Basszus és ehhez nem is lehet szólni a számítástechnikusnak, hogy valami nincs jól beállítva a gépeden
vagy elég furán venné ki magát
! (amúgy lexa biztos elküldi, ha adsz neki egy mailcímet priviben)
én is le...rom tablettával vagyok, várom már, hogy mehessek haza.
Egy uccsó hozzászólás arra, hogy nem válaszolunk mindenkinek: Az oké, hogy hisztizünk a külvilágnak, ez így van rendjén, de egymésnak minek? Vagyunk 32-én, ha mindig mindenkinek válaszolnánk, akkor aki pl. egy hétig távol van, utána egy hétig csak írhatna... Mindenki gondoljon saját magára, ő sem válaszol mindenki hozzászólására, csak amit épp meg tud jegyezni, hogy ki és mit írt. De attól még igenis olvassuk és fontos!!!
Na jó, abbahagyom a hegyibeszédet
Lexa, majd átírod, hogy a Szt. Istvánban szülök, legközelebbi doki pedig 2007.10.10-én lesz?
Amúgy szerintem a dokit felesleges vezetnünk, mert a magáét úgyis mindenki tudja, a többiekét pedig én nem szoktam nézni, de ez csak magánvélemény, cáfoljatok meg, ha nem így van. Én mindig inkább olvasok és drukkolok, ha valakinél izgalom van!
Mzx- Móni, mi lehet, hogy egyszerre leszünk benn??? TÖk jó lenne!
Pepike, ha előre tudjuk a felvételt, akkor egyrészt tudunk drukkolni, másrészt én le tudtam volna ugrani, mert úgyis itt dolgozom
Na mindegy, legközelebb, ha jön valaki, szóljon
!
(amúgy ha lement adásba, akkor dobj egy privit a neveddel, mert akkor külön figyelem, hogy időben elmenjen a nyereményed
)
Jaj, sosem lesz már 6 óra, hogy hazamehessek... pedig már úúúúúgy útálok egy helyben ülni!!!!!!