Sziasztok!
Hát, semmi jó nincs.Teszteltem, zebrának nyoma sincs...csak egyetlenegy csík árválkodik.Abban bízom, hogy csak korai volt, bár szerintem ha lenne valami, már látszódni kellene.
De még piri sincs,a hőm még fent van, úgyhogy meglátjuk...de sajna fáj a derekam, és ez nem jó.
Úgyhogy szurkoljatok tovább légyszi, nagyon aranyosak vagytok, Mindenkinek köszi, Nati Neked is!
Nagyon szépeka képek, amiket feltettetek!Én örülök, ha tesztek fel, imádom a szép tájakat, főleg a hegyeket és vizeket.
Voltunk mi is a Tátrában, másztunk a lépcsőkön is...de a csúcs Spanyolország volt, a nászutunk.Meg hazafelé Monaco...
Idén úgy volt, hogy Omis környékére megyünk, már régi vágyam.De rájöttünk, hogy sajna nem lesz rá anyagi keret.Aztán hirtelen jött egy nagyon kedvező lehetőség, 2 hét Erdély egy ismerős házikójában!Örültünk, mint majom a farkának, minden le volt szervezve, minden napra megcsináltam a programot, kisbuszt lefoglaltuk.
Akkor lettem terhes, és a doki nem javasolta Erdélyt.Azt mondta, bármi történhet, ne kockáztassunk, hogy esetleg ott kerülök kórházba.
Úgyhogy lemondtuk az utat, a baba az első.Aztán a bármi megtörtént itthon, a többit már tudjátok.Úgyhogy két szék közül a pad alá estünk.Igaz, elmentünk Igalba, de én nem éreztem jól magam ott,mert tudtam, hogy ez csak azért van, mert se baba, se Erdély...meg lelkileg is a padlón voltam a vetélés után.
Aztán felmerült, hogy esetleg szeptemberben pár napra elmennénk a párommal ketten a tengerhez...abból sem lett semmi, mert a munkája miatt nem lehetett.
Szóval nekem ez a nyár úgy volt sz@r, ahogy volt...de ennél nagyobb bajom ne legyen.
Na, de majd a következő!!!
Grönland!A szülőin nem volt semmi különös, bemutatkozott az új ofő, aranyos kis nő, elmondta a szüneteket, meg amit ilyenkor szoktak.
Mimi!Nálunk is székelykáposzta lesz ma este, meg rakott krumpli, aztán marad holnapra.
Kacika!Örülök, hogy minden oké a bébivel!
Na, lelépek, 1/2 8-ra megyek dolgozni, addig is űzzétek el pirikét a tájékomról!!!
Puszi Mindenkinek!