Új privát üzeneted érkezett!

Tontica! Gratulálok én is nektek!!!!!!
Dóri! Nagyon édesek a babáid!

Ja, még tegnap azt akartam kérdezni tőletek, hogy ha nem nagyon eszek, attól ugye a babák még fejlődnek rendesen? Szedek elevitet meg folsavat meg C-vitamint. Utoljára szerintem egy hete ettem rendes kaját, azóta meg piritós vajjal és krumplipüré. A húsra rá se bírok nézni. Azért gyümölcsöt elég sokat eszek és az jól is esik.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


sziasztok,

Gratulálok Tonticának!!!!!Nagy nagy boldogságot a babákhoz!!!
Szuper, hogy hüvelyi úton megszülte!!!!

Dóri a babák tündériek! Ha van kedved, írnál néhány sort, hogyan vészeltétek át az első 6 hetet? Volt segítséged? Pároddal tudtatok valamit aludni? Mikor aludták át az éjszakát először? Sírtak sokat? Köszi előre is!

Szülésstörténet I.: Hirtelen vérnyomásemelkedés miatt kórházba fektettek, ahonnan nagyon ki szerettem volna jönni, úgy érztem én még 2-3 hétig nem szülök, egy darab fájásom sem volt, csak járni nem tudtam :) Péntek reggel a választott szülésznőm benézett meglátogatni, fél 8 körül. Épp ki akartam menni pisilni, amikor éreztem, hogy valami folyik belőlem. Ezt semmivel nem lehet összetéveszteni :) A szülésznőm Kati kivezetett a szülőszobára, ahol szerencsére pont ott volt az orvosom, egész napos ügyelet után :) Kérdeztem, hogy mi van, erre ő azt mondta, hogy most megvizsgál és szülni fogunk :) Én meg erre azt, hogy én erre még nem vagyok felkészülve :) Kérdeztem mikor szülünk meg, mire mondta, hogy késő délután és úgy is lett :) meg azt is mondta, hogy végig ott lesz velem, ami nagyon sokat jelentett. Megvizsgált, ez rettenetesen fájdalmas volt, aztán megkaptam a beöntést, és még járkálhattam kicsit, visszamentem a szobatársaimhoz, akik pont ettek, hát, csorgott a nyálam :) aranyosak voltak, mind szorítottak nekünk. A páromat ekkor hívtam, hogy elfolyt a magzatvíz, ő meg hót nyugodtan csak ennyit mondott: jól van:) aztán persze jött gyorsan, és végig fogta a kezem, itatott meg simizte a hátam. Ezután már bent kellett maradnom a szülőszobán, fájások nem voltak csak kicsik, kaptam infúziót, hogy jobban legyenek, mert mint elmagyarázták a szülésfelkészítőn, meg az orvos is, hogy ettől jönnek ki a bébik:) Labdán üldögéltem, az nagyon jó volt. A délelőtt így telt el, plusz mellettem 3 vajúdót elvittek császárra, egy kismama megszült, viszonylag hamar, de addig irtóra kiabált szegény, mindenkivel, amivel mindenkit megrémített, különösen a páromat, de a többiek mondták, hogy nem mindenki ilyen, ne izguljunk...:)

folyt. köv. sajna mennem kell...
léda77
 
 


Sziasztok!

Tontica, Léda, Zsani!

Hatalmmas gratula!!!!

Tontica!
Ahhoz képest, hogy féltél a term szüléstől, őkis jó gyorsan kijöttek :wink:

Kamilla!
Állítólag a babák elveszik, amire szükségük van, akkor is, ha nem eszel rendesen. Viszont emiatt te fogsz fogyni meg minden...De az első időszak ilyen, ne aggódj, pár hét, és elmúlnak a rosszullétek!

Én tökre izgulok, holnap hozza anyukám Kingát, nem tudodm, mit fog szólni a pockokhoz...
Főleg, mert elég hasfájósak...Sajna, felváltva ordítanak, főleg éjjel, pihenés nincs nagyon...Már nagyon várom a 6 hetet, állítólag az egy vízválasztó időpont, meg a 3 hónap is :) Bár én ezt Kingusnál sem láttam :?

Kép
Kép
maminti81
 
 

 
 

Sziasztok!
Tontica regi ismerose vagyok egy regebbi csapatbol es orommel hallottam/lattam, hogy most vegre megszulettek az ikrei :D Nagy gratula neked, Tonti, csak eljott ez a nap is! :D :D :D
Puszi,
kami
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Jucikáékról nem tudtok valamit????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba
 
 


Zsanett!
Óriási gratula a babákhoz!Nagyon szépek!

Tontica!
Azta mindenit 38.hét!Hatalmas gratula nektek is!

Kamilla!
Ne aggódj!Edd azt ami jól esik,majd ha elmúlik a rosszullétes korszak bepótolsz mindent!

Dóri!
Mennyire csodaszép lánykáid vannak!Gyönyörűek!

Bogyó!
Remélem minden ok veletek!

Juci!
Mi újság veletek?

Numa!
32hét?Haladsz!Mindjárt mi jövünk!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Zsanett!
Gyönyörűek a kisbabák!

Tontica!
Nagyon gratulálok, hát neked is sikerült a villámszülés!
Remélem Anna is minél előbb veled lehet!

Léda!
Köszi, hogy elkezdted leírni a történetedet, várjuk a folytatást!

Judit és családja!
Továbbra is drukkolok Dorkáért és értetek! Remélem, minden rendben lesz!!!

Dóri,
tündériek a kislányaid!

Maminti,
remélem, jól fogadta Kinga az ikreket! Nem lehet könnyű feldolgozni azt, hogy ezentúl 2 tesóval kell osztoznia rajtad!

Bogyótanya,
remélem, még jó sokáig egyben maradsz!

Benszi,
nekem is ma töltődik be a 31. hetem, de még nagyon remélem, sokáig együtt maradok a lányokkal! Szerintem, tök jól elvannak és semmi kedvük idő előtt kibújni!

Mindenkinek szép napot!
Dorka
31+0
szdorottya
 
 


Dorottya!
Annyira rohan az idő és amikor megszül valamelyikünk közülünk,akkor fog el a pánik!A héten ketten is szültek,úgyhogy jujjjj!
De igen legyenek minél tovább benn!Én a 36.hetet céloztam meg!
Vendég
 


Szüléstörténet2:
Az orvosom tanácsára kaptam edát, amit egy kedves anesztes doki fiú adott be, nem fájt egyáltalán, pedig előtte hónapokig ettől fostam :) Az első két adag hatott, az utolsó már egyáltalán nem. Addigra a fájásokat is emelték az infúzióval. Egyébként amúgy kimaradt egy idegpálya, mert a bal medencecsontomnál végig éreztem a dolgot, de az még nem volt vészes. A dokim úgy ajánlotta az edát, hogy majd mosolyogva szülünk, na azért ez nem egészen így volt :) viszont lényegesen javított a délutánomon.
A délután folyamán az orvosom és aszülésznő, és persze a párom végig velem voltak. Az orvos többször megvizsgált, ami nagyon fájt, és az ügyeletes doki is néhányszor, de mivel alacsonyabb volt, föl-le liftezett az ágyam :) amúgy hanyatt fekve szörnyű volt, feltámasztva éreztem jobban magam. A vizsgálatokhoz le kellett feküdni, az válságos volt. Nagyon jó volt pl. labdán ülni, meg amikor a párom a hátam simizte.
A kitolási szakban volt a legfájdalmasabb, addigra már kiabáltam is szerintem, hogy fáj nagyon és meg fogok halni, de az orvos türelmes volt, és mondta, hogy meg, de nem most :) egyébként is végig beszélt hozzám, és ettől jobban érzetem magam. Szólt, hogy mikor szedjem össze jobban magamat. A szülésznő is rámszólt, amikor egyszer nagyon megrendültem. Annyira sokat segítettek!!!
Lolácska feje nem akart valamiért előrébb jönni, egy ideig úgy érzetem, megrekedtünk. Emiatt kevésbé voltam türelmes én is.
léda77
 
 


folyt köv mert éhesek :)
léda77
 
 


Pár napig nem olvastam a topic-ot, és mennyi minden történt!!!!! :) :) :)
Gratulálok az összes babához, a lányok csodaszépek, az Uram is el volt ájulva tőlük :)
Én megint lerobbantam, begyulladt az összes létező mandulám, piszkosul fáj a torkom, orrom... :( A háziorvos megint ki akart írni egészen a szülésig, de én attól tartok, hogy megőrülnék otthon, és zavarna, hogy nem tudom magam hasznossá tenni :(
Na, röviden ennyi, kíváncsi vagyok mindenki születéstörténetére!
Juciékról tud vki vmit?
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Tontica!
Nem semmi vagy! Egyik pillanatban még írsz nekünk az állapotodról, 12 óra múlva pedig a kezedbe tartod a gyerköcöket! :wink:

Kamilla!
Én félidőnél tartok, de a kaja nekem a mai napig nem igazán megy! :roll: Gyümölcsből jöhet amennyi bír, azzal megbírkózok, de a hús... inkább hagyjuk!

Szerintem nagyon gáz, hogy semmilyen mocorgást nem érzek még most sem! Egyre jobban félek a szombati 4D-től! :cry:
Eddig nagyon jól elvoltam azért, de a felénél kicsit elgondolkodtam és rájöttem, mit is érez Benszi! Egyre kevesebben vannak előttem a táblában! :?

1190639301.2945.xls
rnecsi
 
 


Bocsika!

A Dorka sorát kicsit elnéztem! Ő ma 31+0 idős! :oops:
rnecsi
 
 


Kevinszpészi, látom Jánosos vagy, és Balog a dokid, többször láttam bent, nagyon aranyos, a két szobatársamnak is ő volt a dokija. Szülésznőt fogadsz?
Benszi, és te?
Mert én a Katit nagyon ajánlom, egy tündér!
léda77
 
 


Léda!
Nekem a Zsolnai a dokim!Én kérdeztem tőle,hogy szülésznővel mi legyen!Ki az akivel ő szeret együtt dolgozni stb.Azt mondta a köv.Uh-n térjünk rá vissza,mert jelenleg ferdén van Balázs fejjel lefelé és sanszos a császár!akkor meg feleslegesen dobok ki 30ezret az ablakon,mert ennyi a szülésznő ára!Amúgy szeretnék felfogani,ha sima szülés lesz!
Rnecsi!
Hát mindjárt itt a vége!Annyira gyorsan megy az idő!Ne aggódj a babák miatt!,minden ok lesz a 4D-n!
Mi szerdán megyünk az M5-nél lévő Brendonba!Már nagyon várom!
Vendég
 


Sziasztok!

Léda, ez nem semmi.Ugye lesz még folytatás?Én kiváncsi vagyok ám :wink:

Benszi, hát igen, 32.hét lassan....na ja, nemsokára mi jövünk, bár ahogy Léda is írta, én még nem érzem magam erre felkészülve, és eléggé félek is :oops: :oops:

Kép
numato
 
 


Benszi, ha császár lesz, akkor nem kell adni pénzt a szülésznőnek! Azt úgyis utólag kell adni. De attól még meg lehet vele beszélni, hogy ha nem császár, akkor őt szeretnéd. Mi is annyit adtunk, de nem volt tarifa, rákérdeztünk, de ő azt mondta, h amennyit gondolunk. Ha mégis választasz, mindenkiről jót hallottam, de a személyes tapasztalatomban Kati szuper volt!!!

Numato, persze, folytatom :) annyira csodálatos élmény volt!!! Eddig nem is tudtam miről beszélnek az emberek, amikor azt mondják, hogy szüljek, mert a legszebb dolog a világon. Egyébként jobb vol, hogy belecsaptunk a lecsóba, és nem volt időm rajta gondolkodni :) és a csillagok állása tökéletes volt, 7-e a férjem kedvenc száma, ott volt a dokim, a szülésznőm, az Isten áldja őket! És valahogy az egész kerek volt, mégha jobban fájt is, mint kívánatos lett volna :) de már azután, a szülőágyon varrás közben tudtam, és mondtam a férjem kérdésére, hogy persze, hogy akarok még gyereket...

szüléstörténettel még jövök

sziasztok!!!
léda77
 
 


Attila vagyok Sziasztok !

Bocs , de egy kicsit sok volt a teendő.
Dorkáról röviden:
Szombaton levették a gépről, egy napig sipap-on volt, és ma reggelre azt is ellehetett hagyni. Mostmár önállóan tudunk lélegezni, segítség nélkül.
A legjobb hír, hogy ezt a bonyolult műveletet már Székesfehérváron csináljuk.
Ma délután hat óra fele visszahozta a mentő, eddig jól van.

Hát röviden ennyi, köszi a drukkot mindenkinek!

jucicuki
 
 


Léda, Zsanett,Toncica!
Gratula a babákhoz! nagyon szépek! úgy szeretnék én is természetes úton szülni! :D

A táblázathoz írok adatokat: 24 éves vagyok.valószínűleg a Dél- Pesti Kórházban fogok szülni.
jövőhten megyek 12 hetes uh-ra.akkor majd kiderül, h egypetéjűek-e.alig várom!már nem láttam őket 4 hete és kezdek ideges lenni. :D de szívhangot hallottam egy hete.az egy kicsit megnyugtatott.
Akiknek hasonló korúak a babái:hány hetente jártok uh-ra?

szanet
 
 


Sziasztok!

Léda, szerintem nagyon derekasan helytálltál, és két ilyen gyönyörű babáért nagyon megérte :wink: gratulálok még egyszer, és várom a folytatást, engem minden kis részlet érdekel :oops:

Szanet, nekem héttől függetlenül, 4-5 hetente kellett járnom a nőgyógyászhoz, de mondta, hogy ha bármikor látni akarom őket, nyugodtan mejek be.

Juciék, nagyon jó hírek ezek!így tovább, sok puszi a lányoknak és Jucinak is :!: :!: :lol:

Kép
numato
 
 


Szüléstörténet3:
Szóval Lola nem akart előrébb jönni, így balra fordítottak, hogy Adél ne akadályozza, és úgy is kellett nyomni. Iszonyú sokáig tartott a kitolási szakasz, de a szülésfelkészítőn tanultak nagy segítségemre voltak tolásnál. Akkor nem is fájt annyira mikor nyomni kellett, de közte... Az orvosom azt mondta, hogyha nem haladunk előre akkor császár lesz. Ettől megijedtem, hogy hiába kínlódok ottan, és kicsit hisztiztem, hogy akkor már vegyék ki őket. Erre az orvosom szólt, hogy figyeljek rá és szedjem össze magamat. Íg is történt, aztán valamikor megláttuk a fényt az alagút végén. Addig még négykézláb is álltam a szülőágyon. Fekve volt a legrosszabb. Tolásnál a férjem a fejemet fogta, a szülésznő a lábam, a dokim meg a másik orvos nyomták-húzták ki a gyereket. Közben ott volt készenlétben műtősnő, ő szorította a kezem jó erősen, azt éreztem. Ott volt még 2 gyerekorvos, meg még egy fiatal doki, sőt asszem mások is, olyan volt a hangulat a végén, mint egy focimeccsen. A dokim szólt, hogy ha most összeszedem magam, akkor fél órán belül ki fog jönni. Ez erőt adott. Végül arra emlékszem, mindenki ordibált, és egyszer csak kicsúszott Lola, és az olyan jó volt!!!! Felmutatták, szinte ködön át láttam a kis maszatos babácskát....
léda77
 
 


A következő 5 percben már semmit nem éreztem, csak csináltam amit mondtak, burokrepesztés volt, és Adél könnyen kibújt. Ja, Lola előtt volt gátmetszés is, amiből semmit, de semmit nem éreztem, ne féljetek tőle!!!
Szóval kijött Adél, és ott előttem ápolták, fürösztötték őket, jó volt a hátsó szülőágyon lenni, nem bántam a külön szobát, különben az orvosom így látta jónak, hogy ott legyek, mert közel van az inkubátor. Apájuk meg is foghatta Adélt, a gyerekorvosok, akik pedig közbe már az újraélesztőt is összerakták, végül mindent rendben találtak, 9/10 pontot kaptak mindketten, és ott is hagyták őket a szülésznőm kérésére, hogy 5 percre megpuszilgathassam.
(Ja, és korábban még a vákuumot is készenlétbe helyezték, de végül az sem kellett :) és közben kiürült a szülőszoba, mindenkit vittek császárra, szóval meghitten fejeztük be estére a szülést) Nagyon sok vért vesztettem, ezért még ott feküdtem infúzióval, majd a dokim összevarrt, és közben 4-en beszélgettünk, ekkora már elvitték vizsgálni a babákat. A férjem ekkor kérdezte meg, hogy akarok-e még szülni. Teljesen euforikus boldogság volt rajtam, és persze igennel válaszoltam. Ő különben sírt, amikor megszülettek a gyerekeink, én csak később tudtam.
A varrás és pár nap múlva a varratszedés nem fájt, és a seb is nagyon szépen gyógyult. Az orvos és a szülésznő mindent megtettek értem, egész végig, és még a szülés után is nagyon sok törődést kaptam. Felkelni 2 napig nem igazán tudtam, a kimerültség, vérveszteség meg a hirtelen vérnyomás esése miatt. A császárosok már szaladgáltak, amikor én még tántorogtam, de aztán 3 nap múlva kezdtem összeszedni magam. Végig nagyon jól éreztem magam a kórházban, a közös szobában jó hangulat volt.
léda77
 
 


Kis gyakorlati tudnivaló: nekem pl. iszonyú sok tena betét kellett, 3 csomagot elhasználtam.
Egyébként a rossz hírű csecsemős nővérek között van egy-két kedves, azok szívesen segítenek. Van egy új nőci, vörös hajú, a MÁV-ból jött, na, rá mindenben lehet számítani, szoptatást is megmutatja, stb., de van még egy aranyos idősebb nő is.
Nekem a közös szoba jött be, egy-két napot külön szobában is voltam, ott kissé magányosnak éreztem magam, mikor este elment a párom.
Ha bármit kérdeznétek Jánosos lányok, most nagyon ott vagyok a témában :)
Ja, a kórterem plafonja kicsit beázott egyik este, mert fölötte az új szülőszobát csinálják, meg ilyen apró kellemetlenségek voltak, de a bánásmód kárpótolt :)
léda77
 
 


Kedves Attila!

Nem hazudok, de sírtam mikor olvastam, hogy Dorka visszakerült Fehérvárra! Örülök neki! Remélem Lilkóval egy szobába került! Judit biztos örül!

Mondd meg neki, hogy puszilom, és szuper jó itthon, de nemsokára TI is megtudjátok!

Beatrice anyukája Székesfehérvárról a kórházból!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan mert Alex mar ehes. Ma du. jottunk haza Vele, Anna meg a korhazban van de nem inkuban, kisagyban. Hizik O is es nemsokara hazajohet.

Kepek:
Alex mamaival:
Kép
Alex korhazi gnomsapiban:
Kép
Elso talalkozas:
Kép
Anna meg inkuban:
Kép
Kép

Juci: FANTASZTIKUS HIR, GRATULALOK hogy Dorkat levettek a lelegeztetogeprol!!! Hurra!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica, nagyon gratula mégegyszer!!!!!
Gyönyörűek!!! És nem is látszanak picinek!

Jucinak is gratula, és továbbra is szorítunk, de már jó úton haladtok!
léda77
 
 


Alex itthon:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Tontica!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!Gyönyőrűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Nagyon aranyosak!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba
 
 


Na itt vagyok gyorsan, hulla vagyok (es ez meg csak 2 gyerekkel) :oops: :shock: .

Szulestortenet: szombaton este beszeltem Anyummal telefonon es panaszkodtam hogy sehol semmi en meg mar baromira rosszul birom a nagy pocakkal erre letettem a telefont, lefekudtem az agyra, fordultam egyet es egy nagy PUKK ( meg az uram is hallotta) ereztem egy hatalmas lorugast a hasamban es elkezdett omleni a magzatviz de irto nagy mennyiseg. Aztan mint a filmekben oltozni (nehez volt torulkozovel a labam kozott) hivni a bebiszittert Ratehoz es uzsgyi a korhazba, nagyon be voltam tojva hogy valami baja lesz a babaknak amire odaerunk. A korhazba mondtak hogy mar 3-4 ujjnyi vagyok megyunk szulni, monitorra tettek es jottek a fajasok de nagyon hamar es nagyon erosek szoval kaptam valami kabito akarmit amitol majdnem elaludtam hogy ne legyenek meg olyan hamar a babak hisz elo kellett keszulni egy esetleges csaszarra is. Szoval en kaba voltam de igy is allva kellett vajudnom az uramba kapaszkodva mert fekve nagyon fajt (na, igy is de nem annyira mint fekve) szoval mondtak 5 ujjnyi, 7 ujjnyi es aztan 4 ora mulva nyomjak egyet csak ugy probabol. En nyomtam a vedono meg kiabalt Apukanak hogy nezze itt a feje, nagy, fekete haja van. :lol: Engem elolontott a boldogsag hogy akkor most mindjart vege. :D Atmentunk a szuloagyra (ket doki, egy szuleszno es egy csomo apolono volt ott) aztan olyan 3-4 nyomasra megszuletett Alex (4.32-kor, 2390 g. es 47 cm. 9-es Apgar), odatettek a pocimra majd elvittek tisztalkodni :D aztan oxitocin mert nem voltak fajasaim majd a doki belemnyult :roll: megfogta Anna labait es mondta nyomjak egyet amikor jon egy fajas, en nyomtam fajas nelkul mert annyira aggodtam a kiscsajert es egy nyomasra kicsusszant Anna (4.38-kor, 2080 g. 9-es Apgar, nem tudom hany cm.) Ot is elvittek (inkuba) aztan kijottek a lepenyek is es a soki mutatta hogy Anna magzatzsinorjan volt egy csomo, egy igazi csomo, DURVA!!! Nagy szerencsenk volt, azt is mutatta hogy Alex zsinorja sokkal vastagabb volt mint Annae. Varras, de csak 4 oltes es ennyi.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Léda, Tontica!

Nagyon ügyesek vagytok meg persze a babák is! :lol:
Tontica! Gyönyörűek a csöppségek!

Juci! Ez szuper mostmár biztos minden oké lesz! :lol:

Már másfél hete nem tudok kimenni ebből a fránya náthából ezért úgy döntöttem hogy hétfőn felkeresem a körzetis dokim ő írt paxirazolt. Kértem laborba beutalót erre kiderült, hogy magas a vérsülyedésem és sok baktérium van a vizeletemben. Ettől féltem és félek is tán a legjobban. Hívtam a női dokim mondta, hogy a paxirazolt nyugodtan szedhettem, de kell vmi antibiotikum a vizeletben lévő bacik ellen is úgy-hogy du. megyek hozzá receptért. Az a legrosszabb hogy már másodszor fordul elő ez velem mióta kismami vagyok. Nagyon féltem a picurkákat :cry:


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Tontica, ügyes voltál!!!!!
léda77
 
 


Sziasztok!

Tontica, ez nem semmi, igazán "gyors" és ha jól értem, problémamentes szülésetek volt, GRATULÁLOK!Nagyon ügyes lehettél!Sok sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiotoknak!

Léda, nagyon meghatódtam a szüléstöriden, de bevallom, egyben nagyon be is sz..tam, én eléggé félek, persze, tudom, hogy ez ne segít, sőőőt...de félek a naghy fájdalomtól, pedig elég jól bírom, csakhát az ember mindig fél az ismeretlentől.....de egyben nagyon várom is, hogy átélhessem ezt a csodát....nektek is sok sok tejcit és egészséget kívánok!Gyönyőrűek a babáitok, komolyan, nagyon szépek! :wink:

Kép
numato
 
 


Numato: Köszi, aranyos vagy! Egyébként próbáltam a leírásban is arra utalni, hogy a megható, szép része sokszorosan felülírja a fájdalmat, hidd el!!! És rengeteget számít, kik vannak körülötted. Én nagyon beszari vagyok, mégis túléltem, neked simán menni fog :) és az én szülésem nem is volt gyors, lehet, hogy neked Tonticáéhoz hasonló lesz. Még van pár heted, lélekben készülni, bár erre tényleg nem lehet teljesen felkészültnek lenni, valahogy pont ez a jó benne, hogy semmi nem olyan, mint várja az ember.. most lehet, hogy nem voltam érthető, de nekem is csak idővel tisztul le :)
léda77
 
 


Sziasztok!

TONTICA,LÉDA, GRATULÁLOK!!!nagyon ügyik vagytok!!!

Hazajöhettem tegnap,hál'Istennek.

Rnecsi!Véltozás a táblába:a jánosba fogok szülni,úgy néz ki és prof.dr.Lintner Ferencnél! Mérlegeltünk,beszéltem sokat a dokimmal és így döntöttünk.Közel van,aranyosak az orvosok,ápolók,tűrhető a kórház állapota is és szimpatikus a Lintner is nagyon(az én eredeti orvosom jóbarátja).

Jövő héten már szülhetek azt mondta a doki,de Ő ezzel a héttel is elégedett lett volna.Én örülök,ha jövő hét végéig kihúzom,az már tök jó!:-)

Bogyók nyomnak keményen,kevés pozíció jön be,értsd.SEMMI!:-)


Most megyek vízszintbe,ez egy recept van a Bogyóbenttartásra!

Puszi és druk mindenkinek!

Dóri!
Köszönöm,hogy írtál és tényleg csodaszép a két kis pöttöm!:-))

Kép
bogyótanya
 
 


Rnecsi!

Szerintem tök jó,hogy átvetted a táblicskut!!
Köszönjük!

Kép
bogyótanya
 
 


Tontica!

A 2007tavasziak nevében gratulálunk Nektek! Nagyon sok boldogságot, egészsépget kívánunk Nektek!!! :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!
Nem jöttem, mert ledöntött a lábamról a nátha, már a második százas papírzsepi csomagot használom.

Micsoda hírek, nagyon gratulálok mindenkinek, aki szült!

Tontica,
gyönyörűek a babák!!!

Bogyótanya,
drukkolok!

Jadika,
jobban vagy?

KépKép
lili73
 
 


Tontica,
most nézem csak, hogy Rate tiszta apja! Milyen helyes, ahogy tartja Alexet!

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Bogyótanya! Kitartást szorítok és ha eljutok idáig alkalmazni fogom a receptedet. :lol:

Lili! Köszike a náthám javuló félben van (így másfél hét után :evil: )Gyógyulj meg mihanómarabb!
Képzeljétek elmentem a nőgyógyászomhoz és ott is psilnem kellett ott nem találtak semmit a vizeletemben. Pedig már biztos hogy nem szenyezett az üveg amibe vittem mert csak erre használom Evil or Very Mad , a párom szerint a hatvani kórházzal lehett vmi baj. Mikor előszőr méhenkívüli terhes voltam az itthon teszt pozítív lett az ottani laboratóriumi meg negatív. Jó mi?! Twisted Evil
Na szóval a női dokimmal abban egyeztünk meg hogy jővőhéten úgyis megyek UH-ra meg hozzá is és megint nézzünk vizeletet és vesz le kenetet is és meglátjuk, hogy mi újság, mert nem akar nyakra-főre antibiotikumot felírni, meg begombásodnék tőle és utána azzal járkálhatnék hozzá.
Tudjátok mi érdekes még, hogy nincs genny a vizeletemben.
Ja változatosság kedvére tegnap du. úgy megfájdult a derekam, hogy alig bírtam mozogni. Biztos az idő miatt! Evil or Very Mad


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


vagyok csajok!!!!!!!
Mindjárt visszaolvasok!
4D-s UH!!!!!!!!!!!!
Szóval!A renitens gyerekeim itt is kitettek magukért ám!Nem mutatták meg magukat,csak félig Dóra az arcát!Fitos orr,pufi arc!A Balázsnak izmos a karja és hatalmas Bránermájszter figyel alatta,amit Dórám előszeretettel megmogyoróz!Már most egy kis qrva!De édesek voltak!Doki 30perc kűzdelem után feladsta,hogy az arcukról csináljon képet!Ja és ennyi idő alatt kb.6X változtattak helyet!
Dóra:1227gr Balázs 1182gr
Teljesen egyformán fejlődnek,ami kész csoda!A doki szerint jól tartom őket!Ha egyes babák lennének,akkor kb.3,5kg-an születnének meg!
Dórám állandóan Balázsom seggébe bújt vagy ütötte!Mit fog ez a kislány kint kapni Balázstól ha kibújnak!Ajajajj!Lesz ne mulass neki!
Sajna ezért nincs kép,de valahogy a dvd-ből megoldom!
Ja és Dóra a nyaka köré tekerte a zsinórt!


Tontica!
Hatalmas gratula és gyönyörűek a gyerekeid!
Léda!
Nagyon megható volt a szülésed,de be is szartam picit!

Majd jövök délután még
Vendég
 


Sziasztok,

itt Eszti, Juci húga! Látom nem nagyon kaptatok új infót Attilától, vagy nekem kerülte el a figyelmemet, mindegy, a lényeg; Juditék nagyon jól vannak, a prücskök gyönyörűek és nőnek, Lili már túllépett az 1900 g - on, de még egyelőre inkubátorból szemléli a világot, hogy erősödjön.
Szóval minden a legnagyobb rendben!!! :lol:

Kép Lili baba

Kép Dorka baba [/img]

jucicuki
 
 


Jucicuki: nagyon, nagyon orulok a jo hireknek!!! Most mar nagyon varunk ide vissza, remelem nemsokara hazamehettek mindket babaval!!!

Anna valoszinu hetfon johet haza, ma is megyunk majd latogatni. Jol van, tegnap elott volt 1999 g.
Alex baromi sokat eszik es meg szopizik is mellette, jokat alszik (bar anya cicijen a legjobb elaludni) :lol:

Azert en kivancsi lennek a mar babas lanyoknal hogy megy az ejszakazas, ki hogy oldja meg!!! Tudtok aludni? Nem sirnak sokat a babak? Mit csinltok ha mindketto egyszerre kezd sirni? En Alexet cicire rakom ha sir de egyszerre a kettot nehez lenne az ejjel kellos kozepen egyedul.

Benszi: tenyleg nagy babak, de jo hogy minden ok, nemsokara Te jossz! :D

Bogyotanya: de jo hogy meg kiengedtek, latod Te is igy jartal, vegul Te is kihuzod majd a 37. hetig minimum majd meglatod!!! Azert kivanom Neked hogy nagyobbak legyenek a babak es ne kelledjen egyiket se inkuba tenni es korhazban tartani!!!

Leda: elolvastam a szulestortenetedet es vegulis Neled is gyors es szep szulesed volt, ez egy problemamentes szules, meglatod az ido megszepiti majd az emlekeket!!!

Zsani: hello!!! Hogy vagytok? Mar otthon? Irjal par sort, hogy boldogultok?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Liló 1990 g, holnap kiteszik kiskocsiba és végre próbálkozhatunk a szopival. Dorka 1820 g, mindkét gyerkőcöt én cumiztatom már.
Dorka lesz a jobb evő, de lassan Lilus is rájön, hogy nem olyan rossz dolog ez.
Dorka kamratágulata kisebb lett :lol: viszont van egy ciszta a kobakjában, de amiatt állítólag nem kell aggódni :shock: én már mindenen aggódom :roll:
Tegnap elhatároztam, hogy két hét múlva itthon leszünk, doki még nem tudja :wink:
Hazajöttem babaruhát, ágyneműt mosni :D

Puszi, délután még leszek!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Juci!
Annnnnyira jó ilyen híreket hallani! Nagyon édesek a babák!

Náthások!
Sok citromos tea és pihi!

Tontica!
Nagyon szépek a babák! Őket sem viselte meg a szülés, látszik az arcukon! :)

Mi már "tapasztaltak" vagyunk éjszaka-ügyben :)
Szerencsére nem szoktak egyszerre megéhezni. amelyik elkezd nyivákolni, meszoptatom, és felébresztem a másikat is enni. Ahogy anno Dóri is írta, lehetetlen lenne, hogy felébred egyikük, etetés, fél óra alvás, másik is sír...Szóval, szigorúság van :D Szerencsére (kanalas segítségével) éjjel nem fáj a hasuk kb 3 napja, és 3ésfél-4 órákat kibírnak 2 kaja között, szóval nagyon szerencsésnek érzem magam alvásügyileg! Remélem, ez csak pozitív irányba változik, de nem akarom elkiabálni!!!
Napközen, főleg délután-este megy a hasfájásos ordítás, és felváltva, úgyhogy nincs nagyon csönd...Néha kegyetlennek érzem magam, de hagyom sírni őket, mert nekem is kell ennem valamikor...Kingáról nem is szólva.
Eddig itt volt anyukám, holnap jön anyósom, de aztán 1 hét múlva egyedül kell megoldanom a dolgokat. zaz nem teljesen, jön egy asszony segíteni délelőtt. Főleg Kingánál kell segítség, őt lekötni, amikor szoptatok, mert nem marad meg a fenekén, és kissé viharosan szeretgeti a tesóit... :shock:
Egyébként tök jóó, szoptatok csak, este kapnak egy kis pótlást, különben nem, juhééé! :)

Léda!
Szupi szüléstörténet! Főleg, hogy rögtön azt mondtad, szülnél még :)
Én egyelőre kihagyok pár évet... :D

Kép
Kép
maminti81
 
 


Jucicuki: megneztem a kepeket a honlapodot, elolvastam amit irtal es bevallom megkonnyeztem, nagyon boldog vagyok hogy fejlodnek a Lanyok, gyonyoruek!!! Sokat szenvedtetek es aggodtatok de minden helyrejon, remelem tenyleg otthon lesztek 2 het mulva!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Juci! Szuper hírek! :lol:
Nagyon megható a honlapotok megkönnyeztem mikor olvastam!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Tontica!

Édesek a gyerekek, remélem Anna is hamar otthon lesz.
Tök fura, hogy kiadják őket külön.

Judit

jucicuki
 
 


Jaj, mennyi minden történik egy hét alatt!menyi aszép kisbaba!!
mindenkinek gratulálok!

Lenne egy kérdésem:ti rosszul voltatok a terhességelső harmadában? mert én mostanában nagyon rosszul vagyok.nem csak reggel, hanem egész nap.émelygek, hányok.alig merek már enni is.nagyon rossz.

szanet
 
 


Sziasztok!

Köszönök minden jókivit!
Azért ez nagyon vígasztal,hogy Tonticának,Lédának és Mamintinek is van ideje és EREJE írni!Szuperek vagytok!!!:-)

Jucicuki!

Gratulálok Nektek és nagyon-de nagyon örülünk a jó híreknek!Azért e királyi többes,mert kicsiny családomat is bevontam a drukkolásba és most anyukám is megkönnyebbülve nézi és olvassa a BAbáitokról szóló híreket!
Drukkolok,hogy 2 hét múlva otthon legyetek!:-)


Én egyre fosósabb vagyok,rettentően félek a szüléstől(is)!
Jó olvasni,akinek ilyen simán ment,bárcsak nekem is... :roll:
Megláttam a táblicskuban az első helyen magam és mégjobban betojtam! :wink: :lol:
TONTICA,DÓRA,LÉDA,ZSANI,MAMAINTI,Ti nem tojtatok?
Kérnék egy kis bíztatást!!! :lol: :shock:


Szanet,

Az a rossz hírem van,hogy igazi recept nincs az émelygésre!
Én a 6. héttől kezdtem,masszívan az 5. hónapig tartott és még most sem múlt el,minden nap émelygek,egyszer-egyszer rókázom is.
Voltam kórházba a 7. héten infúzión,mert napi 7-8X hánytam...
Szóval én egy rossz példa vagyok,álltalában elmúlik a nők nagy részének a 4. hónapra és nem viselik ennyire rosszul,többnyire megusszák kórház nélkül.Van remény!!!
Szedjél B6 vitamint,az csillapítja elvileg.(Nálam persze nem használt,csak néha-néha a deadalon kúp... :( )
Ezenkívül mondják a gyömbér teát,jégszopogatás(a folyadék nagyon fontos!),B6,reggel ágy mellett legyen pár szem kex,hideg innivalók,pár korty coca-cola,tic-tac,piritós.Ne egyél-igyál egyszerre sokat,mindenből többször keveset!
És ne aggódj!Attól,hogy Te rókázol,Ők fejlődnek szépen!Remélem tudtam segíteni!

Kép
bogyótanya
 
 


Bogyó: én nagyon fostam :) de belecsaptunk a lecsóba, úgy ébredtem, hogy folyt a víz, szóval nemnagyon volt idő gondolkodni :) de hidd el, ki lehet bírni!!!! még egy ilyen penye csaj, mint én, is kibírta :lol:
sőt, utána azonnal elfelejted a fájdalmat!!! rajtam előjött az eufória a szülés utáni 2-3 órában :)
léda77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?