Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hurá hurá hurá!
Ma kikerültünk az 'elõszobába ,(már nem a belsõ intenziv szobában vagyunk)ami azt jelenti hogy már mindjárt hazajöhetünk!!!!HURÁ HURÁ HURÁ
És ma volt az áttörés is kaja ügyben:ma szinte egész nap cumisüvegbõl evett a picike,és a szonda csak 2x üzemelt!!!!!
És ami a csúcs,a tápszeres kaját hidegen falja a Picike!Melegen fintorog rá,utálja,hidegen meg simán kajálja,mint az anyatejet!
Ma ilyen jó dolgok történtek velünk!!!!

Majd még jövök,de most futok be a korházba etetni!

Puszi Mindenkinek!!!!


Mariann
Mariann
 


MariannKép
HURRÁKép ügyes kis srác Marci!Kép És már milyen egyéniség, hogy csak hidegen jó neki a tejci!

Manó_2Kép
De jó neked, hogy 50-60 percig is alszik! Julka két napja 10 perceket alszik. Látod, minden viszonylagosKép

Maci_2Kép
csatlakozom Zulu fülbevaló parájához. Kiscsoportban még elõfordult, hogy kitépték egymás fülébõl a gyerekek. Zsuzsi 5 évesen kérte, akkor lövettük be neki. Biztosan nem nagyon fájt, mert önként odatartotta a másik fülét is.
CukrodKép

BeuKép
Hogy ti milyen ügyesek vagytok már! Irigy a hasfájósság elmúlásáért, a több tejért, a több idõért meg az átaludt éjszakákért. Lõrinc igencsak anyakímélõ fiatalúr!Kép

DiniheKép
Julka szájpenésszel jött ki a kórházból, utolsó reggel szóltak, hogy van a szájzugában. Elég szörnyû volt letörölni, mert csak ordítás közben tudtam, újra és újra a leghozzáférhetetlenebb zugban lett. Aztán egyszer csak elmúlt, pont akkor, amikor hét végén kifogyott a szer és csak pár nap múlva jutottam el patikábaKép Glicerin boraxszal kenegettem én is, steril gézlapot csavartam az ujjamra, és azt boraxoztam be.

Teljesen le vagyok merülveKép Nem ki, mert fizikailag semmi, egész nap ülök a fenekemen és hízlalom, ui. egész nap szopizunk. 10 perc alvás, ordiba, de mintha nyúznák egészen addig, amíg a cici a szájába nem kerül. Egy kis szopi, egy kis alvás, néha nézdelõdés, vigyorgás. És nem tudom eldönteni, hogy a hasa fáj, vagy éhes, ántitálentum lehetek, mert egyiknél sem tudtamKép. Fürdi után rögtön elalszik, az éjjel 3-kor evett 5 perc alatt 1 cicibõl, 6-kor ébredt megint, addig a másik már kõkemény lett. Most fejek amennyit tudok, és holnap megkínálom, ha beissza még szopi után és alszik egy nagyot, akkor tuti, hogy éhes, és csak az egész napi szopival szerzi meg a napi betevõ falatját.

Kimerült Urszila és kimerült Julka
urszila
 
 


Mariann!
Ezek szuper hírek!KépKépKép Most csak icipicit kell várni, éás otthon lesz Marcika!

Manó2,
én is tápszert adnék. Bár van orvos, aki a korábbi hozzátáplálást javasolja, de a mai álláspont ezügyben, hogy a tápszeres baba elválasztása is ugyanúgy menjen, csak õ tápit kap anyatej helyett.
Kicsit hasonló: hallottam olyant, hogy a doki K vitamin helyett az almát javasolta a pár hetes babánakKép.

Franyó,
régen a Hipp kajcsikhoz adtak egy táblázatot, amiben minden bébipapi mellé odaírták, hogy milyen hatással van a kakira. Rongyosra olvastamKép. Majd ha már gyümölcsöztök, úgyis változik a helyzet, ki fogod tapasztalni, hogy mi hogy hat Anna pocakjára.
Malackának a mai napig tilos házon kívül narancslét inniaKépKépKép.

Beu,
ez tényleg olyan igazságtalan dolog, szegény piciknek épp hogy elmúlik a pocifájós korszak, kezdõdik a fogfájósKép.
Az alvásért rettentõen sárga vagyokKép! Anna mostanában kicsit hisztis lett, mondhatni rigolyás, a kiságyban mindennek pont a megszokott helyén kell lennie, ha a kacsája nem úgy fekszik, ahogy azt a kisasszony szereti, percekig hüppög szemrehányóan.

Dinihe,
annyira édes lehet Szonja, ahogy rajtad szuszog! Én úgy szerettem ezt a korszakotKép.

Csucsuka,
reggel feladtam a cuccot, már tegnap is jártam a postán, de elhajtottak, hogy nincs bélelt borítékKép. Ja, és meg kellett mutatnom, hogy mirõl is van szóKépKépKép.

na pusz, megyek dundikálni
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 

 
 

Franyó! Már teljesen jó a szeme. És nem a gyerekorvosunk volt, hanem az ügyeletes a Bethesdában. A nehézszüléskakik mellett még a hasfájósság is megvan?

Manó2! Ha sûrûbben enne, akkor miért nem eteted sûrûbben? Nekem sem túl sok a tejem, ezért eszik szerintem másfél-két óránként. És tök szépen fejlõdik. (Most már talán kezd nõni a mennyiség és csökkenni a két etetés között eltelt idõ.) De azért is ehet sûrûbben, mert szomjas. Szerintem mielõtt hozzátáplálnál, próbáld meg a sûrûbb etetést. Vagy van más oka, hogy ez nem megy?

Mariann! Most már nemsokára otthon lesztek, tarts ki!

Kangi! Én nem tudtam ellenállni a cseresznyének, de Lõrincnek nem lett semmi baj. Egy kis epret is ettem. Persze van rajta néhány pötty, de ezt ebben a pillanatban kapcsoltam össze a gyümölcsökkel.

Norka! Kakigratula!

Zulu! Nincs más megoldás, a nyomában kell másznod! Így lehet, hogy a padló rejtekébõl elõkerülnek rég elveszett dolgok! Annából minta háziasszony lesz! Kép

Zsófi! Gratulálok a szuper fejlõdéshez, de kéthetes fejlõdési ugrásokkal könnyû! Kép

Urszila! Nemalvásért részvét! Remélem, ma jobb lesz. Ne kezeld magad nagyon korán anyósként! J Hú, pórázolás! Bár megértem, de azért elég szörnyû.
Bár nincs tapasztalatom más gyrekkel, de azt hiszem, Lõrinc tényleg elég rendes gyerek.

Úgy látom, ez az ökölrágás, mindentrágás máshol is probléma. Akkor mégsem a foga?

Valaki mondja meg, mi az a HA tápszer, légyszi!

Babák, sütik gyönyörûek, a babák egy kicsit gyönyörûbbek!

Milyen Legóról beszéltek?

Na most már lefekszem, pedig meg akartam nézni még a Vészhelyzetet, amit felvettem.

Jó éjt!

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Kalandos hosszú hétvége után újra köztetek. Vasárnap nagyon bekeményedett a cicim, Beki persze nem szivesen szivogatta, a másikért nyavikolt. Egyszercsak olyan hidegrázás jött rám, mintha -20° lenne, aztán jött a 39°-os láz... Egész éjjel nem aludtam, olyan rosszul voltam, az ügyelet hívtuk, hogy milyen gyogyit ehetek, Apuci borogatással rohangált 10 percenként egész éjjel (igazi hõs voltKép), cici fájt, mint veszedelem. Másnap irány a kórház, ahol egy TÜNDÉRI csecsemõs nõvér lefejte a cicimet (nekem nem jött egy csepp se, neki meg vagy 5 sugárban...), adott kenõcsöt is. Viszont azóta nem érzem a tejleadó reflexet, nem is spriccel már a tej, szopi közben vagy 5x váltunk, mire jóllakik Beki. Remélem visszajön a mennyiség. Keresztanyámnak egy szimpla láz miatt apadt el teljesen anno... Úgyhogy ma pihenõnapot tartottam, délután négykor keltem Kép. Egy kis szünettel, ugyanis Bekit ma kellett oltásra vinni. Annyira izgultam, hogy a védõnõ ott vigasztalt, meg nyugtatgatott, monta, hogy üljek le, stb, pedig egy szót se szóltam! Képzelem milyen fejet vághattam... Kép Úgyhogy végülis Apuci ment be Bekivel, én meg a kúpot készítettem odakint. És Beki egy nyikk nélkül tûrte az oltást! Csak akkor pityogott egy kicsit, amikor análisan inzultáltam. Délutánra lázas lett, de egy újabb torpedótól az is elmúlt.

Beu,
köszi a lógóbigyusz megnézést, véletlenül nem emlékszel, hogy mennyibe került? Hogy van Lõrinc szemecskéje?

Kangi,
Te egy hõs vagy, hogy ilyenkor is tudsz tanulni!!! Én a Baba magazint is min. 2x olvasom el, mire felfogom Kép.

Kaptunk kölcsön ismét egy fényképezõt, úgyhogy a beígért kánkános bugyit máris megnézhetitek:
Kép

Pusz
Miszike + borogatottlábú Beki
miszike
 
 


Jó reggelt!

Mariann!
Hát ez tényleg egy óóóóriási HURRÁ nektek!!! KépKépKép Gratula, ügyes fiú ez a Marci, hamarosan otthon lehettek!!!

Urszila,
szegény, kitartás! Kép Pozitív energia megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Szájpenész:
úgy látszik, mi akkor jól megúsztuk ezt, mert Annának is volt, kb. egy-két hetes korában, de csak pár napig tartott, bekentem glicerin-boraxos izével, és másnapra elmúlt. Egyszer jött vissza, akkor ugyanúgy elmúlt pár napon belül.

Zulu,
asszem én is rongyosra olvasnám azt a táblázatot! Kép Tegnap mondjuk lázméréskor kiscsaj azt hitte, hogy kakiltatás van, mert egybõl odanyomott egy olyat, hogy ihaj, még nekem is hányingerem lett a szagtól, Apáról nem is beszélve, igaz, hogy 3 napi termés volt KépKépKép!

Beu,
nem, szerencsére a hasfájósság elmúlt, illetve a 3. napon kezdi picit húzogatni a lábát, de nem sírós, és nagy büdöseket ereget KépKépKép! Teljesen nyugis baba lett, nagyokat alszik, délelõtt is, délután is, éjszaka is!
Ökölrágás van nála is, folyik a nyála ezerrel, majd rakok fel valahova egy movie-t én is, mert megint elkaptam véletlen egy jó pillanatot! Kép

Miszike,
ááááá, részvétem a mellgyusziért, remélem, rendbejön hamar, visszaáll a megfelelõ mennyiségû tejcsi!!! Beki nagyon drága a kis fodros cuccban, és az a bugyó!!! KépKépKép

Oltás:
Hát, nem úsztuk meg, estére belázasodott a kis lurkóm, 38,6 volt popsiban. Pedig délelõtt kapott kúpot. Este beadtam neki egy egészet, éjszaka lement, most arra várok, hogy felébredjen, hogy megint mérjem, bár, ahogy megfogtam, nem tûnt annyira melegnek. Meddig normális a hõemelkedés/láz? Ma már ugye kevesebbnek kell lennie? Ugye, estére nem lesz megint annyira durva szegénykémnek??? Olyan rossz volt nézni, nagyon kis bágyadt volt, és ahogy nézett rám... Kép
Ezt majd most még kétszer eljátsszuk? Ááááá...

Megyek, pussz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szájpenészes hozzászólásokat, remélem segít a glicerines borax, bár elég szadista módszer ez a szájban törölgetés!

Manó2!

Én az elsõ babámat 2 hónap után tápival kiegészítve szopiztattam, mert kevés volt a tejem. Ez 4 hónapos koráig ment, onnantól csak tápi 6 hónapos korig és csak akkor kezdtem a hozzátáplálást és csak fokozatosan, mintha anyatejrõl állnék a rendes kajcsira. Ez nagyon bejött fejlõdés és egyéb szempontokból is.

Urszila !

Részvét a non-stop szopi miatt, nálam is van ilyen hetente 1-2-szer és nem tudom mival magyarázni. Iszonyú kimerítõ dolog, én jobban elfáradok a nagy "semmittevésben" mintha egész nap fizikai munkát végeznék. Szerintem a picik ezt a nagy meleget sem igazán díjazzák, én arra gondolok, hogy szomjasak és azért ciciznek ennyit!

Mariann!

Tök jó, hogy nemsokára hazamentek, nagyon ügyes Marci babád van.

Miszike !

Ez a bugyi haláli, beki igazi kislány ebben a szerkóban!
Cici miatt sajnállak, nekem nincs gyulladás, mégis szinte állandóan fájnak, fõleg ha éjjel bedurrannak.

Én simán eszem a cserkót és az epret, Szonjának semmi baja, a pofiján amúgy is vannak kis apró kiütések, de azt mondták ez természetes ebben a korban.

Különben már 3. éjjel kelünk csak egyszer, akkor is csak 1 cicibõl eszik a drága, így a másikból reggelre kb. egy kaja adag kifolyik és szó szerint tejben fürdök. Sajnos nem bírom éjjel a melltartót ezért az ágynemû és a pizsim bánja.
Remélem Szonja megtartja ezt a jó szokását. Hasfájósság ellen úgytünik bevált az Infacol nevü lötty, mert a nappalaink is kezdenek nyugisak lenni.

Nagylányom ma ment osztálykirándulni 3 napra úgyhogy megyek és rendet rakok a szobájába, bár nem biztos, hogy végzek péntekig..... Kire üthetett ez a gyerek????????

Puszi:

dinihe és alvóSzonja
dinihe
 


Sziasztok!

Beu!
HA tápszer = hipoallergén tápszer, módosított tejfehérjét tartalmaz, kevésbé allergizál
Irigyellek, hogy több sugárban spriccel a tej! Nekem fejés közben max. 4 sugár, de az is csak fél percig, aztán 1-2 Kép. Tetszik ez az apaijesztegetés Kép!

Dinihe!
Gratuálok a nem-anyósodhoz! Azt hiszem mindenki ilyenrõl álmodik! Ezek szerint nem csak 1 gyereknek lehet megadni mindent ;)?

Andy!
Hihetetlen, hogy Márknak mennyi haja van! És szépek a szemei is! Nagyon édes! Az eper-alma gyümölcsdesszerttõl azért egy kicsit tartok, úgyhogy inkább nem adom. De vettem szilvát, úgy tudom az is segíthet, ha kemény a kaki.
Megkérdezhetem, hogy miért kezdtétek el ilyen korán a hozzátálálást? Nem kekeckedni akarok, csak érdekel Kép!
Hogy van Márk az oltás után? Levi is a múlt héten kapta, és nem dagadt be annyira a lába, mint az eddigieknél.

Mariann!
Kitartás, hamarosan otthon lesztek! Hurrá!!!
Cicibõl is próbálkoztok, vagy csak üvegbõl kap?

Zulu!
Nem tudnád valahogy megosztani velünk ezt a Hippes táblázatot? Érdekelne, hogy milyen kakik várhatóak majd Kép! A férjem szerint a mostani a répától a tatárbeafsteakhez (így írják?) hasonlít. Mondtam neki, hogy akkor hozza a pirítóst, mert a gyerek pont egy adagnyit termel mindig Kép.

Miszike!
Mellgyuszi Kép.
Nagyon aranyos a kánkános bugyi! Remélem a következõ baba kislány lesz, hogy én is tudjam öltöztetni! Fiúknak kisebb a választék szerintem Kép.

Eldugulok, mert ezt már tök régóta írom és lenne egy csomó dolgom, amit csak addig tudok megcsinálni, amig a Levi alszik. Meg már egy regényt írtam Kép!

Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

Mano2: a tapszer barmilyen mu is, sokkal jobb egy 3 honapos gyereknek, mint a gyumolcs vagy fozi. Nem beszelve arrol, hogy mire ezekkel eljutnal egy erdemes mennyisegig...De egyebkent inkabb azt javaslom, hogy szoptass, amikor csak keri a csajszi, ha ugy erzed, hogy nem uriti ki a melled, akkor fejd ki es esetleg add oda neki potlasnak.

Andy78: nem is az a lenyeg, hogy nem lett semmi baja Marknak, hanem hogy az anyatej eleg fontos ebben a korban. Mondjuk mi is felnottunk ugy, hogy 6 hetesen mar almat kaptunk, de azert ha valasztasi lehetosegem van, es az informacioim is megfeleloek, akkor inkabb mar szoptatok.Kép Nem beszelve arrol, hogy sokkal kenyelmesebb, mar elore fazom attol, hogy lassan itt kell pepecselgetnem a kajakkal.

Mariann: tok jo hirek, remelem minel hamarabb otthon lehet Marci!Kép

Miszike: kankanos bugyiKép

Szajpenesz: Lackonak nem volt, remelem nem is lesz. Na ezt most lekopogom!Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Olvasni még tudok, annyi idõm általában akad, de írni?Kép
Hétfõn reggel írtam is, de valami nem volt rendben, elszállt az egész Kép
Na, majd mostKép

Mariann
Gratula a szonda-mellõzéshez Kép És tényleg nemsokára otthon lesz veletek a kis Marci Kép Szép formás babaKép

Maci_2
A lányomnak két hónaposan rakattunk fülbevalót, egyszer paráztunk még a bölcsiben, hogy elveszett, de elõkerült az összecsukott kiságyból, a takaróban voltKép Ezen kívül nekünk semmi problémát nem okozott.

Urszila
LemerülésKép Kép, Te szegény. Maratoni szopi Kép, megértelek, Zsombi vasárnap dél óta van megzavarodva, nem tudom, mitõl, már ráfogtam az idõre, aztán itt olvastam a hathetes ugrást, talán az, 5 hetesen?Kép Szerencsére az éjszakai hosszú alvást nem felejtette elKép, de napközben hétfõn is és kedden is félóránként-óránként szopizott. Nekem annyira jó lenne egy mérleg, de mindenki lebeszél róla és nem is merek venni, mert utána azon parázhatnék, hogy miért evett kevesetKép.

Miszike
Jobbulást!!!! Neked is és Bekinek isKép
Kánkános bugyi KIRÁÁÁÁÁLYKép

Dinihe
Miért nem fejed ki a másik cicit? Te egy továbbfejlesztett Kleopátra vagy?Kép Az én lányom szobája is mindig úgy néz ki, mintha bomba robbant volna benne, minden délelõtt összepakolok, minden este bomba robban Kép

Csucsuka
Gratula a fogyáshozKép Jó nekedKép

Zulu
Gondoltam, hogy valami ilyesmi oka van a névadásnak, csak furi, hogy itt így szólítodKép Otthon is?

Szájpenész: a lányomnak volt, mi is a kórházban szereztük, elég ragaszkodó volt, de elmúlt (az ecsetelõtõl). Zsombinak nem szereztünk ilyen csodát Kép

Én nem ettem sok epret, sok cseresznyét sem mertem, Zsombi pöttyös, a védõnõ szerint melegkiütés, de az én hasam is pöttyösKép Többet vakarom, mint terhesenKép

Lányok
Aki csak szopiztatja a babáját, ilyen melegben adtok vizet/teát a babának? A védõnõ szerint jó lenne, ha adnék, de a cumit meg sem nyalja Zsombi, pohárból is csak ökörködünk, de a cici az mindig jöhet! Eddig abból indultam ki, hogy Szandi augusztusban született és neki is elég volt a cici, akkor jóval melegebb volt.

Zsombi tegnap volt 5 hetes, 5150 g és hétfõ óta aktívan "beszélgetünk".

Megyek, Zsombi kezd mozgolódniKép
Ja, a sütik nagyon szépek, a babák még szebbekKépKépKép
És én nem tudtam megnézni a videótKép Miért?

Toffifee + ébredõ_Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok lanyok!

Jol eltuntem.Kép Meg vasarnap este visszajottunk Miskolcrol, de csak mostanra tudtam nagyjabol befejezni a felhalmozodott elinteznivalokat. Ugyhogy mar csak a babanet olvasassal kene egyenesbe jonnom, ami eleg nehez lesz, negy es fel archivot plusz a friss termest kellene elolvasnom... Hogy mikor lesz erre idom???Kép

A rokonlatogatas eleg erdekesen alakult, mar ami Petra viselkedeset illeti. Ugyanis a szombat delelottot kiveve o ugy dontott, hogy nem pazarolja az ertekes nappali orakat holmi pihenesre es effelekre. Igy aztan eleg nyugos volt, es sehogy sem lehetett rabirni, hogy megvaltoztassa a donteset, es par percnel tovabb aludjon. En persze probalkoztam a felpercenkenti cumivisszaadogatassal kezdve a nyugiszopin at a babakocsiban razogatasig mindennel, de csak nem... Igy aztan en is kisse nyugos lettem, amin nem segitett az sem, hogy anyosomek szemmel lathatoan azt hittek, hogy ez otthon is igy megy, es mondogattak, hogy de hat ez igy nem jo, stb., stb....Kép Aztan itthon hetfon sokat aludt a picuri, hiszen ki kellett pihennie a hetvegi bulizast, tegnap megint nyugoskodott, ma eddig eleg jol viselkedik.Kép Remelem, visszaall minden a regi kerekvagasba...

Ma volt itt a dokineni, minden rendben.Kép Viszont penteken, 13-an megyunk a kethonapos oltasra, brrrrrrr...Kép

Na nekiallok a visszaolvasasnak, bar nemtom, meddig jutok. Addig is udv:

ventillatorelottulo Leszter es melegevan Petra
leszter
 
 


TT vodor van az RTL Klubon, akit erdekel, nezze!Kép
leszter
 
 


Sziasztok!

BeuKép
Ha= hipoallergen, ha jól írtam...
Lego: [url=http://www.lego.com" TARGET="_top]http://www.lego.com[/url] Itt van pár hóanosaknak való játékok is, nagyon imádják.

Miszike
Ez a bugyi nagyon jóóóóó! Jaj de édi!!! Nekem is 39 fokos lázam volt, tudom mit éltél át! A tej nekem azóta kevesebb sajna...

Franyó
Estére már nem lesz semmi baja. Azt hiszem írtam már, hogy az én dokim azt mondta, hogy 38.5 fölé ne engedjem a lázat.

Toffifee
Ha van elég tejcsi, szerintem akkor elég neki. Bár Szilárd nagymelegben nem akart szopni, se üvegbõl tejet inni, de a vizet meg nyakalta... Szóval nem sokat segítettem. Kép

Zsuzsi?

Kangi?
Ja! Tanulsz. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia
Hát ez az! Nekem komoly erõfeszítéseket kell tennem, hogy legalább a pohárból valami a gyerekbe kerüljön, de annyira nem kell neki, hogy inkább nem erõltetem. A cumisüveggel szerintem meg is tudnám hánytatni.
Azt nem tudom, hogy elég-e a tejcsi, mert nem mérem, gyarapodni gyarapodik, most is 300 g-ot egy hét alatt, jókedvû, mosolyog, beszél - amikor éppen nem ordít Kép
Azért köszi.Kép

Néztem a lego-oldalt, vannak ismerõs játékok is, amit még annak idején a lányomnak vettem (csak most új színekben van), pl. a hernyó és a labda (itthon Hernyó Ödön és Varázsgolyó néven futott, ha jól emlékszem). Most megint mehetek kuncsorogni a lányomhoz Kép

Toffifee
toffifee
 
 


Beu
Találtam jobbat:
http://www.lego.com/eng/explore/product ... ge=being:0

LeszterKép
Sajna lekéstem a TT, pedig megnéztem volna.

Rakok fel néhány produkciót, amit Szilárd egyre gyakrabban mûvel:
Kép
Itt pedig utánozza a zebráját:
Kép
És egy avi-csavar, amin látható, hogy hogy megy nálunk néha a bohóc szopizás, amikor már nem éhes a drága. A lábát ajánlom figyelmetekben a háttérben.:
http://www.pollar.hu/video/szo.avi

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


hogy kényelmesebb legyen:
[url=http://www.pollar.hu/video/szo.avi" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/video/szo.avi[/url]
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Hali!

Csak egy percre ugrok be, mert Roni ma egész délelõtt nyûgi volt. Most éppen alszik, gyorsan fõzök, mosogatok, vasalok addig. (Lehet hogy mind nem jön összeKép)

Tegnap a dokinéni azt mondta, hogy 8,9-ig normális a cuki, és az én 9-es értékem annyira közel van, hogy egyenlõre várjunk még és fél év múlva csináljunk egy újabb terhelést.

Maci_2 + szundi Roni
maci_2
 
 


Maci_2
Ez nagyon jó hír Kép (mármint a cukor)
Roninak szép álmokat, neked jó munkát Kép

Toffifee + jóllakott_Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Mariann! Gratula Marci ügyességéhez, nemsokára mehettek haza!!!! KépKépKépKépKépKép

Miszike, az a bugyi irtó édes!Kép, mellgyuszi nem annyira Kép

Toffifee, nekem a doki néni azt mondta, ha nagyon meleg van, vizet lehet adni, de ne cumisüvegbõl, hanem pohárból vagy kiskanállal. Nekem pohárból nem megy, mert a nyakába öntöm.

Tegnap próbáltam a kiskanalas bulit, de sírt tovább. (lehet, hogy nem is volt szomjas Kép ) viszont ma az eddigi 15 perces szopik helyett 45 percig lógott a cicin és mindezt másfél órával az etetés után. (most viszont szomjas volt Kép )

megyek, mert sír a Picikém

Ja Mariann, Marci egy napon született Danival, és ma 1 hónaposak! KépKépKép

Andi
psandi
 
 


Myssnia,
Ezek szerint Szilard mar meg is tud fordulni?!
Edi, ahogy szopizik. Mikit se nagyon erdekli a dolog, ha van mas latnivalo...es Gyurika altalaban tesz rola, hogy legyen!
Miki meg egyertelmuen kovetelozik ujabban! Ha meglat (meg amikor nem is), kitamasztja a labat, es hidat csinal, felemelve a popojat. Es persze kozben "feszit", meg morog, hogy vegyem fel. De ugyanezzel a mozdulattal a hatan fekve korbe-korbe forog, mint egy oramutato!

Franyo,
Jo a bugyo!

Toffifee,
Jo utemben hizlalod azt a bebit! Nem kell oda merleg!

Ma nincs viz, 10-tol 4-ig karbantartas miatt. Persze Gyuri meg fel tizkor kihanyta a reggelit (a narancsletol neha kijon belole minden), a cuccok a mosogepben rekedtek, utana negyed 11-kor meg betojt, hagy oruljek! Es persze kozben szorakozasbol lehuzta a wc-t, az utolso adag vizzel egyutt! Na mindegy, mar csak ket ora, es lesz viz megint! Hurra!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Toffifee,
aki látta már a fiamat, az cseppet sem csodálkozik a nevénKép. Persze, Õ otthon is Malacka többnyire.
30 dekás heti gyarapodással kéretik nem frusztrálni azokat a mamikat, akiknek a porontya _havonta_ szed magára ennyitKépKépKép.
Vizet én már csak akkor viszek, ha autózunk, de akkor is csak végszükség esetén fogadja el Anna. A cumisüvegezést feladtam, most Avent csõröspohárral nyomulunk. Azt hiszem, varázsitató néven fut, és arra kell figyelni, hogy kétféle csõr van hozzá, a zöld való a nagyobbaknak, a fehér a törpiknek.

Virág,
a régi papírkám eltûnt, de azon úgyis tök más termékek vannak, mint ami most kapható, viszont felhívtam Hippéket, és küldenek újat. Majd közkinccsé teszem, ha megérkezett.

Myssnia,
nem semmi a fiad!Kép Szopi nálunk is hasonló egy ideje, és még a cicit sem engedi el közben. Most már tudom, hogy a bennszülöttek cicije miért ér térdigKép.

Miszike,
mellgyulaKép.
De a kiscsaj nagyon édes a kánkánbugyiban!KépKépKép

Leszter,
ne félj, visszaáll minden, de még olyan picike Petra, hogy nagyon bezavar egy zsúfoltabb nap is. Anna is ilyen volt, ha emberek közé vittem, nyüglõdött, ordított mindenki kezében, stb, úgyhogy mi a családi programokon többnyire egy félreesõ szobában kuksoltunk a kicsivel, ahol csönd volt, és tudott békésen szopizgatni.
De már kinõtte, és nagyon szociábilis csajszi lettKép.

megyek, mert Mali joghurtot követel
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Orsoly!
Megnéztem megint a profilodban a võlegényt, nagggyon aranyos!!! KépKépKép És tényleg gyönyörû szeme van!

Toffifee,
én pont ma próbálkoztam a vízzel, de nem kellett neki a cumisüveg, a nyelvével nyomta ki a cumit a szájából, közben a víz csorgott le a pofiján. Viszont a cici bármikor jöhet neki! Kép

Leszter,
oltás Kép, Anna tegnap kapta a háromhónaposat, azóta azt pihegi. A kéthónaposnál viszont semmi nem volt, nagyot aludt és kész!

Myssnia,
jó vicc, hogy ne engedjem... ha egyszer megy... mármint a láz! Amikor elõször mértem, nem volt semmi, én mégis beadtam azt a fél kúpot, hogy ne is legyen, ennek ellenére legközelebbi mérésnél 38,6 volt. Persze nem örültem Kép. De talán tényleg elmúlik ma estére, eddig láztalan...
Szilárd nagyon édes, megnéztem a videot is! Mindjárt én is megpróbálok egyet felrakni!

Maci_2,
drukk, hogy a cukorértéked javuljon!!! Nincsenek új képeid Roniról?

Lányok,
azt hiszem, a nap sztorija következik: felhívott egy volt barátom, akivel 5 éve nem tartom a kapcsolatot, azzal, hogy mi lenne, ha újrakezdenénk KépKépKép...

Pusz mindenkinek
Franyó
franyo
 
 


Toffifee!

Én csak anyatejet adok Szonjának, a melegben annyit változik, hogy kb. 2.5 óránként kér nappal enni. Én még mást nem is próbáltam, nincs is cumisüvegünk...Szerintem biztos nem szomjas, mert nálunk 25-28 fok van a lakásban és mégis már 3 napja nagyon jó baba. A cicimet fejem nappal, de éjjel nincs lelkierõm csak néha...


Láttam a TT-s mûsort, nyugodt volt a baba, csak szegényt ki kellett emelgetni,mert csúszott le a kád aljára... szerintem elég nehézkes fürdetni ill. megtisztítani a babát, de a magzati póz az OK.

Miszike bocs: beki= Beki

dinihe és mellkason nyüszögõ Szonja
dinihe
 


Sziasztok!

szoktalak benneteket olvasgatni,( és tök jó itt a hangulat )mivel a friss kismamákba sokatokkal topcoltam. A táblázatkezelõ esetleg feltehetne a tábliba, de nem fontos, elég ritkán tudok jönni, kislányom Zsófi, szül: 2002.dec.4

Zsuzsi,
Hogy vagytok? hogy ment az otthonszülés ( bocsi, csak tavaly még ezen izgultál, és kiváncsi vagyok hogy sikerült? )

Leszter,
Én láttam a TT vödröt, szerintem borzalmas. Miért kell egy 8 kg-s picit ilyenbe tenni, mikor a "nagy kádban" is jól érzi magát?

MAnó2,
Én még csak most kezdem a hozzátápit, de szerintem inkább tápszert adj neki még, ebbõl annyiféle van.
Zsófi anyatejes, de én inkább tápira szavaznék, mint "konzervek". Hiszen lehet hogy most nem okoz gondot a babának, de mi lesz, ha pl. az epertõl allergiás lesz késõbb, vagy asztmás? valamitõl, mert ilyenre is van példa. Szerintem felelõtlen dolog a túl korai mindentadok a gyereknek haddszokja. ( ez csak jótanács )

Amúgy láttam ám a sütiket, nyam-nyamKép

Zulu, jót nevettem a papucspisilõs Malackán.
és teljesen igazad van a hozzátápival kapcsolatosan, mert ahogy írtad is megõszülünk, mire 1-1 új ízre 1-2 hetet szánunk. Ti hogy álltok? gõzerõvel megy a szopi?, Annának hogy tetszik a kanál?

Lányok, a babáitok hogy bírják az éjszakát, nálunk kegyetlen meleg van,( tetõtér 26 fok )grrrr és Zsófi 2x-3x is felébred inni.

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Andi
Nekünk menne, ha akarna inni Kép Még az elsõ két hétben ami tejet kifejtem, azt megitattam vele pohárból, tehát megy a pohárból ivásKép

Zulu
Nem is azért írtam a számot, mert frusztrálni akartam Kép, hanem hogy bizonyítani tudjam, nem éhezik Kép
Szívesen megnézném én is élõben Malit Kép és elfelejtettem írni, hogy a pelusból_kirakott_fütyi_és_pisilés nem semmi lehet Kép

Franyó
Nálunk is jöhet a cici, de van, amikor már nem kéri (ritkán). Gondolom, akkor se nem éhes, se nem szomjas. (?)
Tényleg ez a nap sztorija Kép

Toffifee + mostmárnyügi Zsombi
Megyünk sétálni
toffifee
 
 


Még nem indulunk, most csend vanKép

Dinihe
Nálunk a 28 fok a minimum a szobában Kép Zsombi is sûrûbben eszik melegben, csak nem tudom, elég-e, nem szomjas-e... Nekem pont három napja nem igazán jó baba Zsombi Kép

TT vödör
Én is lemaradtam a mûsorról, de a bambino.hu-n azt írja, hogy 0-3 éves korig. Belefér abba a vödörbe egy hároméves gyerek?

Megyek, Zsombi szellõzik és pedig eszek egy jégkrémetKép
Toffifee + Zsombi
toffifee
 
 


Na felraktam pici nyáladzó lánykámról készült movie-t ide:

[url=http://www.tar.hu/franyo77/DSCN0943.MOV" TARGET="_top]http://www.tar.hu/franyo77/DSCN0943.MOV[/url]

Remélem, nem lesz túl lassú...

Brokkoli,
nagyon szívesen felraklak a táblába, de lécci, a többi adatot is írd meg! Kép Legutóbb múlt pénteken volt tábla, onnan kinézheted, mi kell!

Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!


Myssina: Dorka is ilyen produkciókat végez, sõt aludni is ilyen hátratekert fejjel alszik. Nem tudom miért kényelmes ez neki?

Képzeljétek mi történt ma reggel, mint szokásosan hajnalban hasra fordítottam a Dorkát, reggel 1/4 8 kor arra éredünk, hogy kukkol ki a kiságyból, keresztbe fordolt, és elmásztt a kiságy feléig, ahol már nem volt ez a fejvédõ szivacs és ott emelgette a buksiját, hangos cuppogással egyetemben, és nézte, hogy mit csinálunk..
Hát csak a durmoló szüleit látta, akik megint éjfélig buliztak..

Az a helyzet, hogy arra jöttem rá, mert tegnap este a tracspati után még lefejtem a tejet, 160ml lett,(Dorka tápszert vacsizott, jelen esetben ez egyszerûbb volt) olyan fura volt, sokkal átlátszóbb, vizesebb volt, mint régebben.Reggelre a hûtõben az alján átlátszóbb víz réteg volt, volt egy kis zsír is a tetején, de ez mindig van.
Ez mitõl van?
Bár azon filózok, hogy pont egy éve volt meg utoljára, és fájogatott is a hasam, nem lehet valami hormoni dolog?
Valószínû akkor az a baj, hogy Dorkának nem elég tápláló a tej, és azért enne szegény 2 óránként?
Ma mindenesetre eddig ez ment 9-10 ig 12-13 ig csak evés volt, szopiztunk, de a végére már mindig kiköpködte, mondván, hogy üres..Ja és már hallom, hogy fent sír, hisz 15 óra,,,

Bár tapintásra nem mindig érzem,hogy szopi után mennyi van benne még, múltkor is nagy bõszen nekiáltam szopi után lefejni, hogy mennyi van benne, hát a kettõbõl lett 20ml, ezért nem éri meg bepiszkolni a felszerelést...
Tényleg ilyenkor nem lehet "benne" hagyni, vagy minden esetben le kell fejni a maradék tejet?
?Ki mit tanácsol.

Manó: Andrisék a Promise zenekarral (ott gitározik, a Gábor is) Finnországba mennek fellépni.Képzelheted a Gábor balkezes, az Andris jobb kezes, milyen jól mutatnak egymás mellett a zenekarban.

Befejezem mert Dorka követeli a jussát, még jó, hogy tegnap estérõl van tejcsi, mert a cickók a fél fogára se lennének elegek, de az a gyanúm túljárok az eszén, elöbb a cickókat "ürítse" ki, majd megkapja a cumisüveget utána.
Így legalább serkentem a "tejgyárat" utánpótlásra.

Jók legyetek
Manó2+Dorottya az éhen korász..
manó2
 


Myssnia: a dokinenid levonas elott vagy utan erti a 38.5-t? Jajjj, a kep tok aranyos, Lacko ugggyanezt csinalta. Allandoan attol feltem, hogy kitori a nyakat.Kép

TT-vodort megszemleltem a tv-ben, szerintem semmi kulonos. Egy 8 kilos dedet tettek bele, hat nekem olyan fura volt, szegeny a terdevel a szajaban ucsorgott.Kép

Toffifee: en nem adok kulon vizet Lackonak, eddig meg nem panaszkodott.Kép

Franyo: koszi-koszi a bokot, at is adtam a volegenynek, fulig ert a szaja.Kép

Franyo: exbaratKép

Lacko epp lemaszott a pledrol, most a szonyegen tornazik, oklevel a szajaban es magaban beszelget. Jo fej gyerek, hagyja anyajat netezni!Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Virga: azért kezdtem olyan korán a hozzátáplálást mert csak 9hétig volt tejem. És utána a tápszert nem akarta nagyon elfogadni igy összekevertem a fözelékkel és ugy megette. Az6 oltást jól viselte szerencsére Márknak egyszer se dagadt be a lábikója és csak a mostani oltástól lázasodott be eddig egyiktõl se de azt mondták, hogy ez a legerõsebb. De egyébbként ma már semmi baja szerencsére.

Mariann: Hurrá drukkulok ezerrel. Az én kisfiam is csak hidegen hajlandó megenni mindent a tápszert a fözeléket egyszóval mindent.

Orsoly: Ha tehettem volna akkor én is szoptattam volna ezerrel, de sajna egyik napról a másikra elapadtam és nem jött több tejci hiába fejtem óránként és hiába szedtem a homeopátiás bogyót. Igy kénytelen voltam pacsmagolni de nem nehéz.
Ja és most közölte velem a védõnõnk igy, hogy Márk 5hónapos, hogy kaphatnánk anyatejet jókor döbbent rá. Megkérdeztem a dokinéninket, de õ már azt mondta, hogy nem kell neki, mert nem inná már meg.

Na most csak ennyi
Puszi mindenkinek
Andy
andy78
 
 


Mano2: a tej allaga, osszetetele valtozik, ahogy a gyermek idosebb lesz. Nekem a legelejen eltett tejek sargak, a legutobbiak mar eppen hogy feherek, lassan vizszinu leszKép Szoval tuti nincs gond a tejeddel, mellesleg az anyatej nem lehet nem elegge taplalo.

Fejes: en azt mondom, hogy fejni akkor kell ha szaporitani akarsz. Ha nem fejsz, elobb-utobb beall a kereslet-kinalat. Ja es _mindig_ ugy csinald, hogy elobb cicivel kinalod meg Dorkat, aztan max add oda neki a lefejt tejet! Igy szepen szaporodik a tejcsiKép

orsoly
orsoly
 
 


Neeem...
Elszállt az egész, amit az elõbb írtam!!!!KépKépKép

Franyó,
KépKépKép
És mit válaszoltálKép?

Manó2,
ne izgulj, az érett anyatej ilyen.

megint mennem kell, pedig annyi betû van még bennemKép
Zulu
me

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


FranyóKép kösz a sok + energiát, használt, éjjel 1x ébredt 1elõreexNyügikém, de. is aludt 2 órát, most is alszik vagy másfél órája. Dejó, dejó!
Exbarátnak mekkorát koppant az álla?Kép
Szegény AnnácskaKép valszeg nem lesz ennyire lázas még 2x, mert azok emlékeztetõ oltások. Zsuzsi viszont elfelejthette 6 éves koráig, mert a homlokhõmérõ éjjel 40 fölöttit mutatott, nem is mértem máshol, sõt még hûtõfürdõt sem csináltam, hanem hûtõzuhany alá dugtam, úgy bepánikoltam.

Tegnap este kiderült, hogy Julkánál még nem ér semmit a homlokhõmérõ. Forrónak éreztem esti szopinál, homloka 38,5 fokos volt, szegény félig alvó dedet popsin szúrtam, és csak 36,7 volt. ???? vékony a bõre, alatta rögtön ott vannak az erek? avagy a feje túlmelegszik?
Snoopy, hol vagy??Kép Tényleg, régen járt erre!

DiniheKép
Én megkínáltam Julkát már többször nagyon halovány édeskömény teával (forralt víznek pfúj íze van), szívesen és profin issza cumisüvegbõl néha, de a cici az cici maradKép

ToffifeeKép
lehet, hogy titeket 5 hetesen kapott el, ami minket 7 hetesen? Nekünk van mérlegünk, rendes konyhai és ismerõs adott rá hálót, de hetente mérem csak Julkát. Tegnap megpróbáltam lemérni a szopimennyiséget, de amikor nem alszik, akkor ugrál rajta, és a mérleg nyelve is persze.

LeszterKép
Mi 10-én megyünk oltásra, majd kapsz egy friss beszámolót. Amint olvashatod, sokan nyûgöltünk az utóbbi napokban.

MiszikeKép
bugyi Kép Amilyen büszkén tartja Apa édes kislányát Kép

Videjókat ezután nézem, újra fel kell vánszorognom a netre. Ui eddig elég volt a 15 órás, dolgozóban egyetemi gerinchálón 2,5 gigával jött, itthon alig használtam, de most már jó a veréb is, ha nincs túzokKép, szóval ideje lesz áttérni a korlátlanra.

Netezik valaki kábeltévés társasággal? Tapasztalatok? Most 2000 ft-al olcsóbban hirdetik magukat, mint a Vnet.

Urszila+7 hetes rendesen durmoló Julka
urszila
 
 


FranyóKép
Jól csináltad, nem kioktatni akaratalak, hisz adtál neki kúpot. KépNekem sem úgy mondta, hogy percenként mérjem, hanem ha mérem és már annyi, vagy több, akkor csupsz be egy kúpot. Annácska nagyon édi, ahogy hosszas gondolkodás után kiengedi a nyált.

ZsuzsiKép
Oldalról hasra már igen, de inkább csak átesik, mint átfordul. De írásod szerint Miki nagyon ügyi már! Nincs új kép róla/róluk (Gyuri, Dani)
Ja! Szilárd is megtanulta ügyesen emelni a fejét hasonfekve. És még ami új, ma repülõztem vele, és hangosan kacagott, eddig csak nevetett. Olyan édi volt.

Orsoly
Hogy érted, hogy levonás elõtt vagy után? Biztos tomopa vagyok ma, de nem értem. Kép

ZuluKép
Tök jót nevettem a benszülötteken...Kép

És még egy kép. Tápszer, fõzelék ide vagy oda. Mi már megkezdtük a hozzátáplálást:
Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Ma 10 hetes a kisfiam!!! Mai produkció: séta után felhoztam a babakocsi betétjében, és letettem a földre. Mire a kocsival visszaértem, már nagyjából hason feküdt, csak a kezét nem tudta kivenni maga alól. ( A ti gyermekeitek hogy oldják meg ezt a problámát?) A produkció oka az volt, hogy el akarta érni a hordozó szélét, hogy megrághassa! Tipikus! Lefotóztam, majd küldök képet, ha felraktam.

Miszike! Részvétem a mellgyuszi miatt. Jobban vagy már? Mitõl lesz az embernek négy hónapos babával mellgyulladása? Azt hittem, hogy ez az elsõ napok betegsége, és amikor már beállt a tejtermelés, nincs ilyen veszély. Kiscsaj nagyon édi a csupa fodor rucikban!
Lógóbigyuszok: a baj az, hogy nem igazán lógnak. Csak egy plüss bigyó, amit fel lehet tépõzárazni, de a bigyó és a tépõzár között nincs lógó rész. Egy-kétezer között, közelebb a kettõhöz. Meg volt egy olyan állatfigura, aminek a tappancsainál mágnes volt, azzal lehetett rögzíteni. Tényleg, az jópofa volt. Az már közelebb volt a 3000-hez.

Franyó! Hogy álltok az oltás utózöngéivel? Nincs már láz?

Dinihe! Végre alhatsz! Remélem megmarad ez a rendszer, sõt javul! E takaríts túl sokat, inkább pihenj az egyszem maradék babával.

Virga! Nehogy azt hidd, hogy nekem sok tejem van! Spriccelést csak egyszer láttam, azóta sem! Apa pedig sok mindent teljesen magától étetõdõnek fog fel, és nem szégyellõs, és érdeklõdõ, de az anyatejes dolgot valahogy nem bírja. Olyan, mint a Jó barátokban Ross.

Toffifee! Én béreltem mérleget, mert szükségét éreztem. Nem sokáig használtam rendszeresen, mert idegesített. Most hetente egyszer mérjük Lõrincet. Szerintem, ha úgy érzed, szükséged van rá, bérelj, legfeljebb nem használod, csak úgy mint mi.
Én sem tudok vizet/teát beleerõszakolni, úgyhogy csak szopi van.

Myssnia! Köszi az infókat. A videók mindig nagyon jók!!

Maci2! Hurrá cukor! Kár hogy nem jössz gyakrabban, bár ez az elhavazottság ismerõs.

Zulu! Ezzel a varázsitatóval könnyen megy az itatás? A betûk bennem is bennem ragadnak, mert úgy rohanok állandóan. L

Franyó! És mit válaszoltál? Látom, ez mást is érdekel!

Hú, Kangi! Ennyire tanulsz?

Mostanában délelõtt jókedvû, kommunikatív a gyermekem, délután meg megy a nyüglõdés.

Beu
beu
 
 


BeuKép
Szilár még sehogy sem oldja meg a kéz kihúzást, és ahogy írtam már, a átfordulás sem igazán. Nekem is most volt mellgyuszi, egy jólírányzott mellberugásnak köszönhetem. A fentebbi képen a Szilárd zebrája is mágneses. Kép

UrszulaKép
Julka hogy viselte a molesztálást? Szilárd fenekébe nagyon nehéz bedugni a lázmérõt, kinyomja egybõl. Popsikenõccsel csináltam pedig. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Manó2!
Szerintem sincs gond a tejeddel! Én már elég régóta használok lefejt tejet és tényleg változik! Akitõl kaptam, annak 12 héttel idõsebb a Dórija és amig én nagyon zsíros tejet fejtem le, addig a tõlük kapott tej kék volt összerázva, amúgy alul vízszínû kevés zsírral. Aztán most az én tejem is ilyen volt egy darabig most pedig megint visszaállt a zsírosabbra. Pedig hamarosan meg fog jönni, mert négy hete menstruáltam utoljára, tehát mostanában várható Kép.
De azért tápszerezünk már, sajnos.

Franyó!
Ne csigázz, mit válaszoltál az exnek Kép???

Én is láttam a TT bemutatót. Szép meg jó, a baba is jól érzi magát, de ebben hogy mosom meg pl. a fenekét? Vagy oda kell készíteni egy lavórt is, amiben mosakodni is lehet? Amúgy tényleg szuper, látszott, hogy élvezi a baba, de nem rohanok el venni egyet Kép. Marad a vödör, még ha GYIVI-t hívtok is Kép!

Megyek, mert hamarosan kezdõdik a meccsnézés a fiúknak és elõtte még szoptatok egyet.
Pusza, Virág és a holnap 23 hetes Levi
virga
 
 


Akkor jöjjön a kép:
Kép
beu
 
 


Myssnia,
Nagyon edi lehet a kacagas! Mar en is uuuugy varom, de meg semmi!

Miki ma nem engedte magat lefenykepezni!

Kép

Gyurit meg nehez volt, mert a szafarisapkaja mindig arnyekolta az arcat. Szoval a mai termes eleg gyenge!

Kép

Lehet, hogy hamarosan hazaugrom egy hetre, mert megint van egy csomo elintezni-, alairnivalo! Csak sajna erre a hetvegere nagyon tele voltak a gepek, mert itt holnaptol 4 napos hetvege van (a suliban, a munkahelyen csak a csutortok szunet), nem mertem nekiindulni a fapados jegyemmel!

Egy het mulva kapja Miki a 3 honapos oltasait. Mar elore rettegek azok utan, amit itt hallok toletek. Gyuri anno csak a harmadiknal lett igazan lazas, az is a repteren, atszallas kozben. Az elso ketto nem viselte meg kulonosebben, en marha meg nekiindultam.

Megneztuk ma a leendo ovodat, ahova ugyebar csak pelenka nelkuli nagyfiuk jarhatnak...tetszett Gyurinak, persze a keritesen innen. Igaz, hogy kb. 15 perc seta, de eleg szep...ovonot viszont nem lattam, csak kb. 20 gyereket a kertben...hmmm!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Tsá Tsajok! Kép

Myssnia Kép
aha, tanultam, meg ma vizsgáztam, Julcsi nagyon jól birta, és az ipse azt mondta, hogy ne dolgozzam ki irásban a kérdéseket, hanem menjek nyugodtan egyböl szóban kifejteni. Még szerencse, hogy tanultam! KépKépKép Ötöske befigyelt, Kangi boldog, Julcsi jóbaba, és ma a 3hónapos csipöszürésen a dokibácsi el volt ragadtatva, hogy mennyire szuper a leányzó Kép
Szilárd továbbra is vezet a "lirai szempár" kategóriában, imádom! Hozzátáplálás Kép

Beu Kép
aha, ennyire tanultam Kép De nem, ma reggel bementünk az Egyetemre, és ott maradtunk délutánig, mert az szép parkos, és Budafokra mentünk csipöszürésre utána. Neki, mint irtam, semmi baja, kispapának viszont kötött a csipöje Kép (mert öt is megnézte a családi doki)
Lörinc forgása CSUHAJJA!!!

Miszike Kép
mellgyula KépKépKép
Kánkánbugyi juhuhujjjj Kép
Pénteken jelentkeznék még délelött a fejszükitöért, ha alkamas.

Franyo Kép
exbarát KépKépKép Na, tényleg, mit mondtál neki????
Annácskád holnapra tuti tökjól lesz már!

Zsuzsi Kép
képek édesek! Mikor jössz haza? Egyszer összefuthatnánk!

Fülbevaló: én is csak akkor tetetem be, amikor ö kéri majd.

Megyek, mert mindjárt kezdödik az agyatlanságom a TV-ben Kép

Pussz
Kangi és fáradtanelaludt Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!
Kihagyok 2 napot es nem gyozok visszaolvasni!

Miszike
Fodros cucc nagyon helyes! Kép

Franyo
Nalunk a vedono pont tegnap tartott kiseloadast a lazrol. Szerinte 39ig semmi baj (csak kup) a folott hutofurdo, allott vizes lepedobe tekeres. De a lazas picik tenyleg olyan bagyadtak. En is uuugy sajnaltam Jazit oltas utan. Jovo penteken megint megyunk...

Dinihe
De jo,hogy mulik a hasfajas! Kép

Myssnia
Hozzataplalas Kép

Beu
Kep isteni!

Kangi
Nagy gratual! Extra profi noszemely vagy! Kép

Tegnap voltam bababoltban. Vettem Jazinak puzzles jatszoszonyeget es BabyGymet. Utobbi Myssnia(?) fele kinai lehet, mert hirtelen kaptam is le rola az eredeti kutyuket. De Jazmin nagyon elvezi.
Ma viszont eleg pocsek napunk volt. Kezdodott du. ey iszonyatos hasgorcssel, aztan gorcsoldora vegre elaludt szegeny lanyzo.Kb.10 perc mulva megyek be a szobaba, es latom,hogy alszik,de nem lelegzik...Azt hittem osszeesem.Megmozdult a keze,igy vartam. 10-15 mp.ig nem vett levegot, aztan erre felriadt es vett egy oriasit. Ezt 2x eljatszotta,mire kicsit ebresztgettem. Volt kb fel perc rendes szusszanas, utana megint kezdte. A frasz kerulgetett. Felebresztettem teljesen-2-3x meg igy vett levegot ebren is Kép Lerohantam vele a dokibacsihoz (a mi dokinenink nem rendelt). Nagyon alaposan megvizsgalta (addigra Jazi mar vigyorgott es teljesen egyenletesen lelegzett Kép ).Azt mondta valoszinu csak almodott es ezert lehetett. Hat nem nyugtatott meg,hogy oszinte legyek.. Kép Nagyon durva volt, nem kivanom senkinek!!!!
Kicsit vidamabb tema. Vettem tegnap egy "dezsat" Sajna muanyag, de Jazmin igy is szeret benne furdizni. Csinaltam kepet (illetve Apa...)
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4[/url]

Jo ejt mindenkinek!
Norka es azota egyenletesen szusszano Ja
norkini
 
 


Sziasztok!

Franyó, most már engem is érdekelne az a válasz Kép

Andy, jó fej a védõnõd, hogy "máris" szólt az anyatejes lehetõségrõl

Kangi, nem vagy semmi, ötösre vizsgázni, tanulni gyerek mellett - én még a Kismamám sem tudom rendesen elolvasni

Képzeljétek, ma szegény Kicsim azt hitte, hogy én már többet nem akarok neki enni adni Kép
fél 8-kor telt volna le a 3 óra a 2 kajcsi között, de õ 8.10-ig békésen aludt. Ekkor felkelt, elkezdett hüppögni, én meg gondoltam, akkor szopi elõtt még gyorsan megfürdetem. A fürdést végig ordította, és mire fél 9-kor végre rátettem a cicire, olyan mohón elkezdte szívni, hogy utána egész Barátok közt alatt csak szívta, és abba sem hagyta volna, ha nem szedem ki. Szerintem be akart spájzolni, hátha legközelebb sem adok neki. Ezek után a büfiztetéskor sugárban jött ki belõle a felesleg Kép és ami a legrosszabb, hogy szerintem meg van rám sértõdve, mert rám se nézett, mintha szándékosan kerülte volna a tekintetemet.

1000 fok van nálunk a lakásban Kép
és mintha 1 szúnyog is zümmögne itt valahol. Nem tudjátok, hogy viselik a picik a szúnyogcsípést?

Andi
psandi
 
 


Jajjjlányok,
milyen kis kíváncsiak vagytok, nem lyukadt ki az oldalatok??? Kép
Hát az úgy volt, hogy a telefonban csak annyit mondott, hogy találkozni akar velem, mire én kegyetlenül egybõl nemet mondtam, és nem részleteztem az okokat Kép. Aztán bedobott nekem egy szívhezszóló levelet a postaládánkba, amin a férjem neve is kinn díszeleg mellesleg, de szerintem nem esett le neki a dolog. Egy röpke levelet kreáltam gyorsan én is, melyben felvázoltam a tényálladékot, és kértem, hogy ne nagyon keressen a jövõben, ha ez lehetséges Kép. A levelet holnap a férjem fogja feladni, mert én nem érek rá postára rohangálni. Kép Ennyi a történet, na, most elégedettek vagytok?

Komolyra fordítva a szót:
láz elmúlt, ma már csuda boldog volt a kiscsaj! Nagyokat mosolygott, és én is úgy élveztem a dolgot! Ja és délután úgy megfordult az ágyában, hogy nem keresztben feküdt az ágyában, hanem 180 fokos fordulatot tett, ott volt a feje, ahova én a lábát raktam elõzõleg Kép.

Urszila,
nekünk chello van, elég gyors, most egy ezressel lejjebb vitték a havidíjat, de még így se olcsó, viszont legalább annyit netezünk ennyi pénzért, amennyit akarunk. Szuper, hogy használt a drukk Julkának!!!

Myssnia,
dehogyis gondoltam, hogy kioktatnál!!! Kép Én se szerettem volna, hogy így felmenjen az a fránya láz Kép. De szerencsére túl vagyunk rajta. Szilárd nagyon helyes azzal a valamilyen kakasszerû pöttyös állattal! KépKépKép Gyöööönyörû szemei vannak!

Beu!
Isten éltesse 10 hetes pici Lõrincet! Kép Szuper a kép!

Zsuzsi,
Miki milyen kis szégyenlõs! Gyuri meg nagyon vagány!!! Tényleg, kéne akkor csinálni egy talit, mikor itthon vagy!

Kangi!
Ötöshöz gratula!!! Mi is megyünk majd jövõ héten csípõszûrésre! Ja, mondd már meg, mi az az agyatlanságod!!! Kép

Jóccakát mindenkinek!
Franyó
franyo
 
 


Beu,
Igen visszaállt a tejtermelésem, bár talán nem olyan, mint régen, vagy Dana kezdi tényleg igényelni az egyéb kaját is.
Három napig nem kellett neki semmi, aztán tegnap este megint megevett kb. 3 teáskanálnyi sütõtököt. Azt hittem, akkor ma is tuti kell neki, de ma nem fogadta el. Szóval ma jól lakott.
Egyébként szívesebben adok neki gyümölcsöt és zöldséget, mint tápot. Mondjuk hipoallergén tápszert irattam föl, de abban is van tehéntej, csak nem úgy.
Kakukk,
jó kérdés, hogy most havonta ez lesz-e. Hát elnézve a szerncsémet, attól tartok. Bár ismerek olyat, akinek utána újabb fél év eltelt, amíg tényleg elkezdett visszaállni a ciklusa. Ez van, pedig azért én igen gyakran szoptatok...
Éjszakák?
Manó2
Én sem sietnék a hozzátáplálással. Az én kislányom már 5,5 hónapos és a legritkább esetben bír ki 4 órát kaja nélkül. (az éjszaka folyamán is csak 1x) Mondjuk õ extra kicsi, de a te életedben még 1-2 hónap szopás neki nagyon sokat jelenthet.
Szerintem egyálatalán nem kell állandóan fejni. Nem egy nõt ismerek (az egyik már 3. gyermekét szoptatja) soha egyetlen percig sem fejt és a két nagyobb gyereke 1,5 éves koráig szopott. Sõt a kisebbik 7! hónapos koráig kizárólag anyatejet kapott. Nála soha egyetlen ml sem volt lefagyasztva. A gyerek beállítja, hogy neki mennyi kell. Én szoptatás után csak reggelente (akkor 2,5 óránként eszik Dana) tudok fejni valamennyit kb. 20-30 ml-t. Du. esélyelen, Danának mégis mindig elég volt mostanáig.
Toffifee
Szerintem kínálgasd gyakrabban, ha szomjas iszik, ha nem, nem, így nem kell neki mást adni. Legalábbis ezt tartja a szakirodalom, és nekünk a menzi krízisig bejött. (Akkor is, csak akkor már éhes maradt.)
Franyó,
:-)) A férfiak kiismerhetetlenek.
Virga,
Neked, hogy befolyásolta amikor megjött a tejcsit?
zsuzso
 
 


Na, ez a vége nem sikerült.
Szóval:
Virga,
Amikor neked megjött az hogy befolyásolta a tejtermelést?
Na most már megyek aludni inkább.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Lányok!!
Most fürödtem és közben vettem észre, hogy valamiféle húsnyúlvány lóg ki belõlem. KépOtt... Majdnem elbõgtem magam. Mi az isten lehet az? Totál kész vagyok. Eddig sosem volt semmi bajom, mióta szültem mindig van valami. Segítség!KépKépKép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia
Ne aggodj! Hivd fel holnap a dokid, o majd megnyugtat! Mar tobbszor hallottam ilyen esetrol. Nyugi!!!!! Kép
N
norkini
 
 


Norka!Kép
Köszi a nyugtatást, valamit segített, fel is hívom. Csak nem értem, hogy miért pont velem? Életemben eddig kutya bajom volt, és most nehéz ilyen gondokkal. Remélem én is nincs semmi gond, már keresgetek a babanet rendelõben is.
Jázmin édes a "TT"-ben.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi
Szókás szerint megint szuperek a fotók! Tök jó, hogy hazajöttök, mikor? A túrós süti is tök guszta volt.


Franyó
Köszöni Szilárd a bókot!

KangiKép
Gratula az 5-öshöz!

Megyek aludni mert b---ott hangulatom van, mindenkinek jó éjt!

soha se lesz már a régi myssnia Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Basszus, ma már másodszor szállt el minden, amit írtamKép.
Azt hiszem, feladom.
jóéjt mindenkinekKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?