Sziasztok!
Köszi Gabus az izgulást (helyettem is
), én még mindig egyben! A tegnapi István kórházas CTG-m borzasztóra sikerült, úgyhogy ma a doki bácsi rendelőjében újra csináltak egyet. Tegnap folyton ficánka volt Levi és elmászkált, alig találtuk meg újra ezért nagy szünetek voltak a papíron. Ma egy kicsit lustibb volt, nem produkálta annyira magát, persze ezt sem annyira szeretik, dehát nem tud folyton mindenki kedvére tenni. Nem igaz?
Holnap pedig megyünk újra flowmetriára, ezt is már kétnaponta nézik. Eszembe jutott, hátha ma a kettős front + újhold segít, dehát már volt párszor ilyesmi, és akkor sem.. Jövök-megyek, ennyit tehetek az ügy érdekében, de nem idegeskedek már. Családot is leállítottam, mert folyton magyarázkodtam eddig, hogy miért nem szültünk még, de már nincs kedvem hozzá.
Hogyha valaki megy ma az érzéstelenítős előadásra, 3-ra nem írna ide be pár fontos infót, amit hallott? Szerettem volna menni, de most a férjem ápolásra szorul, sajnos megfertőztem a náthásságommal, én már jövök ki belőle, ő most van egyre rosszabbul.
Meg kellene gyógyulnunk, mire Levi megérkezik!