Sziasztok Babások és leendő Babások!
Hogy vagytok? Elég változó a hangulat.
Nagyon édes Kutyusotok lesz Alziza! Irigylem tőletek egy picit! Nekem 13 évig volt kutyusom. Már 3 éve "elment" de még nagyon hiányzik. Egyszer majd megint lesz, de hát ugye az is felelősség, amit az ember nem minden életkörülmények között tud bevállalni.
Kislibus, úgy tűnik mi még várhatunk. Teljesen átérzem a hangulatod. Már én is úúúúgy szeretnék babás lenni
.
Végre egy doki elküld hormonvizsgálatra. Ja, eddig privi mentem mindig, nem írták fel, most elmentem a sima szakrendelésre, egyből felküldtek a meddőségi amb-ra, regisztráltak, és kezdünk egy hormonvizsg-al.
Már csak az a baj, hogy megint nem jön meg..
. Megint 47. napon vagyok..
Tegnap gipsztől megszabadultam, de egyenlőre most nehezebb megint a járás.. Ez az év nem az én évem az tuti.
Nyusz, Én is Elevitet szedtem 3 hónapon át (május-aug). Abbahagytam, mert elfogyott a türelmem (alapban mesterséges vitamin ellenes vagyok, soha nem is voltam hajlandó szedni semmit, csak természetes bevitel. De a jó cél érdekében mindent) meg hát sokat híztam is, amit én azért a vitamin számlájára is írok..
Szívesen megtudnám az okot, hogy Te miért nem szedsz többet..
Remélem 1x majd elárulod.. (esetleg priviben.)
Most szülnék.. Szar érzés, akárhogy is azt éreztem, hogy már túl vagyok rajta.. Legalább már valami történne nálam, akkor jobb lenne.
Most meg várom hogy megjöjjön, aztán meg hogy végre beinduljon a pé, aztán a csalódás hogy megint se pé, se poz.teszt, se menzesz....
. Utálatos ez így, belefárad az ember.
Na mindegy, azért annyira most nem vagyok magam alatt.. Remélem a hormonvizsgálatot mielőbb meg tudom csináltatni, aztán valami megindul...
Pusz mindnkinek