sziasztok,
Gratulálok
Tonticának!!!!!Nagy nagy boldogságot a babákhoz!!!
Szuper, hogy hüvelyi úton megszülte!!!!
Dóri a babák tündériek! Ha van kedved, írnál néhány sort, hogyan vészeltétek át az első 6 hetet? Volt segítséged? Pároddal tudtatok valamit aludni? Mikor aludták át az éjszakát először? Sírtak sokat? Köszi előre is!
Szülésstörténet I.: Hirtelen vérnyomásemelkedés miatt kórházba fektettek, ahonnan nagyon ki szerettem volna jönni, úgy érztem én még 2-3 hétig nem szülök, egy darab fájásom sem volt, csak járni nem tudtam
Péntek reggel a választott szülésznőm benézett meglátogatni, fél 8 körül. Épp ki akartam menni pisilni, amikor éreztem, hogy valami folyik belőlem. Ezt semmivel nem lehet összetéveszteni
A szülésznőm Kati kivezetett a szülőszobára, ahol szerencsére pont ott volt az orvosom, egész napos ügyelet után
Kérdeztem, hogy mi van, erre ő azt mondta, hogy most megvizsgál és szülni fogunk
Én meg erre azt, hogy én erre még nem vagyok felkészülve
Kérdeztem mikor szülünk meg, mire mondta, hogy késő délután és úgy is lett
meg azt is mondta, hogy végig ott lesz velem, ami nagyon sokat jelentett. Megvizsgált, ez rettenetesen fájdalmas volt, aztán megkaptam a beöntést, és még járkálhattam kicsit, visszamentem a szobatársaimhoz, akik pont ettek, hát, csorgott a nyálam
aranyosak voltak, mind szorítottak nekünk. A páromat ekkor hívtam, hogy elfolyt a magzatvíz, ő meg hót nyugodtan csak ennyit mondott: jól van:) aztán persze jött gyorsan, és végig fogta a kezem, itatott meg simizte a hátam. Ezután már bent kellett maradnom a szülőszobán, fájások nem voltak csak kicsik, kaptam infúziót, hogy jobban legyenek, mert mint elmagyarázták a szülésfelkészítőn, meg az orvos is, hogy ettől jönnek ki a bébik:) Labdán üldögéltem, az nagyon jó volt. A délelőtt így telt el, plusz mellettem 3 vajúdót elvittek császárra, egy kismama megszült, viszonylag hamar, de addig irtóra kiabált szegény, mindenkivel, amivel mindenkit megrémített, különösen a páromat, de a többiek mondták, hogy nem mindenki ilyen, ne izguljunk...
folyt. köv. sajna mennem kell...