Jó reggelt!
Jaimee: én a 32. héttől áttértem a heti 2X Elevit adagolásra, mert azt mondta a doki, hogy szép nagy babócskám van...A védőnő szerencsére megnyugtatott, hogy a méretek gyönyörűek, ne aggódjak, mert egyáltalán nem extrém nagy a Fiúcska...Az Eleviten kívül csak céklát iszom, 2 naponta fél decit, hogy tudjak produkálni a toaletten...
Magnéziumot csak akkor iszom (pezsgőtabletta formájában), ha nagyon fáj a derekam vagy a méhem....Ez a kettős fronthatás pl. nem esett jól....Szerencsére most én is stagnáltam egy picit és nem heti 1 kg-ok ugranak fel rám...Ennek rettentően örülök, mert már nagyon kezdtem aggódni, hogy 20 kg-nál fogok megállni
Te hol tartassz? De jó, hogy Te meg hízni akarsz
A csokimániám még mindig tart sajna...
Barbi: én is gratulálok a fiúcskához! A legutolsó uh-n mi sem láttunk szinte semmit...Kíváncsi vagyok, hogy a 36. héten mi lesz
Szerintem ilyeneken még ne gondolkozz....Majd ráérsz...Mellesleg pont tegnap mondta az unokanővérem, hogy a kislányánál pont 1kg-al többet adott ki az uh gép, szóval nem nagyon kell rá alapozni...Elvileg 3800g-al kellett volna megszületnie, erre 2850 g lett a leányzó..
Reménykedő: mi ugyan nem a nemét figyeltük, csak hogy végre összejöjjön, de én 100%-ig hiszek a Czeizel féle teoriában, mert az összes próbálkozós ismerősömnek bejött...Nekem volt egy kicsi lányom, az ő fogantatásánal pontosan emlékszem, hogy szinte mensi után voltunk együtt a férjemmel 1X (utána elutazott) és annyira kitartónak bizonyultak a kiskatonák, hogy megfogant a bébi...A Csodabébi kisfiam, aki most rúgkapál a pocimban, Ő pontosan a peteérés napján fogant...Ovu tesztet néztem...