Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok! már vártam mikor jössztök elő! úgy eltünt mindenki.
tegnap voltam cukron, rendben van.
ma voltam uh-on, a doki rendben látta a picit, nekem most nagyon kivehetetlen volt az egész, mert sok magzatvíz volt az arca előtt, úgyhogy a doki magyarázta az egészet , épp ásított , a két kezét meg a szeme elé tette. bújócskázott:) viszont a doki látott egy kis problémát, persze nem a babával,hanem a méhlepényemmel kapcsolatban. hátul mélyen tapad, széli része eléri a méhszájat! azt mondta, hogy figyeljem nem e keményedik a hasam, ha van valami vérezgetés, akkor is sűrgősen menjek be a kórházba, meg ha 1 órán belül 4szer 20 másodpercre menszis görcsöket éreznék, meg ilyenek. egy kicsit aggódom! ti tudtok erről valamit? a doki szerint később majd fentebb fog húzódni a méhszáj közeléből. ja és a méhszáj zárt, meg kaptam klion d-t, mert van egy kis folyásom megint.
jövőhét csütörtökön eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lafi!

Én minden nap megkívánok és meg is eszek egy pirosmogyoróst...
Szerinted is iszonyatos cukrom lesz? Szerintem igen. :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Jaj Baba, jól rád ijesztettek!

Otthon vagy? Tudsz pihenni? Tudod kímélni magad?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 

 
 

Szia konkri! igen. most is pihenek! végül is én azt se tudom mi az a keményedés, mert eddig még nem volt! hát remélem nem is lesz! mindenestre pihenek ezerrel! eddig is azt csináltam az amnio miatt!
Vendég
 


Baba kíméld magad!!!!

Konkri, nem, ez magas inzulint jelez, ami alacsony cukrot mutat!Sztem....legalábbis így rémlik.

Zsu, ez azért érdekes, amit írtál!!!!De ennyire megváltozik minden???
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy keresetlenül jelentkezem. Azért írok, mert vannak gyönyörű kombizsákok eladók. Nagyon praktikus, először bundazsák, később overall. A gyerkőceim három éves korukig hordták, szóval meghozza az árát. A "2007. augusztusában szülök" topicban a 182. lapon megtalálhatjátok a fotókat arról hogyan néz ki, és hogyan kell használni. A Brendonban a hasonló overallok ára 17 ezer forint körül jár, nálunk megrendelve 8 ezer, és ha van különleges kívánság, az is megoldható, ugyanis anyósom készíti őket. Ha érdekel benneteket, keressetek meg priviben.
Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Botos ELINDULT!!! olyan boldog vagyok! Tép ezerrel és nagyon élvezi.
Amúgy éjjel fél1-től fél2-ig olyan bélgörcsökben fetrengtem, hogy kész ! Lehetséges, hogy a mangot nem bírom? életemben először ettem és más újat nem ettem egész nap.
Konkri: nagyon király lett a szoba!!! gratuálok! A kocsi is jó , sztem! én nagyon 3kerekű párti lettem és igy, hogy elöl bolygós, nem lesz vele bajod kanyarodásnál sem.
Baba: biztosan minden okés lesz!

Kép
Kép
normajeane
 
 


Sziasztok lányok!
A segítségeteket szeretném kérni. Indítottam egy új topikot Fogamzás/Megterveztük a babánk nemét címmel. Ide szeretném hívni azokat az anyukákat, kismamákat, akik tapasztaltak valamit a különböző módszerekről. Ezzel sokaknak segíthetnék, akik egy kislányra vagy kisfiúra vágynak.

Nekem már volt két császárom, így már csak egy lehetőségem van egy kislányra. Nagyon sokat segítene, ha megosztanátok velem tapasztalataitokat, ezzel taláb bátorságot gyűjthetnék a babavállaláshoz. Köszönöm szépen!
Jó egészséget, és sok boldogságot minden kismamának és kisbabának.
reménykedõ
 
 


Cső Csajok!

Az imént rendeltem itt egy pár babarucit.
Egész jó árakon, ahhoz képest, hogy márkás cuccok.
Rendeltem kispasis plüspulcsit, farmer nacit 999-ért :)... stb...
http://e-baby.hu/

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Reménykedő! Ez egy érzékeny téma mostanság. Sztem nem befolyásolható a baba neme. Én mondjuk hiszek Istenben, igy úgy gondolom, hogy az ember nem dönthet ilyenről. Nincsenek véletlenek, mindennek megvan a maga rendje. Ha annyira kislányt szeretnétek, fogadjatok egyet örökbe. Nálunk a rokonságban van egy család ahol 5 lány van és nem bánják, hogy nincsen fiúk, soha nem akarták befolyásolni a dolgot. Az pedig, hogy bátorságot kell gyűjts a babavállaláshoz, hát nem hangzik túl jól. Vagy vágysz gyerekre vagy nem, ahhoz nem kell bátorság. Ha félsz tőle akkor nem kell belevágni, sztem. Annál nagyobb felelősség ez , de ezt már tudod két gyerek mellett.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Norma!

Gratula!!! Most már futhat a csajok után!!! :) Isten veled anyuplusszkiló... :)

Én úgy várom már a kisfiam! nagyon be vagyok zsongva!!! :oops: Pedig én lányt szerettem volna... (Reménykedő) Mindegy mi lesz! Csak legyen! És egészséges legyen és boldog!
Nekem is két hugom van és tök jó ez így! Söt én már azt is tudom, hogy 3 gyerket szeretnék + a nagyobbik hugom is úgy gondolja, hogy 3 gyerek...!!! a kisebbik ha jól tudom 4et szeretne, de ez még nem biztos, ő még csak 18...

Öreganyám vágyott mindig lányra, így aput haza se akarta hozni a kórházból - "ki segít neki otthon a házimunkában". Aztán lett két menye, akik nagyon segítették mindenben, és még egy spontán, puszit, ölelés, simogatást se kaptak érte... Van 5 unokája, hát mi sem roppantunk össze a szeretetétől, csak a baszogatás és a panasz van. Most megtudta, hogy van egy 6. unokája is, de azt mondta hogy nem kíváncsi egy fattyúra...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok.
Baba, tessék sokat pihenni!
Mazsolasy, gratulálok a kiscsajhoz/irigykedek egy kicsit/
Vörösbegy, én azt hiszem, kislány lesz, de nem is bánnám, pedig először fiút akartam, végül is mindegy, de inkább lánynak érzem. Jövő héten kérek egy időpontot a 4D-sre, majd ott kiderül.
Konkri, nagyon tetszik a szoba, főleg a szőnyeg, olyan kis vidám, biztos jól fogja magát érezni a babátok.
Normajeane. Egyetértek veled, ne akarjuk előre meghatározni a baba nemét, úgyis mindegy végül is, milyen lesz, mindenképpen szeretni fogjuk szerintem. Nem gondolom, hogy többen vállalnának babát akkor, ha meg lehetne előre határozni a nemét. Aki mégis eszerinte szül, vagy nem azt nem tudom megérteni.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Norma, ja, már ha volt plusszkilód... ha jól emlékszem elég vékonka vagy. :)
Amúgy Norma kell azért bátorság a gyerekvállaláshoz, itt értem pl a bennem élő félelmeim, mint első gyerekes anyuka - minden rendben legyen, mindent meg tudjak adni neki, jó anya legyek... tudod, a felesleges para, no de valóban nem két gyerek után kell a bátorság!!!
Én nem láttam/olvastam senkiről, aki valamilyen módszert keresett, arra, hogy befolyásolja a baba nemét. De szerintem ez ügyben nem minket kéne kérdezni, hanem mondjuk Ceizel dokit - bocs ha rosszul írtam a nevét.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


:roll:
:evil:
:shock:

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Lányok!
Azért köszönöm a véleményeteket, még akkor is, ha más mint az enyém. Igenis sokan vannak, akik vágynak egy kisfiúra vagy egy kislányra, vagy esetleg mindkettőre, és ezt a felmérések, szavazások igazolják. Teháb abban nincs igazad Csibe, hogy nem vállalnának többen gyereket. Ezt már felmérték, és beigazolódott.

A Czeizelnél voltam személyesen, ő elmondta a tanácsait. Nagyon jó szakember, és nagyon tiszteli azokat az anyukákat, akik harmadik, esetleg még többedik gyermeket vállalnak. És teljesen megérti, hogy az emberek vágynak valamilyen nemű gyerek után. Amiben tud segít. Hasznos dolgokat mondott.

Én tudom milyen módszerek vannak, csak arra voltam kíváncsi, hogy vannak-e tapasztalataitok. Mert tudom, hogy nem vagyok egyedül. Van aki bevallja, és van aki nem.

Normajaene!
Nem tudok a hívők fejével gondolkodni. Én nem vagyok mélyen hívő, bár azt sem mondom, hogy nem hiszek Istenben. Megpróbálok becsületes életet élni, imádom a gyerekeimet, és biztosan szeretni fogom, ha fiacskám lesz, azt is. De azért ha lehet akkor is kislányt választanék. Egyelőre még valóban magam sem tudom, hogy szeretnék-e gyereket. De azt biztosan tudom, hogy kislányt szeretnék. Szerintem úgy ahogy én téged nem értelek, hogy ha te választhatnál miért nem tennéd meg, úgy gondolom te sem értesz meg engem.

A természetes módszerek közül választani szerintem nem bűn. Szerintem ezt az eszközt is Isten adta kezünkbe. Szégyenkezzen az, aki káromkodik, lop, csal, abortuszra jár, elhanyagolja a gyerekeit. Én nem tartozom ezek közé. Ha akárhány fiam lenne is, mindet szeretném, és becsületesen nevelném. De akkor is...........nem is ismétlem magam.
reménykedõ
 
 


Reménykedő! Ha voltál Czeizelnél akkor sok újat nem tud senki mondani, a legjobb helyen jártál. Én megértem az álláspontod csak egyet nem értek vele. Mert sztem ha a Sorsra/Istenre bízod a dolgot akkor kisebb lenne a csalódás mint ha szétakciózod magad aztán mégis fiú lesz. Kívánom neked, hogy ha megérett bennetek a gondolat a 3. bébire akkor kislány legyen!! Vagy fiú , csak egészséges :wink:

Kép
Kép
normajeane
 
 


Ja! Én mindig azt mondom, hogy mindegy fiú v. lány de egyértelmű legyen.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Volt a dr. House -sorozatban is egy rész, ahol a 15-16 éves modell csajsziról kiderült, hogy azért sem menstruál még mert valójában nem nőci odabenn.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Normajeane!
Azért én tenni fogok a célom érdekében, és tudom, hogy így is lehet, hogy kisfiam lesz. Csalódni nem fogok. Csak egészséges legyen. Egy egészséges kisbaba sohasem csalódás.

Köszönöm a jókívánságaidat. Én is minden jót, sok boldogságot kívánok neked a kisfiadhoz, és esetleg a következő babádhoz.

Egyelőre még nem vagyok kész a döntésre.
reménykedõ
 
 


Jó reggelt Csajok!

Elkezdtem írni én is, hogy mit gondolok arról, hogy befolyásoljuk a baba nemét, de aztán kitöröltem... azt viszont tapasztalatból tudom, hogy lehet, hogy a gyerekek és család kiegyensúlyozott boldog életét is segítheti ha esetleg 3 (összetartó) egyforma nemű gyerekünk van!

Amúgy meg tiszta ideg vagyok! tegnap 8ig dolgoztam (túlóra, nem természetes) ma 12 helyett bejöttem 8ra, de már egy csomó hülyegyerek felbosszantott!!! egy még rám is csapta az ajtót. Kérte, hogy hosszíbbítsam meg az ideiglenes diákigazolványát, ami 2006. novemberében készült, mert még nem érkezett meg az állandó... mondom neki, hogy akkor biztos gond volt az igényléssel, valószínű nem fizette be a díjját, de ilyen régi igénylést már nem is fognak megcsinálni. De hogy akkor is hosszabbítsam meg... mondom nem fogom, igazolja le a befizetést... de az nincs nála... én meg addig nem adok újabb ideiglenes diákigazolványt... erre rámbaszta az ajtót...
A tököm tele van a hülye gyerekekkel! És nem voltam bunkó vele, de ne nézzen hülyének!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Na visszajött az ajtócsapkodós...
Lehiggadva...
Problémát megoldottuk...
Megköszönte...
Azt mondtam nincs mit, pedig van. Ráadásul a sok rohangálástól már fáj a hasam.

Ja és a gyereket úgy hívják mint a fiam :roll:

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


nyugi Konkri!!!!!!!!

(nekem megint magas a nyomim, pedig 1 szem csökkentőt nyomtam már le.... :twisted: asszem hidegfront miatt, remélem legalábbis)
Vendég
 


Többen írtátok, hogy veszett szénhidrát éhségetek van. Ez egyrészt holdtölte előtt jellegzetes, másrészt általában jelentősebb C vitamin-hiány okozza. Nekem van 500 mg-os C-vitamin rágótablettám, abból nem szégyellek bevenni hárómóránként is,ha kell. Márpedig most kellett, mert elkaptam egy köhögős, náthás nyavaját az ovisomtól, Petike is náthás lett, és persze Anya, a hős mindenkit ápol.... aztán maga is ágynak esik. Sajnos nekem ált. ráhúzódik az arcomra a nátha, mert mire mindenkit leorrszívok-becseppezek-meg a mellemreismami krémmel bekenek, addigra valahogy elfeledkezem magamról.... na mindegy. Szóval irgalmatlan sok c-vitamin kellett. Hétfő-kedden anyu bejött segíteni, igazából a gyerekekkel volt. aztán szerdától magam.... nem volt egy leányálom. Ébredéstől 2,5 órámba telt, mire a 10 percre lévő oviba eljuttattam a skacokat, annyira le voltam lassulva.... Ma végre jól vagyok, de persze a héten minden felgyűlt...mosás, rendetlenség,takarítanivaló. Na, mindegy, legföljebb félbehagyom, ha végem....

Egyébként a keményedés az nem olyan, mint a menzeszgörcs, csak érzed a babatojást a hasadban. Ami olyan menzeszgörcs gyanús, az már tényleg nem oké. Arra írták fentebb többen is a Magnéziumot, mint megoldást. Ill. létezik egy Bryophyllum nevű homeopátiás orvosság (info dr Vilaghy honlapján), ami szintén enyhíti a panaszokat. De az elsődleges, hogy pihenni kell. Ha nem elég, akkor le kell feküdni!!!! Hallod, Vörösbegy????

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu
 
 


Hallom Tóthzsu! :lol: én szedek magnéziumot, de én nem a keményedéstől szenvedek, hanem a gátfájdalomtól...de elkezdtem tornázgatni...most vagy javul, vagy kezdem megszokni :lol:

Konkri...még jó, hogy nem tegnap ment, mert akkor meg is verted volna :lol:

Lafi! vigyázz magadra, remélem hamarosan rendeződik a vérnyomásod :P

Elkezdtük a gyerekszobát...ami jelenleg a hálószobánk...a lakásunk jelenleg katasztrófasúlytott terület :shock: még jó, hogy van időnk :lol: de hol alszunk ma?????? :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


sziasztok csajok!
ígérem pihenek! de ti is vigyázzatok ám magatokra! :wink:

lafi
iszod a paradicsomlevet?

reménykedő!
én elhiszem, hogy nagyon szeretnél kislányt! de igazán csak akkor tudod meg, hogy mennyire mindegy, amikor esetleg olyan helyzetbe kerülsz, mint én és sorstársaim, akiknek kemény 4 héten kell átesniük, hogy kiderüljön, egészséges e a pici. 4 hét alatt tök ideg vagy, azon jár a fejed folyton, hogy mi van ha rossz lesz az amniocentézis eredménye, mert már a kis mocorgó a pocidban az életed része......
és azon imádkozol folyton (tudom hogy te nem vagy nagyon hívő), hogy csak egészséges legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindegy hogy fiú, vagy lány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezen azért gondolkozz el! persze ettől függetlenül kívánom neked, hogy kislányod szülessen! de ettől is fontosabb hogy egészséges kislányod szülessen!
Vendég
 


csajok! már két hét eltelt! szerintetek hívtak volna ha esetleg rossz az eredmény? már nagyon izgulok! nem is tudom hogy fogok tudni elmenni az eredményért jövőhéten! erőt kellesz nagyon gyűjtenem!
Vendég
 


Baba!

Szerintem biztos hívtak volna, de én úgy gondolom, hogy nincsen semmi baj. Nyugi! Szu-szá!

Vörösbegy! gyertek el Bicskére és aludjatok nálunk! :)

Kérdés: honnan tudom, hogy Marcell éppen csuklik? mikor szabályos időközönként jönnek a "puttyok"? :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


konkri!
szúszá bízom benne!
egyébként én is úgy gondolom, hogy akkor csuklik manócska, amikor hirtelen beremeg gyorsan egymás utána pocim alja! az nem olyan mint amikor rúg egyet, inkább olyan rángás féle.
Vendég
 


Csajok!

Nem hiszem, hogy Reménykedő benéz még ide, de megjegyzem, hogy nekem a karikagyűrűs és a jósnős jóslás, valamint a kínai fogamzás naptár is bejött... ezek szerint két fiam lesz - bár én három babusra vágyom, vagyis ez az A terv, a B terv az a kettő (mert hát tesó az kell :) ) a C terv pedig az egy gyerek mindenkép, hát ez úgy tűnik összejött.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Csajok!

Nem hiszem, hogy Reménykedő benéz még ide, de megjegyzem, hogy nekem a karikagyűrűs és a jósnős jóslás, valamint a kínai fogamzás naptár is bejött... ezek szerint két fiam lesz - bár én három babusra vágyom, vagyis ez az A terv, a B terv az a kettő (mert hát tesó az kell :) ) a C terv pedig az egy gyerek mindenkép, hát ez úgy tűnik összejött.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Baba! Nekem az első UH-m után mondta a dokim, hogy a placenta eléri a méhszájam (rajt is van a papíromon).Azt mondta semmi fizikai erőltetés meg persze no szex!!!!!! És nekem is mondta hogy a következő uhnál ellenőrzik, de ahogy nő a méh feljebb húzódik és akkor már nem lesz gond. Hát mivel nekem ez az esküvőm előtt derült ki, mondanom sem kell sokat nem tudtam megvalósítani a kímélő életmódból. Volt hogy egész nap a városban rohangásztam. Ráadásul a lagzit a menyecsketánccal együtt végigtáncoltam. Persze féltettem a babát, de hát csak ennyire tudtam kímélni. Aztán a 18. hetes uhn már csak annyi volt, hogy placenta elől. Vagyis tényleg eltávolodott még így is hogy nem igazán tudtam pihizni. De te azért feküdj amennyit csak tudsz. De ezen szerintem ne parázz feleslegesen.

Kép
móni86
 
 


köszi móni!
közben már elolvastam minden ezzel kapcsolatos dolgot, igen gyakori jelenség, tényleg feljebb húzódik majd, gondolom ezért is rendelt vissza két hét múlva uh-ra a dokim, hogy megnézze, húzódik e feljebb. végülis pihenek egyfolytában, bár inkább az amnió miatt még mindig.
Vendég
 


Szervusztok Drágáim!
Megérkeztünk, majd holnap visszaolvasok ( takarítás és 2 mosás, no mega főzés között)!
Remélem,hogy mindenki változatlanul jól van!!!!!!
Puszikálok Mindenkit!
Vendég
 


szia blo! üdv itthon! üdv köztünk ismét! majd mesélj!
Vendég
 


Hello Lányok!
Megérte elmenni még erre a pár napra is. Jó volt kikapcsolódni...ugye itthon dolgozom és az ügyfelek nem nézik, hogy este van már, vagy hétvége.
Tehát megvolt a kikapcs. :D Jó volt egy kicsit úszkálni is, bár nem sokat voltam a vízben, első nap állandóan magamra ill. a babára figyeltem. Ha egy kicsit fáztam jöttem is ki a vízből, forró zuhany, fürdőruhát le, bele a köntösbe és kinnt henyéltem a parton. :lol:
A fiúk egész nap a vízben voltam, és gondolom,hogy nem csak a hormonok miatt, de annyira szeretem őket :D :roll:
Azt viszont sajnálom,hogy nem mehettem be a szaunába, mert itt profi szaunák vannak!!
Elmentünk Almádiba is, de aztán vissza mentünk Hévízre. Almádiban megetettük a hattyúkat meg a kacsákat. Ja, és láttam patkányokat is :shock:
A vérnyomások szerdán rendetlenkedett, de úgy tudom akkor volt a hidegfront.
Megemeltem az adagomat 3xlesz@rom tablettára, ez úgy tűnik,hogy jó lesz. A legtöbb mérésem így 130 alatti, igaz,hogy egyszer felszaladt 148/70-re, de 5 perc ücsörgés után lement 124/68 ra.
Szerintem ez is rossz, legalábbis közérzetileg. Amikor utaztunk le, akkor az autóban fájt a fejem, biztos voltam benne, hogy magas a vérnyomásom. Legközelebbi fejfájásnál mértem és 120-as volt :roll:

Valahogy én is úgy vagyok vele,mint Vörösbegy..csak eltelik már ez a 3 hónap.
Biztos,hogy a hidegfront miatt van a legtöbbünknek pofozhatnékja :lol:

Baba: ha jól emlékszem Neked amniód volt, ott 4 hét mire kitenyéztik a magzatvízben keringő kis bőrdarabkákból amit akarnak....de ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Örülök,hogy újabb kislány lesz a "fedélzeten" , gartula!!!! :D

Na, most belevetem magam a takarítás és mosás "gyönyöreibe" :)
Vendég
 


Na,, elírtam: 3xfél gyógyit szedek a vérnyomásra.
Vendég
 


Blongyi, ilyen gyakran kell mérni a vérnyomásodat? Lehet, már sokszor attól megy fel, mert tudod, hogy mérni kell. A nagypapám volt így annak idején. Amikor megkapta a vérnyomásmérőt, állandóan mérte magának, és mindíg magas volt.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Blongyi, tök irigyellek!!!Leglább jókat pihiztél.
hát nekem magas, de asszem már azért mert meglátom és elegem van az egészből és nekem az 1 szem sem viszi lentebb.........elegem van.Nekem csütörtökön tök jó volt, de szerdán és pénteken szar, asszem ma is zar lesz, bár pénteken olyan hülye idő volt, hogy az nem fehérembernek való.
De legalább fehérje nincs a vizeletemben.az is valami.
Vendég
 


Helloka!
Most végeztem, Vinya lefektetve, anyu kifektetve :lol:

Csibe: nem mérem olyan nagyon sűrűn ám...ha semmi dolgom,akkor fél óránként mérek. Ha dolgozom akkor óránként. Ha valami rosszat mérek,akkor várok 5-10 percig és újra mérek. Ha ezek után is magas akkor bepipulok, hogy legyen is oka magasnak lenni.

Lafi: biztos,hogy az időjárás kavar be Neked is!! Abban is biztos vagyok,hogy néha azért mérünk magasat, mert már attól parázunk,hogy magas lesz. Ha jól emlékszem akkor Te más gyógyit is szedsz, nekem a dopegytet írta fel a házidokim. Anya-társ! Valahogy csak elmúlik ez pár hónap, ha bedurvul a vérnyomásunk, akkor még sokáig ki lehet húzni másfajta vérnyomi csökkentővel :roll:
Remélem eddig nem jutunk el, és hogy nincsn fehérje a vizeletünkben az legalább egy jó hír :lol:
Vendég
 


[quote="blongyinka"]
írta:
blongyinkaCsibe: nem mérem olyan nagyon sűrűn ám...ha semmi dolgom,akkor fél óránként mérek. Ha dolgozom akkor óránként. Ha valami rosszat mérek,akkor várok 5-10 percig és újra mérek. Ha ezek után is magas akkor bepipulok, hogy legyen is oka magasnak lenni.



Ez tetszett, na valahogy én is így állok.....

amúgy dopegytet szedek én is napi 1 szem reggel, de asszem mármint azt vettem észre, hogy nem jó így, szóvl reggel magas, beveszem, leviszi, de aztán lassan felkúszik, lehet hogy át kéne térni 2*fél szemre majd 3*fél szemre és akkor minden napszakban leviheti...

bár nem kiabálom el, ma dolgozok itthon, hazahoztam munkát, és 130 alatt vagyok!!!!!!!!
Vendég
 


Lafi!
A magas vérnyomásos topicban, vagy a toxémiásban már nem tudom, de M.Csákány György válaszolt (régebben ) a kérdésekre.
Azt írja, hogy ennek a gyógyszernek a hatása kb. 6 órán át tart. Ő eleve 4Xvalami adagot javasol. Az én házidokim is azt mondta, hogy nem a legjobb gyógyszer, de ez van kiróbálva a terheseken. Rémlik mintha azt is mondta volna, hogy le-fel viszi a vérnyomást :roll:
A nőgyogyim meg azt mondta, hogy eleve a kezdeti adag 3x1 szem lenne, ezért azt tanácsolta,hogy a 3x1/4 szemet, emeljük meg 3xél szemre. Ez úgy tűnik, hogy jó. Nekem általában olyan 4-5 óra után kezd el megemelkedni.
Vendég
 


Helló Lányok!

Ismét előkerültem!
Most éppen a vonalzóimmal kínlódok! De NAGYON BÉNA VAGYOK!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép
Kép
söci
 
 


Na de most miért csinálja ezt????
Miért nem sikerül?
Bocsi! Ez nekem nem megy!
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!! :cry:

Kép
Kép
söci
 
 


DE KI AZ A FELÍCA??? Aki ha rákattintok a szövegre akkor megjelenik???
Nekem Jankám van meg "Zsebibabám"!
Na ez nekem magas! Inkább abbahagyom mielött agyvérzést kapok!

Kép
Kép
söci
 
 


Alakulok!
Már legalább nincs FELÍCIA! Haladás.
De hogy csináljam, hogy a vonalzó jelenjen meg,ne pedig csak a kód?
Ha vkinek van energiája meg türelme még hozzám légyszi segítsen :oops: !!
Köszi!

Évi

Kép
Kép
söci
 
 


Sziasztok!Ujabb 4D kepek Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Az eskuvonkrol
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Sziasztok!

Marcsitita!
Sok boldogságot! És gyönyörű a babátok!

Söci!
Amikor megnyomtad a vonalzó létrehozása gombot, akkor a PHPBB sorban lévő sorokat jelöld ki, Ctrl+C gombbal kimásolod (vagy jobbklikk Másolás), és a profilod aláírásához Ctrl+V gombbal (vagy jobbklikk Beillesztés) beilleszted. Ha többet szeretnél, akkor megcsinálod a másikat is és ugyanezzel a módszerrel, csak a másik alá illeszted be, így kettő fog látszani egymás alatt. Képet is tudsz feltölteni a megfelelő sorban, de nem lehet nagyobb 10 kb-nál.

Lányok!

Egy elméleti kérdést szeretnék feltenni: Hogyan kell egy orvost megfogadni? A szülésznő kérdezte, hogy van-e fogadott orvosom, mondtam, hogy a H. doktorhoz járok, erre kérdezte, hogy és meg is fogja fogadni? Igen, szeretném, csak azt nem tudom, hogy hogyan. Ti hogyan csináltátok? (priviben is jó)
Renátóval az sztk-ba jártam a belvárosban, és amikor a Schöfiben szülni készültem, kérdezték, hogy kihez jártam, én megmondtam, erre behívták őt. Nem gondoltam, hogy behívják. :oops: Szerintem azt sem tudta, ki vagyok, de mivel behívták és minden vizsgálatomnál az ő neve szerepelt, ezért levezette a szülést és a végén ki is szedte a varratokat. Többet nem láttam a kórházban sem, mert utólag kiderült, ő már nem jár be a kórházba, csak ha hívják.

Légyszi, segítsetek, hogy ne legyen olyan ciki!
Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Szia Mónika!
A magánredelésére ezek szerint nem jársz a dokinak. De szerintem ez nem lehet probléma. Ha mész a legközelebbi vizsgálatra, egyszerűen csak kérdezzd meg, hogy akkor amikor eljön az időd el tud-e vállalni, vagy számíthatsz-e rá?
Vendég
 


Köszi, Blongyi! És meg is kell "támogatnom" ezt a kérdésemet?

Kép
Kép
bnemonika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?