Hello Lányok!
Megérte elmenni még erre a pár napra is. Jó volt kikapcsolódni...ugye itthon dolgozom és az ügyfelek nem nézik, hogy este van már, vagy hétvége.
Tehát megvolt a kikapcs.
Jó volt egy kicsit úszkálni is, bár nem sokat voltam a vízben, első nap állandóan magamra ill. a babára figyeltem. Ha egy kicsit fáztam jöttem is ki a vízből, forró zuhany, fürdőruhát le, bele a köntösbe és kinnt henyéltem a parton.
A fiúk egész nap a vízben voltam, és gondolom,hogy nem csak a hormonok miatt, de annyira szeretem őket
Azt viszont sajnálom,hogy nem mehettem be a szaunába, mert itt profi szaunák vannak!!
Elmentünk Almádiba is, de aztán vissza mentünk Hévízre. Almádiban megetettük a hattyúkat meg a kacsákat. Ja, és láttam patkányokat is
A vérnyomások szerdán rendetlenkedett, de úgy tudom akkor volt a hidegfront.
Megemeltem az adagomat 3xlesz@rom tablettára, ez úgy tűnik,hogy jó lesz. A legtöbb mérésem így 130 alatti, igaz,hogy egyszer felszaladt 148/70-re, de 5 perc ücsörgés után lement 124/68 ra.
Szerintem ez is rossz, legalábbis közérzetileg. Amikor utaztunk le, akkor az autóban fájt a fejem, biztos voltam benne, hogy magas a vérnyomásom. Legközelebbi fejfájásnál mértem és 120-as volt
Valahogy én is úgy vagyok vele,mint Vörösbegy..csak eltelik már ez a 3 hónap.
Biztos,hogy a hidegfront miatt van a legtöbbünknek pofozhatnékja
Baba: ha jól emlékszem Neked amniód volt, ott 4 hét mire kitenyéztik a magzatvízben keringő kis bőrdarabkákból amit akarnak....de ne aggódj, minden rendben lesz!!!
Örülök,hogy újabb kislány lesz a "fedélzeten" , gartula!!!!
Na, most belevetem magam a takarítás és mosás "gyönyöreibe"