Anubias!
Micsoda édes, már igazi "babás" arca van. Én is megyek kedden UH-ra, gondolom sokat nőtt a 2 és fél hét alatt, a 4D óta. Akkor még olyan picike volt, most már biztos az arca is sokat változott.
Hogy bírtad a béltükrözést????? Borzalmas lehetett. Babuci hogy bírta a tortúrát?
Pandi!
Nekem a lányommal pl. kevés volt a magzatvizem. Bár nekem szüléskor olyan soknak tűnt, mintha 5 kismama magzatvíze folyna ki belőlem
. Szerintem ez ellen sok mindent nem lehet tenni. Ha gondot okoz a több magzatvíz, úgyis biztos tudja a doki, hogy mi a teendő.
Szóval szerintem ne izguljatok! Feleslegesen nem szabad stresszelni!!! Ha a babával minden ok, akkor a magzatvíz témával nem szabad túlzottan foglalkozni.
Ma kitört a nagy SZABADSÁG!!!! Van aki még dolgozik közülünk?
Chris!
Én 18+4 voltam, mikor 4D-re mentünk, és meg tudták mondani, hogy kislányunk lesz. De tényleg kell hozzá, hogy a baba "megmutassa" magát. A mi lányzónk kb. 9 perc után bemutatta az alsó fertályát, úgyhogy olyan volt, mintha szinte ráült volna az UH-fejre, és gondolta, hogy itt van, nézzétek
Aztán utána már többször nem mutogatta, inkább összekutyorodott.
Most is rugdal ezerrel a köldökem táján, meg forgolódik. Tegnap és tegnapelőtt nagyon aktív volt, ma egy kicsit nyugisabb. Gondolom az időjárás is befolyásolja. Nagy vihar volt ma felénk, úgyhogy biztos jobbnak látta meghúzódni jó mélyen a pocimban.
Viki27!
Érdekes, hogy én is "macerásabban" élem meg ezt a terhességet, mint az elsőt. Többet aggódok, volt mindenféle nyűgöm - hányinger, hányás, szédülés, túl alacsony vérnyomás, folyás, barnázás, haskeményedés, stb. - nem tudom, hogy ez mért van.
Szerintem az első terhességét sokkal felszabadultabban éli át a kismama, mert akkor még csak a szépre, jóra gondol, meg sem fordul a fejében, hogy gond lehet, csak hagyja megtörténni az eseményeket, és egyszerűen élvezi az állapotát.
Másodjára már hallunk mindenféle rosszat, utána olvasunk dolgoknak, aztán kombinálunk össze-vissza minden marhaságot.
Én már vitamint nem szedek, úgy gondolom, hogy természetes forrásból is hozzá lehet jutni. Egyedül vasat, amiben van még folsav, meg B6, B12 vitamin, ami szerintem pont elég. De van úgy hogy 1-2 napot kihagyok, mert hát a vas ugyebár egyszer hasmenést, egyszer meg szorulást okoz
Kata