Új privát üzeneted érkezett!

JUDY: Köszi, igyekszünk gyorsan meggyógyulni. Lesz 4-ik is esetleg? ;)
Vendég
 


Lányok!
Köszi a gratulációkat! Olyan jó volt látni ficánkolni. A dokibácsi is azt mondta, hogy majd, ha rohangálok utána a lakásban, és pakolja a polcokat, jusson eszembe, hogy már a pocakban is ezt csinálta. :lol:

Betsy!
Kaptunk képet, de annyira ficánkolt, hogy szinte alig látszik rajta valami. Doktorbácsi, pedig nem győzte kivárni, hogy pózoljon, így csak ilyen képet kaptunk. Azt mondta legközelebb vigyünk VHS kazettát, és felvesszük ahogy ficánkol. Az árlista szerint mindezt potom 4ezerért. :wink: Talán este apa felteszi, és akkor megmutatom a képet. Nem tudom, hogy mi az az AFP. :oops: És azt sem, hogy legközelebb mit csinálnak. Nektek mekkora volt a tarkóredő?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Betsy!
Mielőbbi gyógyulást nektek! Mi szerencsére nem kaptunk el semmit. Mi Flavinos készítményeket eszünk. Ezek gyümölcskivonatok, kismamik is ehetik. Kedden megyek védőnénihez. beszéltem vele telefonon, és azt mondta megjött a harmadik véreredményem is, a vírusos, és az is negatív. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 


Betsy: Petinek az AFLOBIN ( sztem jól írtam le) homeós cseppek nagyon jók lesznek!!! Zolcsit 2 nap alatt kigyógyítottam ebből a borzalomból. Én meg a STODAL ( ezt is remélem jól írtam) homeós szirupot szedtem meg lándzsás útifű szirupot ittam köhögésre. Lásd: itten vagyok antibók és más gyógyszi nélkül :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Betsy,

A STODAL tényleg nagyon jó, én is szedtem és a gyerekek is.

Hát..... ha most kisfiu van a pocakomban, és egy 3-4 éven belül sikerülne egy nagyobb lakásba, vagy kis családi házba költözni, akkor meggondolandó a 4. baba. De ez még csak a jövő zenéje.
Egy biztos, imádom a kölköket, és minél több rohangál körülöttem annál jobb. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


CHRISTELL: Nekünk az NT: 1,4mm volt (bár sima UH-n 2mm-t mértek, de 1 napra rá voltunk a 12 hetes 4D-s UH-on, és ott azért jobb volt a gép, így az ottani adatot veszem figyelembe). Az AFP lesz az I.szűrés 16 hetesen. Akkor vesznek kenetet, meg nézik a vizeletet, vérvétel. Teljes vérkép, AFP, vércsoport, Hepatitis stb. Az AFP az alfa-föto-protein mint neve is mutatja egy fehérje, melyet a magzat termel, ami az anya vérében (szérumában) mutatható ki, mert a fehérje átkerül az anyai keringésbe is. Ha egy megadott értéknél magasabb vagy alacsonyabb, akkor nagyobb az esély, hogy valamilyen rendellenesség forduljon elő, de már nem nagyon tulajdonítanak jelentőséget az AFP-nek, a genetikai UH sokkal inkább mérvadó. Nálunk UH 12, 20, 28, 36 hetesen (vagy akörül van), vérvétel illetve szűrés 16, 30, 36 hetesen, 24.héttől 4 hetente méhszáj vizsgálat, 36.héttől hetente NST, betölött 40.héttől naponta NST, kétnaponta magzatvízvétel, védőnőhöz 4 hetente kell járni. Nagy vonalakban nálunk ennyi. De ha mész védőnőhöz, ő úgyis elmondja, legközelebb hova, mikor kell menni stb.
Vendég
 


JUDY, OLIK: Köszi! Nemsokára megyünk a gyógyszertárba, remélem, lehet kapni (itt csak egy gyógyszertár foglalkozik homeos szerekkel)
Vendég
 


Christell,

Nekem 1,7 volt a tarkóredő. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy: Jobbulást!

Nálunk (privin) 12. héttől volt méhszájvizsgálat, sztem fontos, hogy hamarabb is nézzék.

Chris: Akkor neked is lesz részed a 20. hét táján jónéhány lórugásban. :lol: :lol: Jó aktív baba. Az enyém az nem nagyon szaggatja az istrángot, remélem azért, mert nyugodt fajta, mint az Apja. :lol:

Chris, hogy olvasod te ezt a fórumot, hogy nem tudod mi az az AFP! :wink: :D :D Viccelek, viccelek, meg ne sértődj! :wink:

Tarkóredő nálunk: 1,5 mm végig

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Betsy!
Köszi. Tényleg nem tudtam mi az az AFP. Doki nem mondta mit csinál 4 hét múlva, csak azt, hogy akkor találkozunk. Nekem már 9 hetesen néztek laborban vizeletet, teljes vérképet, toxo izét, vércsoportot, és hepatitist. A védőnő is megnézte a vizeletet 8 hetesen. Most megyek hozzá kedden, de most is megnézi. Nekem a doki 7 hetesen is nézte a méhszájat, és most is.

De bocsi lányok, akkor én valamit félreértettem tegnap. Most megnéztem a kiskönyvemet. Ez van benne. CRL: 50mm, BRD:17mm és NT:1mm. Nem tudtam, hogy az NT a tarkóredő. :oops: :oops: Bocsi! :oops: De akkor mi a BRD?

Jaimee!
Nem sértődtem meg. :wink: Mindig végigolvasom a topicot, de ezek szerint ami engem éppen nem érint, nem marad a fejemben. :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bundesrepublik Deutschland... :lol: :lol: Jól van, hülye vagyok, már csak egy hétig dolgozom, erősen félgőzzel már most is...Nem tudom, mi az....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
:lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jaimee,

Ez jó volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Csajok,

Mi nem akarunk valahol talizni legalább egyszer szülésig????
Valahol féluton.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Mondjuk Bp.?????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Lányok!
A másik topikban valaki megfejtette, hogy mi az a BRD. BPD lehet, és az a fej átmérője. A doki olvashatatlanul ír. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Judy,
akkor jó, ha nem akarod szegénykét rögtön agyonverni... :D

Lányok, belegondoltam ebbe a fiú-lány dologba. Először is azt nemtudom, hogy ami az uh-n kijön, hogy mekkora a baba (az szerint nekem akkor nem a 14 hanem a 16 napon fogant a baba, vagyis akkor volt pé???) azt kell figyelni? Mi együtt voltunk akkor a 13,14, és a 16. napon. Tehát elvileg akkor mi lehetne a baba neme? Mert a pé előtt két nappal voltunk együtt, akkor lány, de ha pont pé-kor is rádolgoztunk, akkor már megint a fiú spermák legyőzték az addigra odaért lányokat, elvileg? Hú, ezt most jól leirtam, de remélem érthető... :oops:
sirkici
 
 


Sziasztok!

Én benne vagyok a találkában Budapesten bárhol.

Chris gratulálok!

Betsy jobbulást! Én is ezt két homeost használom megfázásra, és Homeovox szopogatót pedig torokfájásra és szépen meggyógyultunk.

Voltunk tegnap a 4D-n. Egyrészt jó volt látni a kis arcocskáját, másrészt nekem kicsit csalódás mert azt hittem sokkal jobban látszik minden. Az is igaz, hogy én egy nagyon jó uh gépre járok ami azon kívül, hogy nincs ez a barnás színe és kicsi térhatás pont ennyire látszik minden. Meg lehet, hogy egy kicsit korán voltam és a 30. hét után sokkal jobb. Mert most kis vékony a kis teste, csak az arca szép. Persze kisfiú, a fütyi nem tűnik csak úgy el azt mondták. Először az adatokat 2d-n nézte (na pont az ahogy nekem szokta a dokim) aztán átállította és akkor picit néztük térben. Ennyi, jó, hogy voltam nem bánom, de akinek van jobb helyre tenni ezt a 10 000 Ft-ot nincs rá feltétlen szükség. A férjem is azt mondta, hogy hát pont így látszik a másikon is ezt megspórolhattuk volna.

Egyébként az adatok 24 +5 naposan: BPD: 65 mm, OFD: 87 mm, HC: 244 mm, TTD: 60 mm, AC: 205 mm, FL: 46
Azt mondták korának megfelelő. Hol lehet megnézni, hogy ezeknek ennyi idősen mekkorának kell lennie? Hogy pici vagy nagy baba lesz-e? Mit gondoltok? Ja és persze farfekvéses ezen majd még izgulhatok egy kicsit.

Kép
barbi5
 
 


BARBI: Gartulálok az újabb töki bogyóhoz! :lol: Mi lesz a neve? Itt van egy táblázat, ezek az átlagos adatok, de persze ettől lehet eltérés.

Kép
Vendég
 


SIRKICI: Én fiúra tippelek Nálad. A görbédet visszanéztem, ott a 14.napra tette a pét. Megnéztem a Jónást is, augusztus 21. 06:44 és augusztus 23. 17:20 között ír fiút, tehát ha ezidő alatt történt a fogamzás. Neked a 14.nap augusztus 20-a volt, a 16.nap augusztus 22. Kíváncsi vagyok a következő UH-on hány nappal lesz kisebb, mint mensi szerint, ha marad a 2 nap eltérés, akkor én kisfiút mondok. Ingát nem próbáltad ki? Nekem eddig bejött ;)
Vendég
 


Sirkici: Betsy-nek igaza van, én is fiúra tippelnék. :wink: Nem a Jónás miatt, hanem mert a pé napján fogant.

Barbi: :shock: :shock: SZóval a terhességi tüneteknek semmi közük a baba neméhez, ezt leszögezhetjük...Vagy nekem is fiam lesz, és nincs szeméremajka. :lol: :lol: Egyébként sima UH-n eltűnhet a fütyi, tudok rá példát. Gratula a Tököshöz! :lol: Jó lehetett látni az arcocskáját.

A farfekvésesen izgulhatsz, de majd csak a 32. hét után. Nekem is ugyan többnyire fejfekvéses, van egy kedvenc kis zuga, de ahogy érzem, forog még...Majd a végén lesz izgi.

Betsy: Jobban vagytok? Köszi a táblát, ezek szerint mi egy héttel előrébb vagyunk. :shock: :shock:

Heni, Bíbi: Hol vagytok?

Betsy, Heni: Magzatvédőt szedtek még? MagneB6? Vas?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jó reggelt!

Jaimee: én a 32. héttől áttértem a heti 2X Elevit adagolásra, mert azt mondta a doki, hogy szép nagy babócskám van...A védőnő szerencsére megnyugtatott, hogy a méretek gyönyörűek, ne aggódjak, mert egyáltalán nem extrém nagy a Fiúcska...Az Eleviten kívül csak céklát iszom, 2 naponta fél decit, hogy tudjak produkálni a toaletten... :lol: Magnéziumot csak akkor iszom (pezsgőtabletta formájában), ha nagyon fáj a derekam vagy a méhem....Ez a kettős fronthatás pl. nem esett jól....Szerencsére most én is stagnáltam egy picit és nem heti 1 kg-ok ugranak fel rám...Ennek rettentően örülök, mert már nagyon kezdtem aggódni, hogy 20 kg-nál fogok megállni :lol: Te hol tartassz? De jó, hogy Te meg hízni akarsz :D :D A csokimániám még mindig tart sajna...

Barbi: én is gratulálok a fiúcskához! A legutolsó uh-n mi sem láttunk szinte semmit...Kíváncsi vagyok, hogy a 36. héten mi lesz :lol: Szerintem ilyeneken még ne gondolkozz....Majd ráérsz...Mellesleg pont tegnap mondta az unokanővérem, hogy a kislányánál pont 1kg-al többet adott ki az uh gép, szóval nem nagyon kell rá alapozni...Elvileg 3800g-al kellett volna megszületnie, erre 2850 g lett a leányzó..

Reménykedő: mi ugyan nem a nemét figyeltük, csak hogy végre összejöjjön, de én 100%-ig hiszek a Czeizel féle teoriában, mert az összes próbálkozós ismerősömnek bejött...Nekem volt egy kicsi lányom, az ő fogantatásánal pontosan emlékszem, hogy szinte mensi után voltunk együtt a férjemmel 1X (utána elutazott) és annyira kitartónak bizonyultak a kiskatonák, hogy megfogant a bébi...A Csodabébi kisfiam, aki most rúgkapál a pocimban, Ő pontosan a peteérés napján fogant...Ovu tesztet néztem...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee: most látom, hogy Réka bébi lesz? Nagyon örülök!!! Jó választás!!
Brendoban vannak gyönyörű cuccok, de méreg drága, így az össz szerzeményem egy lázmérő (kuponnal 800 .--al olcsóbban vettük) és egy zenélő napocska...Még mindig nem vettünk overall-t, mert 17.000 ft nem fogok érte adni...Inkább megyek a C&A-ba, ott 7000 és álom szép...Szóval nem fogom sűrán látogatni a Brendont...Még ott tartok, hogy szoptatós hálóinget keresek...Ti hol néztek???

Betsy: nektek meg gyors gyógyulást! Ez a fránya szeptember sajnos a nátháról szól...Mindenki betegeskedik...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jó reggelt Lányok!

Barbi!
Köszi! :wink: Hol voltatok 4D-n?

Betsy!
Köszi a táblát. Ezek szerint mi tényleg valahol a 11és 12 hét között vagyunk. Hogy vagytok? Gyógyultok? Szerinted nekem fiú lesz vagy lány?

Jaimee!
És szerinted? Mivel nekem nincs görbém, és kétnaponta voltunk együtt, ezért elég nehéz tippelni. :wink: Hogy vagytok? Mocorgás? Már én is úgy szeretném érezni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Szia Christell!

:D
Hogy vagy? Azt tudod, hogy mikor volt a pé-ed? Róka koma mennyire komolyan jár nálad?

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Szia Heni!
Köszi, jól vagyunk. Sajnos nem tudom pontosan a pé-met, mert hőt nem mértem, és a tojcsira pedig nem lehet 100%-osan adni az én esetemben. Csak tippelni tudok. Róka koma nem veszi nagyon komolyra a dolgot. Csak este van egy kis émelygés. Szerencsére. Ti hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Lányok!
Ha jól emlékszem valaki azt írta, talán Jaimee, hogy a tarkóredő alapján is lehet következtetni a baba nemére?!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Ezt mondják! Húúú, nem emlékszem, hogy nálunk mennyi volt, de előszedem az okmányokat :lol: :lol:
Köszi, mi is jól vagyunk!! Szépen mocorog a bébike, amit imádok!
Látatlanban fiút saccolnék neked!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Chris: Nem én voltam! :D :D Inkább az AFP-ből szokták, nem?
Hááát, a neméről nincs tippem, ha nem látnak fütyit a genetikai UH-kon, akkor bízhatsz benne, hogy INKÁBB lány. Émelygés...az itt is van. :?

Heni: Én még nyomok mindent, ami írtam, sőt, 1 x Ferroizét is szedek. Heni, rajtad +20 sem nagyon tűnne ám fel...Ugyanott tartok, ahol lassan 3 hete. :shock:

Szopis hálóing: Még nem nagyon nézgelődtem...Corában láttam párat, szépek voltak.

Ja, láttam a neten mennyiért vesztegetik az overált a Brendonban... :shock: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Mikor is kezdődik a 3. trim? Ugye a 29. hét már az, vagyis a 28+1től...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Lányok!
Sose építkezzetek, és hitelt se akarjatok felvenni. Már júni közepétől a bankba járunk, de még mindig nem kaptuk meg a hitelt. 3 hete szóltak, amikor már bent voltak a papírjaink 1 hónapja, hogy lejártak, mert a koleganő elment szabira, aki felvitte volna a gépbe, és szerezzünk be újakat. Megtettük. Visszajött a koleganő, feldolgozta, és közölte, hogy nincs szükség a plusz ingatlan bevonására, ezért kidobta a papírt, és a többit feldolgozta, küldte elbírálásra. Ma szóltak a bankból, hogy nem kapjuk meg a 10milla+2,4 szocpolt, mertr nincs meg a fedezet, csak 7 milla+szocpolt. Szerintetek ne kapjak idegbajt? :twisted:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok! Nem tudom, ma se tudok többet mondani Vietnámról, bocs :lol: Megvagyok, kezdek kicsit szarul lenni, émelygés meg egyebek, meg megyek vissza mindjárt aludni...telnek így a napok rohamosan, átmegyek téli álmot alvó medvébe. Brumma, brumma :lol:

Ja, és nem szép ilyet mondani, de én nem akarok nagyon ám kisfiút, el se tudom képzelni, hogy az legyen, nem tudom, nekem gyerekkorom óta, ha a bébimre gondolok, az kislány, és kész! Persze, tudom, a napi szex, amivel összehoztuk, pont nem ezt ígéri, majd barátkozom a gondolattal.
Pusssssssssz
Vendég
 


Jaimee: 28. héttől, én is úgy tudom.
Vendég
 


JAIMEE: Köszi, már jól vagyunk. Gyorsan hatott a homeos..
CHRISTELL: Ha nem tudsz konkrét napot mondani a pé-re, illetve akcióra, amiből összejöhetett, akkor nem tudok tippelni a nemét illetően. A nemre az AFP-ből lehet következtetni, ha alacsonyabb, akkor kislány, ha magasabb, akkor kisfiú.
HENI: Nekem sima hálóingem volt, felül gombos, alatta mindig szopis melltartót hordtam. De a kórházban vizit után mindig átvettem a pizsimet, mert nem szeretem a hálóinget.
Vendég
 


Bíbi: Ilyet tényleg nem szabad mondani, üss a szádra, de rögtön! :lol: :lol: Ejnye-bejnye! Irgum burgum és társai! :wink:
Különben jó helyen mondod, mindenkinek kisfia van vagy fiú vár! :lol: :lol: :lol:

Betsy: A vizithez miért kell szopis hálóing? A hálóinget én sem szeretem, nincs is otthon egy sem...Mind a nyakamban köt ki reggelre. :lol: :lol: Van szopis pizsi is, amin ki lehet dugni a cickót, de nem tudom, az mennyit ér...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Áááá, én szeretek népszerű lenni mindenhol :lol:

Most nézem, a Jónás is pé. utáni napra kisfiút ír, 1-es rizikóval, az mondjuk nem tudom, mit jelent, de most már muszáj lesz csakazértis kislánynak lennie :lol:

De most miért, ez tök jó, hogy mindenkinek ( majdnem) kisfia lesz, ennek szoktak jobban örülni, nem? Meg hogy lukba lukat könnyű :lol:

Ezt még elmesélem, egyik haverunknak megszületett a kislánya, mire a másik visszekérdezett: Lány, És megtartjátok? :lol: :lol: Persze, csak vicc, de lőjetek le nyugodtan! :lol:
Vendég
 


Bíbi: Nincs gond, én szeretlek! :wink: :lol: :lol:
Ja és Bíbi: Puff! Á, én már megszoktam. Már 2x jártam úgy, hogy kérdezték, mi lesz, fiú vagy lány, mondom, hogy lány, mire csend...."Nem baj......egészség a legfontosabb."- én meg sosem értem miért lenne baj?! :lol: :lol: AZ az igazság, hogy én 3 lányt is szülnék sorban, míg mondjuk 3 fiút nem igazán....de Apa rosszul lenne 4 nővel otthon. :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


:lol: :lol: :lol: Na, Jaimee, ez a döbbent csend meg a vígasz még jobb, hangosan nevetek, ez kész!!!!! :lol: :lol:

Szegény apa, tamponra meg intim betétre költhetné a fele fizetését! :lol: :lol:
Vendég
 


Hülyék az emberek! Közhely, de olyan igaz! Minden nap rádöbbenek újra és újra. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


JAIMEE: A vizithez nem kell szopis hálóing! Én nem azt írtam!! :lol: Nem is volt szopis hálóingem, csak sima. Viszont a vizithez nekünk hálóing kellett, hisz nézegették mindig a sebet, vérzést stb.
Vendég
 


Hivatalos bejelentés következik:

Hétfőtől tanítom be az utódom, úgyhogy ezentúl sajnos (vagy egyeseknek hála Istennek :lol: ) ritkábban jövök ezentúl.
5-én végképp leteszem a lantot. :D :D De azért Réka babával még jelentkezünk Apától rendszeresen, igyekszem hetente többször jönni majd.

Kérek priviben egy első trimes kismami telszámát, bármi van (ne legyen!) üzenek.

Úgyhogy hivatalosan elköszönök, de mégsem, mert úgyis jövök még, csak másik gépről jelentkezem! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Betsy: Igazad van, bocsi. Azt akartam írni, hogy miért kell a vizithez hálóing, de már azt is megírtad. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


JAIMEE: Jó pihenést otthonra, most már tényleg csak hármatokkal foglalkozz! Aztán majd várjuk a beszámolókat, hogy hogy növögettek. Gyorsan itt lesz a december, lehet, még a végén előbb megszülsz, mint én. Bár ezúttal nem szeretném túlhordani! Legközelebb mikor is mész dokihoz UH-ra?
Vendég
 


Sziasztok!
Most lett megint netem, ezt még reggel el akartam küldeni, majd aztán visszaolvasok.

Barbi,
gratula a kisfiúhoz!

Betsy,
köszönöm a számolást, igen, nagy valószinűséggel kisfiú. Egyszer azt jósolták, hogy csinálhatok amit akarok, akkor is fiam lesz, azután még valaki jósolt nekem fiút, most meg te is. Végül is megnéztem az irásod alapján, és tényleg, a kalkulátorok aug. 21-re teszik a fogantatás napját, de ha 2 nappal kisebb, akkor meg aug. 23 a fogantatás tényleges napja. Mondjuk pont aznap volt sok tojcsim. Tehát mindenféleképpen beleesik a jónás szerint is a fiús napokba. Az ingát próbáltam, eddig mindig először körözött, aztán kilengett. Most néztem egyszer kilengett, aztán legközelebb mikor csináltam akkor meg körözött. Szóval nem tudom mit ronthatok el, mostmár tényleg nemtudom, hogy kell ingázni. Megvan melyik kéz fölé kell tartani az ingát? Én balkezes vagyok! Lehet, hogy az a gond... :roll:
Egyébként hogy számolod ezt a jónást? Én megcsináltam egy évre azt a táblázatot, abban csak annyit ir, hogy aug. 10, 12:51 am, girl, meg a risk 3. Én azt hittem csak az a jónás nap, de nem is figyeltem, mert akkor pont megvolt.
sirkici
 
 


SIRKICI: Én úgy tudom, a bal csukló felé kell tenni az ingát, de lehet, rosszul tudom. Érdekes, én már annyiszor megcsináltam, különböző nap, különböző időben, és mindig ugyanaz jött ki. A féjemnek is ugyanaz. Próbáld meg jobb kézzel tartani, bal csukló fölé, és majd írd meg, mi jött ki. A Jónást úgy számolom, mint más, tehát net alapján. Amit írtál augusztus 10-ét, valóban akkor voltak a Jónás napjaid, én csak a holdat néztem meg, hogy a fogantatás környékén milyen övben volt, ez születési dátumtól független, ezért sem 100%, hisz nem tudni a pontos peteérés napját, a születési dátum szerintinél meg ő adja meg. Érted, mit akarok mondani? ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasok minden nap csak már írni nem sikerült sosem.
Nem értem ezt a lányoknál döbbent arc stb. reagálásokat az embereknél. Én pl. örülnék ha megint kislány lenne.
Azon akasztanak ki az ismerősök, hogy mindenkinek az az első kérdése, hogy akartuk e a babát vagy csak becsúszott.Ennyire furcsa ha valaki 3 vagy több gyereket szeretne?

Tegnap voltam vérvételen, teljesen kiakadtam, össze-vissza küldözgettek, várakozhattam háromszor is:(.Először a CSNT-be kellett mennem kémcsőért, majd fel a 2.-ra levetetni a vért,majd vissza a CSNT-be a két kémcső vérrel.Persze várni,várni,végül a dokira várni, hogy beírja a kiskönyvembe, hogy levették a vért :shock: Kiakadtam na!

Ráadásul közölte velem az orvos, hogy a 12. és a 16. héten Győrbe vagy BP.-re kell mennem genetikára.ÉN nagyon nem akarom, hogy hasbaszúrjanak.Nekem még az az 1-2 százalákos vetélési arány is sok :(
Hétfőn megyek a saját dokimhoz, majd megkérdezem tőle, hogy az integrált teszttel helyettesíthető e a magzatvíz vétel.
Bocs ha hosszú voltam...

KépKépKép
bambika
 
 


Betsy: Köszi! Jól fog esni a pihi. Legközelebbi Uh valamikor a 31-32. héten lesz. Egy a kórházban (TB-s, előírt) a másik pedig 10.24-én privi.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Bibi,
én is mindig lányt tudtam elképzelni gyereknek, a nevét is tudom már évek óta, stb., és ezért próbálok annyira barátkozni a kisfiú gondolatával. Én mindig azt mondtam, hogy csak legyen egy lányom, hogy megnyugodjak, aztán lehet akár két fiú is, csak legyen egy lány.

Jaimee,
jó pihenést, de azért gyere majd amikor csak tudsz. Hiányozni fogsz.
Ja, én is úgy tudom, hogy a 28. héten kezdődik a 3. trimeszter.

Betsy,
valamennyire érted. Csak az a gond, hogy mindig is érdekeltek a holdal kapcsolatos dolgok, de nem igazán értem őket. Megirnád priviben, hogy hol vagy hogy számolod? Kicsit lassú a felfogásom. :oops:

Felteszem mégegyszer a görbémet, mert hogy mikor volt pé azt már lehet, hogy csak a jó ég tudja. Egyébként én a 15. max a 16. napra tippelnék, csak az az érdekes, hogy az előző ciklusaimban pedig mindig a 14 napon volt. Pont most tudott elcsúszni?
Ha nagyon untok, le lehet pisszenteni. Már engem is kezd megőrjiteni ez a kislány mániám... :evil:

Kép

Szóval Jaimee, a 16. napra gondoltál, hogy fogant, és akkor volt pé?
Mégegyszer ezer bocs a hülyeségemért!!! :oops:
sirkici
 
 


Sirkici: Sztem fertynek igaza van, 17. napon volt pé és kisfiad lesz, lesz. :D ...Vagy ha a 16-on, akkor kislányod. :lol: :lol: Sokat kekszeltetek, így nehéz kiigazodni. :lol: :lol: :lol:

Bambi: 35 felett vagy, azért kell genetika? Vagy miért? És az automatice "hasbaszúrás"? :shock: Ezt nem is tudtam...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sirkici!
Hogy fogják hívni a kislányodat? Bocsi, ha már írtad. :oops:

Bambi!
Miért kell genetikára menned? Én úgy tudom, hogy ott csak vérvétel és UH van. Nem?

Betsy!
Sajnos nem tudom mi mikor volt, mert ebben a hónapban törekedtünk arra, hogy ne legyen annyira tudatos. Férjemet zavarta a hőmérőzés. Viszont a kétnaponta szexhez ragaszkodtam. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?