Szisztok!
Ági!
Wow!Ez nagyon rendes a féjedtől!
Sno!
Nem semmi!Most majd én is leteszem Emili kiságyát a fsz-re
, hátha a rácsokba kapaszkodva felállna, mert 4kézlábról már igencsak állna fel, de nincs mibe kapaszkodnia.
Én nem sterilizálok semmit, bavallom őszintén.Az elején még kifőztem egy pászor a coccokat, de nem tetszett, hogy a vízkőtől homályos, matt lesz minden.
És még sosem volt bélfertőzése, meg semmi.A vizet sem foralom fel, Jana vizet kap, azzal is főzök neki.Bár ezt azért sokáig forraltam.
csak simán elmosogatom a cumisüvegeket, evőeszközöket.Már elég nagy is, meg úgyis mindent a szájába vesz, így nem látom értelmét a sterilitásnak.
Bigsister!
Az a kis kép:
, de ha hiszed, ha nem , ma Emili is ilyet csinált, csak az egyik kezén támaszkodott, a másik a levegőben kalimpált, és csak az egyik térde volt a földön,a másik lábával állt a talpán.Na szóval érted.
Aranyos nagyon a kifiad, én szörnyet halnék, ha ennyit maszatolna Emili!
Szerencsére csak néha mászik bele a partedlibe, akkor kajás lesz a ruhája ujja.
B.lin!
Nálunk is volt a minap ilyen cumiba bevette a száját téma, sajnos.
De szerencsére nem sírt sokáig, viszont még másnap is vérzett,mivel mindent a szájába vesz, és felsértette vele.
Na ennyire volt időm.Férjecském holnap este érkezik haza!Juhééé...
Ja, Emilire rátört a szeparációs félelem, vagy nm tudom mi van vele, nincs meg nélkülem, ha nem lát, már ordít!Eddig ilyt nemcsinált.Éjfélig 4x keltem hozz, utánna meguntam, és magam mellé vettem, utánna aludt reggel fél7ig egyhuzamban.