Sziasztok!
Olvasni még tudok, annyi idõm általában akad, de írni?
Hétfõn reggel írtam is, de valami nem volt rendben, elszállt az egész
Na, majd most
Mariann
Gratula a szonda-mellõzéshez
És tényleg nemsokára otthon lesz veletek a kis Marci
Szép formás baba
Maci_2
A lányomnak két hónaposan rakattunk fülbevalót, egyszer paráztunk még a bölcsiben, hogy elveszett, de elõkerült az összecsukott kiságyból, a takaróban volt
Ezen kívül nekünk semmi problémát nem okozott.
Urszila
Lemerülés
, Te szegény. Maratoni szopi
, megértelek, Zsombi vasárnap dél óta van megzavarodva, nem tudom, mitõl, már ráfogtam az idõre, aztán itt olvastam a hathetes ugrást, talán az, 5 hetesen?
Szerencsére az éjszakai hosszú alvást nem felejtette el
, de napközben hétfõn is és kedden is félóránként-óránként szopizott. Nekem annyira jó lenne egy mérleg, de mindenki lebeszél róla és nem is merek venni, mert utána azon parázhatnék, hogy miért evett keveset
.
Miszike
Jobbulást!!!! Neked is és Bekinek is
Kánkános bugyi KIRÁÁÁÁÁLY
Dinihe
Miért nem fejed ki a másik cicit? Te egy továbbfejlesztett Kleopátra vagy?
Az én lányom szobája is mindig úgy néz ki, mintha bomba robbant volna benne, minden délelõtt összepakolok, minden este bomba robban
Csucsuka
Gratula a fogyáshoz
Jó neked
Zulu
Gondoltam, hogy valami ilyesmi oka van a névadásnak, csak furi, hogy itt így szólítod
Otthon is?
Szájpenész: a lányomnak volt, mi is a kórházban szereztük, elég ragaszkodó volt, de elmúlt (az ecsetelõtõl). Zsombinak nem szereztünk ilyen csodát
Én nem ettem sok epret, sok cseresznyét sem mertem, Zsombi pöttyös, a védõnõ szerint melegkiütés, de az én hasam is pöttyös
Többet vakarom, mint terhesen
Lányok
Aki csak szopiztatja a babáját, ilyen melegben adtok vizet/teát a babának? A védõnõ szerint jó lenne, ha adnék, de a cumit meg sem nyalja Zsombi, pohárból is csak ökörködünk, de a cici az mindig jöhet! Eddig abból indultam ki, hogy Szandi augusztusban született és neki is elég volt a cici, akkor jóval melegebb volt.
Zsombi tegnap volt 5 hetes, 5150 g és hétfõ óta aktívan "beszélgetünk".
Megyek, Zsombi kezd mozgolódni
Ja, a sütik nagyon szépek, a babák még szebbek
És én nem tudtam megnézni a videót
Miért?
Toffifee + ébredõ_Zsombi