Ezt most komolyan gondoltátok, hogy miután bejelentem, hogy el vagyok maradva, ennyit írtok?!?
Na ma megszámoltam, 12-szer szopizott az éjszaka, az elején még 3 óránként, és hajnalban kezdi a besűrítést, amikor már nem eszik, csak visszaaltatáshoz használja. Továbbá kipróbáltam, és cumival nem kiváltható a visszaaltatós szopi. Hát ez így leírva elég durván hangzik, megpróbálom holnap is nyomon követni, hátha csak elszámoltam magam valahol 3 és 4 között
.
Sági,
Bármit mondhatsz Szabolcsra, de ő nálam már Peti születése utáni babanet-helyetesítéseddel bevéste magát a szuperapuk örök ranglistájára. Ahogy hozzászólt néhány témához…teljesen kész voltam, hogy milyen aranyos. Na de látom, hogy otthon sem hazudtolja meg magát.
Timó,
Hámozni kell a meggyet???
A jóasszony-projekt titkos célja a szupiapu előcsalogatása!!! Ami nálunk veszekedéssel nem annyira megy, sőt.
Hűha, akkor most vasvillával kell forgatni a sok pénzt, hogy rátok ne dohosodjon.
Tegnap lemaradtam Leáról…Boldog felediket!
Nekünk a WMf-es Interspár-kuponos készletünk van és szuper jó! Nagyon-nagyon bánom, hogy nem szereztünk még belőle ennyi pénzért
.
Ágiboldi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nálam elzáródásra (majd gyuszi akkor lesz, ha jól be is lázasodsz) az vált be, hogy amikor tudom, hogy nagyon éhes, akkor közvetlenül előtte melegvizes maszírozás, és úgy ráereszteni a bioszívógépet a cicire.
Jaj, ez az alváslabor egyre rémisztőbb, kezdek izgulni miattatok. (Most biztos erre a paráztatásra van szükséged, bocsesz, csak annyit szűrj le belőle, hogy veletek érzünk)
Én is szoktam meglepi virágot kapni!
Hétköznapi apa munka: fürdetés (vetkőztetéssel, öltöztetéssel)
Hétvégi plusz munka: proszívózás
Ezzel a teljesítménnyel aszem nem lesz befutó, de még lehet különdíjjas, ha az extrákat vesszük!
Nálam akkor jut idő a házimunkára és társaira, ha nem kapcsolom be a számítógépet
.
Nanica,
Na ja, a morgással képesek tönkretenni az egészet.
Linus nem a három muskétás egyike?
Lorca,
Üdv a babanet londoni tudósítójának!
Ezek az angolok tényleg hülyén öltöznek. Februárban láttam gyerekeken eszkimó kabát, bundás csizma, rövid szoknya, harisnya nélkül
.
Végül hazajött valaki?
Lora,
Az ágyba reggeli minden nap az elég ütős, bár Emili apu is nagyon ott van a szeren, ezzel a mindent és szó nélkül hozzáállással.
Ria,
Megy a drukk!
Engem is érdekelne a joghurtos gyümileves
.