Vicuska
Hogy vagytok??? Bár lehet csak az én figyelmem kerülte el, de nem olvastam, hogy mi van veletek, mit mondott a doki?
Tegnap mi is voltunk dokinál, mert ahogy írtam, Marci teljesen berekedt, és belekukantott a torkába, de szerencsére semmi komoly, Fenistil cseppeket kaptunk. A papírja ugyan azt írja, hogy allergiás dolgokra van
, de mindegy. A doki biztos tudja miért ezt adta
És Marci most 6750 g, szóval nem kell aggódni, és egyébként nekünk a doki azt mondta, hogy a 70 gyarapodás hetente ennyi idősen elég, sőt lehet még kevesebb lesz, ahogy elindulnak. Havonta az 500 g azt hiszem az előírás. Hát nálunk sincs meg, kivéve a múlt hetet, mikor 300-at gyarapodott egy hét alatt
, de ezen a héten csak 50-et. Hát nem is bántam.
Valószínű múlt héten volt a 6 hónapos fejlődési ugrás.
Szóval
Vicuska, Nikky nem vagytok egyedül gyarapodás ügyben
Csak mi ráadásul fiúk vagyunk
A tápiról csak annyit, hogy én 2 hétig szopiztam, és nem vagyok egy beteges típus, és allergiás sem nagyon. A nővérem tovább szopizott, ő nagyon beteges, szinte folymataosan van valami baja, és mindenre allergiás. Alig ehet valamit. Szóval ez adottság kérédse is. És tény, hogy azért van ez a nagy tápi ellenesség, mert egyre kevesebben akarnak szoptatni. Én ugyan még szopiztatok, de sajna egyre fogy a tejcsi. Éjjel is rendesen szokott feszíteni, ha Marci nem ébred annyit, de ma éjjel sajna már nem. Szóval ez van.
De a jó hír:
Marci este 9-től reggel 8-ig aludt, és közben csak egyszer szopizott 1/4 5-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ilyen még nem volt!!! Én persze egyáltalán nem aludtam jól, szinte egész hajnalban fent voltam 3-tól, és vártam, hogy mikor ébred fel. Hát normális vagyok??? Vagy a szervezet ennyire rááll, az állandó kelésre? Remélem Marcinál ez így marad, én pedig visszaállok az alvásra
Sch.Judit
Nekem a Vanish szappan jött be, és utána persze a mosás. Így általában kijön a folt! Ja, mi is Persil Sensitive-t használunk!
Látom te is kevered rendesen a kajcsikat, hát én is, mert Marci a krumplit nem igazán kedveli, de ugye nekem azt mondja mindenki, hogy azzal kell a főzit sűríteni, így muszáj minden mással elvenni az ízét