani vele,vagy könyvet nézegetni,állatok hangját utánozni:azt nagyon szereti:legjobban mikor bégetek :roll: :lol: Mosható pelus?Fúú ,én nem akarnám mosni.... :oops: :lol:

Tru,a poncsót meglesném szívesen :wink: íwiwn ott a címem :wink:

D.mama,nem ismerem ezeket a homeós cuccokat,de azért köszike :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


BEUKA?TÉNYLEG HOL VAGY :?: :?: :?:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!
Gyors Lindának:
Erre gondoltál?Az ikeában láttam még hasonlót:
http://vega-impex.addel.hu/products.php ... 3f8de8c6c3
Vendég
 


sziasztok Lányok!

Kaptam álláat itt a közelben,októberben már dolgozni fogok!Úgy örültem neki! :lol: Remélem bevállik a melóhely! :roll:

Linda!
Én nem nagyon láttam még olyan hengert,de a jatekbolt.lap.hu-n nézzél körül,hátha találsz valamelyik boltban,vagy üsd be a googléba,hátha kiad valami helyet,ahol kapható!
Lányok! Beuka írt nekem privit! Jól vannak,de van egy megoldásra váró elég kellmetlen ügye,és azt szeretné megoldani! Ha sikerül,jönni fog,és leírja mi is történt valójában! :!:

Hettie!
Járássegítőt már én is nézegettem,de 8 ezernél kezdődik,nekem ez egy kicsit húzósnak tűnik...
asszem inkább bébitaxit kap,az olcsóbb,meg az egyik ismerősnél már ki is próbálta,tetszett neki!

Sue!
Hát igen,ez az a kor,amikor még nem kötik le őket a játékok igazán,csak a velük való dobálózás!! :roll:


Mentem,mert Pisti elég nyöszörgős ma...
ja,és két kézzel tapsol,haláli pofa :lol:

Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 



Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!


Dorkamama!

Küldtem e-mailt!!!


True!

Ismerős a szitu, h olyanok, mint a higany. Lent voltunk héten Dórival, és ott álltunk mellette, és mégis megpuszilta a betont. Gondolhatod???? Szeme alatt felhorzsolta, és most ott éktelenkedik egy csúnya seb :cry: !


Dórikám náthás, és szívom az orrát több kevés sikerrel. Vettem ilyen tengervizes orrsprayt. Egy külön művészet Őket meggyógyítani. Most megyek, mert kivagyok fáradva. Heti 2*szer járok aqua fitnessre, és elég fárasztó. Elszoktam az ilyentől

Linda!

Megcsinálom a túró gombócot!!! Én nehezen szültem meg, h mit vegyünk Dórinak.


mELÓDIA!

Olyan nagyon ügyik, h csak Na! Dórinak amikor mondom, h tapsi-tapsi, összeüti a kezét. Olyan boldog vagyok!


:wink:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Melódia! Nálunk a mama meg a sógornőmék mostanában összeadják a pénzt, és mi vesszük meg az ajándékot. Azért van ez, mert így legalább normális dolgot tudunk nekik venni, ráadásul nagyon sok játék van már itthon, ezért jól meg kell nézni, hogy mit kapnak. A Fischer Priece-t azért szeretem, mert nem csak egyfélére lehet használni, nekünk eddig bevált. Egyébként akciósan 6800 Ft volt, nekem is ennyi a maximum, amit adok érte. De ez járássegítő, később kistalicska, és van rajta mindenféle csörgető- formabedobó, stb. Ha csak járássegítő lenne, én se vettem volna meg. Szóval ha értelmes ajándékot akar valaki, akkor az FP-t ajánlani tudom, az biztos. A csigabiga is haláli jó, formabedobó, de építeni is lehet belőle, ráadásul pakolgatni ekkora piciknek nagyon jó móka. Mi már rengeteget játszottunk vele, és mindig mikor előveszem, nagy öröm! Most kezdünk vele építeni, szóval szerintem klassz nagyon!

Timi: Levike is tapsizik, ha kérdezem, éhes vagy? olyan édesen "csámcsog", a tükörben integet a Levi babának, és minden állatot cicu-nak hív :D :D Figyeljetek jól, mert most kezdődik - véleményem szerint - a legeslegélvezetesebb bár egyben legidegölőbb - időszak a kisgyerek életében! Amikor elkezd beszélni,az semmivel sem összehasonlítható!

Még valami: a férjem mesélte, hogy voltak kint egy idős néninél, 84 éves volt. Senkije sincs neki, és mesélte a férjem, hogy a néni annyira örült nekik, hogy jött hozzá vakaki - pedig ellopták a nyugdíját -, hogy másfél órán keresztül mesélt nekik. Nem volt szívük otthagyni, csak hallgatták, hallgatták... És a szobában ott volt egy üres kiságy, ami még a néni unokáié volt... Olyan volt a kiságy, mint a Levié... És mondta a férjem, hogy ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen nagy öröm, amikor még van lakója a kiságynak... Nem akarok itt szentimentális lenni, de olyan gyorsan felnőnek ezek a kis szarosok.... Szóval örüljünk nekik, és élvezzünk ki minden pillanatot, amit csak kapunk tőlük! :) Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Halihó Csajok!

Megint nem tudtam jönni pár napig, átestem egy frankó epegörcsön, 3 napig úgy szenvedtem, mint a kutya. :( Komolyan azt hittem itt szülök meg. Mostmár szerencsére rendben vagyok, de azt a kínt, amit átéltem az ellenségemnek sem kívánnám.

Ildi! Privizni úgy tudsz, hogy a hsz. alján az aláírások alatt rákattintasz a „Pü”-re, feljön egy ablak, és már írhatod is, mint egy e-mail-t. Mi most is sokat van a nagyszülőknél, sőt mi Manót tudatosan úgy szoktattuk már újszülött korától, hogy ott is tudjon aludni. Szerencsére ezzel nincs gond, bárhol elalszik, eljátszik, imádja a nagyikat. Egy baj van csak, ha valamiért felébred, és nem én megyek be hozzá nem alszik vissza. :( Bár apájával visszaalszik, de ugyebár ő nap közben nem tud vele lenni. De inkább nem stresszelem ezen magam, majdcsak kibírjuk azt a pár napot.

Rizi!
A tanácsadás nem neked kötelező, hanem az orvosnak. Vagyis neki kellene havonta egyszer megnézni, és megvizsgálni a gyereked. Erről mi kaptunk a dokinénitől egy tájékoztatót, mikor Manó megszületett. A következő van benne: „2006 01. 01-től új rendelet – 67/2005. (XII.27.) EüM – szabályozza a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok elvégzését. A rendelet célja, hogy meghatározza az egyes életkorokban a biztosítottak által térítésmentesen igénybe vehető, az életkori sajátosságokhoz igazodó betegségek megelőzését és korai felismerését célzó szűrővizsgálatokat, valamint az ezekhez kapcsolódó eljárás rendjét. A jogszabály kimondja, hogy a házi gyermekorvosoknak valamennyi szűrővizsgálat igénybevételének lehetőségére fel kell hívnia az általa ellátott biztosított, illetve törvényes képviselője figyelmét. Az említett rendelet értelmében az életkorhoz kötött kötelező szűrővizsgálatok rendje a következő: csecsemőkorban, egy éves korig havonta; gyermekkorban, 1 és 6 éves kor között évente; 6 és 18 éves kor között kétévente. Természetesen nem hagyható figyelmen kívül a 15 és 18 hónapos korban esedékes, kötelező védőoltáshoz kapcsolódó vizsgálat sem.” A szuriról, meg, hogy nem tudnak, hogy olcsóbb, annyit, hogy még a gyógyszertárban is tudnak róla, sőt a nyugtán így szerepel: ”Meningitec vakcina 1x1 üvegcse 1 év alatt 1 db; 6.405 Ft, támogatás 3.523 Ft. fizetendő 2.882 Ft”. Ne haragudj, nem akartam okoskodni, csak bosszantanak a nemtörődöm felelőtlen orvosok. :evil: Én a helyedben keresnék másikat.

Hettie! Mi is gondolkoztunk már ezen a mosható peluson. Az egyik ismerősöm akkor kezdte használni, mikor a kisfia 1,5 éves körül volt. Azt mondta, hogy ugyanolyan jó nedvszívó, mint az eldobható pelus.

Manó járássegítőt kap anyóséktól a szülinapjára. Még kb. 2 hete láttam a Quelle katalógusban, most akciósan 4.990 Ft (5.480 volt postaköltséggel együtt). Tegnap jött meg, persze Manó már előre megkapta, nagyon szupi, szerintem nem gagyi és őrült jó volt árban. Majd lefotózom és felteszem a képet.

Én is láttam már azt az oldalt, amit Dorkamama írt, de én kicsit idegenkedem tőle, mert előre kell fizetni. Pedig nagyon jó áron van a testvérbabakocsi, amit ugyebár nekünk muszáj vennünk, másként a két gyerekkel nem tudok közlekedni.

Na megyek, főzök gyorsan valamit, míg fiókám alszik.

Csók mindenkinek

goodfairy
 
 


KÖSZI LÁNYOK A SÁTRAKAT!!!!!iGEN,ILYENRE GONDOLTAM!NAGYON KLASSZAK :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy olyan rég jelentkeztem, de mióta hazajöttünk a nyaralásból alig van pár perc időm, így még visszaolvasni sem tudtam. Amikor bekukkantottam láttam, hogy vannak új csatlakozók is akiket én is üdvözlök.
A nyaralás jól sikerült, de utána elkapott a gépszíj, ráadásul még kezelésekre is kell járnom, mert bedurrant a nyakam és a vállam. Természetesen Barni baba a bűnös, mert már elég nehéz őt fogni, amikor épp anyás vagy fáj az ínye vagy nyűgös, ezért erről megpróbálom leszoktatni (mármint kevesebbszer venném fel), de egyenlőre még nem sok sikerrel. Fizioterápiára és masszázsra járok hetente kb. 4 nap. Talán ennek is vége lesz valamikor és újra bekapcsolódhatok, amikor épp van egy kis szabadidőm.
Örömmel tudatom, hogy Barni baba ma 1 éves és 3 nappal ezelőtt áttörte az ínyt az első fogacskája. Pokolian megszenvedtünk vele, mert 3 napig alig aludt (éjszaka 8-9 alkalommal riasztott minket), de legalább megvan az eredménye. Csak bírjam energiával a többi fogacskát. :roll:
Remélem itt mindenki jól van és szépen növögetnek a lurkók. Akikről lemaradtam, azoknak nagyon boldog első szülinapot kívánok.

Mindenkit puszil: Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

MOst csak egy nagyon gyorsra jöttem!


Barninak Nagyon Boldog 1 éves szülinapot!!!!!!


Milyen ajándékokat kapott? Fényképet tegyél fel a nagyfiúról :lol: :lol: !!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Barninak Nagyon Boldog Szülinapot!!
Vendég
 


Sziasztok,
Gondoltam adok magunkról életjelet. Én is a dolgozó anyák útjára léptem, igaz otthon, de azért így is keményebb, mint gondoltam. Egy pályázaton dolgoztam, elvégeztem a családi napközi tanfolyamot és most épp családi napközi indítás sűrűjében vagyok. Úgy indult, hogy lassan valami agyibb tevékenységre is vágytam, aztán most egy kissé sűrű lett.
Szóval sokat nem fogok jönni szerintem,de azért örömmel olvaslak Titeket:-)

Van köztetek valaki Zuglóból??

Melódia, mit fogsz dolgozni?

True,
a járássegítő tényleg érdemes, nem esik benne hasra?

Jubi,
Szóval akkor mégis az apa nélküli lét. ..

Sue,
Nálunk is megérzi lánykám, ha apa is aludni tér. Azonnal odabújik hozzá álmában:-)

Linda,
jártok még babauszira? Miket tudtok most? Foglalkoztat azért a gondolat, hogy mi lett volna, ha kitartóan járunk...

Sziasztok, igyekszem azért jönni,
Beusa

Beusa
Kép
beusa
 
 


[b]BARNI BABA! ISTEN ÉLTESSEN ELSŐ SZÜLETÉSNAPOD ALAKLMÁBÓL!
[/b]


Beusa! Családi napközi! Ez nekem is minden vágyam! Ha van időd írj róla kicsit!!!!

Most csak ennyi, sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!

pironkodva jöttem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A HIÁNYOLÁST, annyira jól esik, azok után, hogy ide sem toltam a képem egy ideje :roll: :roll: :oops: :oops:
Először tényleg besokaltam, aztán meg jött ez az ügy (Ígérem nemsokára mindent leírok, nagyon durva történet) és amint Net közelbe kerültem mást se csináltam, csak nyomoztam, na de nem is ide tartozik most ez.

először is BARNINAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Linda nem győzök Neked hálálkodni, hogy felvetetted ezt a mászós sátor dolgot, annyira megörültem amikor megláttam, hogy lehet ilyet kapni, és nem is olyan egetverően drága (bevallom elloptam az ötleted, és valószínű mi is veszünk :oops: Botond imád bebújni mindenhova :)).
ÉS köszi, hogy tettetek fel linkeket róla.

egyébként nem olvastam vissza csak ezt az oldalt, BOCSÁNAT!!!!

mi megvagyunk jól vagyunk ,csak néha nagyon elgondolkodom, hogy vajon mit csináltam rosszul. Nagyon rosszul alszik Botond.
ÉS nem is valami jó evő. Most arra gondoltam azért ébred fel annyiszor, mert nem eszik napközben leget (nem mennyiségre, hanem kalóriára gonolok) eszeget, mindent megkóstol, de nem sokat, viszont még sokat szopizik. A tejem meg már biztos nem táplálja eléggé. A súlya is gyarapszik, igaz csiga lassúsággal.
Gondoltam, hogy esténként adom neki a 3-as tápszert (azt hiszem erre mondják, hogy babtej), ha egyáltalán lehet már ilyen korban? Tényleg mikortól lehet azt adni?
Vagy nem tudom mit csináljak. MIndig megkínálom a mi kajánkból, de ahogy épp hangulata van úgy eszik.
Ráadásul nincs nálunk kialakult napirend tök változó, hogy mikor alszik, eszik...
ÉS ez nagyon nem jó tudom.

Na jó, hogy jöttem jól kipanaszoltam magam, bocsika :oops: :oops:

most már megpróbálok rendszeresebben jönni.

"Kárpótlásul" hoztam egy táblát eléggé hiányos, ha van valami amit nem írtam bele és írtátok, bocsánat érte.
ÉS az újaktól is várom az adatokat.
ja és légyszi írjátok meg mit lehetne még betenn ia táblázatba!

Kép

Köszönöm, hogy visszajöhetek :)

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!


Mindjárt indulunk a Margit szigetre!http://www.gondolkodjegeszsegesen.hu/program1.htm Kiváncsi leszek mit fog szólni Dóri Halász Jutkához. Én már várom

:lol: :lol: :lol:


Beuka!

Jó, h jöttél!! :lol: Ne izguljál ez az alvás nem egyedi sajnos!! Dóri még 2*sze, 3*szor lazán felkel. Egyszerűen hozzá van nőve a cicimhez, és éjjel is ezen alszik vissza tegnap este lett volna az első nap, h apa ment be, és Ő alatatta volna vissza, de keresett, és sírt. Persze én meg ringattam babakocsiban, nem akart elaludni! Ringattam ölben, és besokaltam, és betettem a kiságyba. Nem bírtam éjjel hallgatni, h mennyire keservesen ordít. Ráadásul megvan egy picit fázva, és nem akartam leizzasztani. Úgyhogy győzött a CICI!!!!!így is 2 órába telt mire vissza tudtam altatni. És én is megfigyeltem, h mostanában már nem igaz jó evő. A bébi kaják már nem jöhetnek számításba, a pépes megint nem!! A mi kajánkból eszik. MOst már adok Neki levest, és másodikat is. Kb 5-5 kanál az amit megeszik. De nem aggódom, mert elég szép húsban van. 9700g volt amikor voltunk e.ü rendelésen.


Megyek, mert nem érünk ki Halász Juditra!!!!!!!!


Sziasztok

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 



Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Beuka,jajj de jó hogy jöttél!Szerintem is nagyon klassz az ötletem!Ma meg is rendeltem itt a neten,egy olyat amihez van sátor is meg henger is.Nagyon várom hogy megjöjjön!Laurának is bizti tetszeni fog,imád mászkálni,hemperegni,hála Istennek nálunk nagy hely van,elfér :lol: Elvileg 5880 lesz,ebben benne van a szálítási költség is ami 1650 ft.Nyáron meg kint lehet a kertben.Most látom Boti ma 11 hónapos :lol: Sajnálom ezt a kajaügyet,próbálj valamiféle rendszerességet kitalálni.Nálunk az nagyom működik! :wink:

Kérdés:ki mennyit foglalkozik intenzíven a gyermekkel?gondolok itt arra hogy :állandóan vele vagytok vagy tudtok főzni ,pakolni,mosogatni mellette vagy csak akkor mikor alszik?Vagy egy darabig eljátszik egyedül is?Mennyit sétáltok?

Tina,Dorkamama:tök jó az a link amit küldtetek,nagyon jó játékok vannak,lehet ötleteket gyűjteni karira :wink: ol

Ma sütöttem sütőtököt ebédre,nagyon fini lett,Laura is csak azt ebédelt.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK BARNINAK!!!

Melódia,és Pisti baba :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Timi Én ahogy meghallom, hogy felébred átmegyek, ekkor már rendszerint ül, kénytelen vagyok kivenni, odafektetem magam mellé, ha úgy elalszik megpróbálom visszatenni, ha nem megszoptatom. ÍGy egy kis idő múlva elalszik.
Olyan azért szerencsére nincs, hogy tovább fent legyen, akkor nálatok azért néha gázabb a helyzet, nem szóltam.
Az a baj, hogy én gyakran elalszom mellette, és 2-3 óra múlva keveredek vissza apa mellé :roll: :?
Tényleg szép súlya van Dórinak!
De jó lehetett ma nektek!! Milyen volt? Hogy tetszett a nagylánynak??
Nálunk ma szüreti felvonulás volt, tetszett Botondnak, volt nagy tapsolás, meg táncolás (a kezével nyomja egyelőre)

Linda megkérdezhetem melyik helyen tudtad ilyen olcsón megrendelni?
Én azért próbálok Botond mellett pakolni, mosogatni, több-kevesebb sikerrel. Általában 10-15 perc múlva utánam jön, és a nadrágomba kapaszkodva próbál feljutni a hátamon :lol: :lol:
mi minden nap sétálunk legalább 2×.
Én viszont nagyon keveset főzök. a nagyik közel vannak, és mindig főznek.
A sütőtököt Botond is szereti nagyon.
Próbálnék én rendszerességet bevezetni. délig be is jön legtöbbször... Laura mindig ugyanakkor kel?

aki még emlékszik Jadey, ra, ma van Bence születésnapja!
Boldog születésnapot Neki!!!

nem tudok már sok időt a fiammal tölteni a kádban, mert egyből ráindul a cicire, pedig nem lehet annyira éhes. Tapasztalt már valaki hasonlót?

Jó éjt!Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma megjött mind a 2 FP játék!!! El sem hiszem.

Kérdéseim:
1. Minden nap adtok a babóknak tejterméket? Ha igen, mikor és mit?
2. Szerintetek egy 1-2 éves gyereknek szüksége van tejtermékre pluszban ha szopik is?
(Én adok Katának túrókrémet, joghurtot, sajtot, tejpépet; csak kivi vagyok a véleményetekre is.)
3. hogyan tartjátok karban a baba fogait? Mikor, mivel, hogyan mossátok?
Köszi a válaszokat!

Gesztenye!
Boldog szülinapot Barninak!! Teszel majd képet?

Timi!
Képzeld Kata tegnap és ma is egyszer kelt fel éjjel. Remélem ez nem fog rosszabbodni.
Jól néz ki a járássegítő. Dóri használja a készségfelesztő részt?

Kriszti!
Gratulálok a kisöcsihez! :wink: Mindent örökölhet Gergőtől, ez tök jó. Hogy vagy? Mekkora a pocid?

Linda!
Vmit elszúrhattam, de Kata nem ette meg a céklafőzit. Szerintem túl céklás lett. Van vmi ötleted, mibe tehetem a céklát? Tök jó ez a mászósátor öltlet. Hova tennétek Laurának? Nálunk sajna nincs hely ilyesmihez :(
Laura mikor vacsizik, mikor teszed le a kiságyba, mikor alszik el? És reggel mikor kel, mikor kap kajcsit 1x?

Bettus!

Megjött a fisher price…:D :D Kittike játszik a csigával ahogy kell? :wink:
Ma nem voltunk amúgy mégsem Pesten.

Tina!

Haláli aranyos Marvin. Imádnivaló ezekben az Adidas cuccokban :D Az a séró…Kire hasonlít amúgy Marvin, mit mondanak? Tényleg vásároltál cuccokat a gyerekeknek, írtad, hogy nagyon kellene…

Dorkamama!

Nagyon aranyos Dorka a képeken. Nem esik le az ágyról tévénézés közben? Bár gondolom ott vagy mellette nem?

Zsuzsi!
Réka baba is nagyon helyes. Szerintem ne izgulj előre. Tudom nehéz, mert én is aggódós vagyok ha kell, ha nem…Lehet, hogy csak egy kisebb fajta allergiája van Rékának nem?
Mikor mentek vérvizsgálatra? Ott kiderül, hogy ha immunrendszerrel van vmi gond. De JÓL néz ki Réka…Nekem mindig azt mondta a doki, ha vmi gond van a gyerekkel akkor nem így nézne ki. Mindig erre gondolok.
Vettetek vmi játékot a Pólusban?

True!
Cora-ban és Auchen-ben is nagyon jó áron szoktak játékok lenni. Tavaly Kari előtt is volt egy katalógus alig tudtam választani. Nem tudom környéketeken van-e ilyen bolt….Nekünk sok játék el van rakva, amiket vettünk már Katának, de nem adtuk oda. Még jővőre is jut belőle a névnapjára…Amit említettél FP pancsimanók is megvan.
Karira vmi tologatható, mondjuk babakocsit vagy affélét szeretnék, de nem puccosat, csicsásat. Egyszerűt, lehet, hogy fát amibe bele tud pakolni később. Vagy kis lábbal hajtható motor. Ezek jönnek szóba, mindene van, sok készségfejlesztő FP játék megvan.

Hettie!
Feltétlenül tegyél képet az új fürdőszoba ajtóról!

Godf-Anita!

Örülök, hogy jól vagytok. Manó hogy viszonyul a kistesóhoz? Fogdossa a pocidat? Hihetetlen most néztem 31.hétben vagy…Nem vagy fáradt a nap végére? Manó jól viselkedik?

Sue!

Gratula az egyedül menéshez. Szép család vagytok. Azon tűnödtem kire hasonlít Viki :wink: Eddig azt hittem tiszta apukája, de most azt mondom vegyes…Jó találgatni, tudom ez nem fontos, de mégis olyan jó. Kata is kapott hasonló huzogatós játékot, de ő kezdi arrébb piszkálni a figurákat. Neki sláger lepakolok mindent a polcokról, de semmi nem jó 2 percnél tovább. Mostanában nagyon sokáig elvan laporello könyvekkel, azokat nyitogatja…

Ribizli!
Nagyon helyes Veronika. Csaknem DM babylove fogkefét majszol? :wink:

Melódia!
Gratula az álláshoz! 8 órában fogsz melózni?

Beusa!

Engem is érdekel ez a családi napközi dolog…Megkaptátok pampers FP játékot?

Beuka!
Jó, hogy itt vagy. Kiváncsian várom a történetet, remélem nincs semmi baj veletek.
Ne legyen lelkifurid, Boti felkelései miatt. Majd elhagyja…Nálunk Kata 2 napja csak egyszer kel…nem tudom átmeneti vagy javul a dolog. Én már beletörődtem, néha kiakadok, dehát ez van… Lehet, ha nem lesz szopi, akkor elmaradozik. Lehet, kicsit el is rontottuk, mert első nyikkanásra kivettem mindig és szopit adtam neki.
Én is ragaszkodom a napirendhez…10felé gyümi, alvás, 12-13felé ebéd, néha szopi, alvás, 5-kor uzsi, 7-7,30-kor vacsi, 8 felé fürcsi aztán szopi. Nálunk bevált a rendszeresség.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Beuka: nyugi, nem lehet, folyton a neten logni, és nem egy forumon :D ;) örülünk, hogy most tudtál jönni :)
Botinak Boldog Hófordulót!!!!
Kaja és alvás MAJD idovel rendbejon! Nyugi!!! Semmit nem rontottal el valoszinu, csak most ilyen korszakban vannak :D Nálunk most ujabban ujra a pépes a slager, abbol tobb bemegy... mostanaban kezdjuk kicsit kinalgatni mi kajankkal is. Persze darabos is siman lemegy, csak nem sok :)
Babatejet is kiprobalhatod, vagy mi tejpépet-gabonapépet szoktunk vacsira, vagy gyumolcsos fozit... De hidd el nem a kaja miatt kel este, csak most ilyenje van, és kész. Majd elmulik.
Nálunk már nagyon sok kelés volt éjjelente, aztan egyik naprol a masikra lett egy kelés éjjel és nem több, majd ujra visszacsusztunk a két kelésre, de ezt most tartja :?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, leesett, mar majdnem megkerdeztem miert kékek a kékek :D de megvan :P:D

Linda: most a napokban szinte minden csak rola szolt, se nem mosogattam, se nem főztem csak ott voltam a kozeleben -foga jon (bar lehet en is lusta voltam :o ) Ha porszivozok, azt szereti nezni, de két szoba kb a turokepessege... és a konyha-eloszoba-wc már nem mindig jon ossze felmosas már nehezebb, bár van, hogy azt is erdeklodve nezi... van, hogy belemaszna a vodrombe... (beteszem hintaba ilyenkor). De utalom, ha pl az eloszoba kimarad, és onnan viszem be a szoszmoszt a szobaba :(
Fözni szinte csak neki szoktam... néha, nagyon néha csinalok valamit magamnak. (ha nem tudtam kiporszivozni a konyhat.. akkor nem szeretek en se kimenni, mert utanam jon, és szedi ossze a koszt--22-es csapdaja). Amugy egy ideje szerencsere már ott is elvan, a konyhaban. Bár multkor beultettem etetoszekbe egy kiflivel :) Most leginkabb még a furdoszoba, szennyes szetvalogatas a mumus -szetturja a ruhahalmomat, és intenziven unatkozik :o
Viszont! a héten kaptam windcolor kepet az ablakra, és ezen felbuzdulva sikerult a nagy erkélyajtot, ablakaival megtakaritani... És nagyon elvezte a műveletet. Igazabol nem tudom, miert nem tudom tole rendbentartani a lakast, De nem tudom!!! :( Pedig szereti ha valamit csinalok, és ő is "rosszalkodhat" kicsit körülöttem

((Sajna, nem hiszed el, de ket napja a hordozojaban etettem, mert oda nem jutottam, hogy a konyhat rendbetegyem, és az etetoszeket letakaritsam, a buta morzsaitol))nem ezt le sem irtam, ez szornyu :oops: :oops: :oops: :(

Pedig nincs nagy igenye, csak legyek a kozeleben, de van, hogy magtol otthagy, kimegy az eloszobaba, konyhaba, erkelyre.... és megtud lenni nelkulem is... jon-megy. De most a foga fajt.. meg extra anyas lett a napokban-buuuuujik.Jo erzes :D És a jatekait mind-mind unja (benne a haz tartozekaival /kanalak, dobozok, tea-tojas, stb)

Seta: sok-sok seta kell. Délutan négy utan, vagy ha csuszunk, akkor öttöl, de este 7-ig, minden nap! Esoben is le kell menni, mert bekattan ő is meg én is. Szombat, vasarnap délelott is seta (piac...vagy templom...vagy csak kiskirandulas, és du. is szokas szerint (ez a legjobb, mert imadja, és nem kell "szorakoztatni")

Ma, férjem elment egy legénybucsura. Anyosomat Jo egy hete hivtuk magunkkal a setakra, hogy "betanuljon", igy ma itthon maradtam, és nagymamaval volt a kicsi setalni... és én rendbeszedtem a konyhat... etetoszeket is :oops: :roll:

Ha alszik, csendben kell maradnom (panel); du. meg gyes-szindromat kellene kezelnem, hogy emberek koze megyek... de sokszor a du. seta alatt hozom rendbe a lakast :o Azt, hogy a kovetkezo baba ezeket a plussz figyelmeket nem kapja majd meg, az tuti... mert hat, nem mondhatom, az egyiknek, hogy bocsi, de fel oraig szoptatok, majd egy ora mulva lesz csak kaja... vagy most ülök és néznem kell, ahogy jatszik, nem baj ha éhes vagy...


a hét slagere az agynemutarto, amibol ki- és be lehet maszni :D

megint jo sok lettem, bocsanat mindenkitol... kozben én is panaszkodtam :o :oops:

KépKép
rizibizi
 
 


Edi: de!
Vedono, pont hetfon mondta, hogy egy nap, ugy fel liternek megfelelo tejtermekre van szuksege a babanak... ebben benne van a sajt, joghurt, turo.. cici, tej-gabonapép...ezekbol.
Multkor azt mondta, hogy 8 fognal mar pelenkaval neked kell dorzsolgetni a fogat-inyet--- de valamelyik honlapon mar az elso fogakra ezt irtak...hogy te torolgesd at kajcsi utan... --- és valami elemex gélt is ajanlott


Barninak boldog szulit!

KépKép
rizibizi
 
 


goodfairy-anita: veled akartam kezdeni! Koszi a hsz-t! Aranyos, vagy, hogy betetted nekem! Meg is dobbentem rendesen

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Hú én is folyton csúszok a házimunkával. Nálunk sincs rendes napirend, attól függ, mikor kelnek a kölkek. Van amikor Levi már reggel 6-kor és akkor már 8-kor alszik vissza. A napi 2 alvás az fix, csak az időpontja nem. Nagyjából így néz ki a napirendünk:

Reggel 6-7: kelés

Öltöztetés (2-őt), Levi tápi Hanna kakaó, én is összeszedem magam, majd reggeliztetés. (Ha Levi nagyon álmos, és hamarabb elalszik, akkor nem eszik, csak alvás után)

Míg alszik Levi, addig rohamban megfőzés, Hanna közben minimaxozik v. gyurma, rajzolás, nekem segítés főzésben.

Levi felkel, gyümievés, v. ha ebéd előtt kel, akkor ebédeltetés 2-őt. Ezután Hanna lefekszik. Levivel csendben játszunk, ilyenkor a konyha csatatér (mint nálatok, Riz, néha még a kajamaradék is az asztal alatt, de ha fent van, ilyesmit nem tudok csinálni). Kb. 2 órát van fent, akkor lefektetem, ilyenkor még Hanna is alszik, ilyenkor rendbeteszem a konyhát, meg amit tudok.

Felkelnek, uzsiztatás, utána udvarra menés (mostanában nem sok időt tudunk kint tölteni, mert Levi mászni akar, babakocsiban és hintában nincs el sokáig). Aztán jönnek apáék, de már akkor sem tudok nagyon semmit csinálni, mert Levi állandóan mászik utánam. Igazából a porszívózás a legnagyobb gond nekem, mert ha reggel gyorsan nem porszívózok, akkor utána mindig alszik valamelyik. Ha Levi fent van, mikor főzök, akkor szigorúan az ebédlőben lévő utazóágyban, v. az etetőszékben mellémültetve kekszezik, mert nem engedhetem el. Szóval nálam a házimunka ad hoc-szerű, mindig alvásidő alatt gyorsan bepakolom a mosógépet, kipakolom, letörölgetek, de ilyen extra dolgokra, hogy speiz kitakarítás, :oops: :oops: :oops: hát az mostanában nem volt...

Beuka: mit jelent az, hogy besokalltál? Tőlünk? ezt nem értettem...

Bocs, még akartam írni sokmindenkinek, de inkább apát választom... :wink: Majd valamikor foly.köv. Jó éjt!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?