Új privát üzeneted érkezett!

Melinda!

Levinek székrekedés miatt többszörös végbélrepedése van, és állandóan meg van fázva. Ennek akarunk utánajárni, hátha van megoldás. Úgy néz ki vashiánya van és valami ételre vagy valamire érzékeny és allergiás. Most újabb vérvételre van szükség hogy ez kiderüljön. Ő is sírt a vérvételnél de nagyon megdícsértem, hogy ő egy hős, és mkinek elmondtuk milyen ügyes volt. :)

A babaexpon vettem egy jó kismamafarmert. 5500 Ft volt. Abban már látszik a hasam. Ugyancsak! Bár eddig sem volt kicsi (terhesség előtt) :cry: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,

Szegény Levike, remélem minél előbb megoldást találnak a problémájára és elmúlnak ezek a panaszok!!! Drukkolok!

Na, az a farmer jó árban volt! Ha már nagy a poci benne, rakhatnál fel egy pociképet, ebben az új farmerosban! :)

Mindenkinek szép napot!

Melinda

Kép
melinda80

Sziazstok!

Hú,ez a termés!!!!!!!! :wink: :lol: Nem semmi...
Szerintem elnyerhetnénk a legpörgősebb topic címet,nem??!! :lol:

Igazából nem tudnék mindenkire reagálni...

Monácska!

Szerintem se adj nagyon a védőnőre,szerintem az Istenhegyis eredmény meg javaslat a tuti!!!
A nővérem 36 volt a második babájával,őt is cseszegette a védőnő,hogy menjen a hasbaszúrós vizsgálatra de ő is a Bolgárkerék utcai véleményre adott és nem ment.És nem is lett semmi baj!!!

Mni!

Gartulálok a kislányhoz!A második kisfiammal én is a Praxisban voltam 4D UH-n ugyanannál a dokinál mint te.Most is majd hozzá megyek kb.20-22 héten.

Ez a bébimozgás olyan változó...vannak napok hogy alig érzem(ilyenkor para :oops: ),van hogy tök intenzív( :wink: )....

Tegnap maratonira nyúlt óvodai szülőin voltam...amin a fő témák ezek voltak:Elvárások,Szabályok,Követelmények...hát tiszta kész voltam.És mindez középsőben?????

A fiammal nincs különösebb gond,ő az egyedüli a 30-ból aki képes bármilyen hosszú mesét végighallgatni,nagyon érdeklődő,önálló és persze meglehetősen mozgékony és tele van energiával....Az óvónőknek néha ez gond....Milyen legyen egy 5 éves kisfiú???Na mindegy,nem untatlak titeket ezekkel...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kicsit eltüntem de látom nem hiányoztam :cry:
(na jó kicsit érzékeny vagyok mostanába, nem tudom mitől??!!......) :shock:
Sokat dolgozom és lakáscserét tervezünk ez egy kicsit leköt, meg forgatásokra jártam.....Nem mintha ráérnék de hamár elkezdtem befejeztem....Jelentkeztem egy játékra ( Pókerarc RTL) és beválogattak és a héten voltak a felvételek. Nem soklat írhatok róla mert aza a sok szerződés amit eláírtam mindent tilt de a lényeg hogy szerencsével jártam végig segített a babkó! Bár sosem tudtam hogy miért rug de azért jól sült el.
Hát nem annyira amennyire akartam de azért most a gyes alatt nem lesz gond :lol:
Kicsit telhetetlen vagyok mostmár visszagonmdolva többet akarok!!!!
De nem akartam kockáztatni, biztosra mentem. A tv-be majd novembertől lesz. Én voltam az egyedüli pocakos a játékba nem nehéz kitalálni hogy az voltam én........

Örülök hogy mindenki jól van és egyre több babáról derűl ki fiú e vagy lány. Mi is nagyon izgulunk hétfőn megyünk a Praxisba reméljük kiderűl nekünk is és legfőképp az is hogy minden ok!
Nagyon készültünk a fiú gyermek gyártására minden hallott praktikát bevetettünk hát kíváncsi vagyok....

Sok sok puszi minden pocisnak!!!!!

Húúúú ez már a 15. hét!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Pepike! en sem voltam es en sem hianyoztam :cry: ! de neked legalabb porgos volt a heted! Nagy nagy gratula a forgatashoz :) ! A babocad mar most egy sztar igy a pocakodban :lol: !Ha nem titok, mirol szol a musor, mivel en nem lakom Huban, igy fogalmam sincs a TV musorokrol :( !

Monacska! Szerintem a magzatviz vetelt semmi kep se engedd, hacsak nincs ra tenyleg marha nagy indokod es ezzel az eredmennyel, huuuuuu, olyan egy egeszsges csemeted lesz, hogy csak na :wink:

Lexa! Hol vagy?

Kép Kép
rima

Sziasztok!
rima!
Köszi ari vagy, igen a kislakó már most egy sztár mert nagyon sokan drukkoltak nekem a közönségből, biztos miatta, mert már szépen gömbölyödik sőt!!!!
Ez a műsor egy vetélkedő, ami kicsit show is állítólag külföldön már rég óta megy nagy sikerrel és szerintem itt is tetszeni fog mindenkinek mert nagyon vicces, és jópofa, meg hát lehet izgulni nagyon.... Bár nekem már kicsit fárasztó volt de megérte....

pussz pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Akkor majd nyomon kovetlek a neten, vagy majd hazautazom novemberre :wink: ! akkor mar nincs forgatas, igaz? szerintem mar most biztsra veheted, h szinesz lesz ebbol a gyerekbol :wink: !

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Pepike! Ne aggódj, én is rosszul éreztem magam amiatt, hogy sokszor nem hiányol a kutya se, meg nem reagál senki a hsz-imra, de rájöttem, hogy hülyeség ezen szomorkodni, tudom, hogy mostmár elég sokan vagyunk, és nem lehet mindenkire odafigyelni, főleg, ha ritkán szólsz hozzá...
Én önző módon azért leírom a véleményem, meg tapasztalataimat, aztán ha valakinek nem tetszik, nem olvassa el... 8)
Mindenképpen megnézem a játékot a tv-ben, amúgy is kíváncsi vagyok rá!

Panny! Te a 14. héten érzed a babát??De jó Neked! Én már két hete nem láttam és teljesen parázok, hogy mi lehet vele, mert a múlt héten sokat fájdogált a hasam. Azelőtt minden héten voltam UH-n, így nyomon tudtam követni a fejlődését..

Judit! Sajnálom a kisfiadat, biztosan nehéz lehet neki, is meg Neked is hogy ilyen problémái vannak, jobbulást kívánok!!!

Kép
pété

Sziasztok!

Szegény Levi!!!! remélem hamar megtalálják a gond főokát és meggyógyul. borzalmas lehet egy ilyen kissrácnak a székrekedés... :cry:

Pepike izgin hangzik ez a tvműsor! kár hogy nincs tvnk :( de gratulálok a nyereményhez!!! tök jóóóó :lol:

bocsi, ha valakit megbántok, de csak csöndben megjegyzem, hogy rengetegen vagyunk itt -szerencsére. és nagyon sok hozzászólás érkezik -szerencsére! és nem bunkóságból vagy nem azért nem válaszolunk, mert nem szeretjük a hozzászólot. csak nem sikerül mindig mindenre válaszolni! és pl volt már olyan, hogy kérdezett vlki vlmi vizsgálattal és pl nekem lövésem nem volt hozzá. akkor nem mondom ;)
de azért szerintem mindenki irja le a véleményét, hogy hogy van, mi van vele, hiszen azért vagyunk itt :) hogy irjunk és olvassunk :)

Tand! annyira izgulok az esküvőd miatt!! :) nekem április végén volt -holnap leszünk 5hónapos házasok ;) ugye Mni? :lol: - és annyira csodálatos nap volt, annyira jó visszaemlékezni rá!!!! Kivánom Nektek is ilyen legyen! De emlékszem az utolsó hetekben tiszta káosz volt az életünk, mert mindent mi szerveztünk. de megérte! igy csendben hátulról drukkolunk Neked, hogy pocakosan is jól bird a nagy rohanást és a nagy napon -egy kéretlen jótanács- ne izgasd magad semmin. Csak mosolyogj és örülj a vőlegényednek, aki aznap a férjed lesz. Aznap tuti Te leszel a leggyönyörűbb!!! Aztán majd kérünk fotókat ám!!! :D

bocsi, remélem senkibe nem tiportam bele....
mosolygós napot a borús idő ellenére is! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem, de megint ez a szar meló, és estére már teljesen kész voltam! Most hoztam nektek táblát, meg próbálok értelmesen reagálni a legtöbb dologra, mert képzeljétek, épp R Á É R E K! Én! Na..

Pepike, te Drága! Hogy a francba ne hiányoztál volna? Aztamindenit!!! Benne leszel a tv-ben? Az igen! Majd mindenképp szólj a műsor előtt egy nappal, semmi képp sem szeretnék lemaradni róla ;)

Pété! Pontosan - nagyon sokan vagyunk, és bármennyire is akar az ember, nem tud mkire figyelni! De sztem ha bárki leírja, h teszem azt, mi volt az uh-n, vagy h kiderült a baba neme, vagy ilyenek, annak mindig egy emberként örülünk, és ettől vagyunk egy csapat! Szerintem 8)

Nnna most lapoznom kell, mert elfogytak erről az oldalról a hsz-ek :D

Aha! Monácska! Azt még akartam írni én is, h az uh-ra azért menj el több szem többet lát elvvel, de a magzatvíz vételt tényleg csak akkor engedd, ha nagyon muszáj! Bár sztem ezzel az eredménnyel semmi gáz nincs. Ismét csak szerintem. :roll:

Évikém! Nagyon cukik a fotók, gratula!

Meli! Olyan jól esik mindig, amikor írod, h örülsz nekem, vagy aggódtál értem, vagy ilyenek :) De tényleg! Köszönöm! Gratula a buborékoláshoz, remélem, ma is érzitek majd, olyan jó lehet!

Látom közben írtál, Kölyök! Kb. uazt írtuk le a létszámmal kapcs. ;)

KépKép
lexus

Kicsit mintha lemaradt volna vmi :? :wink:

Kép

KépKép
lexus

Ez azert tenyleg hihetetlen, h mennyien vagyunk :lol: ! Lexa gratula a 15.hethez:)))! Nagyon repul az ido :wink: !
Kolyok, tudom, h nagyon nehez valaszolni mkinek, en sokszor mire elolvasom a hszeket, elisfelejtem, h kinek mit szerettem volna irni :lol: ! Nekunk van TV, de azt a parom lefoglalta maganak(igy mikor otthon van mas se megy csak box es foci-focit azt nem banom, na de a box..)

Kép Kép
rima

Köszi, Rima! Neked is gratula így utólag :D
32-en vagyunk :D

KépKép
lexus

Sziasztok!

rima, pété, kolyok28 és Lexusom!

Olyan cukik vagytok azt hiszem azért is írunk ide mert olyan jó érzés hogy " idegen emberek" úgy izgulnak érted és átélik a problémákat a babával kapcsolatban....

A nem hiányzok senkinek duma csak hiszti volt, mostanában ez elég gyakori :oops: :lol:
A férjem is gyakran hívom ezzel ( ha nem hív 3 óránként fel)én hívom hogy már nem is hiányzunk, vagy nem is érdekel mi van a kicsivel?
JÓ mi? Én megőrülnék magamtól a helyében :lol:

De hát nem csak a pocim nőtt hanem az érzelmeim is.

A tv-s dologról annyit hogy én sem tudom mikor megy le adásba mert nem tudták megmondani csak annyit hogy november közepe és dec eleje között, de amúgy tényleg tök vicces műsor a lényeg hogy át kell verni mindenkit és egy csomót kell kamuzni, így kezdődik mielőtt a vetélkedő elindul.Én például allergiás vagyok az állatszörre ( 5 állatom van otthon) a másik bemutatkozásnál meg már azt mondtam állatorvos vagyok...(pedig ovónő)
he he bevették, bár én sem tudtam ki mikor mondott igazat, de az adás végén a Vágó meg a Balázs fényt derít a turpisságokra.
:wink:

sok sok cuppanós

pepike

Kép

Kép
pepike

Lexus!

Köszi a táblit!
Beírnád hogy okt 1-én megyek dokihoz???És remélem utána elkékül a sorom.
puszkó Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Timi, Zsuzsi!
Köszönöm az együttérzést. A nehezebb időszakokban nagyon sajnálom Levit, és az tényleg szörnyű. De szerencsére a szirup segít. Mostmár beállt a dolog úgy-ahogy. Még néha erőlködik de jobb már. És most hogy orvost váltottunk felcsillant a remény arra, hogy jobb lesz ezután, és nem antibiotikumokkal lesz tömve megfázás esetén és talán erősödik az immunrendszere.

Nekem nem repül az idő. Én úgy érzem, hogy egy örökkévalóság óta vagyok terhes, és semmi nem történik. Nem érzem a mozgását, senki nem látja rajtam. (Az előző terhességet sem látták rajtam csak a legvégén).
A végefelé voltam (8 hó) amikor a buszon háborogtak, hogy nem adom át a helyem. Az senkit nem érdekelt hogy babát várok, mellesleg gerincsérveim vannak (na jó ez nem látszik). Gondoltam, hogy adja át a helyet a sok tini.

Amúgy a múltkor gondoltam kipróbálom a helyijárat közlekedést. Vittem a kis összecsukható babakocsit. Senki nem segített, a fiatalok (kamaszok), két oldalról kikerültek és felszálltak előttem. Levit felraktam, őt középkorú emberek megfogták leültették és én utána leszálltam a babakocsiért. Mindezt végignézte egy csomó kamasz lány, srác, férfiak stb.
Többet nem megyek busszal.
Ja a középkorúak jól beolvastak a fiataloknak, zengett a busz.

Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de úgy feltódultak az emlékek.
Nem mondom hogy nincsenek segítőkész fiatalok, meg emberek de ez a helyzet itt nem az volt.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Csatlakozom! Én eredetileg Debrecenből "származom", de laktam már egy jópár helyen, és sajnos meg kell hogy állapítsam, hogy hihetetlen sok bunkó ember él itt Pesten! Amikor felköltöztem pár éve, figyelmeztettek, hogy fel kell vennem a "ritmus"-t és majd én is az leszek... 4 év alatt még nem sikerült átalakulnom, és remélem, soha nem is fogok.... Nem is igazán jó jelző, hogy bunkók, csak mindenki rohan, siet, idegeskedik, és kénytelen vagy önző lenni, mert különben elsodor az ár!
Hűűűű, ez nagyon költői lett... :D
Egyébként pénteken mentem ki a Keletibe a trolival, utazótáskával, fáradtan, munka után, de kénytelen voltam átadni a helyemet egy kisbabás anyukának, mert mindenki elfordította a fejét, amikor meglátták, hogy felszálltak...
Én mondjuk minden szívfájdalom nélkül fel fogom állítani a fiatalokat, ha már nem bírok a nagy pocakommal. Legfeljebb megsértődik, azt meg lesz...rom... 8)

Na, jól belelovaltam magam.... :? Bocsi!

Kép
pété

Engem se szoktak észrevenni :cry:

Mennyien vagyunk márc. 20-ra kiírva :roll: :lol:
Vendég

Judit!
Teljesen megertelek, ez engm is sokszor felhaborit...csak sajna itt mki oly kozombos, h el sem hinned! Doki akart adni egy kituzot, mibol latnak a buszon, metron, h kisbabat varok es adjak at a helyet, na ebbol nem kerek, mert amugy is csak kirohognenek! A multkor felholtan mentem a metrora, meg a vak is latta, h marha szarul vagyok, egyetlen ures hely volt, erre a mogottem levo 25ev koruli srac felrelokott es leult :twisted: !
Szegeny Levi! Azert nem lehet konnyu neki sem, meg persze neked sem :( ! Azert remelem, h az uj doki tud segiteni!

Kép Kép
rima

Kölyök, már egy kicsit várom az esküvőt. Élvezem, hogy szép ruhában lehetek, szuper sminkkel, hajjal, stb. Ja és nem utolsó sorban, bárhova megyünk rendezni a dolgokat, már most körülöttem forog minden! Majd rakok fel képket. Remlem jó idő lesz akkor, mert ha jó idő van akkor az étterem mellet a tó-parton lesz a polgári esküvőnk. Ez olyan szupi lenne!

Pepike, már most kíváncsi vagyok erre a műsorra!

El sem hiszitek, hogy mi történt velünk megint. Hajnali négykor a rendőrség keltett minket, hogy a páromat keresik. Képzeljétek az éjjel elfogtak egy srácot, és megtaláltak nála egy köteg névjegykártyát, ami a páromé, és arra gyanakodnak, ha közterületen áll autónk, akkor esetleg feltörték. Hát ez beigazolódott. Az autót felnyomták, és egy pár cuccot elvittek belőle. Mondjuk szerencsére mindent megtaláltak a srácnál. Egy kicsit idegesít minket, hogy három hete a lakást nyomják fel most meg a párom céges autóját nyomták fel! Erősen elgondolkodtunk, hogy elköltözünk (kb fél éve költöztünk be a lakásba).

De a nyavalygásomból ennyi elég!

A táblit nézve nem is gondolná az ember, hogy ennyien vagyunk! :lol: Nem is csoda, hogy nem reagálunk egymás hozzászólásaira!

Kép
tand

Ria, Judit, Aranykavics, úgy látom, ugyanannyi idősek vagyunk, csak nem értem, hogy miért nem ugyanakkorra vagyunk kiírva?

Milyen sokan vagyunk ezen az oldalon 15. hét körül!

Kép
pété

Tand! Bocsi, hogy kifelejtettelek!!!!! :oops:

Kép
pété

Sziasztok!

Hétfőn írtam egy hosszú hozzászólást, aztán elszállt az egész, az internettel együtt. :evil: :evil: :evil:
Már nem is tudom, kinek mit írtam, és különben is, azóta annyi hsz. keletkezett, hogy nem is tudok most reagálni rájuk.

32-en vagyunk? Ahogy nézem a táblát... szegény Klarissza már nincs köztünk, elköszönt. :cry: Ajsa és Boszi30 sem írt, legalábbis én nem láttam. Régen volt még itt Ódry, Mézgombi, Norco, Beuska... ha valakit kihagytam, bocsi! :oops:

Na, már mennem is kell, felébredt Alexa! MKajd még jövök, összeszedem a múltkori gondolataimat! :roll:

Még annyit, Judit: jobbulást, mielőbbi gyógyulást Levinek!!!
Vendég

Pete! Ezt en sem ertem :? !

Tand! Micsoda?!!!! Te jo eg! De mibol gondoltak a nevjegykartyakbol az autora? Gondolod, h ez mar nem veletlen? marmint, h vmi szervezett "osszeeskuves"! bocsi a hulye kerdesert, de ez azert tenyleg fura...meg jo, h elkaptak a sracot...

Kép Kép
rima

Rima! Így, hogy nem ékezetes a billentyűd, elég érdekesen hangzik a nick nevem... :lol: :lol:

Kép
pété

Zsu! Tényleg, Klarisszát ki is veszem a táblából. Bár nagyon nem szívesen :cry: Amúgy Beuska, Norco és Ódry is szoktak még jelentkezni mostanában is!!! Boszi30 tényleg nagyon régen volt, meg Mézgombi is. Cicuka és Ajsa is rég nem írtak már.

Tand! :shock: :shock: :shock: Ez nagyon durva, te jó isten!!! A betörésnek és a kocsi feltörésnek van vmi köze egymáshoz? Bocsi, ha vmi félreéretlmeztem, tudjátok, h nem mindig vagyok normális :roll:

Mommy! Tényleg sokan vagyunk márc. 20-ra kiírva, ezt én is néztem :D

KépKép
lexus

Rima, nem tudom, hogy mennyire szervezettt az egész, de már kezd elegünk lenni a dologból! Sajnos már nincs mit elvinni tőlünk, így bizom benne, hogy ez volt az utolsó alkalom!

Pété, én ne javítottam át a vonalzómat, de a babócám egy héttel le van maradva ehhez képest. De a doki azt mondta, hogy ez még behozható. Bár az AFP-re is úgy kaptam időpontot, hogy most még csak 14 hetes vagyok?! :roll:

Kép
tand

[quote="pété"]R írta:pétéima! Így, hogy nem ékezetes a billentyűd, elég érdekesen hangzik a nick nevem... :lol: :lol:

Hehe, na ezen most jót nevettem :lol: :lol: :lol:

------

Patiii???

KépKép
lexus

Milyen termékeny nap volt ez a mai!! Szerintem lassan meglesz egy oldal... :D
Nálam még tart a tegnapi "lesz...rom tabletta" hatása, és csak ímmel-ámmal dolgozgatok, azért írok ennyi (hülyeséget) délután...

Kép
pété

Hat ezen most en is jot nevettem :lol: ! sajna nem tudok ekezeteket irni, igy irnal nekem egy nicket, ahogy irhatok neked, es igy tudnad h ez neked szol, vagy inkabb hasznaljam azt a varazsszot :wink: !

Kép Kép
rima

Tand! Úgy látszik, a babócád nem siet felnőni.....Igaza van, nem??? :D

Kép
pété

Rima! Írj nyugodtan így! :D Nem zavar, csak megmosolyogtam.... De ha Timit írsz, azt nem lehet félreérteni... :wink:

Kép
pété

Lányok!

Még mindig senki nem írta le nekem, hogy hol találom azt a táblázatot. :cry: :cry:
Tudom, hogy még nem vagyok itt olyan régen, mint a többiek, és kicsit biztos még kilógok a sorból, de azért valaki megtehetné, hogy leírja, mert már negyedszer kérdezem. :oops: :oops:

Köszi.

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva, a táblázatot nemrég töltötte fel Lexa, itt van ezen az oldalon, csak egy pár hozzászólással feljebb. :)

KépKép
KépKép
mni

Timi! Csak vhogy az egesz oldalt mi irtuk tele :lol: ! Szerintem minden kismamit vmi egzotikus hlyre kellene kuldeni, 5csillagos szalloda,full kiszolgalas, elvezzek csak a terhesseget, es akkor nem kellene szegeny kismamiknak a lesz...om tablettat szedni :evil: !

Evi! Pedig te is benne ragyogsz abban a tabliban :wink: !

Lexa! Koszi szepen, h betettel a tablazatba :) !

Kép Kép
rima

Akkor csak én vagyok a vakegér, mert visszaolvastam kb. 10 oldalt, de nekem nem jelenik meg sehol. :oops: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Pedig a tablazat ezen az oldalon a 11. hsz! meg mindig nincs ott :( ?

Kép Kép
rima

Nekem ott csak egy piros x van, és nem tudom megnyitni. :cry:

Évi

KépKép
kvaszeva

Basszus és ehhez nem is lehet szólni a számítástechnikusnak, hogy valami nincs jól beállítva a gépeden :cry: vagy elég furán venné ki magát :lol: ! (amúgy lexa biztos elküldi, ha adsz neki egy mailcímet priviben)

én is le...rom tablettával vagyok, várom már, hogy mehessek haza.

Egy uccsó hozzászólás arra, hogy nem válaszolunk mindenkinek: Az oké, hogy hisztizünk a külvilágnak, ez így van rendjén, de egymésnak minek? Vagyunk 32-én, ha mindig mindenkinek válaszolnánk, akkor aki pl. egy hétig távol van, utána egy hétig csak írhatna... Mindenki gondoljon saját magára, ő sem válaszol mindenki hozzászólására, csak amit épp meg tud jegyezni, hogy ki és mit írt. De attól még igenis olvassuk és fontos!!!

Na jó, abbahagyom a hegyibeszédet :lol:

Lexa, majd átírod, hogy a Szt. Istvánban szülök, legközelebbi doki pedig 2007.10.10-én lesz?

Amúgy szerintem a dokit felesleges vezetnünk, mert a magáét úgyis mindenki tudja, a többiekét pedig én nem szoktam nézni, de ez csak magánvélemény, cáfoljatok meg, ha nem így van. Én mindig inkább olvasok és drukkolok, ha valakinél izgalom van!

Mzx- Móni, mi lehet, hogy egyszerre leszünk benn??? TÖk jó lenne!

Pepike, ha előre tudjuk a felvételt, akkor egyrészt tudunk drukkolni, másrészt én le tudtam volna ugrani, mert úgyis itt dolgozom :lol: Na mindegy, legközelebb, ha jön valaki, szóljon :lol: !

(amúgy ha lement adásba, akkor dobj egy privit a neveddel, mert akkor külön figyelem, hogy időben elmenjen a nyereményed :lol: )

Jaj, sosem lesz már 6 óra, hogy hazamehessek... pedig már úúúúúgy útálok egy helyben ülni!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Biztos, hogy a hiba az én készülékemben van. :evil: Majd 8 után, ha végeztem, otthon is megnézem, hátha, azon nincs letiltva. :wink:

Eszter, és mindenki, aki az Istvánban szül!

Kérlek benneteket, hogy meséljetetek az orvosaitokról, mert nekem majd a szülésre válsztanom kell valakit, ugyanis az én orvosom már nem vezet le szülést. Lehet priviben is. Mzx, neked, már nem kell újra. :wink:

Köszönöm.

Évi

KépKép
kvaszeva

Rima!

Milyen jo ötlet ez a kismamiknak való kényeztetés!!! :D :D :D Szerintem midegyikönk kibirna ilyen körülményeket!!! :lol: :lol: Huh de jo lenne, gondolatba már egész bele éltem magam!! :D :D :D

Lexa: köszi a táblit, tényleg nagyon jo, hogy már ennyien vagyunk, szinte öröm végignézni a táblin! :D

Holnap megyek dokihoz Afp-re meg Uh-ra!
Lányok, mit is mondtatok, most éhgyomorral, vagy nem éhgyomorral kell menni?! :? :?
Ha tud vki írjon, mert holnap reggel megyek, és nem szeretnék összeesni az éhségtől, mert a korházba terhesgondozáson mindig sokan vannak! :roll: :roll:
Előre is köszi!
Vendég

Eszterxx!

Köszi, ha tudtam volna.....jó lett volna....
Ha lement az adás küldök üzit köszi a segítséget előre is, te mit szolsz az adózáshoz? A szemem kiugrott amikor meghallottam hogy a 47%a adó( HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM az államnak hogy odaadhatom neki a nyereményem 47%-át nyereményadó jogcímen) :shock:
Ezt nem akartam elhinni amikor írtam a papírokat, felháborító nem?????
Még az is az államnak jó ha nekem szerencsém van. :evil:

Na elég, nem tesz jó az idegeskedés.

pusszantás Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Képzeljétek aki majd megnyeri a fődíjat 50milliót abból odaad 25-öt állambácsinak legyen mit elsikkasztani valakinek......... :evil: :evil: :evil:

Bocsi de bepipultam :roll:

pepike

Kép

Kép
pepike

Lexa, köszi a táblázatot!

Pepike, aranyos vagy ahogy a hisztidről irsz :) bár én lennék néha ennyire önkritikus :lol:
ez az adó dolog télleg bosszantó.... :evil:

Csujzi, múltkor azt irta Kmanna, hogy nem kell éhgyomorra menni, de pl nekem csinálnak az AFPvel együtt ilyen cukorterhelésest is asszem, mert mondták, hogy vigyek zsömlét meg tejet :) szval nem tudom :roll:

(kvasz)Eva, ha nem sikerült, szólj, átdobom :)

Tand, naggyonnn dúúúúrva amit Veletek történik!!! :evil: igazán leszállhatna rólatok ez a fekete felhőőőőő brrrr.
akkor kérdezem a vidám részét: bocsi, kicsit rövid az eszem, mikor lesz pontosan a nagy nap? arra emlékszem, hogy október! :wink:

Judit, én sosem akarom elhinni, hogy ennyire taplók a fiatalok!!! hogy nem birnak segiteni. de most, hogy rendszeresen 7esbuszozom, sajnos néha én is látok ilyet :evil: :evil: ilyenkor azt kivánnám, hogy legyen egyszer a másik oldalon, tudja meg milyen ez.... de azért nem kivánom.... én mostanában önző szoktam lenni, de a kismamákkal és az idős emberekkel szemben nem!!!! csak a fiatalokkal és a még láthatóan jó kondiban lévő középkorúakkal, mert velük szemben nekem van egy Maszatom, aki fáradékonyabbá tesz. pláne a zötyögös 7esen....

na megyek szunyni, remélem Ti már ezt teszitek, szép álmokat kismamik! :)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi kölyök, feledékeny voltam és nem kérdeztem meg a védőnőt!
Köszi a segitséget mégegyszer!

Mindenkinek további szép estét, márt aki még fent van :roll: :roll: !!
Jó éjt !
Vendég

Csujzi,

Nekem kifejezetten éhgyomrot mondtak, de kecskeméten kifejezetten azt mondják, nem kell éhgyomorra :-(

Szerintem biztosra menjél, menj éhgyomorra és vigyél magaddal kaját utánára :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Pepike, itt valami tévedés van... nem lehet 47% az adó, mert attól függően, hogy mennyit keresel amúgy választhatsz a 18%-os és a 36%-os SZJA kulcs közül. Ha 2007-ben meghaladta a jövedelmed a 1.5 millió Ft-t (bruttó), akkor 36%, egyébként 18%. Ezen kívül ha 6.7 millió Ft. felett van a bruttó jövedelmed, akkor 4%-os különadót kell fizetni. Tehát legjobb esetben 18%-t, legrosszabb-ban 40%-t vonnak le. Tudom, hogy ez is sok, csak a Q-Art-sok, a játék szervezői sokszor félreinformálják a játékosokat...

Na, majd dobj üzit és akkor priviben megbeszéljük, hogy jól tényleg úgy töltötted-e ki a papírokat, ahogy te akartad volna, vagy félreinformáltak :? !

Szia

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt Csajszik!

Judit! Annyira összeszorul a gyomrom tegnap óta mindig, amikor belépek, mert az első üzenet olyankor amit meglátok, az az oldal tetején a te hsz-od, amiben leírod, hogy a kisfiadnak milyen problémája van. Annyira sajnálom, hogy ilyen pici korában már szembe kell néznie ezzel a dologgal. Nem akarom túldramatizálni, mert tudom, hogy hamarosan meggyógyul, csak olyan igazságtalanság....

Képzeljétek! Tegnap olvastam, hogy Hollandiában, miután hazamentél a babáddal, egy héten keresztül kimegy házhoz egy nem tudom ki(elfelejtettem), aki ágyneműt cserél, takarít, segít a babával kapcsolatos teendőkben, tehát a kismamának csak annyi a dolga, hogy ismerkedjen az újszülött gyermekével... Hááát, elbírnám viselni.... Bár nem tudom, hogy mennyire zavarna, hogy abban az állapotban sündörög körülöttem egy vadidegen....

Kép
pété

Sziasztok!

Kicsit el vagyok veszve mostanában, de eddig Bálint volt megfázva, most meg én nyűglődöm. :oops: Fáj a fejem, a torkom, nem kívánok semmit, de, ha meg nem eszem, akkor hányingerem van... szal, sz@arul vagyok, azért nem jövök. Még visszaolvasni sem volt kedvem. :cry: De majd igyekszem! :wink:
Megyek is, nem rontom tovább a levegőt! :shock:
Azért remélem nincs a Kistesónak semmi baja, és nem azért érzem rosszul magam, mert valami gond lenne?! Szerintetek? (Amúgy homeos cuccokat szedem torok- és fejfájásra is.)

Kellemes hétvégét!
Vendég

Ódry, szerintem járvány van és símán azt kaptad el, azért vagy vacakul... Ne parázz, kitesónak nem lehet baja, csak naggggyon rossz a közérzeted!

Pété,

Kiindulva a mostani védőnőmből, nekem nem hiányozna, hogy ott sürögjön, amikor én épp hazaértem és adja a jótanácsokat ágyneműhúzás közben :lol: brrrrrrr.... vizuális tipusként elképzeltem, hááááát.....

Évi,

Priviben ment a dokim, de írj, ha nem kaptad meg, mert olyan fura volt, nem vagyok benne biztos, hogy el is ment

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?