Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!!
Az előbb bementem a szobájába és ez a kép fogadott:
Kép ÁLL!!!

Úgy megijedtem, teljesen váratlanul ért.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno! :shock: Asszem én is :shock: kaptam volna! Nagyon ügyi! :D

KépKép
csongria

Tiszta káposzta az agyam! :lol: :wink:
Holnapi talisok!
Akar valaki valamit a Kikából??? Nagyon szivesen beszerezzük Petivel és leszállítjuk az árut!!! :D
Vendég

Orsi,
AZTA!!! De ügyes Sebi!!! :D
Vendég

Igen a refluxot kinövi! De a tej allergia?! Már alig vártam, hogy krémtúrót és baby jogurtot adjak neki! :( De a fő hogy meggyógyuljon és jól legyen! És persze hízzon végre! Nagyon le vagyunk maradva, mint a borravaló! Az összes csaj kenterbe veri most már! A pasikról nem is beszélve! :lol:

KépKép
csongria

Sági! Megint dílerkedsz? :lol: :wink:

KépKép
csongria

Aztán persze hanyatt esett annak rendje és módja szerint.

Ria,
Szegény Beni, neki sem lesz túl sok változatosság a kajában, amíg ezt ki nem növi. De reméljük a diétával megszűnnek a panaszai.
Dehát egy élsportolónak szigorú az étkezésirendje, időben el kell kezdenetek készülni, mert mindjárt itt a 3. év, és rendbejön a szíve, utána pedig irány az uszoda!

Orsi
Kép Kép
sno

Hűűű, Sebi, de ügyes!!! :lol:

Ria, hát a tejallergiát növi csak ki igazán! Tudod, Róki is írta. :wink:

Ági, igeeen, én olyan előkét kérek amit mondtál, h bevált és óccsó :) köszönöm!!!

Kép
Kép
agiboldi

De valaki más is kérjen már valamit, mert Sági már miattam jár KIKÁba :lol: :oops:

Kép
Kép
agiboldi

Ok, mennyit?
Vendég

Ági,
Mi szeretünk a Kikába járni. Peti is élvezi! A rövid sétáin majdnem mindig ott végződnek, mielőtt haza nem érünk. :lol: Szombaton anyukám is elvitte sétálni Petit. Hívom, hogy merre vannak, a válasz: a kikában. :D
Májusnak is viszek olyan előkét, biztosan neki is kell.
A többieknek leírom, hogy ez egy vastagabb, de puha nylon előke, pamut kötővel és ami a lényeg, hogy van ujja és zsebe. Mint egy hátul nyitott esőkabát. Csak olyan nem létezik. Jaj vicces vagyok! :lol:
Vendég

Sno
Nagyon ügyi Sebi! Hihi, mindjárt szaladgálhatsz utána! :lol: (aztán nem a fejemhez vágni, ha Brigi is majd csinál ilyeneket!)

Ria
Nagyon sajnálom Benit. Ill. téged, mert ő kinövi viszont most főzhetsz jó sokat! :( De mi az hogy az üvegesben lehet tej, még akkor is ha rá van írva, hogy tejmentes!? Ez olyan disznóság! :shock:
lora7

Ria
Látom Ági megelőzött, de én is pont Rókit akartam előhozni ezzel. Ő is azt mondta, hogy kinőhető.

Tényleg Róki! Merre vagy?

Sági
Mi is szeretünk vásárló körútra menni, csak nálunk Ikea van. Ja meg persze az Árkád! :D
lora7

Paramamik!
Van aki még fertőtlenít rajtam kívül? Csak már nem mindig látom értelmét, de azért csinálom. :oops:
lora7

Ma egy jo kis setalos bevasarlos napot tartottunk. Nem is tudom, miert tartottunk eddig az utazastol gyerekkel. Nehezebb otthon lefoglalni, mint itt lenni ugy, hogy Robi es tesom is sertepertel. Csak a dzsekimet banom, amit elhagytam.

Orsi,
Huuuu, de ugyi Sebi!!!

Csongria,
:( Szegeny Beni, de meg jo, ha lehet ilyent mondani, hogy legalabb ez mind kinoheto. Rokitol meg egy csomo jo infot be lehet szerezni. Ha majd elokerul.

Kép KépKép
lorca

Lora,
Mi már rég nem fertőtlenítünk semmit. Cumisüveg + cumi forró mosószeres vízzel elmosva. Különben meg akkor az összes játékot fertőtleníthetném. Na azt már nem! :oops:

Hinta- palinta
Kép
Kép

Mosom fogaimat!
Kép
Vendég

Ági, jöhet 2 ha még olvasod, h legyen cserének míg szárad.

Lora, én sterilizálok a mikroba rakhatóval, mert olyan egyszerű. De pl játékokat, rágókákat nem... azokat csak lemosom szappannal ha ránézésre túl mocskos :oops:

Május, írtam privit h hogy menjünk holnap :)

Kép
Kép
agiboldi

Lora,
Fertotlenitesen en megbuktam. Semmit nem fertotlenitek. Cumi nem kellett neki, vizet nem iszik, nincs ezert uveg, a kajaja steril. Az a kis baci, ami a kanalrol jon, meg kell is :wink:
De a pluss jatekokat pl kimostam a mult heten.

Hu, volt egy tandem uvoltes. Egy masodperc alatt teljes uzemmod, amikor pont irtam, hogy minden ok. Ilyent nem szabad leirni.

Sagi,
Hinta :D

Kép KépKép
lorca

Sági,
a partedli minket is érdekelne. Hogyért adják? Mennyit érdemes venni belőle?
Az első kép az tiszta Peti, a második az számomra ismeretlen arca, de valami tünemény (ha fiúra szabad ilyet mondani).
A sárga nagy gomb középen a hintán a Vágó-vetélkedőhöz van? :lol:

Orsi
Kép Kép
sno

A cumit néha kifőzöm, amikor már túl vastag rajta a porréteg, mert használni viszont nem használja. Tervezem az orrszívót is.

Lorca,
Hogy tudtad pont a dzsekidet elhagyni angliában, azt hittem az rád van nőve :D .

Orsi
Kép Kép
sno

Köszi a fertőtlenítős hsz-eket. Én is így gondoltam kb. Üveg meg cumi nálunk egyáltalán nincs. Csak aventes pohár és kanál van. De akkor ezennel leszokom. (Mondom én, aki épp egy adagot fertőtlenítek :oops: )

Ria
Ugye szokott parkolóhely lenni az utcában? Meg remélem valami óriás helyet fogok találni, mert asszem a parkolást még gyakorolnom kellene. :oops: :D

Lorca
Tök jó, hogy jól érzitek magatokat! Hát igen, sokszor többen könnyebb. Mégha több a gyerek is. (Bár 2 vagy 3 talán már mindegy, vagy nem?)
Hogy tusz kabátot elhagyni?
lora7

Orsi,
Pedig a második kép is tipikus Peti! Csak az a "jófiúvagyok".
Nekünk két ilyen partedlink van, de még csak egy van befogva, de viszek neked is kettőt ha akarod. Darabja 500 pííz körül van.
Vendég

Mekkora méret? Ha pont jó rájuk, akkor csak 1-et kérek szépen, ha még a jövő hónapban is jó lesz :D akkor jöhet a kettő. Előre is köszönöm!

Orsi
Kép Kép
sno

Na jó napokat!

Nem bírlak követni benneteket.

Lorca: Mi se igazán tízóraizunk. Kaja idő: 7-kor kelés, jó nagy adag tápszer, 11-kor főzi, 2-kor tápszer, 6-kor gyümi, f9-kor tápszer alvás.

Alvás: Nálunk most elég rossz volt ez a két éjszaka, folyamatosan fel-fel ébredt. Apa a teliholdnak tudja be, mert ő se aludt egész éjszaka.

Betegség: Kisasszony még mindig szortyog és hiába fújjok az orrába és szívom ki nem jönn semmi. Ráadásul én is elkaptam apától. Most már csak anyuék nem betegek, öccsém és a barátnője is az. Alig kapok levegőt és ráadásul nekem se jönn ki csak szét akarja nyomni az arcom és fáj a fejem.

Agiboldi: Boldog szülinapot! Hogy áll a mellgyuszi?

Mazsi: Boldog hófordulót Leának!!

Apa: Nálunk kitakarít, megetetti a gyereket, pelenkázik (kivétel: a kakis pelust, amit azóta nem amióta mindent eszik és hányingere van tőle), játszik, néha főz ha megkérem. Mazsi ő se jönn el velünk sétálni, legfeljebb ketten elmennek boltba, hogy dicsekedni tudjon a lányával.

Orsi: Nagyon ügyes Sebi, vigyázzatok azért.

Sági: Nagyon jól néz ki Peti hintája és persze benne Peti is.

Lorca: Jó hogy írtál a messzi távolból! Jók legyetek!

Lora: Én még kb másfélhetente szoktam fertőtleníteni, de szerintem csak megszokás.

Ria: Nagyon sajnálom Benit, reméljük tényleg kinövi.

Remélem nem hagytam ki semmit.

Ja az ülésről annyit, hogy épp egy fél órája vágta hátra magát, hogy rendesen koppant a feje, volt sírás. Aztán pár perc múlva előre, kicsúszott a keze és beverte a száját a cumiba és picit vérzett. Ez nem a mi napunk. Úgy sajnáltam szegény, olyan keservesen sírt, meg persze meg is ilyedtem, apa meg csak nyugtatot, hogy semmi baja. Ilyenek történek még egy jó pár évig.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!
még élünk és virulunk! Csak éppen nem tudlak követni benneteket... :? De látom, a képekről (csak ezt az oldalt néztem), hogy nagyon ügyesek ezek a fiúk!!! Gratu!
Rólunk gyorsan: küzdünk a kilókkal (Roli fel, én le). Lassan hízogat, pedig már este is kap főzeléket és szereti is (csak talán olyan mint én voltam picinek: én sem gyarapodtam az elvárt ütemben).
A másik fejlesztendő terület meg a mozgás, mert tényleg hipotón. Egy hete járunk gyógytornára (Dévény), hogy később ne legyenek problémák. (Ja, egyelőre gurul és kúszik)
Minden más rendben: sokat nevetünk, játszunk, nagyon jókat kirándulunk, mini babatalikra járunk :wink:, voltunk külföldön és idehaza is nyaralni.
Ja, a ház is elkészült időközben, hamarosan költözünk...

Majd ha lesz időm, bekukkantok. Addigis mindenkinek jó babázást kívánok és csupa örömet a gyerkőcökben, a gyengélkedőknek jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:36-kor.
Vendég

Hali!

Barbi sajnos nem tud jönni! Mónika ha van kedved szeretettel várlak! :)

KépKép
csongria

hali

Sebi milyen kis ügyi!!!! :shock:

Petinek az a középső fotója (arca) nagggyon jó :lol: :lol: :lol:

bigsis
irigy-irigy az elkészült ház miatt :oops: :lol: amiénk még várat magára :cry:

lin
Gréta ma turbóba kapcsolt? :shock: szegény, fejkoppanás :cry: nálunk ez a hasról hátra fordulásnál fordul elő :lol:

tali
remélem odatalálunk... :oops: :lol: a 11 körüli kajcsit már remélem ott fogyasztjuk el...vagy a dugóban :shock: :lol:

lora
parkolás :lol: :lol: :lol: gyakorlat teszi a mestert :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szia Bigsis!!!!
Jó, hogy jelentkeztél!!! Na Roli majd a gyógytorna után megtáltosodik figyeljétek meg. :D
Költözést nem irigylem, de egy új ház, az szupi!!!
Roli nagyon helyes így maszatosan is! :D

Előke beszerezve! Aki szeretne még szóljon, reggel még beugorhatunk. Ja és pontosan olyan mint ami Rolin van!

De kár, hogy nem jön Barbi! :(
Vendég

Ria!
Köszi a meghívást! Közben bejött egy bizonytalan időpontú délelőtti programom. Ha valaki szeretne és tud menjen nyugodtan helyettem. Ha mégsem menne senki és normális időben oda tudnék érni akkor szívesen mennék. Az jó neked ha elküldöm a telefonszámom, és sms-ben, vagy priviben te is elküldenéd a tiedet, és 10 körül hívnálak, hogy lett e helyettem valaki és/vagy nekem hogy alakult a délelőttöm. Cseppet sem vagyok problémás. :wink:

Jó éjt!
Mónika

mmónika

Hát mostmár tuti, h Boldiapu nekem a tökéletesapu! Kaptam szülinapi ajándékot, csokit, miegymást, és elégedett is voltam, erre kimegyek az előszobába, és ott lóg a fogason az az álmaim piros kapucnis stb rövid Mango kabátja, amibe beleszerettem egy hónapja, és amiről természetesen gyedes kismamának szó se lehet, és nem is nyafogtam, hanem megpróbáltam elfelejteni... :lol: örül örül örül :D

Most sül a muffin, de nagyon bizonytalan, mert elfogyott az olaj, és margarinnal csináltam, és hát az én főzőtudományom...

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Valamiért vacakol a net! Igy amire emlékszem, arra word-ben reagálok (hihi magamnak irogatok) és ha lesz újra, bemásolom.

Ria. L Tejfehérje mentes recepteket majd cserélhetünk. Közös mailre küldöm majd azokat a recepteket, amiket Rókitól kaptam (utólagos engedelmével). Én már kb egy hónapja diétázom és látható eredménye, hogy már nem hány, nem bukik és a kakija is normalizálódott!
Csütörtökön megkapta a rota2. és megmérték újra, 1 hét alatt 100grammot hízott, amiben benne volt az éjszakai és a reggeli szopi mennyiség is. L Még jó, hogy nincs mérlegem, tuti ezerrel paráznék!

SNO: Hihetetlen Sebi J Gondolom nálatok is megy lejjebb az ágyikó!
Látod, neked még működik az agyad, én nem tudtam mire hasonlít annyira ( pedig Linusapu is szakállas :D:D:D)

Lora: Fertőtlenítés: A poharakat és a kanalakat is gőzölőssel sterilizálom. Orsi az orszívót is!
Multkor vettem kézit is, hogy ne kelljen mindig az porszívósat előszedni. Betettem a gőzölősbe, mert a dobozva rá volt írva, hogy főzze ki. A pumpa része a gőzt bírja, de a mikrót nem! Elégett jobban mondva összeolvadt a sterilizálóval, egy aventes pohárral és egy kupakkal. Nanica alkotott!

Pann: Linusapu mindig azzal jön, hogy neki kell egy rendes, tiszta háttérország, és ha nekem nincs időm rá. akkor ő megcsinálja, de a rosszallásának mindig hangot ad.
Azthiszem az időgazdálkodást még tanulni kell!

nanica

Jó reggelt!
Hát még senki nem kelt fel?
Azt kell hogy mondjam, a sör tette az alvást. Tegnap nem ittam és Brigi ma 3x ébredt. Igaz csak egyszer keltem fel szopizni, a másik kettőnél visszaaludt magától. Gügyögött a kiságyban, mintha nappal lenne. :shock: Gondoltam hagyom, és bejött mert visszaaludt szépen. Vagy csak én aludtam el? :roll:

Ágiboldi
Hát igazi szupiapuja van Boldinak! Neked meg szupiférjed!!!! Hát ezt most már én is felolvastam a páromnak! Én sosem kapok meglepit! Ilyesmire 10 év alatt egyre emlékszem. Akkor kaptam egy ezüst láncot karkötővel. De ennek már vagy 5 éve... Le a kalappal!
lora7

Jó reggelt!

Ági,
Boldiapu nagyon szupi!!! :D Imádom a meglepiket!!!

Nanica,
Sterilizálás! :D

Lora,
Megoldás, minden nap söröznöd kell! :lol:

Kész a "süti" a talira!!! :D
Vendég

Szisztok!

Ági!
Wow!Ez nagyon rendes a féjedtől! :D

Sno!
Nem semmi!Most majd én is leteszem Emili kiságyát a fsz-re :lol: , hátha a rácsokba kapaszkodva felállna, mert 4kézlábról már igencsak állna fel, de nincs mibe kapaszkodnia. :?

Én nem sterilizálok semmit, bavallom őszintén.Az elején még kifőztem egy pászor a coccokat, de nem tetszett, hogy a vízkőtől homályos, matt lesz minden. :?
És még sosem volt bélfertőzése, meg semmi.A vizet sem foralom fel, Jana vizet kap, azzal is főzök neki.Bár ezt azért sokáig forraltam.
csak simán elmosogatom a cumisüvegeket, evőeszközöket.Már elég nagy is, meg úgyis mindent a szájába vesz, így nem látom értelmét a sterilitásnak.

Bigsister!
Az a kis kép: :lol: , de ha hiszed, ha nem , ma Emili is ilyet csinált, csak az egyik kezén támaszkodott, a másik a levegőben kalimpált, és csak az egyik térde volt a földön,a másik lábával állt a talpán.Na szóval érted. :lol:
Aranyos nagyon a kifiad, én szörnyet halnék, ha ennyit maszatolna Emili! :oops:
Szerencsére csak néha mászik bele a partedlibe, akkor kajás lesz a ruhája ujja. :x :D

B.lin!
Nálunk is volt a minap ilyen cumiba bevette a száját téma, sajnos. :(
De szerencsére nem sírt sokáig, viszont még másnap is vérzett,mivel mindent a szájába vesz, és felsértette vele. :(

Na ennyire volt időm.Férjecském holnap este érkezik haza!Juhééé... :lol:

Ja, Emilire rátört a szeparációs félelem, vagy nm tudom mi van vele, nincs meg nélkülem, ha nem lát, már ordít!Eddig ilyt nemcsinált.Éjfélig 4x keltem hozz, utánna meguntam, és magam mellé vettem, utánna aludt reggel fél7ig egyhuzamban. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
A tali szuper volt, Ria, köszi mindent! :)
Dobok egy-két képet is:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Jaj, de gyönyörűségesek ezek a babák!!!!!! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Én is feldobom a legjobbakat:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

hali!

ria
még1x köszi a meghívást ! örülök h sikerült feljutnunk :lol: ismét beigazolódott h sok jó ember kis helyen is elfér :lol: :wink:

hazaértünk na nem most de gyorsabb volt visszafelé az út...kicsit rövidítettem, a Hungária egy részét kikerültük így még anyuékhoz is be tudtunk ugrani :lol:
Lea gyakorlatilag indulás után 5 perccel bealudt és anyuéknál ébredt fek úh talizhatnánk gyakrabban mert 2 órát aludt :lol:

a megérkezéskor nem bunkóságból :oops: nem köszöntem egyenként senkinek hanem Leát próbáltam menteni h ne legyen minden sz..os :shock: :lol: hááát félig sikerült :lol:

furi volt a találka, de jól furi :lol:
a gyerkőcök is hihetelenek ügyesek és szépek mint a képekből az kiderült :lol:
Beni kommandózása nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:
Peti pedig időnként úgy mászik előre mintha hullámozna :shock: :lol: haláli :lol:
Brigi nekem a képekről nagyobbnak tűnt :shock: :oops: de így élőben olyan igazi törékeny kiscsaj :lol: :wink: (ami ugye -mármin h törékeny Leáról nem mondható el :lol: :wink: )

ria
Beni fogacskái miatt ne aggódj !!! előbb utóbb kibújnak :lol: azt hiszem mmónika is írta h nekik 9 hónaposan jött ki az első

na most megyek pihizni

ja elfelejtettem h apa ma bulizik úh csak egy puszit adott kicis lányának és ment úh egyedül vagyunk :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép Kép Kép Kép Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Örülök hogy eljöttetek!
Szegény Mónika lemaradt a taliról mert nem jó az 5 ös billentyűm és az kimaradt a telószámból és nem tudott elérni! Még egyszer bocsi! :oops:

Persze fényképet azt nem csináltam jót! :oops: Na majd legközelebb! :wink:

KépKép
csongria

Ria
Nagyon köszi a vendéglátást!!!! Mindketten nagyon jól éreztük magunkat! :)

Mi még kimentünk a Ligetbe sétálgattunk, felvettük apát, aztán hazajöttünk. Brigi viszont olyan fáradt lett, hogy még vacsizni sem nagyon akart. Nem evett kölest! Fürcsi, aztán egy kevés szopiba belealudt. Asszem várható, hogy nemsoká éhes lesz! :roll:

Nagyon jók a képek! :D Rakok én is néhány képet, de sajnos nem mindegyik sikerült jól. Szóval aki nincs rajta, arról is csináltam, csak nem lett jó!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
lora7

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Azért néhány csak sikerült! :wink:
Kép
lora7

SnOrsi
Csináltam albumot a Picasán. Feltöltöttem a képeket is, remélem nem baj. Csak úgy belejöttem... :oops: :lol:
lora7

sziasztok
na akkor én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, h szuperül éreztem magam (kele is, csak rajta ez ritkán látszott :lol: ). el se tudom mondani, h nekem mekkora felüdülést/feltöltődést jelentenek ezek az alkalmak

kele is hamar kidőlt és az éjféli szopi után csak negyed hatkor kelt, úgyh aludtam 5 órát egyben! juhéjjjjj! ki vagyok cserélve (na ez azért túlzás, de n jólesett)

mazsi
tökjó, h téged/titeket is megismertünk, igazi hős vagy, ekkora utazással! és köszi a pogácsát!

ria
légyszi a sütireceptedet tedd fel! :oops:

és asszem pann, a tied iránt is nagy az érdeklődés!

ágiboldi
az a muffin így is irtó fini lett!

majus3

úgy látom az érzelmi oldalt leszámítva leginkább gasztronómiai szempontból értékeltem a talit. :lol: :lol:

majus3

az előző volt a topik 14900. hozzászólása, hűűha!

majus3

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat! Szerintem a babák is tök jól el voltak és egész jól tudtak aludni a másik szobába! Szerintem már nem ment volna hogy ott aludjanak a nappaliba mint rég, mert Beni megette volna őket! :lol: Meg suttyomba kidekorálta volna őket a tollal :lol: Őrület hogy milyen leleményes és izgő mozgó!

Jók lettek á képek főleg Petya tetszett az egyiken olyan mintha fekvőtámaszt csinálna! :lol:

Itt maradt valakinek a sapekja vajszínű és infant márkájú! Meg egy piros sárga csillagocska!

Süti: - 3 pohár kefír
- 3 kefírespohár lisz
- 3 kefíres pohár cukor
- 3 tojás
- 1 kefirespohár olaj
- 2 kanál kakaó por(keserű)
- másfél teáskanál szódabikarbóna
- kókusz
- lekvár

A kókusz és a lekvár kivételével robotgéppel összekevered a hozzávalókat és sütőpapirral letakart nagy tepsiben 200 fokon készre sütjük. Kb 40 perc (tűpróba). Még forrón rákenjük a tetszőleges lekvárt! Nálam barack volt és megszórjuk kókuszreszelékkel!

Jó étvágyat!!! :D

KépKép
csongria

Leesett az ágyról! :cry: :cry: :cry: :oops:

KépKép
csongria

Sziasztok! :)

Szupi Balitól kaptam egy új telót szülinapomra, amiért már hónapok óta rágom a fülét! Most meg saját kezűleg pizzát süt! :lol: :lol: Ő dagasztotta a tésztát, csinálja a pizzaszószt! Csuda jó dolgom van! :) Majd még benézek!

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?